|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcę dwa moja koleżanka tak poimprezowała na panieńskim, miała siniaka na policzku, który trochę jej było widać nawet mimo makijażu fajna impreza była ![]()
|
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
zdecydowałam że kupie i rajstopy i pończochy najwyżej zmienie jak mi będzie ciepło![]() anemeon trzymam kciuki żeby się wszystko udało ![]() a z ta poduszką to ksiądz nam doradził bo obrączki będzie niosła mała dziewczynka i z tacą byłoby ryzykownie.. |
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
![]() u nas jeszcze 440 dni, nie mogę się doczekać wycieczki po salonach z sukniami ![]() Ja bym już z nerwów paznokcie obgryzała bo co jak coś pójdzie (tfu, tfu!) nie tak? Ostro bym zaczęła babcie mobilizować Gratuluję nerwów ze stali
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- ok spadam mój mnie zaprosiła do parku jedziemy zobaczyc sarenki Romantiko
|
|
|
|
|
#336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
wiecej niz rok ja pamietam jak my zamawialismy sale i miała równe 2 lata ojoj a jak kiecke zamawiałam to miałam juz 10 miesiączków to naprawde szybko leci a teraz boje sie ze o czyms zapomne oczywiscie mam notatnik liste porobioną no i mam jeszce liste w kompie ale jak pomysle ze czegos zapomne to mnie cos bierze
|
|
|
|
#338 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mam liste
brakuje mi bielizny biżuterii,garnituru dla Tż i czekam na potwierdzenie gości żeby zamówić winietki i zawieszki i bukiet a i jeszcze bolerko albo etola lista dla dj-a,zapisać sie w końcu na kurs tańca,sukienka na poprawiny
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam
![]() Pewnie i tak najwcześniej się w wakacje wybiorę Wiadomo, że na modelkach wszystko wygląda pięknie, dlatego chciałabym zacząć od przymierzenia różnych, najchętniej wszystkich dostępnym fasonów, żeby zobaczyć w którym wyglądam najkorzystniej i później już tylko takie sukienki oglądać - myślicie, że to dobry pomysł?
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
To bardzo dobry pomysł. Trzeba przymierzać i przymierzac. Ja miałam w głowie wyobrażenie całkiem innej sukni niz ta na ktora sie zdecydowalam. Jak ja zobaczyłam na wieszaku, to nawet nie chciałam mierzyc. A jak już ja włożyłam to było wow
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Muminek tylko tyle?
![]() Ja 3 miesiace i 7 dni ![]() B edziesz tutaj pierwsza z Nas >? Fajnie cos podpowiesz jakies wskazowki ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Co ja plote ... 2 miesiace i 17 dni ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#342 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem szczerze że jestem troche przerażona
napewno podziele się z Wami jak się wszystko udalo bo mam nadzieje że nie będzie żadnej wpadki u mnie zaczyna się naprawde gorący okres a jeszcze święta podrodze uff...
|
|
|
|
#343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chcę i nie będę mieć... W grę wchodzi wspólna impreza mocno zakrapiana bo małż waha się nad kawalerskim Cytat:
|
||
|
|
|
#344 | ||
|
Raczkowanie
|
muminek82 trzymam kciuki, żebyś była zadowolona ze wszystkiego (także z ewentualnych wpadek ;-)). Motywuj babcię do szycia, bo czasu mało. Ja też uwielbiam zajmować się urządzaniem mieszkania. Nam został jeszcze do "zrobienia" 1 pokój, czyli nasza sypialnia.
No a potem kupowanie rzeczy typu żelazko, mikser, bo tego nie mamy.Cytat:
Tak teraz myślę, ale do czerwca 2012 daleko....Cytat:
Pewnie wybiorę pończochy, bo lubię, ale jaki kolor, to zależy od sukni. Do torebki wezmę sobie jeszcze na zmianę, ale to napewno beżowe, bo po co mi 2 białe? Jeśli wybiorę buty bez palców, to wtedy gołe nogi. Też organizowałam panieński jako świadkowa. Wymyśliłyśmy mnóstwo zabaw i konkursów dla przyszłej Panny Młodej. miechu było co nie miara! |
||
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla takich osób bym może dała flaszeczkę z zawieszką lub naklejką, nie wiem.. |
|
|
|
|
