|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie
Jok3r no to odpoczywaj sobie. Kiszka, że musisz leżeć, ale może po badaniu okaże się, że nie jest tak źle jeszcze. Trzymam kciuki
![]() ada32 witaj ![]() Dziewczyny póki pamiętam, ten proszek JELP jest lepszy? Czemu kupujecie ten, a nie np Lovelę? ![]() Co do bóli to mnie od kliku dni dalej bolą plecy, zauważyłam, że nie mogę leżeć na płasko. W ogóle dziwnie bo rano i wieczorem jak leżę pobolewa mnie podbrzusze, a jak chodzę w dzień nic mi nie dolega... ![]() Ojej narobiłyście mi smaka na zakupy na all, chyba zaraz zamówię wanienkę i inne rzeczy, których mi brakuje. Ale patyczki i tego typu rzeczy będę pewnie kupować w Rossmanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ja kolejną noc przespałam w połowie.... snią mi się głupoty, męczę się a do tego strasznie bolą mnie nogi ![]() aż podkładałam sobie poduszkę pod nogi, żeby było ciut lepiej....... mam nadzieję, że już do końca tak nie będzie bo będzie ciężko.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
Ewelga już wiem,że wit. A odpada.Zaraz idę do apteki to popytam co moge używać,a do kosmetyczki w przyszłym tygodniu,więc może coś zaradzi
![]() ![]() iweczka ja tez źle sypiam,dziś tez miałam kiepską noc,a musiałam wstac przed 7 do pracy ![]() A ja wczoraj z nudów strzeliłam sobie fotkę brzuszkową to sie pochwalę ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Wtajemniczenie
|
śliczny brzusio
![]() a jaką oliwkę kupujecie? Do ciała tak? To i ja się "pochwalę" dolegliwościami bo wczoraj dałam się namówić na miłóść francuską i przytulanie i brzusio mi stwardiał po tym wszystkim. Napiął się do orgazmu i jakby tak został. Do tego małej nie czuje, a do tej pory harcowała na całego. No i doszło moczenie cyców dosłownie co 2 minuty. Zwariować można. Teraz wstałam i już mi leci. Marwi mnie ten brzuch. Jak myślicie jak do wieczora mała się nie będzie wiercić a brzuch będzie twardy wybrać się na IP? iweczka też odparu dni bolą mnie nogi jakoś. W nocy podkładam koc pod nogi i idzie zasnąć wtedy Edytowane przez blackrose4u Czas edycji: 2011-01-04 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
To ja chyba ślepa jestem
![]() Gorzej , że nie ma tych małych w ogóle na parę chusteczek, ostatnio miałam ze Stanów. Coralady sliczny brzuszek, chyba nic nie przytyłaś ![]()
#337 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
jestem !!! właśnie wróciłam z glukozy, ciężko było, ale dałam rade bez cytryny, gorzej było po wypiciu;/ najważeniejsze że już po
![]() ja muszę na allegro kupić takie kaftaniki na początek, bo w pepco takich nie ma, a teraz nie bede nigdzie na zakupy jechac.
#339 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() rozumiem jak ktoś lubi swoją pracę to ciężko się rozstawać ![]() Cytat:
![]() ![]() a ty uważaj z tą pomocą z PIT-ami bo żeby cię zus nie zastał w pracy ![]() swoją droga matko kochana - dopiero co poprzedni pit składałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a i muszę się pochwalić dzwoniłam dziś do szkoły rodzenia i w przyszłym tygodniu mamy pierwsze spotkanie ![]()
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2011-01-04 o 09:31 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja akurat kupuje od lat lovele, ale nie proszek tylko płyn do prania, bo sie lepiej wypłukuje z ubranek
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
blackrose4u mnie lekarz na IP powiedzial ze jak nie bede czula ruchow ok.24h to powinnam sie zglosic na IP dla swietego spokoju bo stres gorzej dziala a zazwyczaj wszystko jest ok
![]() coralady sliczny brzusio jakie ty masz piekne wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
Eirene a co to za wózek, znajdz na necie i się pochwal
![]() diatoma tak:/tzn. na upartego mogłabym chodzic tylko na wykłady, ćwiczeń zero...wszystko przez tą szyjkę ![]() iweczka sok z lipy jest najlepszy...ja nawet teraz piję do herbatki sok malina z lipą ![]() a co spania ja ostatnio tez mam jakiś meksyk. Zasypiam na lewym boku, z poduchą pod brzuchem a druga pod nogami, bo strasznie rwią. Moja Niunia jak do tej pory w nocy mało kopała tzn. robiła to tak, ze spokojnie mogłam spać a ostatnio zaczyna szaleństwa. Ponadto strasznie cierpną mi dłonie i szlak mnie trafia, bo mam wrażenie jakby mrówki zrobiły sobie bal na moich palcach, no i ciągłe siku. Nawet dla komfortu spania zakręcam grzejnik bo suche powietrze mnie dobija ![]() ada witamy ![]()
![]() |
#343 | |
Wtajemniczenie
|
