![]() |
#331 | |
Raczkowanie
|
Dot.: *** Dukanie od 31.10.2010 ***
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ty ile planujesz zrzucic? ![]()
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
U mnie w każdym supermarkecie są owsiane otręby, Satne w niebieskim opakowaniu, nigdy nie miałam problemów z ich dostępnością. Musisz poszukać, jak nie ma w jednym sklepie, to w drugim są.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
no ja mam troszkę więcej do zgubienia, bo jeszcze jakieś 10 kg...
![]() dawno się nie ważyłam i jak weszłam na wagę to oniemiałam z przerażenia - 72 kg.... ![]() postanowiłam wziąć się ostro za siebie! i na razie 3 kg w dół. najlepsze jest to, że wciąż noszę rozmiar ten sam, tylko troszkę ciaśniejszy się zrobił, a ja nie podejrzewałam, że ważę aż tyle ![]() i mam duuuzo determinacji, zeby schudnąć, więc musi się udać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
na razie się dobrze trzymam
![]() ![]() no i kończą mi się pomysły na proteinowe dni... już nie mogę patrzeć na jajka... ale i tak dam radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja podziwiam wszystkich, którzy z tych protein potrafią sobie przygotować wykwintne, wielosmakowe dania. Mi jakoś brakuje wyobraźni ( przyznam, że chęci też) zeby jakoś eksperymentować. ale dzisiaj zrobię sobie sałatkę z tuńczykiem: tunczyk w sosie własnym 2 korniszonki 2 jajka na twardo. Szczerze to nie wiem jak to będzie smakować, ale spróbuję. W końcu trzeba poszerzać swoje kulinarne horyzonty. ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Muszę koniecznie Wam napisać, ze wczoraj wieczorem chciałam się zaopatrzyć w zwykłe piersi kurze. I co? Byłam w kauflandzie i dwoch biedronkach i nie było!!!! Wyobrażacie sobie??? dobrze ze mialam zamrożony kawałek, bo inaczej nie wiem co bym dzis na obiadek sobie zrobiła. Normalnie skandal. Ludzie powariowali. Jeden dzien wolny, sklepy zajęte, a się zbroją jak na wojnę. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Miało być zamknięte :P
![]() |
![]() |
#339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale to moze tez troche dlatego ze za tunczykiem nie przepadam... a co do wyobrazni.. wystarcza przepisy : http://dukan.blox.pl/html http://www.dieta-dukan.pl/zasady.html
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
u mnie największy problem jest ze śniadaniami tak w zasadzie... bo na obiad zawsze coś wymyślę i jest dobrze, ale na śniadanie w proteinowej to albo jajecznica, albo serek ze szczypiorkiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Dokładnie ja to samo, alma, tesco, kaufland i nie kupilam nic;/ dopieo cwiartke kurczaka kupilam
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem na diecie juz 9 dni i co? tylko 1.4 kg mniej . A tak dokładnie to nie wiem . Raz mam o pół kilo więcej niż na starcie raz o 2.5 kg mniej . To chyba za duże te wachania jak na skończony tydzień II fazy. DIabeł wie ile ja tak naprawde ważę :P
![]() |
#343 | |
Raczkowanie
|
No ale i tak wydałam 130zl...;/ bo slodzik w proszku, kakao odtłuszczone, mleko w proszku odtluszczone, woda jogurty i takie drobiazgi i sie zbiera
;/ a co do śniadań spr zapiekanki z jajek i szynki tez dobra.. serek wiejsc, rybka wedzona, choc ja wole na kolacje:d albo bułeczki dukanowe z szynka ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#344 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
jak dobrze wiedzieć, że ktoś oprócz mnie ma takie doświadczenia. Tuńczyk tez nie wywołuje u mnie specjalnej euforii, ale nie mogę powiedzieć, że go nie lubię. Obojętny mam do niego stosunek. No niby są te przepisy,ale co na któryś patrzę to czegoś mi brakuje, dlatego też Wkurza mnie ze dziś sklepy zamknięte, bo bym może znalazła te otręby owsiane i inne rzeczy. Mam tylko pszenne - tez sante. Zawsze jak jestem w kauflandzie, to półka na której sa, a raczej powinny być owsiane jest pusta. Ta dieta jest taaaaka popularna. Wszyscy dukają. w telewizji o niej gadają, w gazetach piszą. Jesteśmy częścią czegoś wielkiego ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() ALE JA NIE MAM OTREBÓW ![]() ![]() Natomiast co do wahań wagi, to u mnie normalne, ze się waha nawet 1,5-2kg. Zależy od tego co jadłam, ile wypiłam i przede wszystkim od wypróżnienia. Ja tam się wagą chyba za bardzo nie mogę sugerować. Muszę po prostu "czuć" ze jest mnie mniej ![]() Narazie nie czuję ![]()
