|
|
#331 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Singielki.. :)
Cytat:
Co takie ma sie zmienic? ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Daj znac koniecznie jak bylo
|
|
|
#332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bylam bardzo sceptyczna bo wiekszosc tam buractwo i standardowe teksty, a tu po jednym dniu tam trafil sie ktos sensowny zobaczymy czy na zywo czar nie pryśnie
|
|
|
#333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#334 |
|
Rozeznanie
|
no i d..a blada
nby było fajnie, niby cos jakby zaiskrzylo, ale mam problem z facetami ktoryz nie maja stalej roboty, mialam juz takich pasożytow i jestem ostrożna. pod koniec spotkania jakos chyba strzelil focha ze go nawet na herbate do domu nie zaporsze.............dziw ne to jakies wiec nie wiąze z tym zadnych nadziei Wracam do puntu wyjscia
|
|
#335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
strzelil focha, ze go na herbate nie zaprosilas? no szkoda bardzo... eh...
|
|
|
#336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() podobnie nie- dla wszystkich brodaczy fuuujjjj!!! chudzielcow ponizej 185,itd.. lista "wymagan" jest dluga ![]() portale randkowe sa fajne, dzis ide na randevu |
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest to dla mnie dosc nie jasne zwlaszcza ze mam duze doswiadczenie z takimi lewusami![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;46284516] ![]() podobnie nie- dla wszystkich brodaczy fuuujjjj!!! chudzielcow ponizej 185,itd.. lista "wymagan" jest dluga ![]() portale randkowe sa fajne, dzis ide na randevu[/QUOTE] no to jestesmy podobne powodzenia na randce
|
|
|
#338 |
|
Przyczajenie
|
Przygarniecie jeszcze jedną singielkę?
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
jasne! witamy
bedzie milo, jesli napiszesz cos o sobie ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;46284516] ![]() podobnie nie- dla wszystkich brodaczy fuuujjjj!!! chudzielcow ponizej 185,itd.. lista "wymagan" jest dluga ![]() portale randkowe sa fajne, dzis ide na randevu[/QUOTE] hehe mam podobnie poza tym mezczyzna zaczyna sie od 185 cm wzrostu ale ok pewne kwestie jestem w stanie odpuscic, ale na pewno nie z ta praca, w dodatku on ma 37 lat, wiec takie tematy musi juz miec ogarniete.---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
ja juz zwatpilam ostatnio...
|
|
|
#340 |
|
Konto usunięte
|
randevu to tak naprawde nie bylo, to portal spoecznosciwo- randkowy, ja mam w profilu ze nie szukam (bo nie szukam) partnera/meza.
Facet okazal sieb. fajny, posmialismy sie, wieczor uwazam za udany
|
|
|
|
|
#341 |
|
Przyczajenie
|
Singielką jestem z wyboru. Nie wpuszczę do swojego świata już żadnego faceta, mam dosyć. Bardziej niż samotności boje się rozczarowania. Od 23 roku życia byłam z pewnym panem, trwało to 8 lat, w dniu kiedy stwierdziłam że czas się ustatkować on stwierdził że chce się wybawić, kiedy się rozstaliśmy miałam 31 lat na karku, no i zaczęły się schody każdy napotkany facet jest żonaty, mam wrażenie że to jakaś plaga.
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Dolce vita
|
poznałam kogoś, kto wyjeżdża. Dzięki tej znajomości część cech zmieniłam w sobie, złagodziłam i zdystansowałam się. Zapamiętam tę relację jako taki mały przełom w moim życiu.
I czas pokaże, co dalej. W sumie mam przeświadczenie, że los jest złośliwy i nie chce, żebym z kimś była. Cytat:
dla mnie też bardzo ważna jest stabilność zawodowo/finansowa. I te fochy...już na początku? kretyn |
|
|
|
|
|
#343 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;46301765]randevu to tak naprawde nie bylo, to portal spoecznosciwo- randkowy, ja mam w profilu ze nie szukam (bo nie szukam) partnera/meza.
Facet okazal sieb. fajny, posmialismy sie, wieczor uwazam za udany [/QUOTE]a Ty w Holandii mieszkasz tak? Zastanawiam się mocno nad wyjazdem od pewnego czasu. Co to za portal? To fajnie, najważniejsze że czas nie był stracony i miło go spędziłaś ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() "Żeby nie cierpieć, trzeba wyrzec się miłości. To tak jakby wydłubać sobie oczy, żeby nie widzieć ciemnych stron życia". ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Niby nawet wszystko spoko i ogólnie, ale nie ciągnie mnie chyba do niego póki co, nie lecę, jak na skrzydłach na spotkania z nim, zazwyczaj nawet odmawiam.. Nie wiem, nie chce się zmuszać, czegoś mi brakuje... Może z wyglądu nie jest do końca w moim typie, nie wiem naprawdę...Byliśmy któregoś dnia na spacerze, fajnie się rozmawiało itd. W pewnym momencie objął mnie, bo było mi zimno, tak szliśmy dłuższy czas, ale ja nie chciałam ani jego objęcia, ani odwzajemnić mu to...
