Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec 2011 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Coraz mocniejsze kopniaki czujemy, wiosną się rozpakujemy 12 21,43%
Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną ze aż miło 37 66,07%
II trymestr dopiero sie kończy.... a tak wiele nas już łączy... 7 12,50%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-12, 15:54   #331
caffelate05
Rozeznanie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

antropia śliczne te ciuszki, sprawdziłam, że w Łodzi też mamy Pepco ale ja też zupełnie tego sklepu nie kojarzę ale pora nadrobić zaległości, choć w moim przypadku to dopiero na wiosnę pewnie jak dostanę zielone światełko na chodzenie

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:56   #332
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka! Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Achaaa, jeszcze kwestia kremów na rozstępy

Ja się smaruję regularnie, od 4 tygodnia chyba wszystkim co jest dostępne na rynku. W początkowej fazie smarowałam się 3 razy dziennie! ale gdy w 12 tyg. obsypało mi tyłek, później uda, później kolana a później cycki to stwierdziła, że o kant d...y takie smarowanie i zmniejszyłam do 2 x dziennie. Nigdy mi się nie zdarzyło opuścić smarowania, nawet w Sylwestra o 5 rano

Wsmarowałam w siebie: Mustelę - 4 opakowania, dr. Palmers - 2 opakowania, Ziaję na rozstępy - 1 op., Oliwkę bambino - 2 op., Oliwkę Ziaja - 1op., Oliwkę Babydream - Rossmann - 1op., Lotion Babydream - 1op., Fissan - 2 op., Masło kakaowe Body Shop - 1op., Pharmaceris na biust - 1 op. Pharmaceris zapobiegający rozstępom - 1op. Pharmaceris na istniejące rozstępy - 3 op.

Niedługo dostanę przesyłkę z apteki z 5 opakowaniami jakiegoś super serum na istniejące rozstępy, już nie pamiętam jakiej firmy ale jeśli ktoś będzie zainteresowany, to gdy przyjdzie dam znać

Oprócz tego robię sobie 1 x w tyg. peeling ( naturalny z domowych składników, wcześniej z Body Shopu), nogi intensywnie masowałam w czasie wcierania ale już mi się odechciało bo i tak nie ma efektów to po co mam ręce na tych baleronach nadwyrężać, chodziłam na aerobik dla ciężarówek ( teraz w styczniu odpuściłam ze wzgl. na chorobę, od lutego znów zaczynam ) a w przyszłym tygodniu idę do kosmetyczki na mikrodermabrazję diamentową.

No niech mi ktoś powie, że nie dbam o moje rozstępy Im jest ze mną tak dobrze, że wychodzą jak grzyby po deszczu, one mnie po prostu kooooochają

Acha, przed ciążą nie miałam ani jednego rozstępu, moja mama nie ma ani jednej kreseczki a jest po 3 ciążach.
Jeżżżżuuuu! Tosz ty prawie całą drogerie w siebie w smarowałaś Jak to mawia mój Tż - niedługo zaczniesz świecic w ciemności .
Ja od początku nie zużyłam nawet jednej oliwki J&J - ale wstyd
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 15:59   #333
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
chwal sie chwal bo jest czym !! Sliczne zakupy ! Gratki

Ja o tym sklepie w zyciu nie slyszalam, ale sprawdziłam i widze ze w Krakowie tez jest! Dobra jest jakość tych rzeczy? To sa duze sklepy samoobsługowe czy raczej takie małe, osiedlowe sklepiki?
I czy tylko ciuszki dla dzieci ?
Czy jakość dobra to się okaże w praniu:P nie wyglądają gorzej od tych droższych które mam kupione wcześniej, naprawdę dobrze wyglądają
sklep samoobsługowy i można tam znaleźć nie tylko rzeczy dla maluszków Ciuchy są też dla starszych dzieci, kobiet i mężczyzn... Maja tez jakieś artykuły gospodarstwa domowego, ale dokładnie nie wiem co bo nie miałam czasu przejść całego sklepu

