|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Cześć Dziewczyny
![]() Z tego co widzę już bardzo długo tu piszecie. Ja jestem nowa ale mam nadzieję, że jakoś mnie przyjmiecie bo forum jest naprawdę świetne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Nierealna biedna;*
Anita już się nie zapowiada... ![]() o feest, ale wszystko ok? matko jak się jaracie ![]() Indispensable pierwsza strona, pierwszy post - powiedz nam coś o sobie ![]() HAHAHAHA, ma dziewczynę...
#333 |
Przyczajenie
|
A więc tak.
Nazywam się Anka, jestem z Białej Podlaskiej, mam swojego TŻ, jesteśmy razem ponad 4 miesiące i układa nam się nie najgorzej chyba ![]() Interesuje się głównie muzyką, architekturą i książkami. Tak tak tak czytać lubię bardzo ![]() Aktualnie chyba nie mam jakiegoś większego problemu ale pytanie małe tak. Zastanawiam się nad kupnem samsunga corby. Któraś z Was może go ma i mogłaby coś powiedzieć? ;> można mnie znaleźć na fblu. http://www.photoblog.pl/indispensable1/ Co mogę jeszcze o sobie powiedzieć. Po pierwsze to, że bardzo lubię gadać dlatego postaram się udzielać tu jak najwięcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia a to poszło się dupczyć wszystko jak ma dziewczynę..
cześć Anka ja jestem Anita ;* miłego udzielania Ci życzę i dodałam Cię do znajomych na fbl ;P http://www.youtube.com/watch?v=AB70Kzi4ukU ja go kocham noo ! aż się w finale szarpnę chyba na esa dla niego ;P a widziałyście wy jego uśmiech? *,*
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2010-11-14 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Anita nooooooo, się poszła, cholipka.
ahahaha, ej nie jarajcie sie tak nim, o matko ![]() wg mnie na castingu był o niebo lepszy, ale to było do przewidzenia ![]() i jednak oryginał lepszy, chociaż i tak był dobry(żeby nie było, że jestem inna ![]() ładny jest jest! ![]() Ania no to witamy w naszych seksownych progach kolejną piekną damę ![]() nadużywam : ''ahahaha'' ![]()
#336 |
Zadomowienie
|
Mari - Jak dobrze pojdzie to moze jutro zagadam
Uff to dobrze, juz myslalam ze prezent jest niezbyt ![]() Bound - Liii to sie ciesze ze prezent jest git ![]() Ej to moze z tym jego kolega cos wyjdzie skoro on chce sie z toba zapoznac i wgl ![]() Nierealna- Nie zabijemy, kazda ma teraz mniej czasu ; ] Anita - Fajnie ze tak myslisz ![]() Indispensable - Hej, Weronika jestem, architektura powiadasz? Fajnie ![]() Jeszcze w pizamie chodze ![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
jeszcze w piżamie? ;o szacun
![]() ahaha, weź mi nawet nie mów, dzis mi napisał, ze mu sie podobam, ahahah on mi się nie podoba ![]() wgl tak sobie pomyślałam, że skoro mu sie podobam to mógł skłamać, że tamten ma dziewczynę;-d aczkolwiek, nie dziwie sie jezeli to prawda to trzymam jutro za Ciebie kciuki!! ;* co słychać?;*
#338 |
Raczkowanie
|
To ja się też przywitam z Anią
![]() ![]() ![]()
#339 |
Zadomowienie
|
Bound -
![]() A z charakteru jst fajny ? Wiesz cos mogloby sie z tego wykluc ;d. Ale ze sklamal bo to zeby miec ciebie tylko dla siebie? W sumie moze cos w tym byc ![]() Liii tez trzymam za siebie kciuki ![]() A tak poza tym to przed chwila ogladalam program 'Derren Brown', to jest anglik, iluzjonista, czyta w myslach i takie tam inne, szczena mi opadla jak go ogladalam ;O A co tam? ![]() Asia- Nie lubie bez neta byc ![]()
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
No u mnie dobrze
![]() ![]() ![]()
#341 |
Zakorzenienie
|
Just nie chce aby się z tego coś wykluło
czuję, że taki pusty jest troche... nie, nie w moim typie to jak planujesz zarwać swojego rycerza? ![]() o feest, tacy są nieźli ;o fajnie mają kurde ![]() jakiś gościu też nad blokami przelatywał ![]() Asia to fajnie jak fajny ![]() nie, nie pracowałam.