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Ja tez musze czuc... brzuch.. ze maleje...;/
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Część Dziewczyny!można do Was dołączyć? ja na Dukanie jestem od 9.11, zawsze miałam problemy z odchudzniem, mimo intensywnych ćwiczeń i dużego ograniczania jedzenia waga stała lub minimalnie spadała. W poniedziałek się załamałam jak weszłam na wagę, która nieubłagalnie wskazała 72kg (mam 168 wzrostu) i postanowiłam wziąć się za siebie...tak szczerze mówiąc nie wierzyłam w Dukana...a tu szok po pierwszym dniu -0,4 kg, a po dwóch -1,8kg. Wiem, że to sama woda, ale i tak jestem w ciężkim szoku. Zrobiłam sobie test i tam wyszło, że na uderzeniówce mam być 4 dni (czyli jeszcze dziś i jutro) podczas której zrzucę -1,5kg, czyli już spadło mi więcej. Wg testu za 81 dni powinnam ważyć 61kg (taka wyszła moja waga optymalna, choć myślałam, że będzie niższa). Dziewczyny jestem zmotywowana na maksa, chcę przejść rzetelnie wszystkie fazy, żeby te paskudne kg nigdy nie wróciły. O dziwo czuję się świetnie, nie zrezygnowałam z ćwiczeń i jestem mega najedzona. Co ważne nie chce mi się słodyczy, a jestem ciasteczkowym potworem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Witamy wśród nas ![]()
![]() |
![]() |
#348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki, żeby się udało. ja byłam 5 dni na uderzeniówce i schudłam 2 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
niech ktoś zmotywuje mnie!! ja was podziwiam dziewczyny, że potraficie wytrwac tak dlugo na dietach...;/
wpadłam na nowy pomysł , oprócz siłowni zapisuje sie na salse ![]()
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale to tez dobrze wplywa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Ale swoja drogą gdzie zapisać się na seks
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- hahah xD i wyszło szydło z wora!!!:P co wam po głowach chodzi!!!:P
![]() |
#355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- wiem ze troche nie w temacie ale musze sie pochwalić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie naokoło w rodzinie wszyscy byli na Dukanie a mi się śmiać chciało, że się odchudzają z tak "dziwną" dietą ![]() ![]() Jeśli do mnie to pytanie, a nie wiem ![]() to z wagi 67 kg wzrost 173, na dzien dzisiejszy 64 kg na mojej wadze ![]() A na wadze TŻ z 69 dziś jest 65,20 ![]()
![]() |
![]() |
#358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo jak dla mnie to pewnie wyglądasz fantastycznie, no ale chyba każdy ma w swoich oczach takie krzywe zwierciadło, które sprawia, że wydaje się nam, że jesteśmy jakichś niebotycznych rozmiarów, więc to rozumiem. Taka dygresja ![]() Wspaniale, że razem jesteście na diecie, bo mój TŻ ma niedowagę (68kg przy 177cm) i zajada się czym chce (przeważnie frytkami o 23) a nie tyje i ogólnie lubi tłusto i słono, więc ciężko przy nim dietkować (dodam, ze jest całkowicie zdrowy, wyniki wszystkie jak złoto, kondycja też niezła. To aż niemożliwe i niesłychanie niesprawiedliwe). Dziś robiłam mu mielone z szynki i usmażyłam i one tak pięknie pachniały i tak mnie wkurzał, bo ostentacyjnie się nimi przy mnie delektował. Nicpoń jeden. Muszę znalezc jakies przepisy na miesko mielone (chudziutkie). ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Kiedy te kilogramy zaczną lecieć???? ![]() Pytam się! ![]()
![]() |
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- zaczną!! muszą ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilius jestem typową gruszką, biodra szerokie jak cholera ![]() A kg zaczną lecieć, nim zdążysz się obejrzeć ![]() Jaaa bym zjadła czkoladę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.