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
Napisane przez caffelate05 Pokaż wiadomość
antropia śliczne te ciuszki, sprawdziłam, że w Łodzi też mamy Pepco ale ja też zupełnie tego sklepu nie kojarzę ale pora nadrobić zaległości, choć w moim przypadku to dopiero na wiosnę pewnie jak dostanę zielone światełko na chodzenie
Ja tez nie miałam pojęcia o istnieniu tego sklepu, ale był poruszony jego temat na wątku, więc wyszukałam w necie, że u mnie też jest i zaszłam dzisiaj przy okazji Mamusie skarbnicą wiedzy tu są
Stary 2011-01-12, 16:00   #334
Renessme1985
Rozeznanie

oooo jezusiczku jak Wy piszecie od wczoraj nie mogę nadążyć... od godziny nadrabiałam jeszcze poprzedni wątek... wchodze na nowy a tu 11 stron omajgad !!
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:05   #335
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Achaaa, jeszcze kwestia kremów na rozstępy

Ja się smaruję regularnie, od 4 tygodnia chyba wszystkim co jest dostępne na rynku. W początkowej fazie smarowałam się 3 razy dziennie! ale gdy w 12 tyg. obsypało mi tyłek, później uda, później kolana a później cycki to stwierdziła, że o kant d...y takie smarowanie i zmniejszyłam do 2 x dziennie. Nigdy mi się nie zdarzyło opuścić smarowania, nawet w Sylwestra o 5 rano

Wsmarowałam w siebie: Mustelę - 4 opakowania, dr. Palmers - 2 opakowania, Ziaję na rozstępy - 1 op., Oliwkę bambino - 2 op., Oliwkę Ziaja - 1op., Oliwkę Babydream - Rossmann - 1op., Lotion Babydream - 1op., Fissan - 2 op., Masło kakaowe Body Shop - 1op., Pharmaceris na biust - 1 op. Pharmaceris zapobiegający rozstępom - 1op. Pharmaceris na istniejące rozstępy - 3 op.

Niedługo dostanę przesyłkę z apteki z 5 opakowaniami jakiegoś super serum na istniejące rozstępy, już nie pamiętam jakiej firmy ale jeśli ktoś będzie zainteresowany, to gdy przyjdzie dam znać

Oprócz tego robię sobie 1 x w tyg. peeling ( naturalny z domowych składników, wcześniej z Body Shopu), nogi intensywnie masowałam w czasie wcierania ale już mi się odechciało bo i tak nie ma efektów to po co mam ręce na tych baleronach nadwyrężać, chodziłam na aerobik dla ciężarówek ( teraz w styczniu odpuściłam ze wzgl. na chorobę, od lutego znów zaczynam ) a w przyszłym tygodniu idę do kosmetyczki na mikrodermabrazję diamentową.

No niech mi ktoś powie, że nie dbam o moje rozstępy Im jest ze mną tak dobrze, że wychodzą jak grzyby po deszczu, one mnie po prostu kooooochają

Acha, przed ciążą nie miałam ani jednego rozstępu, moja mama nie ma ani jednej kreseczki a jest po 3 ciążach.
no to faktycznie duzo. ale ja mam pytanie odnosnie mustelli bo slyszalam ze niby dobra, a mozesz to potwierdzic? czy moze nie ma sensu wydawac tyle kasy na ten krem? ja uzywam tych moich peelingow i jakos mam takie wrazenie ze peelingi sa bardzo wazne zeby rozstepy nie wyszly-nowych nie mam, od tej ciazy pierwszej, smaruje sie oliwka, badz innym specyfikiem plus krem z clareny

a co za cudenka zamowilas???

