![]() |
#331 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
rany julek Cestusia~
![]() ![]() już wiem jaki wózek ma zofiowa koleżanka - quinny czy jak to się pisze. |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Dzięki babeczki
![]() ![]() Leleth, głosowanko jest, ale jak zwykle tylko dla użytkowników serwisu i tylko z 200 punktami (które zbiera się przy prowadzeniu bloga ![]() ![]() ![]() Jowisz, jakiś "dorosły" szampon pewnie by sobie poradził z oliwką, ale wiadomo, że jak przekombinujesz to ciemieniucha może wrócić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://merlin.pl/Rownoumagicznienie_.../1,671877.html małż już w domu,za godzinę chyba do lidla pojedziemy bo lodówka pusta. ale tak mi się nie chce.. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() a ja jeszcze użyłam oliwki w żelu żeby nie spłynęła to się teraz bujamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
dziś nawiedziła mnie mama z ojczymem
Miki dostał Mikołajkowy prezent Duplo z liczbami http://allegro.pl/lego-5497-duplo-za...343046870.html ( w Rossmannie były takie zestawy) wzbogaci to kolekcję Mikiego do tej pory miał Duplo z tej firmy marketingowej na S ![]() ![]() oto fotka ![]() a dziewczyny jak kupujecie duplo, to przydaje się ta płytka konstrukcyjna-podest , jak jej nie ma w zestawie to warto dokupić, Miki na niej stawia domki ![]() hm, w sprawie witamin sztucznych to własnie kiedyś mi się łykało jak nie zapomniałam ![]() ![]() a po ciąży to i tak czy ktoś łyka czy nie zawsze ma jakieś braki, wypadnie włosów i gorsze paznokcie więc to do mnie nawet nie przemawia ![]() nasze mamy nic nie łykały i dostęp do różnych owoców był utrudniony, i rodziły dzieciaki na schwał ![]() a wersta , faktycznie quinny to wysoki wózek i taki patyczakowaty ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-07 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
dziewczęta - ekspres ochrzczony
![]() ![]() ![]() ![]() ponawiam zatem pytanie - jaką kawę zakupić tak na szybko? czy wogóle wszystkie mielone nadają się do ekspresu? dziś w pracy oparzyłam się wrzątkiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() adres podaj do mamy to kurier na pewno zostawi i nie będzie się wracał ![]() edit. bo w sklepach to chyba najłatwiej dostać lawazzę i dafidoffa, tak mi się wydaje. tego drugiego mogę polecić bo parzyłam jeszcze w kawiarce i była b.dobra. http://www.smaczajama.pl/sklep/pl_PL...Fine-Aroma/199 piłam tę środkową w jasnym opakowaniu (to arabica ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-07 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie skoczę jutro do marketu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
mi chyba z jakiejś mielonej lavazzy cos nie wychodziło , byla zbytnio zmielona, i pewnie może za mocno ubiłam
![]() ale teraz to nie bawię się w młynkowanie, bo czasem w zwykłym trudno wyczaić stopień zmielenia z marketowych, lub niemieckich zapasów ![]() to mam takie na stanie http://pl.dallmayr.com/index.php?&navID=13 http://www.ideekaffee.pl/#/zrodla-zd...-classic-250-g http://www.delikatesy.darboven.pl/?p...0-00008&par=29 Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-07 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Maluśna jakiś gorący okres, bo ja w zeszłym tyg. też się poparzyłam
![]() ![]() trzeba było Kochana udać chorą i śmigać do chaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
słuchaj a jak twój wypasiony ekspresik ? korzystasz z większości funkcji czy raczej pijesz kawkę ze spienionym mlekiem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
z pewnością
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() masz rację, mogłam udać chorą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
a Maluśna tylko tych włoskich kaw to nie wybieraj, no chyba że masz podniebienie na mocniejsze palenie kawy