'"Są trzy rzeczy, które przemijają i nie wracają nigdy więcej: słowa, czas i szanse. Dlatego, ceń tego kto Cię ceni i nie przywiązuj wagi do tych którzy traktują Cię tylko jako jedną z opcji'' Edytowane przez FemmeFatale2 Czas edycji: 2014-05-05 o 17:08 |
||
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Femme ja mam tak z większością spotkań z netu. Rozumiem, ale może się umów jeszcze i jak dalej NIC to nie ma sensu pewnie.
Dziewczyny a gdzie poznajecie facetów w ogóle, jakie macie doświadczenia i pomysły (poczytam zaraz cały wątek może coś się dowiem) Ja trochę myślałam ostatnio i jedyne to póki co dałam sobie spokój z czestym wychodzeniem z kolezankami singielkami na imprezy i zabieraniem ich wszędzie. Wbrew pozorom takie wyjścia całą grupą nic nie wnosiły, jedynie nowe koleżanki kolezanek do nas dołączały i ich problemy miałam na głowie potem. Dałam sobie też bardziej siana też z portalami randkowymi w sensie, że jestem ale nie nastawiam się aż tak tam na poznanie, przerabiałam to wiele lat. Ostanie moje potkanie z netu tu poruszam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=758280 Teraz bardziej szukam grup zainteresowań, gdzie moga być faceci. Tylko- no własnie, jak coś znajdę to czasem w ogóle nie ma tam osób w moim wieku.. |
|
|
|
|
#347 | |
|
Raczkowanie
|
troche szkoda, bo wydaje sie byc porzadny, no ale jak nie ma chemii to nie ma...
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Z mojego doswiadczenia wynika, ze coz szczesciu czasem trzeba dopomagac. Zwlaszcza, jesli prezentujesz sie dosc atrakcyjnie - faceci boja sie wtedy podejsc i zaczepic, beda Cie tylko obserwowac. Ja nie jestem zwolenniczką pozwania kogos przez neta, chociaz nie powiem, mialam kilka wartosciowych znajomosci/zwiazkow zawartych w ten sposob. Natomiast chyba nie ma miejsc "najlepszych" do poznania kogos... Trzeba miec po prostu oczy szeroko otwarte i po prostu w miare mozliwosci wychodzic, niz zamykac sie w domu. Poki co ja jestem na etapie zniechecenia, nie chce mi sie umawiac itd.
|
|
|
#348 | |||
|
Dolce vita
|
Cytat:
Warto wychodzić, ale jeśli takie imprezowanie męczy - warto przystopować i poczekać na lepszy czas. Jestem teraz bogatsza w doświadczenie, wiedze na swój temat, wiem też jakich mężczyzn teraz preferuję. Nic się nie dzieje bez przyczyny. Cytat:
Oznacza to, że facet jest super, może się nadaje na kolegę, ale związku z tego nie będzie. Kiedyś wpakowałam sie w taką relację (pomyślałam, taki dobry człowiek, samo przyjdzie...nie przyszło nigdy, a kwestie łózkowe to był koszmar. Obrzydzał mnie dotyk, nie chciałam się przytulać, a co dopiero całować. Nadal obstaję przy tym, że wzajemne pociąganie musi istniec. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
Ja też kiedyś wpakowałam się w taką relację jak Femme ale dałam temu czas, żeby nie mieć wyrzutów no i jak na kilkunastej randce dalej nie czułam chemii dałam sobie spokój.
Mocny Akcent a sama szukasz sobie różnych wydarzeń i imprez czy korzystasz z zaproszeń znajomych i czy sama chodzisz czy zabierasz koleżanki? a z randek z netu juz nie korzystasz? U mnie kiedyś znajomi organizowali czasem coś, ale z biegiem czasu coraz mniej jest tego i czuję, że muszę sama coś wymyśleć. Portale randkowe- temat rzeka, ja jetem ale osobiście nie lubię ostatnio takiego wychodzenia gdzie obie strony idą na spotkanie aby sprawdzić czy coś z tego będzie... często mając szansę się poznawać stopniowo np w pracy może by coś z tego było a tak to kawa godzinę i każdy zwykle wraca do swoich zajęc.. ale ogólnie na necie można poznać fajnych ludzi czasem |
|
|
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Mocny Akcent juz chyba pisalas o tym facecie? Wspominalas cos, ze jest to relacje opierajaca sie chyba wylacznie na seksie, bez zaangazowania, bo on wyjezdza tak? Nie pisalas wtedy, ze to cudowany facet :P Cos Was jednak wiecej laczylo?
