![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DECOUPAGE - moja fascynacja
Dziewczyny Kochane!!!
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa, bardzo się cieszę, że jestem tu z Wami. sioodemka ![]() zielona butelka ![]() Pupil ![]() cycol11 ![]() anuleczka2 ![]() lexor ![]() Ja też mam nadzieję na spotkanie, tylko jeszcze nie wiem kiedy. kajtek2 ![]() Jestem zaszczycona, że to moje prace zachęciły Ciebie do decou. Przyznam Ci się, że jeszcze pół roku temu nie wiedziałam co to jest a dzisiaj jest to jeden z bardzo ważnych elementów mojego życia. Nie ukrywam, że duży wpływ na to mają dziewczyny, które nie tylko tutaj tworzą ale jednocześnie są wspaniałymi koleżankami. Sama się jednak o tym przekonasz. Życzę Ci wspaniałych pomysłów i pięknych prac. Czekam z niecierpliwością kiedy nam je pokażesz. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Miło Cię poznać Biernasiu, tak ze zdjęcia
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Magnlija Czas edycji: 2011-04-19 o 02:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
Mi również jest miło Ciebie poznać
![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Magnlija
![]() Kubisia1 ![]() jambolaja ![]() Kochane jesteście. Pozdrawiam serdecznie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
No witaj śliczna koleżanko
![]() ![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Dzianga
Witam serdecznie. Ja już od dawna wiem jak wyglądasz a teraz i Ty masz to za sobą. Masę kupiłam kiedyś w "Lidlu" za parę zł i to jest moja pierwsza praca z tym czymś. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim odwiedzającym mój wątek:
Aby nastrój tych Świąt przybranych wiosenną radością i beztroską utrwalił się w Waszych sercach na długi, długi czas i pozostał z Wami także w poświątecznej codzienności। |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki za życzenia i odwrotnie życzę słoneczka na co dzień.
Kochana Biernasiu /wybacz "tykanie"/ jesteś dla mnie nie tylko inspiracją... Twoje prace mają to coś, co mnie laika zachęciło do prób. I tak po szumnych zapowiedziach - pierwsza wpadka! Otóż zachciało mi się zmienić wygląd puszki metalowej i wszystko było cacy : podkład i serwetki mimo nierównej powierzchni położone bez zmarszczek. Niestety, przed lakierowaniem przebiły się punkciki rdzy, której początkowo nie zauważyłam, czy wręcz zbagatelizowałam! I taka wyszła moja pierwsza praca - muszę jeszcze raz przemyśleć temat, albo spróbować w wolnej chwili coś innego. Żałuję jednego, że wcześniej nie zainteresowałam się decou, ponieważ okres wiosenno-letnio-jesienny nie pozostawia mi wiele wolnego czasu , ale obiecuję jako zodiakalny Koziorożec, będę go solidarnie dzielić na moje ukochane książki / przy których wypoczywam/ i decou. Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Kajtek2
Miło mi, że moje prace są dla Ciebie inspiracją. Jeżeli chodzi o Twoją puszkę to powinnaś ją była dobrze wyczyścić, miejsca z rdzą zeszlifować drobnym papierem ściernym i pomalować paroma warstwami farby akrylowej to wtedy rdza nie wyjdzie. Dopiero potem serwetka lakier itd... Ja bym spróbowała teraz zeszlifować nierówności i pomalować całość farbą. Zacząć od nowa. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
A może te rdzawe kropki maja swój urok?Może je zostawić?Kajtek2 Zrób zdjęcie i pokaz ale nie zasmiecaj wątka Bożenki(choć Ona pewnie nie ma nic przeciwko temu
![]()
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję za porady. Puszkę na razie pozostawię jako przestrogę w stanie niezmienionym / stanowi ona pewien niezbędnik w mojej kuchni i jest przedmiotem wielu kpin. W wolnej chwili wrócę do niej i skorzystam z Waszych podpowiedzi.Wzięłam się za dwie butelki w decou, ale w międzyczasie muszę pomalować szybkę dla Siostry i kilka butelek dla Rodzinki, a więc to trochę potrwa....
Biernasiu, Twoje prace nie tylko mnie zachęciły do prób , ale po prostu mnie urzekły..... Gratuluję talentu.... Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
Witam Biernasiu.
W świetle tego, co się ostatnio działo nie chcę stawiać Cię w niekorzystnej sytuacji i nie będę więcej uczestniczyć w życiu forumowym. Internet daje dużo innych możliwości, a poza tym odkryłam świetną lokalną grupę dziewczyn, zajmujących się decoupage i nie tylko. Pozostajesz moim "guru". Z wyrazami szacunku. K. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Kajtek2
Cieszę się, ze mnie odwiedziłaś ponownie. Długo tu nie zaglądałam bo jestem po ciężkiej operacji kręgosłupa i przez parę tygodni nie byłam w stanie siedzieć przy komputerze, więc nic nie pisałam. Ja ostatnio niczego nie robię bo na razie nie jestem w stanie ale za jakiś czas wrócę. Serdecznie zapraszam Cię na moje strony. Cieszę się, że moje prace będą dla Ciebie inspiracją. Pozdrawiam serdecznie. B Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2011-06-09 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Biernasiu wracaj NAM do zdrowia, bo bez Ciebie smutno mi i żle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
życzę zdrówka
![]() ![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!!!
Jesteście KOCHANE. Już niedługo do Was dołączę na plotkowym. Serdecznie pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#350 |
Rozeznanie
|
Dbaj o siebie i szybciutko wracaj do zdrowia
![]() ![]() Czekamy na Twoje pracki ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Wracaj do zdrowia Biernasiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim. Jesteście dziewczyny kochane. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
No wreszcie się tu pokazuję.
Nie wiem czemu ale straszne decoupażowe lenistwo mnie ogarnęło. Zaraziłam się innymi wizażowymi wirusami i dla tego wątku zabrakło i chęci i czasu. Dokończyłam dzisiaj taboret kuchenny, który zaczęłam robić ze dwa miesiące temu. Z końcowego efektu nie jestem całkowicie usatysfakcjonowana, ale lepiej nie potrafię. W poprzedniej wersji taboret był ciemno fioletowy, z wyłamanym szczeblem. TŻ zrobił szczebelek a ja zmieniłam szatkę stołeczkowi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
śliczny ten stołeczek
![]() ![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
Do ścian nie za bardzo, ale do podłogi tak. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Biernasiu ale wycacałaś ten taboret
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Anuleczko
Dziękuję Ci bardzo. Zaczęłam robić jeszcze dwa pudełeczka ale nie wiem kiedy skończę. Jak na razie to pokazuję na jakim są etapie. To jasne, prostokątne kupiłam w lumpeksie za 2 zł. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2011-09-26 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
Ale Ty pięknie ciapiesz te pracki !Ja tez kupiłam w lumpie podobne pudełko tylko stoi pomalowane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.