![]() ![]() mi totalnie nie smakuje Lavazza złota i inne , okropienstwo sam zapach parzonej tej kawy mi przeszkadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
http://www.euro.com.pl/ekspresy-cisn...k73201rw.bhtml
o widzę, że teraz zaoszczędziłabym tysiaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cestia - gratuluje i trzymam kciuki... U nas pod choinką tez chyba zagoszczą duplo. Mały zestaw z zeszłego roku ma, tylko, że mało tam klocków. I to mnie najbardziej denerwuje.. No i zapomniałam na amen Spóźnione życzenia dla wczorajszego solenizanta ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Anka - oj, nie - raczej wolę delikatniesze kawy
![]() ![]() ![]() generalnie nie przepadam za latte itp. mlecznymi wynalazkami ![]() ![]() ale oczywiście pokombinuję na moim ekspresiku, czy da się te cuda zrobić ![]() pranie zrobiłam - przecudnie pachnie zakupione dziś niemieckie seledynowe coccolino ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
![]() dziękuję przekażę temu co nie po drodze mu ze spaniem wieczornym ![]() ps. ponoć klocki Mega bloks te od 3+, pasują do Duplo http://forum.gazeta.pl/forum/w,583,1...uplo_.html?v=2 http://allegro.pl/duze-klocki-80-el-...339683883.html http://allegro.pl/mega-bloks-klocki-...343456528.html Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-07 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
no tak, srajki mikołajki a przecież mamy tu Mikołaja. człowiek czasem taki ciemny
![]() ![]() ja to w ogóle ost. jakaś nieteges. dziś wyciągam z szafy bluzkę i zonk. w głowie czarna plama skąd ją mam. wiedziałam,że niedawno kupiłam ale gdzie ? dopiero jak się ubrałam, chwilę pochodziłam to mi się przypomniało,że ost. na targu z ciotką pod koniec listopada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
a my nie mieliśmy zbytnio fajnych mikołajek, brat wczoraj przysłał mi mms, że znalazł biednego Filemona w paszczy adoptowanego przeze mnie pseudo wilczura Chipsa
![]() ja nie wiem co te psiaki mają w łeptynach ale przez dwa lata było ok, a teraz mu kot nie podpasił ![]() Fil został nam jedynie na fotkach ![]() na stanie mamy jeszcze tylko staruszkę kotkę Pumę |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety przyznam się, że czasami też tak mam ![]() ![]() ![]() Miki - ty nasz nocny Marku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
ano właśnie Mikołaju
![]() jako dzieci nie obchodziliśmy imienin, więc teraz u maluchów nie biorę tego święta pod uwagę. 15 maja Zofii też w domu nie obchodziliśmy, tylko obcy dzwonili ![]() jestem w trakcie prostowania encanto i czekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
jasne u dzieciaków to raczej urodzinowe torty, kto tam pamięta o imieninach maluchów
![]() tak piszecie o tych kosmetycznych sprawach że i ja muszę w koncu zamówić matrixową farbę, bo na święta będę wyglądać jak wypłosz z odrostami ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-07 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Kochany Panie Boże! Przeczytałam kiedyś, że wiesz, co mamy zamiar zrobić zanim to zrobimy. Na ile wcześniej dostajesz taką informację? Chciałabym wiedzieć. Sheila, 10 lat
Panie Boże! Kim był ten facet, którego wsadziłeś do wieloryba a potem wyjąłeś? Czy on naprawdę zgodził się zrobić ten numer? Kaye, 9 lat Boże - Czy pozwalasz Diabłu (alias Szatanowi) chodzić gdzie mu się podoba, czy masz go na oku? Cindy, 8 lat Kochany Panie Boże, albo Panie Jezu, który z Was jest mniej zajęty. Bardzo wierzę w bycie chrześcijanką. Nawet gdy będę miała 16 lat i będę mogła prowadzić samochód i będę całkiem dorosła. Będę miała wiarę. Kochająca Karen, 8 lat Kochany Słodki Boże! Jesteś tam, gdzie chcę być, gdy odejdę. Ale narazie podoba mi się tutaj. Kochająca, Candace, 9 lat Kochany Jezu! Chciałbym, żebyć wciąż był z nami. Mógłbyś chodzić po wodzie albo robić co tylko Ci się podoba a my nie musielibyśmy słuchać nudnych kazań. Adolpho, 10 lat Kochany Boże! Dzięki za niebo, które nam dałeś i za zwierzęta i oceany. Dzięki za nowe stworzenia takie jak komputery. Nad czym teraz pracujesz? Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, Larry, 9 lat Kochany Panie Boże! Czytałem o tym jak rozdzieliłeś Czerwony Ocean. To było fajne i trudne do uwierzenia. Dlaczego przestałeś robić takie spektakularne rzeczy. Ciężko nabrać energii? Dan B., 12 lat Kochany Panie Boże! Chciałbym wiedzieć kiedy nastąpi koniec świata. Mam czas, więc nie musisz odpowiadać mi od razu. Proszę, powiedz mi o tym tydzień wcześniej. Chcę mieć czas, żeby się spakować. Stanley, 11 lat Kochany Panie Boże! Czy stworzyłeś aids, bo jest za dużo wolnego seksu czy dlatego, że myślałeś że świat potrzebuje nowej choroby? Randall, 11 lat Hej, Panie Boże! Mówi ci cześć nieznany przyjaciel. Uszy do góry. Ktoś tu na dole Cię kocha. To sekret kto, 10 lat Kochany Panie Boże. Zatrzymaj świat. Chcę wysiąść. I wrócić później. Jestem dobry w komputerach, więc będę dobry na przyszłość. Orson, 12 lat Kochany Panie Boże! Jestem chłopcem. Musisz to wiedzieć, żeby mi pomóc. Moja dziewczyna jest o rok starsza. Myślisz, że to w porządku? Jej mama nic o nas nie wie. Dziękuję Ci, Bryan, 8 lat Do Pana Boga. Chcę Ci podziękować za dobre rzeczy, które nam dałeś. Takie jak lody. Zabawki. Baseball. I dziewczyny na plaży. Steve, 12 lat (niedługo 19) Boże! Kiedy zacząłeś tę historię z ubraniami, portkami i tym wszystkim? Moja mama mówiła, że pierwsi ludzie chodzili goluteńko. Musiało Ci się znudzić tak ciągle na nich patrzeć. Myśl o mnie w modlitwach, Thomas, 11 lat Kochany Panie Boże, w szkole uczą nas o tym, co czynisz. A kto to robi, gdy Ty jesteś na wakacjach? Bartek Drogi Panie Boże, faktycznie jesteś niewidoczny czy to tylko trik? Sylwia Panie Boże, czy to prawda, że mój tata nie pójdzie do nieba, skoro w domu używa brzydkich słów? Olimpia Kochany Panie Boże, czy nie myślisz, że wygląd żyrafy to pomyłka? Grześ Panie Boże, zamiast pozwalać ludziom umierać i stwarzać nowych ludzi, dlaczego nie pozwalasz żyć tym których masz teraz? Tomek Drogi Panie Boże, poszedłem na ślub i całowali się w kościele. Czy to jest OK? Łukasz Panie Boże, co to znaczy, że jesteś Bogiem zazdrosnym? Myślałam, że masz wszystko. Patrycja Panie Boże, czy rzeczywiscie powiedziałeś 'co byście chcieli, żeby wam ludzie czynili, i wy im czyńcie'? Jeśli tak, to idę naprawić mojego brata. Ola ![]()
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
miałaś mi się pochwalić, już jak ostatnim razem robiłaś
![]() ja dumam nadal nad podkładem do twarzy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() robią halo z każdej okazji (i pierdoły też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
o Jowiszku to wypisz wymaluj moj ojczym i jego zwariowane 50 letnie dzieci
![]() ojczym nawet czasem sie obraża że ktoś z jakimiś życzeniami nie dzwoni ![]() ewentualnie mowi mojej mamie żeby złozyła jego córce życzenia bo któraś tam rocznica ślubu jej mija ![]() ![]() ![]() imieniny to rozumiem u dorosłych, ale inne okoliczności sa zbyt osobiste jak dla mnie , kto by to wszystko spamiętał no co innego moja rocznica ślubu łatwa do zapamiętania i dla katolików i dla mniej kościelnych 15 sierpnia proste jak drut ![]() ![]() ![]() ale nie oczekuję życzeń, jak ktoś sobie przypomni przysyła miłego sms czy zadzwoni i tyle , miło ale nic na siłę ![]() ja mam cerę mieszaną, więc Maluśna ja chyba wybiorę sobie Vichy norma teint http://allegro.pl/vichy-normateint-3...347954635.html testowałam na próbkach i jest ok i kolor i konsystencja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.