|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
haniula drastyczna rada to by byla jakbym doradziła wywalenie play station przez okno
![]() effie mam nadzieje ze sie nie bedzie wykręcał tylko wezmie cie na spacer.
#332 |
kobieta za ladą
|
a czemu nie poszliście razem?
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe play nie jest Tz tylko jego kuzyna, a to by już podchodziło pod zniszczenie mienia ![]() Nawet niech nie próbuje sie wykręcać bo wie, że ja jak nikt potrafie byc upierdliwa ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- po 1) nikt mnie nie zaprosił, po 2) moja mama raczej by z małym nie została, a po 3) jakoś tak głupio bym się czuła siedząc, i patrząc jak dwóch dorosłym facetów podnieca sie grą na playu, pewnie jeszcze bardziej bym sie wkurzyła
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
jak mój tż kiedys grał do 3 w nocy i po trzech próbach ściągnięcia go do łóżka nie udało mi się to się wkurzyłam i mu wyjęłam kabel z zasilania.strasznie sie zdenerwował, zrobił afere i nie spał ze mną w pokoju, ale za to miałam mega satysfakcję.teraz przynajmniej mówie max dwa razy i schodzi z kompa.
#335 |
Zakorzenienie
|
to ja mam jakiegoś anioła w domu
![]() ![]() Gra w jakies gry na telefonie tylko, mecze aż tak go nie interesuja i lubi jak ja z ni wszedzie chodze ![]() Ale my jestesmy ze soba 2 lata a nie 6 to możliwe ze sie jeszcze zmieni wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja dopiero usiadłam. Takiego dyzuru jeszcze nie miałam. A jeszcze całą noc przede mną
![]() Trzymajcie kciuki.
#337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja też mam Anioła. Gra czasem w kulki, wszędzie by chodził ze mną, z kolegami spotka się od wielkiego dzwonu. Kiedyś robili sobie tak zwane gejówy ![]() Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie sytuacji, że TŻ nie dość że dużo pracuje, to jeszcze dużo czasu spędza z innymi, a nie ze mną - zwłaszcza podczas gdy ja siedzę w domu. Effie, musisz poważnie, na spokojnie z TŻ porozmawiać. Ja rozumiem, że on pracuje, że potrzebuje "relaksu" ale Ty siedzisz całymi dniami z małym w domu - też tego potrzebujesz, nawet nie wiem czy nie bardziej - nie masz tak kontaktu z ludźmi jak On. Postawiłabym chyba sprawę jasno: a) porozmawiała dlaczego tak 'ucieka' od siedzenia z Wami b) jak on mówi, że wychodzi, wpada na chwilę i zaraz go nie ma, zrobiłam bym kilka razy tak samo. Wraca z pracy. Ubierasz się i mówisz, że wychodzisz z koleżanką - a nawet jeśli nie masz z kim iść, to idź do centrum handlowego, albo gdziekolwiek połazić i pobyć z samym sobą. A on niech posiedzi w domu i zobaczy jak to przyjemnie nie móc się ruszyć. Anyway... Raz dwa i po dniu. Na uczelni zleciało, nawet bezboleśnie szybko. Chociaż pierwsze zajęcia. ![]() Przydałoby się porządne podstawy by zrozumieć o czym mówił szanowny Pan doktor. Niech no się tylko pojawi ankieta na temat tych zajęć to... ![]() Widziałam się z Chrzestną. ![]() Smutno mi tylko, bo źle się u niej dzieje. Ma kobieta problemy i to nie z jej winy. Na karku czterdzieści lat, a wygląda na piętnaście więcej. ![]() Jak wróciłam o 20, tak usiadłam na kanapie i jeszcze nie wstałam. ![]() Muszę jedna zaraz, bo trzeba się naszykować na jutro, wyprać się - w sensie pod prysznic udać no i położyć o rozsądnej porze, bo jutro pobudka przed 7. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() Dużo chorych dzieciaczków?