#342 |
Zadomowienie
|
Asia - To milo ze pomoglas
![]() Bound - Pusty to zaraz mi sie kojarzy z mega opalenizna, rozowy t shirt, modne okularki, wlosy na zel i gada tylko o sobie ![]() Nie wiem, nie mam planu, na zywiol pojde ;O Tzn zaczne od tego ze sie usmiechne a jak sie odusmiechnie to moze podejde. Niee, ten nie lewituje ![]() Ale tak na prawde osoba ktorej on 'czyta w myslach' sama daje mu potrzebne informacje, magia no ![]() Nad blokami ? Laaal ;O Wzielo mnie na Twist and Shout, moge to spiewac do nocy dzisiaj ![]() Well, shake it up, baby, now, Twist and shout, Cmon cmon, cmon, cmon, baby, now, Come on and work it on out ! ! ! Ej przed kompem tancze ![]()
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
lall
![]() witam Anię, Aśka jestem ![]() Sylwia - boże... na Twoim miejscu to bym ich pozabijała na tym meczu. normalnie bym nie wytrzymała. skoro się tak przejmujesz to znaczy, że Ci zależy troszkę jeszcze. a co do tego gościa to bardzo prawdopodobne, że skłamał byle tylko mieć 'wolny tor'. Faceci są beznadziejni i myślą, że dzięki takim akcjom będzie im łatwiej. haa mi też sie 'pusty' kojarzy z takim różowiastym lovelasem ![]() widziałam, że sie jarałyście Kamilem Bednarkiem ![]() ![]() ![]() któraś pytała o to czy czuje do wszystkich 3 to samo ![]() jasne, że nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Just to potańczmy razem <wygibasy na parkiecie> ![]() weekend mi cholernie zleciał. wczoraj byłam z przyjacielem i jego dziewczyną ![]() ![]() i wgl jestem tak wkurzona, ze koniec świata. wczoraj przed wyjściem pogadałam z moim A. i pytam sie czy idzie do mego Ł. a on mi mówi, że nie, ze Ł. dzisiaj z dziewczyną. no to sie wkurzyłam [tak jestem zazdrosna -.- xd] i właśnie wyszłam z domu. wróciłam i Ł. do mnie sms'a że ma z.ebany humor i że idzie pić, pełno smutnych minek itd itd.. ja sie przestraszyłam i pisze do niego a tu nic, dzwonie milion razy nic. dopiero w nocy napisał że idzie spać właśnie. a ja sie denerwowałam. i jestem k*rwa normalnie pewna na milion % że to przez tą jego laske. bo ona potrafi mu tak dojechać ładnie ;///////a on potem to przeżywa, że ona mu tak dopie.przy. kuźwa nigdy jej nie ma kiedy jest potrzebna jemu, a jak jest to tylko dla właśnej korzyści. ale niieeeee przecież ona go kocha. jasne -.-
#344 |
Zakorzenienie
|
Just taki bardziej mało inteligentny, dziwnie pisze
![]() uch, uch ale fajnie tak czytać w myślach, ![]() chociaż czasami lepiej o niektórych sprawach nie wiedzieć ;-D AHAHAHHA jesteś boska! ahahaha <3 Mid no ja baaaaardzo chciałam... -.-' ja już sie nie jaram, chyba, że tym z castingu bo teraz mi sie nie podobało, ale gadał jak naćpany co było genialne ![]() o fest:/ Ty! weź do niego idź jeżeli nadal jest załamany, pogadaj pomilczcie, a jak bedzie pie.przył, ze ona go kocha to go pocałuj aby zamknąć mu usta! ![]() tak poważnie to mi go szkoda... no i musisz mu pokazać ze w tobie ma oparcie ze jesteś lepsza od tamtej!
#345 |
Raczkowanie
|
on wgl jest genialny *_* rozwala mnie głosem
![]() heheh to pójście nie jest takie łatwe.. on mieszka kilka mieszkań dalej niż A. czyli jakieś 200km ode mnie... ja to sie umiem pakować w za.ebiste sytuacje XDno trudno trudno. mogę jedynie wściekać się do telefonu. tak więc jestem totalnie bezradna. robie co mogę żeby go jakoś pocieszyć, ale wiecie jak to przez tel. wygląda...