a jesli chodzi o mikrodermabrazje to super sprawa, chodze dosc czesto, a na poczatku robilam duuuzo na twarz bo mialam koszmarna, teraz mam dosyc ladna cere, bo bez jednego pryszczyka juz chyba z miesiac bedzie, takze teraz mam przerwe od mikro ale uwielbiam ja robic.
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:06   #336
principessina
Zakorzenienie

antropia piekne ciuszki i jakie niskie ceny

agnieszka_pe25 no jak tu mam sie nie przejmowac moimi wypadajacymi kudelkami, jak ponoc kobiety w ciazy maja mocne wlosy to chyba tylko mi tak leca po ciazy to nawet nie chce myslec co to bedzie...biore witaminki i to 2x dziennie i zleazo tez, tarczyca w normie, nie wiem czemu tak mam
Stary 2011-01-12, 16:06   #337
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Antopia śliczne te ciuszki i za grosiki . No musze moją mamuśkę pochwalic, że dobrze wypatrzyła sklepik
Stary 2011-01-12, 16:09   #338
moria44
Wtajemniczenie

Dziewczyny ale dajecie czadu, mózg mi już wysiada do tego wizaż mi ciągle szwankuje, nie wyświetlają mi się w większości Wasze avatarki i muszę się skupiać kto jest kto i o czym pisze - szaleństwo
Muszę sobie zrobić przerwę, bo inaczej oczopląsu dostanę

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
aaa! nie mam piegow1!!! wygladam jakbym miala?
aguś oj sorrry, wydawało mi się , że masz! Hehhe, człowiek czasem widzi co chce widzieć a ja w ciąży to mam taki słaby wzrok, normalnie jak ślepa kura

Cytat:
Ooo, mamy? No to muszę się rozejrzeć

Antropia - ciuszki fajne no i te ceny powalające

Dziewczynki ja Wam o tych kremach taki monolog sypnęłam aby pokazać, że czasem człowiek będzie cudował a i tak nie zapobiegnie rozstępom a inny, tak jak niektóre z Was, nic nie smaruje i jest piękna skóra przez całą ciążę.
Mimo braku sukcesu w walce z rozstępami dziękuję za wszystkie słowa uznania! Kochane jesteście

Po mikrodermabrazji dam na pewno znać

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:10   #339
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Ja nigdy w zyciu jak Ty nie stosowałam tabletek, ale gumek tez nie Moze z 5 razy w zyciu. Zawsze był to numerek przerywany (wiem, wiem jak w czasach sredniowiecza) ale ze przez nascie lat nie wpadłam to bylam przekonana, ze cos moze byc na rzeczy i po prostu bede miała problem a tu zonk ;]
nie jestes sama ja tak 3,5 lata bez (tylko przerywany) a tu prosze hehe
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:10   #340
Aliczka88
Zadomowienie

Antropia cudne ciuszki
Ja poczekam do wizyty w za 3 tyg i wtedy to zaczne oj zaczne!!! I będe chodzić, wąchać, całować i tulić te bodziaki

A co do muzyki dziewczyny, ja od zawsze jestem fanką troche mocnej muzyki Guns N'Roses, Black Label Society, Metallica i Dżem kocham a oprócz tego dwa lata temu kuzyn na imprezie zaraził mnie grą w Guitar Hero haha często gram na plastikowej gitarze w rytm przebojów i solówek Slasha Także do brzuszka przez słuchawki nie puszczam Miśkowi mojej muzyki bo by mi mały waryjot wyskoczył
I na motorze też umiem jechać Taką troche rockową dusze chyba mam

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:10   #341
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

agnieszka_pe25 no jak tu mam sie nie przejmowac moimi wypadajacymi kudelkami, jak ponoc kobiety w ciazy maja mocne wlosy to chyba tylko mi tak leca po ciazy to nawet nie chce myslec co to bedzie...biore witaminki i to 2x dziennie i zleazo tez, tarczyca w normie, nie wiem czemu tak mam
Princi mi też zaczęły wypadac, tak gdzieś od tygodnia . Wczesniej pisałam, że zgęstniały, nie wypadają i w ogóle a teraz lipa, wypadają i zrobily się matowe . Ale też widzę zmianę w owłosieniu na nogach, na poczatku to był koszmar tak rosły, do tego grube i mocne, a teraz jak ogole to 4 dni spokój - jakaś zmiana hormonów czy cóś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 16:11   #342
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

o rety, to faktycznie dziwnie. mi przestaly wypadac wogole i bardzo szybko rosna. a mowilas lekarzowi?
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:12   #343
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Ja jeszcze w kwestii tej listy rzeczy potrzebnych. Jeśli chodzi o spirytus 70, to nie ma go w takiej normalnej sprzedaży, ale:

-> kupujecie normalny spirytus z monopolowego [jakaś mała butelczyna] i wodę desytlowaną z apteki. Łączycie w proporcji 2 części spirytusu + 1 część wody [czyli np. 10 ml spirytusu + 5 ml wody]

Ja będę stosować Octenisept, bo jest zdecydowanie wygodniejszy w użyciu, ale spirytus też super

No i te sterylne gaziki, to 5x5 cm. Mozna je lekko przykleić takim plastrem, a raczej taśmą, która nie powoduje odparzeń. Trzeba pamiętać, żeby jakoś drastycznie tego pępka nie zaklejać, zostawić dostęp powietrza jak największy, bo wtedy szybciej się goi

Jeśli mówię rzeczy oczywiste, to przepraszam, jednak może jakiejś duszyczce przydadzą się moje informacje
marypoziomkowa mi mi mi się przydadzą
bo ja z tym pępkiem to o co kaman i normalnie jak o tym pomyślę... mam nadzieję, że na szkole rodzenia coś więcej powiedzą na ten temat...

i jeszcze tak generalnie mam pytanie o te śpiworki, bo ja właśnie dwa dostałam i tak sobie myślę czy dziecku nie będzie w tym zimno w nocy w rączki??? bo te moje są takie na ramiączkach, bez rękawków?? Czy Wy jeszcze dodatkowo przykrywałyście malucha czymś?
Stary 2011-01-12, 16:13   #344
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

I powiem wam dziewczyny, że te co kupiłam i tak nie były najładniejszae Dla dziewczynek to mają po prostu cudeńka Napatrzeć sie nie mogłam no ale musze sie jszcze wsrzymać z wiadomych przyczyn
Stary 2011-01-12, 16:15   #345
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
no to faktycznie duzo. ale ja mam pytanie odnosnie mustelli bo slyszalam ze niby dobra, a mozesz to potwierdzic? czy moze nie ma sensu wydawac tyle kasy na ten krem?
aga co do działania no to nie wiem, bo mimo używania wszystkiego rozstępy są, najlepsze efekty widzę po Pharmacerisie na istniejące rozstępy bo tak jakby robią się mniej widoczne ale może mi się tylko wydawać.
Mustelę najlepiej mi się rozsmarowuje i najchętniej po nią sięgam. Odpowiada mi jej konsystencja i zapach ale już nie do końca cena. Planowałam użyć tylko 1-2 opakowania ale trafiłam na promocję w aptece 2 w cenie 1 i kupiłam 2 tubki za 100zł to było jeszcze do przełknięcia.
Gdyby miała na stałe taką cenę, na pewno bym ją jeszcze kupiła

Jest jeszcze jeden mankament, że dosyć często po aplikacji roluje mi się na skórze ale może za dużo jej nakładam Nie wiem, nie jest to jakieś bardzo uciążliwe no ale po innych kremach tak mi się nie dzieje, tylko po Musteli.

Bardzo dobrze rozsmarowuje mi się też krem Ziaja a po Fissanie skóra jest długo nawilżona ale też trochę jakby tłusta - ten krem jest idealny do masażu. Tubka - 20zł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 16:16   #346
Lolka1212
Zadomowienie

Ja też nie znałam firmy Pepco, ale ceny mają niezłe..