Oczywiscie - wzajemne pociaganie, namietnosc, ogien, teskonta za bliskoscia tej drugiej osoby - no tu tego plomienia nie ma... Kolezanki go poznaly i mowily, ze fajny facet, ze widac ze mu zalezy itd. a czemu ja jestem taka obojetna dla niego? Wmawiaja mi, ze moze te emocje przyjda z czasem, ale ja w to nie wierze... a Ty wychodzisz/wyjezdzasz gdzies calkiem sama? ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- ![]() tak mi sie przypomnialo
|
|
|
#351 | ||
|
Dolce vita
|
Cytat:
Cytat:
tak, to ten. okazało się, że z seksu przerodziło się to w coś więcej zarówno z mojej, jak i z jego strony. Ale też zluzowałam, wiem, że życie jest przewrotne... Nic nie zakładałam i nie spodziewałam się. No przywiązalam, ale jak się okazało w drugą strone też to wyszło. Czas pokaże. Uwrażliwiłam się na pewne rzeczy i na pewne kwestie otworzyłam oczy. Taka nauka z tego ps. fajne nawiązanie i coś jest na rzeczy
|
||
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
Mocny Akcent ja też miałam taką znajomość około 1,5 roku temu poznanym w realu- i od tego czasu ja raczej urywam kontakty z facetami, bo nie czuję chemii takiej jak przy tamtym albo mnie nudzi pisanie z kimś czy wyjście na kawę jest nijakie.
Mam jakieś tam ciśnienie a z drugiej strony nic nie robię konkretnego albo mi nic nie pasuje jak ostatnio ![]() Pisałam o tym w wątku intymnie, może Wy coś mi poradzicie- ost. facet poznany w necie chce abym dojechała gdzie on będzie przy okazji w okolicy w godz. wczesnoporannych (1sze spotkanie też tak wyglądało, tyle że miałam blisko) i mi to już nie pasuje że za każdym razem tak to wygląda że ja dochodze tam gdzie akurat on ma już zaplanowane coś swojego. Część osób napisała mi że przesadzam, nie wiem |
|
|
|
|
#353 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dobre z tym sokiem
![]() Poznałam fajnego faceta, ale jest 8 lat młodszy...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
To żadna przeszkoda, tym bardziej, ze fajny
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
Nie depcze krokusów
|
Za młody. Niech się ustatkuje, wyszaleje.
|
|
|
#356 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a masz jakies konkretniejsze plany odnosnie gdzie? Cytat:
ja wolalabym 8 lat starszego i to nie chodzi o "wyszalenie sie" ale o doswiadczenie, od 8 lat mlodzego kolegi (pradopodobnie) nie uslyszysz np. prasuje koszule, ktora kiecke/spodnice wyprasowac ci na wieczor? nie mowiac juz o gotowaniu
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2014-05-07 o 23:46 |
||
|
|
|
|
#357 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;46352141]ja mialam podobnie w sumie dosc niedawno, z tym ze ja odwzajemnilam objecie, to bylo mile, ale brakowalo tej iskry
Też jestem zwolenniczką iskry. Bez tego nie ma co ciągnąć znajomości dłużej niż 2 miesiące. [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;46352141]ja wolalabym 8 lat starszego i to nie chodzi o "wyszalenie sie" ale o doswiadczenie, od 8 lat mlodzego kolegi (pradopodobnie) nie uslyszysz np. prasuje koszule, ktora kiecke/spodnice wyprasowac ci na wieczor? nie mowiac juz o gotowaniu [/QUOTE]Kończy studia, doświadczenie z kobietami nieduże, to nieśmiały informatyk. Tematów mamy mnóstwo, podobne priorytety życiowe (jestem mniej dojrzała niż rówieśnicy), zainteresowania i absurdalne poczucie humoru. Myślę, że potrzebuje jeszcze trochę przeżyć. Też był wolała wersję wiekową na plus, ale problem polega na tym, że z wolnymi facetami w takim wieku jest coś nie tak...
|
|
|
#358 | |
|
Raróg
|
Można dołączyć?
Od niedzieli jestem znów wolna, trochę mi przykro momentami ale nie uroniłam jeszcze ani łezki. Szczęściem w tym samym czasie dostałam fajną pracę więc nie mam tyle czasu na rozmyślanie, tym bardziej że pracuję w klubie, gdzie raczej jest wesoło ; )
|
|
|
|
#359 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cześć, Laura
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Malla a gdzie go poznałaś? Ja bym się spotykała jakby mi to sprawiało radość, a prawda taka że jak jeden sie pojawi to zaraz inni, a jak nic to nic;-) Ja już chyba dam spokój z tymi spotkaniami z netu, chyba że od początku będę czuła żeby iść, teraz średnio mi się chciało iść ale miałam wolny dzień , facet w porządku , było fajnie ale nie klei się jakoś znajomość dalej i nie czuję aby mnie ciągnęło do niego.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Co takie ma sie zmienic?