#346 |
Przyczajenie
|
miło mi Was wszystkie poznać
![]() powiem Wam, że chłopcy to ogólnie dziwne stworzenia i ciężko ich zrozumieć ;D a co do długiego weekendu to nie mogło mi się przytrafić nic gorszego niż jego koniec bo aktualnie cierpię katusze nad 20 zadaniami z fizyki ;c |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Anita
Udało mi się, nie poszłam wprawdzie na żadną imprezę, ale w 2 dni udało mi się iść w inne miejsce ;d do tego tam był ON S. ;D też się jaram Kamilem ;D nie dość, że ładny to jeszcze jest taki taki..inny xd Lall,indispensable1 Ania jestem (: Just dokładnie tak ;d bardzo fajny prezent ![]() nierealnaaa a żeby to było możliwe to bardzo proszę ;p Bound faaaken ;/ dasz rady potwierdzisz tą informacje ![]() Asia nie pracowałam ![]() Iszaa jakie powodzenie ;o ;d 200 km ? wow -.- Dowiedziałam się, że podobam się S. Ale w życiu bym się nie domyśliła, on tego nie okazuje.. . Może jedynie trochę jak piszemy, ale tak to w ogóle. -.-
#348 |
Zakorzenienie
|
Mid a to kiepsko
![]() Ania to na jakim prof. jestes? ahaha i racja co do facetów chociaz to oni nas uwazaja za trudne do zrozumienia(nie zaprzecze;d) Lousia racja, bednarek jest inny ;-d uch i co, jak było z S?! nie wiem czy potwierdzę... okarze sie w piątek, moze mnie z nim zapozna ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA! megaaaaaaaaaa, ej, Ty się nie cieszysz? on Ci sie nie podoba? tyle wspólnych tematów macie! lubicie się no! ![]() muszę wam powiedzieć, że miałam dziś fuksa ![]() 3 ze spr z fyzi i histy ![]() ![]() fest fest, jeszcze przeżyć 4 dni yeah! jest we mnie taka pozytywna energia ![]()
#349 |
Zakorzenienie
|
Ayeen to lipa w ch. jak ma dziewczynę..
nie dziwie się, że ich chciałaś wybić na tym meczu.. o brawo za oceny. Just. prezent jak najbardziej, się nadaje. Mid. to ten A nie widzi jak ta jego 'kochana' dziewczyna go traktuje.. ? 200 km.. oO i co do palenia. na coś trzeba umrzeć wiec.. ; ) Lall. ;* ja na jutro 3 spr. więc genialny wieczór. plus rozwala mi się 'mój cudowny' świat.. ; ) ale co tam. od trzech dni za mną chodzi.. Rihanna - What's My Name Damien Rice - 9 Crimes
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
bound ten mecz porażka. dalej Ci na nim zależy. ;o
gratuluje ocen, ja dzisiaj 1 z polskiego, 2 i 4 z pp ![]() no na coś trzeba.. Inf moja piosna uhuhuhu ![]() ![]() ![]() co jest z Leszkiem ? ![]() mi sie normalnie dzisiaj tak przykro zrobiło -.- z Ewelinką od pp już ogarnęłam, przestała mi dowalać ciągle i dzisiaj nawet powiedziała coś tam że ją nie interesuje to czy ja pale czy nie tylko mam się uczyć. ;o za to zaczęło sie z moją wych.. ; o kretynka. boże. siwa bicz -.- ona nas uczy polskiego i ang. ostatnio na ang sie z Roksaną śmiałyśmy i nas zapytała na następnej lekcji. i obie pały dostałyśmy. no i jeszcze Anite zapytała. po czym dzisiaj na polskim bez skrupułów, ta sama kolejność do odpowiedzi, oczywiście Ola Lizun pierwsza.. ![]() ja i Anita jedynki, Roksana na 2 sie wybroniła. boże znowu mnie gnębią, a ja jej przecież jeszcze nic nie zrobiłam.. ![]() ale niech sobie nie myśli, że mnie udupi z ang albo z polskiego ahaha ![]() a aktualnie powinnam się uczyć bo jutro sprawdzian z geo.. ;o ale mi sie nie chce jakoś znowu.. i znowu musze sie wyrobić do 20 bo do Magdy ![]() ale ogólnie spoczko, chce już piątek, bo weekend będzie fajny. ![]() sobota urodziny przyjaciółki, za tydzień sobota następne urodziny i vixa ![]() i niedługo moje urodziny fuj. wyżaliłam sie. ;o ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() Edytowane przez wobbly Czas edycji: 2010-11-15 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Isza - Ej to dalej, tanczymy
![]() To dziwny maja zwiazek no bo skoro on jej potrzebuje a ona na to nic oO Bound - No fajnie fajnie, ale juz przejzalam rozne strony i tam bylo wszystko opisane, wiec to tylko kwestia wprawy i mozesz wyciagnac z osoby na prawde wiele rzeczy ![]() Brawo za oceny ![]() pozytywna energie, caly czas spiewalam Twist and Shout, znalaznal funta na ulicy,pogoda byla piekna i chcialo sie zyc ![]() Ania - Ania tak? No tego, oni sa strasznie dziwni,a mowia ze kobiety to jakies stworzenia nie z tego swiata ![]() Inf - Fajnie ze sie nadaje ![]() A co sie dzieje ![]()
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Wob. która piosna ?