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, tez nie wyobrażam sobie aby tż po pracy ( w jego przypadku 12h) przyszedł do domu przebrał sie i poszedł w długą a ja bym musiala siedzic z dzieckiem
![]() U nas czesto bywało tak ze moj tż szedł ze mną do mojej kolezanki, czy ja z nim i jego kolegami na piwo i nikt nie narzekał. Mysle, ze lubimy swoje towarzystwo niezaleznie od tego czy jestemy sami czy z innymi ludzmi. A duzo faetow niestety mysli w ten sposob, ze co koledzy powiedzą, ze pantofel bo z dziewucha/zona przyszed ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Mam 3 dzieci ponad stan. Już nikogo więcej nie wcisne. A Jeszce cała noc
![]()
#340 |
Zakorzenienie
|
kraven a w jakim szpitalu/przychodni pracujesZ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za rady, ja jakos nie potrafie na spokojnie rozmawiać, bo zaraz mnie szlag trafia i sie "uruchamiam"
Wiele już takich kłótni było pt, że Tż nie ma czasu dla siebie, ja go wogóle nie mam i żyje. Chociaz musze przyznać, że ostatnio dwa tygodnie siedział w domu, ale akurat w sobote musiał sobie wyjść. I najbardziej mnie to wkurza, że on sobie mówi, że wychodzi i i idzie, a ja musze kombinować z kim małego zostawić, i umawiać się tydzień na przód. Tylko do sąsiadki zza ściany mam spontaniczne wyjścia, umawiamy sie tak dwie godziny naprzód. Co do kolegów, to mój Tz ma takiego jednego co kiedyś się z nim pożarłam ostro, bo wyzwał mnie, że zrobiłam z mojego Tż pantofelka, bo nie chciał z nim sam jechać pod namiot na ryby na weekend. Mój Tz pow, że może jechać, ale zabiera mnie, a tamten na mnie z pretensjami. A jego dziewczyna siedziała obok cicho bo bała sie odezwać. Swoją drogą jakbym sie umówiła na ploty z kumpelą to bym się nieswojo czuła jakby przyszła z chłopakiem, bo wiadomo laski mają swoje tematy typu kosmetyki, inne koleżanki itp. A tak wogóle to Tz się cofnął po ładowarke i był miły jak nigdy, zapytał mi sie jak ma mi się odwdzęczyc jak wróci, bo nie chce żebym była na niego zła. Pow mu, że raczej nie ma szans bo juz jestem strasznie zła i musiałby sie naprawde postarać, ale nie tylko dziś, ale w przyszłości też. no i pow, że ma już myśleć o naszej rocznicy bo w tym roku siedzenia w domu nie toleruje i mu nie odpuszcze
#342 |
Zakorzenienie
|
To jestem spakowana.
Odezwę się jak wrócę ![]() Trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
Wkońcu usiadłam na dłużej niż 5 minut
TŻ z małą już śpią a ja jak zwykle siedzę bo spać nie mogę. Dzisiaj pracowity dzień miałam ![]() ![]() Co do przyjaciół to ja tutaj nie mam nikogo ![]() Co do TŻ to ja też mam anioła. Po pracy wraca do domu i zajmuje się małą dopóki nie pójdzie spać. Fakt lubi sobie pograć ale to tylko jak mała śpi. My jesteśmy w takiej sytuacji, że w tym mieście nie mamy żadnych znajomych a samochód wymaga naprawy więc czas spędzamy głównie w trójkę w domku. Wyjątkiem są wypady do teściów. Wtedy teściowa po nas przyjeżdza i odwozi ![]() Tak bym chciała mieszkać gdzie indziej ale TŻ nie chce się przeprowadzić ![]()
#344 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja właśnie wstałam i zdałam sobie sprawę, że nie wiem jak wytrzymam do piątku bez tż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pierwsze moje wrażenie co do nowej łazienki to to jaka jest sterylna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Konto usunięte
|
Effie kurcze trudna sprawa z tym Twoim Tż
![]() ![]() ![]() ![]() mój P. też ma swoje wyjścia, spotkania klubu skuterowego, wycieczki skuterowe etc, ale większość wolnego czasu spędzamy razem ![]() ![]() ![]() Nurek bidulko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się teraz bycze w domu rodzinnym i musze umyć jutro najpóźniej akwarium a tak tego nie lubie ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- aa zapomniałąm wam się pochwali, że na urodziny łącznie z gwiazdką dostałam blisko 700zł i narazie odłożyłam pieniążki na konto oszczędnościowej jednak nie ukrywam, że chciałambym za nie sobie cos kupić ale coś takiego co mi zostanie na dłużej i będzie służyło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Kash bardzo ładna łazienka
![]() ![]() ![]() Ja tez juz mam wizje jak wyglądać bedzie nasza łazienka po remoncie ![]() ![]() ![]() Tz mnie obudził śniadankiem :d ale mi sie podoba ten jego urlop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą napisz jak Ci się odwdzięczył po powrocie ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() Wstałam dziś około godziny 10, głowa mnie boli, gardło zaczerwienione, z nosa się leje ![]() ![]()
"Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce." Edytowane przez Mordsith Czas edycji: 2011-01-30 o 10:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyki. Ja nareszcie w domu. Noc nie była taka zła.