#346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I mnie bardzo podoba się sypanie kwiatami, ale nie chciałabym też iść przez kościół po takich zmaltretowanych z poprzedniego ślubu. Pojawiło się coś o wystrzałowych tubach- rozmawiałam z TŻ i mówił mi, że parę razy spotkał się z tymi tubami na ślubach, trzeba dobrze wybrać "operatora" bo był świadkiem strzelenia tą tubą gościom w twarze- skończyło się mało przyjemnie, a nie daj Boże, ktoś trafi w Młodych. Wczoraj byliśmy z TŻ na drugich, i ostatnich naukach- bardzo przyjemnie, świetny, młody ksiądz, dwie godziny zleciały w mgnieniu oka. Polecam nauki w Częstochowie w kościele św. Maksymiliana.
"mów mi dobrze albo nie mów nic" Edytowane przez izabla Czas edycji: 2011-03-21 o 11:11 |
|
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
? Ja na jednym byłam, ale było słabo :P.
|
||
|
|
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=betterw;25857459]muminek82 trzymam kciuki, żebyś była zadowolona ze wszystkiego (także z ewentualnych wpadek ;-)).
Dzięki bardzo macie racje do wszystkiego trzeba podejść z dystansem,tylko spokój może nas uratować ta impreza wspólna będzie własnie z tego względu że nie wszyscy się znają i będą młodzi przyjezdni wiec żeby nie było drętwo na weselu to w czwartek przypomniał o mi się że nie mamy jeszcze prezentów dla rodziców tzn będziemy mieli takie albumy w formacie książki ze zdjęciami ale to dopiero 2tyg.po ślubie wiec musze pomysleć jeszcze o czymś
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Grr jestem zła...
Pojechałam z TŻ odebrać obrączki, najpierw się ucieszyłam, bo są śliczne, takie jak chcieliśmy, a dodatkowo nasze złoto pokryło też część robocizny. Ale jak założyłam swoją na palec to od razu zauważyłam, że coś jest nie tak z brylantem, a raczej obszarem wokół niego - chyba podczas wstawiania coś się złotnikowi obsunęło, bo widać jakieś takie wytarcie albo lekkie wgniecenie A na obrączce TŻ-a jest jakiś czarny punkcik, minidziurka albo nie wiem co. Na jutro mają spróbować to wypolerować, a jak się nie uda to chyba będą musieli zrobić nowy komplet
|
|
|
|
#350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
na jakiejś kartce z zeszytu narysowałam, jak to ma wyglądać
dwa miesiące do ślubu, a ja coraz bardziej przerażona może jeszcze ucieknę ale wczoraj zapraszaliśmy koleżankę, która będzie mnie malowała i powiedziała, że zrobimy czerwone usta
|
|
|
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
anemeon musisz babcie przycisnąć do pracy nad sukienką
czasu nie wiele a przeważnie jeszcze sa jakieś poprawki, ja 29 marca mam 3 przymiarke już się nie moge doczekać!super że będziesz miała czerwone usta to Twój dzień i jesli tak sobie wymysliłaś to
|
|
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
mnie tez sie podoba taca na obrączki
obrączki nadal nie wybrane :d ale słuchając Waszych opowiadań muszę nakłonic mojego Tz by sie wybrać na poszukiwania ![]() zwłaszcza, że sama miałam cyrki z zaproszeniami ![]() też samonośne pończochy może w kolorze białym nie wiem ale cienkiedzis ja mam 5 miesiecy do slubu, oh az tyle ![]() czerwone usta mi tez nie spasuja fajnie jesli mozesz je miec, ja zato pociesze sie czerwonymi kwiatami
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-03-21 o 20:34 |
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
mnie widziałaś
|
|
|
|
#357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Przyciśnij babcię z tą sukienką, albo się zacznij za czymś awaryjnym rozglądać .
|
||
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

ale babcia ma problemy z motywacją, mam to po niej 
.

a fryzjerka buntuje moją mamę przeciwko mnie
słyszę, że czerwone usta nie pasują w dniu ślubu itd. itp. Także jakoś się nie cieszę 

Pojechałam z TŻ odebrać obrączki, najpierw się ucieszyłam, bo są śliczne, takie jak chcieliśmy, a dodatkowo nasze złoto pokryło też część robocizny. Ale jak założyłam swoją na palec to od razu zauważyłam, że coś jest nie tak z brylantem, a raczej obszarem wokół niego - chyba podczas wstawiania coś się złotnikowi obsunęło, bo widać jakieś takie wytarcie albo lekkie wgniecenie
A na obrączce TŻ-a jest jakiś czarny punkcik, minidziurka albo nie wiem co. Na jutro mają spróbować to wypolerować, a jak się nie uda to chyba będą musieli zrobić nowy komplet 

czasu nie wiele a przeważnie jeszcze sa jakieś poprawki, ja 29 marca mam 3 przymiarke już się nie moge doczekać!super że będziesz miała czerwone usta