|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
Cytat:
Nieprawda! Jak Cie poniesie to i w kościele na mszy byś sie popłakała... No właśnie, a Ty jeszcze chcesz z nim sie spotykać... Może nie jestem dobrym i właściwym doradcą, bo sama mieszam u siebie, jak diabeł w kotle, ale ostatnio sie AŻ tak nie cofam
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-02 o 19:08 |
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, nie zaglądałam tu dosłownie dobę, a tu nowy wątek i tyyyyyle stron
Melduję się już w... 9 dla mnie części? Stary weteran ze mnie![]() Za nim pójdę nadrabiać to Wam tylko napiszę tak w związku z poruszanym tematem walentynek. Święto mega beznadziejne i nie mówię to dlatego, że jestem singlem W tamtym roku ex akurat był wtedy u mnie, bo wypadały jakoś w sobotę czy niedzielę, a ja 15 mam urodziny, więc to miał być super extra mega słit łikend. Wiecie, podwójne świętowanie i te sprawy, szczególnie, że jeszcze 13 mieliśmy chyba nasze 1,5 roku, także już w ogóle szał ciał Wiecie jak eks się spisał? Dostałam 14 bukiet róż, żaden tam mega i wypas, 6 w dodatku lekko oklapniętych z tekstem: "Nooo, to już masz na jutro też prezent" Głupia baba jestem![]() Idę nadrabiać
|
|
#333 |
|
Rozeznanie
|
Przydałby mi się wewnętrzny spokój, bo jak na razie to istna burza jest i ciągłe spięcie.
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
mam takie pytanie -ale blagam nie krzyczec na mnie ok?
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
|
Dajesz to pytanie
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Postawmy ktoras z Was w mojej sytuacji.. w tej co nizej opisze..
On wyjezdza na weekend i go nie bedzie i zostaje mieszkanie wolne i za darmo? skorzystalybyscie z tego noclegu na 2 dni ? (on wyjezdza i pokoj zostanie pusty i bym nie musiala placic..) Ale wiem.. mam nowe mieszkanie i zostaje.. pozwolcie ze zapytam teoretycznie ok?bez krzyku na mnie.. A wszystkie rzeczy stamtad wzielami bym musiala od nowa..co tez jest bez sensu na 1 weekend ..Sytuacje powyzej zakladam teoretycznie bo cos tam o tym przebakiwal juz ostatnio i nawet nie wiem czy wyjedzie czy zostanie..
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyniosłaś sie w końcu, to kiego chcesz tam jechać? Na dworcu nie mieszkasz, masz swoje lokum... :/ Znasz takie powiedzenie "nie ruszaj gó**a, bo będzie smierdzieć"?! :/ Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-02 o 20:22 |
|
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny...
Od wczoraj kuje na egzamin... Juz wymiekam... Zastanawwiam sie czy isc spac ale chyba TAK ... bo jutro bylabym wykonczona ![]() Do zakucia DOSLOWNIE mam 250stron ksiazki... Opisowka... Hyh A jutro jak wroce do domu bede sie uczyc na kolejny egzamin.. i to juz tylko 30 stronek Serio, nie moge sie doczekac Trzymajcie kciuki bo MUSZE to zdac... Jeden z trudniejszych egzaminow... Nie chce miec roku w plecy a jesli go nie zdam to tak bedzie... Bo w tym roku sie bronie
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lily ale czytasz uwaznie? Nie pisalam ze tam wroce..zapytalam Was o zdanie jakbyscie byly w mojej sytuacji.. Mimimka-trzymam kciuki.. Bedzie dobrze i idz spac
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-02 o 21:00 |
|
|
|
|
#340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#341 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie tak..jakbym tam poleciala by pomyslal ze wroce do tego mieszkania.. A mam inne ![]() W ogole co do mieszkania.. (mojego kiedys bez niego.. nie dotyczy to go..) Gadula jestem i moge cos opisac?
|
|
|
#343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byś poszła do tego mieszkania i byś się dołowała, a tak z laskami przy herbacie, albo przy czym posiedzisz, poplotkujecie i będzie lepiej od razu Wiem, co mówię
|
|
#344 |
|
BAN stały
|
Zawsze rozstanie odbieramy bardziej emocjonalnie niż mężczyźni i w sumie tego sie już nie da zmienić taka natura kobiety. Ale bądźmy twarde i nie poddawajmy się i tłumaczmy sobie to tak, że nie był nas wart po prostu...