Haniula pracuje i w szpitalu i w poradni w województwie kujawsko pomorskim ![]()
#352 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Na pewno wymyślisz na co wydać ![]() Kash, też bym chciała zobaczyć łazienkę w nowej odsłonie, wysłałam zaproszenie ![]() Miłej niedzielki dziewczyny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
kobieta za ladą
|
heloo
kash jestem pod ogromnym wrażeniem łazienki normalnie odwaliliscie kawał dobrej roboty--pimp my łażienka roku!! ![]() effie i jak wczoraj?powiem ci ze mój też cięzko pracuje nie ma go całymi dniami nieraz wyskoczy gdzieś na piwo czy na spotkania integracyjne ale poostały czas to my spędzamy razem ,mamy dziecko no i dziecko tego tatusia widywać też musi...może ustalcie ze raz w miesiącu gdzieś osobno wychodzicie a reszta razem?? poszlam spać przed 3 ![]() ![]() zrobilam jusz farsz do buritto i ciasto na naleśniki za godzinę będę smażyć ![]()
#354 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() U mnie mroźno, słonecznie, ale i pięknie (oczywiście, gdy się pogodę obserwuje z ciepłego mieszkanka ![]() Zapowiada się leniwa niedziela: teraz leżę w łóżku i piję kawę, potem obiad u rodziców, spacerek, basen, sauna i czas szykować się do pracy ![]() Zupa pieczarkowa na jutro już mi się gotuje, piersi z kurczaka leżą w lodówce już w folii do pieczenia także jutro tylko włączę piekarnik i obiad będzie gotowy. Kash łazienka zarąbista. Bardzo mi się podoba. Lubię takie jednokolorowe, wytonowane pomieszczenia. Dla mnie im jaśniej, bielej i sterylniej tym ładniej ![]() ![]() Miłej niedzieli życzę kochane SPD ![]()
#355 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() U mnie mroźno, słonecznie, ale i pięknie (oczywiście, gdy się pogodę obserwuje z ciepłego mieszkanka ![]() Zapowiada się leniwa niedziela: teraz leżę w łóżku i piję kawę, potem obiad u rodziców, spacerek, basen, sauna i czas szykować się do pracy ![]() Zupa pieczarkowa na jutro już mi się gotuje, piersi z kurczaka leżą w lodówce już w folii do pieczenia także jutro tylko włączę piekarnik i obiad będzie gotowy. Kash łazienka zarąbista. Bardzo mi się podoba. Lubię takie jednokolorowe, wytonowane pomieszczenia. Dla mnie im jaśniej, bielej i sterylniej tym ładniej ![]() ![]() Miłej niedzieli życzę kochane SPD ![]()
#356 | ||||
Zakorzenienie
|
U mnie duzy ma chyba 900 gram i kosztuję 4,7. Taki najzwyklejszy. Ale w miastach obok (w wiekszych) cena dochodzi już do 5,5.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Imprezowy weekend minął i dobrze, bo to nie na moje zdrowie ![]() ![]() ![]() Zaraz powinnam się pouczyć, żeby w weekend w pełni móc oblewać zdaną sesję. Nie chce mi się, ale wiem, że jak dziś się pouczę, jutro i we wtorek powtórzę i powinno być dobrze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Witam SPD.
Nie było mnie dwa dni gdyż czułam się tak zle że nie miałam siły otwierać komputera. Niestety gorączka nie odpuszcza więc jutro rano wizyta u lekarza,wypiłam już tyle ferveksów i innych specyfików i nic nie pomaga. Kash bardzo ładna łazienka ![]() Anoola trzymam kciuki za pracę,mam nadzieję że się uda. ![]()
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
Kash, łazienka super
![]() Poprzedni właściciele mieli ciekawy gust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Kash pięknie zrobiliście łazienke. Jest dopieszczona w ostatniom szczególe.
Ale tu dzisiaj cisza.
#360 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
Wchodziłam tu z ręką na ramieniu, oczami wyobraźni widząc już tonę stron do nadrabiania, a tu.. niespodzianka. Kash, super łazienka. Osobiście gdybym robiła swoją, zapewne dodałabym jakiś kolorowy element, nie duży. Paseczek kolorowych kafelków, ale jak popatrzyłam na Twoją bardzo mi się ta jednolitość, biel podoba. Z dodatkami można szaleć jak dusza zapragnie. A powiedz, jakiego wymiaru brodzik wstawiliście? Faktycznie bardzo duży się wydaje. ![]() My dopiero z TŻ obiadek zjedliśmy. Biorę się teraz za minimalne ostatnie zmiany w projektach. A później planuję stworzenie dwóch listów motywacyjnych, w odpowiedzi na dwa fajne ogłoszenia pracy które wczoraj znalazłam. Chyba mnie pogięło, bo jedna z nich jest w Warszawie, ale... tym się będę martwić jeśli w ogóle się odezwą, póki co nie zwracam na to uwagi. ![]() ![]() A jutro do pracy. Już widzę, ten ogrom zaległości który mi się stworzył przez tydzień. Gdyby mnie więc nie było, to - PRACUJĘ! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.