![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie to byłam już u paru niby-świetnych alergologów-dermatologów, którzy prowadzą mnie już od 7 lat z uczuleniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#335 | |
Zadomowienie
|
Halooo
widam wszystkie przodowniczki wizażu - pobiłyście dziś wszystkie rekordy ![]() Cd firmy ślubnej - nie jest to stracony pomysł, ale nie sądzę, że o poważnych planach należy pisać na forum, które każdy sobie może bez problemu przeczytać ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny - musimy jakoś rozbić ten 14 06 2014 bo ja już naliczyłam 4 chętne i jak reszta wizażanek ma nasze śluby obskoczyć? ![]() I o co chodzi z cnotkami?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Mabi, nie przedszkola. Do moich dziewczynek. Prywatnie. Nianią jestem
![]() Beautiful, biednaś ![]() Netali, cnotka niewydymka w wolnym tłumaczeniu osoby nierozeznanej to ruchalinka. My natomiast wiemy, że ruchalinka znaczy żona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Ja się tylko boję, że na ślubie będę wyglądała tak, jakbym miała poparzone ręce
![]() ![]() ![]() A co do Górnego Śląska no to właśnie ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.zeberka.pl/img/c/18_1.jpg Patrzcie jaka piękna góra sukienki ![]() http://www.weddingtv.pl/moda/src/gal...daimoda_13.jpg Ta też piękna ale tu trzeba mieć już figurę ![]() Gaja, to ile ty tych dzieciaczków masz, co? ![]() ![]() ![]()
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2010-11-17 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
beautiful, a czy testowałaś na trądzik serię kosmetyków siarkowa moc. Na pewno jest tam żel do mycia twarzy i tonik, no i mydełko
a z tym katarem to paskudna sprawa, może masz przewlekłe zapalenie zatok ![]() mojemu bratu tez prostowali przegrodę i teraz ma duuuużo lepiej Edytowane przez alice_007 Czas edycji: 2010-11-17 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiedziałam że ruchalinka wam się spodoba ![]() dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Beautiful, może spróbuj maści Diprogenta? Jak miałam takie obrzydliwe plamy na rękach, to mi pomogła. Tylko, że ta maść jest na receptę. Ja ją mam od babci.
śliczne kiecki! Ale nie na mój tyłek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
Mnie w tej pierwszej sukience szczególnie podoba się... modelka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
no dobra ponieważ już późno to sprzedam wam jeszcze ten chamski dowcip co mi Tż sprzedał ostatnio
![]() ![]() Przychodzi Małgosia do taty i mówi: -daj na kino - dam jak zrobisz mi ... Małgosia zrobiła co trzeba, dostała na kino a tata pyta: - podobało ci się? - aa tak sobie bo trochę gównem waliło - a bo był Jasiu i też chciał na kino... ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- żebym ja jutro taka rozgadana była... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No cóż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gajaa, nie słyszałam o tej maści ![]() ![]() Mabi! ![]() ![]()
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2010-11-17 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
Mabi jakbyś nie wiedziała, że to najlepszy tekst by nas zachęcić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Rozeznanie
|
Ale macie tempo...
Narzeczony pomógł mi dzisiaj kupić prezent pod choinkę dla siostrzenicy. To znaczy pomysł był mój, a on tylko sfinansował ![]() http://www.empik.com/jan-pawel-ii-ma...d930315,film-p Taka bajeczka. Trzeba promować polskość za granicą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
O ble, okropny ten kawał
![]() Beautiful, dziś dziewczynkom czytałam bajeczkę z książki dla dzieci o kózce, śwince i owieczce jadących na targ. Kózka i owca się cieszyły, że zmienią właściciela, a świnka płakała, że zostanie zjedzona. Morał bajeczki w specjalnej ramce zamieszczony: trzeba brać swój los na klatę i się z nim pogodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
Mabi, ale pojechałaś spryciulo
![]() Dopiero po komentarzu Gaji zorientowałam się, że tam jest jeszcze biały teskt.. ekhm.. blond ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać jakże istotnej rzeczy: kózka daje mleko, owca wełnę, a świnka kiełbaski, dlatego tak kwiczała. Zderzenie morału ze śmiercią świnki jest dośc brutalne
![]() Beautiful, próbuj maści. Mi pomogła na zajady z którymi walczyłam od dziecka i właśnie na te plamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Masakra, dzisiaj przegięłyście
![]() ![]() właśnie obejrzeliśmy z T mecz ![]() ![]() ![]() ![]() BeautifulShe, też mam problemy ze skórą, rózne, i w zasadzie żadnemu lekarzowi nie udało się skutecznie mnie wyleczyć, na razie zaprzestałam leczenia, radzę sobie sama z własną skórą w miarę możliwości ![]()
#351 |
Zakorzenienie
|
Ale śliczna jest ta druga kiecka, co Beautiful zapodała
![]() Beautiful, Biedactwo, a ja narzekam na swoje pryszcze... ![]() ![]() Mabi, znałam ten dowcip ![]() ![]() powodzenia na rozmowie kwalifikacyjnej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz to już zmykam bo niedługo wstaję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Mabi - powodzenia
![]() Kamea- widzę, że mamy podobny problem. Niby to jasne, że chcą się ożenić, ale ŻEBY SIĘ NAS ZAPYTAĆ O ZDANIE ( ![]() ![]() Ale ja się nie odzywam, bo dziś usłyszałam od rodzinki, że jestem zaborcza w stosunku do I... ![]() ![]() Mutny - coś Cię ostatnio nie ma? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
ojoj, moja Bidna Ty
![]() ![]() ![]() netali, ja po prostu mam teraz bardzo wolny internet i stronki mi sie wolno ładują.. ![]() ![]() kurde, no właśnie, ci faceci myślą, że jest już ustalone... a skąd oni wiedzą? może my nie chcemy wcale być ich żonami?! ![]() ![]()
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 ![]() ![]() Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-11-17 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |||||||
Zakorzenienie
|
dobrze ze dzisiaj do poludnia moglam zajrzec do watku bo tak bym miala z 10 stron do nadrabiania
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja wam powiem ze zrozumialam ze faceci niektore fakty sobie przyswajaja po czasie, np moj dzisiaj mial jakis Dzień Oświecenia bo sam z siebie powiedzial ze z tym okraglym na palcu nawet bedzie mu dobrze(najpierw mysle o co mu chodzi ale zalapalam po chwili:P), potem mowil ze tak troche bez sensu jezdzimy bo tak , on do mnie , pozniej na miasto, czasem jeszcze po zakupy i na trening i na koniec mnie odwozi i tak nie patrzac dziennie powyzej 100km nawet potrafi zrobic. a ja mu na to:"to tak jak ci mowilam, jakbysmy zamieszkali razem to na paliwo bysmy oszczedzili", a on na to :"no tak masz racje"...ehhhh faceci ![]() a tak w ogole to zrobilam soebie na kolacje jajka na miekko wiec albo idzie @ albo cos przeciwnego:P(oby nie to drugie) |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
jaaaaaaaaaaa a ja się zastanawiałam, dlaczego nic nie piszecie....
![]() ![]() i tak siedziałam dzisiaj na uczelni, nie miałam co robić, a tu pupa, nic nie pisałyście ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
![]() Prawie jak Harry Potter ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
Widzisz .. pełna integracja z rodziną
![]() idzie chłopina małymi kroczkami do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.