![]() to dobrze, że Ewelinka Ci spokój dała. ostatnio było, że ją to obchodzi kto pali.. kobieta. -.- ja jutro porawiam. uhuhu. taaa.. -.- nawet nie wiem , która to Twoja wychowawczyni. oO może się śmiałyście i to ją jakoś denerwowało .. albo coś. wiesz, że ta szkoła posrana jest. -.- więc nie ma czym się przejmować. olać i robić swoje. no z ang to Cię na bank udupi szczególnie, że ty ang to masz opanowany w ch. ; ) niech Ci się zachce. ; ) jeszcze 4 dni. jeaah. i sobota. mój szlaban się zbliża wieeelkimi krokami.. ej wgl nie odpisałam Ci pieniążów nie mam. ; < co z Leszkiem ? a to koniec chyba... ![]() Just napisałam wyżej.
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Inf będę trzymała kciuki za te sprawdziany
![]() agrrrr.. nie lubie tego... dlaczego ci sie rozwala? Wob gratuluje Ci tej 4 haha, a reszte mozesz poprawić?;> o to feest;/ dobrze, ze tamta babka sie odeczepiła weź sie porządnie naucz na polka i niech jej szczena opadnie haha ![]() Just o przynajmniej Ty na pozytywnie, pjona! tak szczerze to ja już śpię.. naumiałam się fran, spróbowałam geci, ale mi sie juz wszystko pomieszało powinnam niemca... tak mi sie nie chce ![]() o mamo jak ja kocham Only Girl rihanny ![]() jak to koniec INF?
#354 |
Zadomowienie
|
Inf Rihanny !!
![]() ![]() kobieta.. ;o dokładnie. ![]() to powodzenia po raz setny chyba z tym pp.. ![]() szlaban = wywiadówa? ![]() stara ja tak sobie dzisiaj pomyślałam, że no tak racja wywiadówa wkrótce ;o i to chyba przed urodzinami Oli ? to chyba zagrożenie dla mojego świętego spokoju w domu ;o ![]() ![]() ![]() tyle, że u mnie o ocenach wiedzą wszystkich, chyba że ja nie wiem o czymś. gorzej z nieobecnościami i spóźnieniami:OO ![]() i tym, że do tej pory nie zapłaciłam za konkurs i za apteczke! ![]() ???????????????????? jak to koniec ? ://////////////// co sie dzieje.. bound ahaha jak poprawić : ) w tej szkole jeszcze sie nie spotkałam z możliwością poprawienia oceny ![]() oprócz sprawdzianów oczywiście ![]() nie lubie takiego udowadniania XD ja bez tej wiedzy jestem.. genialna ot co ![]() też kocham! co macie z franc ? ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
ahaha, to sory nie znam twojej szkoly;p
z fran cały czas to samo, co na poczatku, bo drugi spr. z tego piszemy niewiedzieć czemu
#356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żebyście zrozumiały o co tu tak naprawdę chodzi trzeba znać całą historię od początku.. nie znamy się tak naprawdę i to jest chyba największym problemem. plus jego charakter. jestem jego idealnym przeicwieństwem. tak to.. dostałam dzisiaj smsa ,że musimy pogadać. bocoś tam. hmm.. Cytat:
ahaha ej przyda się. jak znowu coś jej się nie spodoba to wr.. i tak tam się zesram przy niej chyba. nienawidze odpowiadać. jeszcze u Ewelinki.. tak dokładnie tak. szlaban= wywiadówka. przed jej urodzinami. i przed andrzejkami.. posiedzę sobie w domu. jeah. no właśnie u Ciebie wiedzą o wszystkich. u mnie o jakiś 2.. więc fajnie będzie. ale co tam. ja sobie w środę zrobiłam wolne po tym apelu śmiesznym, więc pewnie Buczyński coś tam powie mamie. jaką apteczkę !? oO no tak to.. nic nie trwa wiecznie..
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Bound - 2 z niemca? Jak mogłaś.;< Uwielbiam dojcza. ;DD
Cześć Anka, jestem Kara. ![]() I oczywiście widzę ,że pisałyście o Kamilu Bednarku. ;D Ja oczywiście mam fioła na punkcie reggae i uwielbiam jego czarujący głos. <3 Normalnie straciłam na niego 8 zł. prawie. ;D Czy tylko ja nie cierpię pp? W środę odda nam pracę klasową i jak dostane mniej niż 3 to będę miała dużego focha. ;DDD ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Inf.. wy przynajmniej rozmawiacie z Leszkiem.. A ja z moim milczymy od soboty. Już sama nie wiem co jest lepsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
nierealna . ahah tak. nie rozmawialiśmy od środy. do dzisiaj.
a wy czemu tak milczycie ? a pp szczerze nienawidzę. Ayeen. też bym chciała w sumie franc. no ale cóż.
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
szlag mnie trafi !
co nadrobie to mi się usuwają te długie posty.. no przecież się nie da no ; ( od razu mi się humor psuje jak widze ile napisaałam i duu.. nie ma nic. wgl to cześć.. ; *
#360 |
Zakorzenienie
|
Klau. pisz w notatniku sobie. nic się nie będzie kasować.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.