A to i ja się pochwalę nowym nabytkiem dla mojego Maluszka

Tak w ogóle to ubolewam, że wyprzedażach tylko ciuszki z długim rękawkiem, muszę bodziaków na lato nakupować, a ciągle skusi mnie coś, albo zimowego, albo dużego..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg H^M.jpg (127,4 KB, 39 załadowań)
Stary 2011-01-12, 16:19   #347
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
I powiem wam dziewczyny, że te co kupiłam i tak nie były najładniejszae Dla dziewczynek to mają po prostu cudeńka Napatrzeć sie nie mogłam no ale musze sie jszcze wsrzymać z wiadomych przyczyn
No to ja obkupie moją córcię w sobotę już nie mogę się doczekac
Stary 2011-01-12, 16:19   #348
moria44
Wtajemniczenie

A zamówiłam 5 opakowań Reduce Serum:
http://www.aptekadomowa.com/reducese...ml-p-5756.html

Mało popularny ale skład wg mnie ma ciekawy. Spróbuję, zobaczymy
Paczka już do mnie idzie

Stary 2011-01-12, 16:20   #349
principessina
Zakorzenienie

Dziewczonka no mi na nogach rosna dwa wloski jak to sie mowi, na wosk chodze co poltora miesiaca wczesniej chodzilam mniej wiecej co miesiac! za to na glowie...dobrze, ze chociaz male kikutki odrastaja a nie lyse placki zostaja, bo wtedy to juz w ogole w depreche bym wpadla...

agnieszka_pe25 no mowilam ginowi to wtedy mi dal zelazo, ale ja tak mam od poczatku ciazy, wiesz cierpie na luszczyce glowy, ale ona w ciazy zlazla, ale mam teraz takie placki tlustego lupiezu, niestety dermatolog nie kazala zadnych specyfikow w ciazy uzywac, myje tylko wlosy szamponem w pokrzywy i teraz mam jakies peelingi skory glowy sobie robic, ja wydobrzeje to do niej pojde znowu pojeczec czy czegos mi nie moze dac

lolka extra komplecik boski kawaler poprostu, gdzie takie cudo kupilas?

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2011-01-12 o 16:21
principessina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:21   #350
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Tak w ogóle to ubolewam, że wyprzedażach tylko ciuszki z długim rękawkiem, muszę bodziaków na lato nakupować, a ciągle skusi mnie coś, albo zimowego, albo dużego..
Fajny komplecik i te bambszki Dzisiaj gdyby nie fakt, że nie byłam przygotowana na większe zakupy to bym chyba z połowa sklepu wyszła mieli cudne buciki dla niemowlaczków

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
No to ja obkupie moją córcię w sobotę już nie mogę się doczekac
a ja juz Ci zazdroszczę Tylko się pochwal
Stary 2011-01-12, 16:24   #351
caffelate05
Rozeznanie

Wiem, że któraś z Was już pisała, że na mamusiach marcowo-kwietniowych jedna z dziewczyn urodziła już córeczkę przez cc w 29tc
a ja dziś wyczytałam, że już 2 dziewczyny są mamami, druga urodziła w 33tc
zaczynam się bać

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:24   #352
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale czadowy komplecik Twój synuś to będzie prawdziwy elegancik
Stary 2011-01-12, 16:25   #353
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

ojej jaki piekny komplecik ! Ale to wyglada jak dla chłopca 2-3latka ?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 16:26   #354
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
lolka extra komplecik boski kawaler poprostu, gdzie takie cudo kupilas?
Tak samo pomyśliłam, że kawalerek będzie jak się patrzy heh Na wigilię będzie jak znalazł.. w H&M dziś kupiłam, całość z bamboszkami kosztowało tylko 37 zł chyba niezła cena, przecena o połowę wartości..

