![]() |
#331 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż!!!
Cytat:
kurde , naprawde dobry, a widziałam już wiele ![]() tez planuje, tzn ostatnio jakos pomysł umarł, ale kiedys z pewnością ożyje - musze mieć dziarke na karku, taka subtelną... marzy mi sie w każdym razie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Dobrze wykonany, ale też nie był tani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Rozeznanie
|
ppppp
What is love?The need to escape from oneself. Life's simple. You make choices and don't look back. Don't cry because it's over, smile because it happened ![]() Edytowane przez ilovecarrotcake Czas edycji: 2007-06-05 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
ilovecarrotcake, jaskółki robiłaś w kulcie,prawda? śliczne są
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Rozeznanie
|
pppp
What is love?The need to escape from oneself. Life's simple. You make choices and don't look back. Don't cry because it's over, smile because it happened ![]() Edytowane przez ilovecarrotcake Czas edycji: 2007-06-05 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
hehe,byłam na grodzkiej [nie mogłam się zdecydować co do salonu,albo kult przy szpitalnej,albo właśnie grodzka]
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
ppp
What is love?The need to escape from oneself. Life's simple. You make choices and don't look back. Don't cry because it's over, smile because it happened ![]() Edytowane przez ilovecarrotcake Czas edycji: 2007-06-05 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny tak szczerze powiedzcie mi .... mocny bol jest przy robieniu tatulazu? ja pplanuje sobie zrobic juz od dluzszego czasu,ale niestety panicznie sie boje igly i troszke mam stracha
![]() Edytowane przez moniaaaaaaa86 Czas edycji: 2007-08-15 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
Hej, dziewczyny mam pytanko czy ktoras z was robila sobie tatuaż w olsztynie?? ja od jakiegos czasu mysle o jakims fajnym wzorze ale nie moge doszukac sie jakiegos renomowanego studia-nie wiem albo jestem slepa albo nie potrafie szukac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
Moja koleżanka ma 3 gwiazdki na karku,wygląda to świetnie,ale czy będzie tak samo to wyglądać,gdy będzie siwą babcią?
![]()
#343 |
Rozeznanie
|
a ja mam klucz wiolinowy na lewym nadgarstku
![]() ![]() aha, jeszcze zdjęcie, co prawda nie mój, ale mam identyczny, a na tym się wzorowałam ![]()
z samego rana i w jednej skarpetce. W spodniah była Lolą. W szkole-Dolly. W rubrykach-Dolores. Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą." Edytowane przez cappucino Czas edycji: 2007-08-18 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Super ! Ja od 2 miesięcy jestem szcześliwą posiadaczką napisu po chinsku wzdłuż kręgosłupa (malutki) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Przyczajenie
|
![]()
Przygarniecie mnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() e...raczej nie! Raczej sobie nie zrobie tatuażu! Ale jeśli już to NAD kostką, ale malutki ![]() Ps.: i ttak w ogóle wybaczcie wszelkie bledy, ale jestem jeszcze...mała, i to mój pierwszy wpis...Ale juz chyba od roku czytam, a sie zarejestrowałam...e...dwa dni temu? ![]() Całuski dla wszystkich Wizazystek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
cappucino, jak jest z bolem w tym miejscu? bo cienka skora,zyly.. troche sie obawiam silnego bolu, a tatuaz w tym miejscu kusi juz od daaawna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Przyczajenie
|
tatuaż fajna sprawa.
tylko musi być przemyślaną decyzją. jak zdrobiony w 'ciekawym' miejscu to super. nie wiem czy są w modzie, ale mi się podobają. jak ładny to nie jest szpecący, chyba że źle wykonany. ale jak dla mnie to na tatuaż za wczesnie.
#348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam już kase na moje jak to nazwała moja matka "widzi mi sie " teraz czekam na zejście opalenizny bo ponoć tak jest lepiej robić ...a będzie to łacina na kostce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki... a czy ktoras z was orientuje sie moze jak to jest z zakrywaniem/prerabianiem wzoru na nowy? Ja mam dwa tatuaze- jeden malutki na ledzwiach i jeden powyzej kostki. Ten powyzej kostki kwalifikuje sie do przerobienia. Byl wykonany nie najlepiej-teraz strasznie zbladl. Jest po prostu nie ladny-nie chce go odswiezac tylko zmenic wzor.
#352 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() Co do zakrywania tatuazu z tego co sie orientuje najlepiej znalezc wzor jaki nam sie podoba i poprpstu zapytac w studiu czy da sie nim zakryc ten poprzedni, ale raczej nie powinno byc problemu ![]() a ogolnie co to tatuazy to ja osobiscie uwielbiam, sama mam jeden i juz planuje kilka następnych, tylko czekam az pieniązków będzie trochę wiecej ![]() ![]() m_072.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Postanowiłam załączyć zdjęcia tatuażu,który posiadam i chcę przerobić oraz atuaż, który chciałabym mieć. Tylko kolejne pytanie... Nie przepadam za tatuażami kolorowymi- chciałabym żeby te kwiatki były czarne-cieniowane-tylko pszczółka żeby była żółta. Jeszcze żeby pomniejsyć te kwiatki,a najlepiej żeby był tylko jeden. Jak myślicie... Da się tak zrobić?
#354 |
Raczkowanie
|
Nie dodało mi się drugie zdjęcie w poprzednim poście więc dodaje je teraz...
#355 |
Zadomowienie
|
tatuaz tatuazowi nie rowny, niektore podobaja mi sie bardzo a inne wcale. sama mam jeden w malo widocznym miejscu, chyba robiac go bralam pod uwage stare lata.
![]()
#356 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
A to sa moje dwa tatuaze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
ja też chce zrobić tatuaż ,mam wzór i miejsce .Według mnie tatuaż powinien mieć jakieś znaczenie dla tego kto ma go nosić
![]() ![]() i czy tatuaż u kobiety nie wygląda ordynarnie i zle sie kojarzy... (chciałbym zamieścić fote sojego wzoru ale nie bardzo wiem jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
hej ajk zamieściłaś zdiecie na forum ,u mnei nie da rady:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.