coralady, bardzo zgrabniusi brzuszek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
zalezy od jakiego miesiąca, od 8 msc jest generalnie mniej ruchów i mniej odczuwalne, ale powinno sie wyczuc chociaż 1 ruch na 6 godzin, jesli przez 6 godzin nie było ani jednego ruchu, nic, zero, to jedziemy na IP, na pewno nie czekamy 24 h, dziecko po tylu godzinach może już nie żyć, sorki, ze tak to zabrzmiało, no ale tak to jest. lepiej pojechac wczesniej i zeby sie okazało ze niepotrzebna panika, niż za póxno i całe życie żałować
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2011-01-04 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
![]() podoba nam się oliwkowy w sumie ale mnie też ten czarny lub czekoladowy sama nie wiem będzie problem ![]() wózek oliwkowo pistacjowy.jpg wózek oliwkowo wzprzysty.jpg wózek czekoladowy.jpg wózek czarny.jpg zdjęcia są z aukcji ale nie mogę linka znaleźć a zdjęcia mam na kompie ![]()
#345 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Co do suchego powietrz tez tak mam...nie moge oddychac jakas masakra jest...pozakrecane grzejniki w sypialni bo sie nie da wytrzymac a mieszkanie caly dzien sie wietrzy a i tak na malo sie to zdaje ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Cześć Mamusie!!!
Jeśli chodzi o problemy ze snem, to ja mam co drugą noc. Dzisiaj akurat była ta dobra! ![]() Obudził mnie kurier, który przywiózł wanienkę, majciochy poporodowe, szczoteczki do butelek i do włosków, prześcieradło, nasadkę do masowania dziąseł itp. Ale cudnie się na to patrzy ![]() Polecam sprzedawcę GR-AN, bo wysyłka ekspresowa i bardzo fajny kontakt! Coralady piękny brzuszek u pięknej Mamusi!! ![]() Niutka i Gossik_s pisałyście o żonach lekarzy i cc. Ja takową jestem, w dodatku pigułą i zamierzam rodzić sn ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz za rosołek się zabieram. Za oknem straszna mgła, świata nie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Mnie to nie tylko glupoty sie snia ale takie koszmary czasem ze szok az boje sie zasnac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
a dziewczyny a propo suchego powietrza my w pokoju mamy baaardzo suche polecacie jakieś nawilżacze powietrza? takie nie za drogie
![]() ![]()
#349 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zadomowienie
|
o a ja od niedzieli
![]() Cytat:
![]() czasami kopie ale delikatniej niz kiedys ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
Coralady piękny brzuszek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
coralady ślicznie wyglądasz
![]() ![]() iweczka no ja też teraz muszę sobie kołdrę rolować i wkładać między nogi bo nie wygodnie się robi. niutka no faktycznie proszek czasami zostaje. A myślisz, że Warto teraz kupić nową pralkę? Za parę miesięcy się przeprowadzamy, więc mielibyśmy na nowe mieszkanie, ale teraz w starej pralce, pierze się wszystko łącznie z kocimi i psimi spaniami, więc boję się, że coś zostanie i mały uczulenia dostanie. Eirene fajne wózeczki, mi się najbardziej podoba bakłażan, ale ja to mam fioła na punkcie fioletowego ![]() kolba ja jakbym miała wybór to chyba też wolałabym sn rodzić, no ale wyboru nie mam niestety... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja naleze do tych pracujacych....jestem w 30 tc...a odchodze z pracy w 32....moglabym jeszce porobic ale czeka mnie przeprowadzka i zakupow 80% dla dziecka nie mam takze wczesniej skoncze......i wogole nie mam pracy siedzacej tylko nachodzic sie trezba i nogi mi puchna strasznie takze nie bede ryzykowac dalej ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- U mnie powoli mija 30 tydzien...ale ten czas leci szok...a pamietam poczayki i starania i 2 kreseczki hihihihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Tity oczywiście jeśli chodzi o planową cesarkę ze względu na zdrowie Mamusi, to nie ma gadania - mus to mus i w takim momencie właśnie cc jest najlepszym rozwiązaniem!! Nie rozumiem tylko dlaczego Cię uśpią?? Przecież równie dobrze możesz mieć znieczulenie podpajęczynówkowe (praktycznie w 90% przypadków je stosują) i byc przytomna i zobaczyć Dzidziusia od razu! Może pogadaj z lekarzem i jeszcze z anestezjologiem przed cc, że nie chcesz być usypiana. No chyba że masz problemy z kręgosłupem i takie znieczulenie odpada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki po dłuższej przerwie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() my czekamy na klucze i tez lada dzien sie przeprowadzamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.