Pozdrawiam. Dyskrecja-erotyka |
|
|
|
#345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Yhhhh mnie dzisiaj też dopada kryzys i to duży zaczynam o tym wszystkim myśleć, analizować, wyciągać wnioski, myśleć co on robi, czy gdzieś wychodzi ? czy spotyka się z jakąś ... :p Edytowane przez howdoi Czas edycji: 2011-02-02 o 21:41 |
|
|
|
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki
![]() pojde chyba o 2 ![]() Wogole to eks1 napisal na forum ze w kwietniu przeprowadza sie do nowego (SWOJEGO) mieszkania Pewnie uwaza ze mnie to ruszy ![]() A ja sie tylko usmiechnelam jak to zobaczylam ![]() Dostal je od mamy... - rozpieszczony z niego dzieciak.... Nie powiem
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak mam już sie tak odwołać do Twojej prośby, to nigdzie bym nie szła tylko zajęła sie urządzaniem swojego gniazda tudzież spotkaniem ze znajomymi. |
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
howdoi i AguŚ to normalne, że macie takie dni. Z każdym dniem będzie coraz lepiej. Będą dni euforii i dni dołka, ale dacie rade. Zajmijcie się czymś żeby rozproszyć te myśli o byłym. Nawet głupie sprzątanie, czy malowanie paznokci, nie mówiąc już o zajęciach dodatkowych. No i oczywiście znajomi i wychodzenie do ludzi. Jak to mówi elve dajcie czasowi czas. Potem same stwierdzicie, że co wy takie fajnie kobietki z takimi ciulami robiłyście
|
#349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisalam ze tam nie wroce..Zapytalam Was po prostu o zdanie. Mieszkalam kiedys na poczatku szkoly prawie pol roku z taka dziewczyna. Bardzooo bylam zadowolona z tego mieszkania (m -studenckie) I ona miala wlasnie problem rozstania sie(swoja droga jej eks mieszkal za sciana.. ona sie chciala przeprowadzic ale pod domem miala prace) i pamietaj jak po zajeciach wyciagnela wino i tak po kieliszku kieliszku sie spilysmy ![]() I pozniej wieczorem tez pilysmy a na 2 dzien w szkole jak mnie glowa bolala ![]() ![]() W kazdym razie sympatycznie spedzilysmy wieczor-duzo smiechu rozmow itd..(ja mialam w planach gdzies wyjsc w ten wieczor -znaczy na zakupy albo cos ale nie wyszlam )I dziewczyny do mnie z grupy:co ty taka blada jestes?imprezka?a ja mowie:no taka domowka (rzadko pije i po winie mam tzw :"kaca" chodz bardzo lubie )A takich historii z tego mieszkania ciekawych znam duzo ![]() I milo wspominam.. W ogole mam dzis dobry humor..nie kontaktuje sie z nim(taka umowa) nie mysle za duzo o nim..mysle o tym by wziasc leki.. i wyzdrowiec ![]() Zaczynam myslec wylacznie o sobie(egoizm
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-02-02 o 21:19 |
|
|
|
|
#351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam taką nadzieję, choć nie powiem jest CIĘŻKO... znajduję różne zajęcia ale cały czas myślę o nim i co najgorsze - nie potrafię przestać
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To po kiego te pytanie było...?! Przepraszam, ale jakoś Ci nie wierze... Wydaje mi się, że gdyby Twój eks za przeproszeniem pier**ł to Ty byś już z manatkami w drzwiach staneła... Wystarczyłoby "Nie chce już bzykac innej... WRÓÓÓÓÓĆ!", założe się
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-02 o 21:28 |
|
|
|
|
#353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I kochana Ty nie masz czego żałować, jak już to on powinien się dołować, że taką kobietkę stracił Ilona, więc nawet nie myśl o tym żeby tam nocować. Sama widzisz, że można fajnie spędzić wieczór z dziewczynami. Może tym razem zapytaj się, czy dziewczyny będą w domu i sama kup wino, czy tam ciastka do herbaty i się po prostu zrelaksuj. Jestem pewna, że takie coś dobrze Ci zrobi.
Przegrywa ten, kto pozwoli narzucić sobie wizję lub świadomość klęski. Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2011-02-02 o 21:31 |
|
|
|
|
#354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to chyba juz zawsze bede sobie zadawac pytanie czemu wybrał ex a nie mnie
skoro ona niby byla taka siaka i owaka nie miał zycia tylko wieczną kontrole najlepiej to dzieci gary i tylko tv, tak go chciala złapać.
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak Ci sie tylko wydaje bo on mi zaproponowal ze moge przyjechac na ten weekend i normalnie nocowac (jak on bedzie) a jak wyjedzie to tak samo i pytal czy chce.. powiedzialam ze nie i to ze ten weekend nie spedze u niego w mieszkaniu.
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, poza wracaniem z nim czasem do domu i gadki szmatki w szkole typu "Yyy, masz zad. z matmyyyyy" nic nas nie łączy w chwili obecnej. Nie planuje mu wskakiwac do łóżka, nie chce jechac do niego do domu, od rozstania ani razu sie tam nie zjawiłam, nie mysle sobie co zrobic, nie knulam misternej i dlugiej wyprowadzki, wszystkie rzeczy spisalam na straty byleby tam nie iść, nie rozkminiam co by tu zrobić, zeby tylko znowu sie zblizyc... Żyje sobie sama ze sobą, choć w głowie mam milion myśli, każda z nim związana, to chodze na imprezy, zajmuje sie soba, spotykam ze znajomymi, UCZE SIE (w końcu!!!) i nie knuje intryg jak by tu u niego przenocować... No przecież!
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-02-02 o 21:40 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo rozmawialam z 1 -ktora jest dzienna i wlasnie ona ze tak powiem te miejsce wynajmuje i pobiera oplaty - i wyjezdza na weekendy a przyjezdzaja osoby zaoczne w tym ja..Wiec spotkam sie z tymi zaocznymi raczej a ich nie widzialam( bo bylam w pn tam czy we wtorek-nie pamietam) Ale w kazdym razie sie wieczorem z nimi spotkam i moze kupie te wino na poznanie sie
|
|
|
#359 |
|
Rozeznanie
|
Kurde... Melduję się w nowej części, jutro wyjeżdżam...
kryzys mnie dopadł, więc ide spać...
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Dzis wpierdzielilam tylko jedzenia ze przez caly zeszly tydzien tyle nie zjadlam
Caly czas podjadam ciasto mojej mamy... Ale odpuscilam sobie na dzis z restrykcyjna dieta.. Schudlam juz 3,4 kilo... A jutro mega egzamin.. wiec MOGE!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

Melduję się już w... 9 dla mnie części?
..
Wyniosłaś sie w końcu, to kiego chcesz tam jechać? Na dworcu nie mieszkasz, masz swoje lokum... :/

że sie nie nadaje