Ddaaiisyy hmm.. może na zdjęciu tak wyszło, rozmiar z metki to 74 na 6-8 miesięcy

Caffelate nie straszzz, to całkiem za niedługo by wychodziło aaaaa

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-01-12 o 16:29
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:28   #355
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, że któraś z Was już pisała, że na mamusiach marcowo-kwietniowych jedna z dziewczyn urodziła już córeczkę przez cc w 29tc
a ja dziś wyczytałam, że już 2 dziewczyny są mamami, druga urodziła w 33tc
zaczynam się bać
Caffelate nie martw się, ty leżysz sobie grzecznie i dzidzia się tak nie pośpieszy
Stary 2011-01-12, 16:28   #356
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

A właśnie, bo miałam jeszcze zapytać, czy planujecie robić "Baby Shower" czy też po naszemu "Bociankowe"?
Ja myślałam, żeby samej zorganizować dla najbliższych koleżanek takie małe spotkanie, zrobić coś dobrego itp. Chociaż wiem, że "tradycyjnie" to siostra/przyjaciółka je organizują...
Co myślicie? No chyba, że już coś o tym było, to mnie odeślijcie do odpowiedniej części, to sobie doczytam

matallewar
ja właśnie takie małe przyjęcie organizuję... po prostu dostałam dwa ogromniaste kartony od 2 koleżanek, które już urodziły dwóch synków i praktycznie nic z ubranek nie muszę kupować tylko skarpetki i rajstopki ewentualnie, a tak to mam całą górę różnych ciuszków W taki sposób chce im podziękować za taki gigantyczny prezencik dodatkowo zapraszam jeszcze psiapsiółę ze studiów, która jest dwa tygodnie niżej w ciąży ode mnie i narzeczoną mojego brata... planuję zrobić coś pysznego do jedzonka... posiedzimy, pogadamy...
Stary 2011-01-12, 16:30   #357
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
hehe
lo to ja mam w tym roku 24 lata dopiero
Ja 18 stycznia kończę 24 :P

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość

matallewar
ja właśnie takie małe przyjęcie organizuję... po prostu dostałam dwa ogromniaste kartony od 2 koleżanek, które już urodziły dwóch synków i praktycznie nic z ubranek nie muszę kupować tylko skarpetki i rajstopki ewentualnie, a tak to mam całą górę różnych ciuszków W taki sposób chce im podziękować za taki gigantyczny prezencik dodatkowo zapraszam jeszcze psiapsiółę ze studiów, która jest dwa tygodnie niżej w ciąży ode mnie i narzeczoną mojego brata... planuję zrobić coś pysznego do jedzonka... posiedzimy, pogadamy...
No mi się wydaje, że tak jest fajniej Zresztą to amerykański zwyczaj, więc można go trochę pozmieniać.

Idę się uczyć, bo zamiast powtarzać na kolokwium, to siedzę i Was czytam, nie mogąc nadążyć.

A jutro wielki dzień, usg połówkowe, będzie wiadomo czy to Edward czy Elena

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-01-12 o 16:32
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:45   #358
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Tak samo pomyśliłam, że kawalerek będzie jak się patrzy heh Na wigilię będzie jak znalazł.. w H&M dziś kupiłam, całość z bamboszkami kosztowało tylko 37 zł chyba niezła cena, przecena o połowę wartości..

Ddaaiisyy hmm.. może na zdjęciu tak wyszło, rozmiar z metki to 74 na 6-8 miesięcy

Caffelate nie straszzz, to całkiem za niedługo by wychodziło aaaaa
superowski jest ten komplecik
matallewar to koniecznie daj znac jutro ! Masz jakies przeczucia ?

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:49   #359
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
superowski jest ten komplecik
matallewar to koniecznie daj znac jutro ! Masz jakies przeczucia ?
Przeczucia to nie, ale od początku wszyscy mi mówią, że będzie chłopak :P
A ostatnio gin oglądał na takim starym sprzęcie, że ledwo cokolwiek było widać i też powiedział, że chyba chłopak się szykuje :P

Więc jutro się potwierdzi albo nie.
Napiszę na pewno

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 16:50   #360
principessina
Zakorzenienie

matallewar ktory u Ciebie idzie dokladnie tydzien i dzien, bo ja jutro koncze dokladnie 23 tydzien znaczy zaczynam 24ty i mam termin na 10 maja, a u Ciebie widze ze 23ci a masz termin na 16tego???

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości