![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
Cytat:
![]() będzie Tosia, Antosia lub Tośka. super ![]() kurczę chyba jako jedyna nie miałam skojarzeń z wątkową Antoniną, dopiero wy mi przypomniałyście. ale może dlatego,że ja na etapie Antosi z przedszkola ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
mojej tośce wczoraj zaczęła się cieczka
![]() jutro już samce wracają, więc dla mnie koniec nocnych klubów po szkole ![]() ![]() a siniak mam do dziś, więc nic się przed tż nie ukryje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
ja mam jeszcze znajomych co mieli jamnika tośkę
Ale Antosia brzmi lepiej Veronko ty się nami nie przejmuj naszą głupią gadką bo ważne żeby wam się podobało ja przy doborze imion też nie zważałam czy się komuś podoba czy nie także veronko gratuluję trudnego wyboru imienia dla twojej księżniczki ![]() ![]() ![]() Marticia to było 13 lat temu i tak się kiedyś robiło //pamiętam jak moim braciom tez doktorka tak robiła co do imion psich to wiem że różne dają Moja sister ma nową sąsiadkę która przyszła tam mieszkać z psem o imieniu Krysia Myślałam że na zawał zejdę jak raz przyjechałam do siory a ta babka wychodząc z placu ze swoją psinką - rzuciła hasło do psa choć Krysia idziemy do parku A ja musiałam się ugryź w język by nie odpowiedzieć już idę proszę panią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Mija takie botki to na cieplejsze dni
![]() ![]() ![]()
#335 |
Zakorzenienie
|
To witamy Antonine wsrod bobasow wizazowych
![]() Pies Krysia ![]() A, Takusna, mialam napisac o butach, mi podobaja sie te krotsze, moze bardzije pasuja do wszystkiego, spodenki, spodnica.. Bardzo ladne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Takuśna butki kompletnie "nie moje" bo ja bym je "zszargała" zaraz, ale gdybym miała wybrać to te białe
![]() Ver_Onka gratuluję decyzji, imię fajne ![]() ![]() Kristi ja bym na Twoim miejscu zaryzykowała tą bazą nie jest bardzo droga a jak coś to opchniesz ją dalej ![]() ![]()
#337 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka kliknę na tą bazę jak dzieciaki dam spać bo teraz nie mam głowy by przelew robić
a ja to muszę od razu na gotowca, |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
wstawiam zdjęcia z niedzieli
ta ja hipopotan z dziećmi i dzieci na lwie |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Kristi, ładnie
![]() ![]() ale jakie dłuuuuuugie włosy. Veronka pokaż Antosię, jak nie dziś to jutro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
właśnie Kristi szczupło, a zdaje się, że jojczysz i jojczysz na wagę
![]() ![]() zapuszczaj grzywkę i sio robić boba! |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
uff
no w końcu ma imię nasza wątkowa najmłodsza księżniczka ![]() ![]() ![]() Tosia ![]() Wersty starsza córa, to dla mnie będzie cały czas Tocha i tyle ![]() nikt wieku nikomu nie wypominał, było wszak bez nazwisk ![]() stwierdziłam tylko fakt dostąpienia do grona zacnych 30-tek ![]() o Kristi jaka gromadka ![]() zawsze jak wstawiasz fotki, to staram się zakumać który do kogo podobny ![]() ![]() ps.włosy już bym nieco skróciła na Twoim miejscu ![]() ![]() ![]() edit: aleśmy się zgadały do cięcia Kristi ![]() czemu Kristi tak się bronisz przed bobem, to jest bardzo korzystna fryzura dla nas ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-04-05 o 18:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Takuśna ostatnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
mi te butki kojarzą się z koronkowymi cacuszkami co Maluśna wyszydełkowuje, a potem krochmali
![]() przydałby mi się urlop od dziecka jestem dziś kłębkiem nerwów, co powiem to nie i nie albo tak, ale zaraz znowu zmiana zdania kisiłam się dziś w domu, bo hrabia nie mógł sie zdecydować, czy idzie na dwór, ja dwa razy sie ubierałam , a on że już niby sie rozmyślił ![]() jestem chyba już zmęczona takim samotnym wychowywaniem M, to mi nie służy na dłuższą metę, cierpliwość ma swoje granice tż ostatni tydzień chyba na razie w W-wie ale potem jedzie do pufy remontować mieszkanie, wiec też nie bedzie do domu wracał codziennie tylko w meblowym sie zatrzyma ![]() chyba sie zastrzelę Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-04-05 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
tak, Kristi - potwierdzam, że wyglądasz szczupło, więc nie jęcz babo
![]() ![]() ![]() ![]() fajne to twoje męskie grono, ja też zawsze analizuję, który do kogo podobny ![]() aha. co do bazy - pod nią dajesz krem ![]() ![]() Anka - ![]() ![]() ![]() ![]() jak dla mnie całkiem to fajne, przewiewne ![]() ![]() Veronka - no i postanowione ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
małż mi wiesza suszarę. za parę dni dojdzie szafka i będzie git
![]() ![]() tak,tak Kristi powinna ściąć za długie włosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Wklepalam przpeis na tiramisu na ogrodzie
jestem wsciekla, faceci to obiekty z innej planety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
O jaaa... następny grubas - taki jak Jowisz... Baby! Nie widać po Was żadnych zbędnych kilosów.
Kristi, fajna z Was gromadka ![]() ![]() ![]() Aniu, współczuję dzieciowego przesilenia i jeszcze raz podkreślam - podziwiam Cię. Ja to może wyjątkowo słaby psychicznie egzemplarz jestem, ale dawno bym w psychiatryku siedziała.. a jeszcze jako ciężarna z trzylatkiem ![]() ide płakać do ogródka... ale to nic ważnego, więc nie musicie lecieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Ania łączę się z Tobą w bólu, tylko że ja mam fazę frustracji pogłębiającą się każdego dnia
![]()
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kristi!! wieloryby to ja widze tutaj codziennie na basenie ![]() kurcze apropos wlosow, to tutaj jest jakas denna woda i nie moge doprowadzic moich pieciu wlosow na krzyz do jakiegos wygladu normalnego, wygladam jak lizydupek! wkurza juz mnie to ![]() tzet zawiozl mnie dzis do miasta i sie troche obkupilam ![]() najtrudniej z perfumami, bo babki sprzedawczynie laza krok w krok i wciskaja jakies oferty - w spokoju nic wybrac nie mozna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję wam dziewczyny jesteście wszystkie kochane. Co do kilosów to zdjęcie na szczęście dużo tuszuje bo ja z tych co tylko przez okno mogą wyglądać //panienka z okienka // bo do pasa jako tako - nie licząc dużej opony a od pasa w dół to lepiej nie pokazywać //muszę z tym walczyć choć to bardzo trudno bo wiem że to odziedziczyłam po mamie i babci co do włosów hmm trochę się boję tego boba - czy mi to będzie pasować wersta mówisz grzywę zapuszczać ![]() a czy bob nie ma krótkiej grzywki może daj zdjęcie do porównania długość to fakt już trochę za długa Mija no może i widzisz na basenie wieloryby, a czy widziałaś też tam takie hipopotany jak ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
śliczna ![]() ![]() ![]() ale wiesz co pamiętam jak Boryska tak kąpałaś i zawsze mi go było szkoda że tak się musi gnieść w tym wiaderku Wiem że krzywda się jej nie dzieje, ale jakoś trudno mi to pojąć, może dlatego że u ciebie taką kąpiel widziałam po raz pierwszy Zawsze się widuje kąpiele w wanienkach |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
ale to wiaderko jest głębokie więc o gnieceniu nie ma raczej mowy
![]() mnie się podoba, całe dziecko zanurzone i kąpiel pewnie szybciej trwa niż w wanience. nie wspomnę o tym,że woda ma mniejszą powierzchnię i wolniej stygnie. Mija farciaro. urlop, zakupy i co jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona taka spokojna jest w kapieli, z reszta jak B. jak czytam o wrzaskach i krzykach to wiem, ze jej sie na pewno podoba, poza tym pomaga to na brzuszek i strasznie uspokaja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak to mój tz musiał stać z tyłu i trzymać Karolka co do podobizny to Karolek to cały tz Krystian podobno jest podobny do mnie a Darek jakiś pomieszany ale chyba na dziadka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
a Tosia juz sie kapie??
![]() jowisz jak to zwykle ze mna bywa kupilam cos zupelnie innego niz zamierzalam ![]() suma sumarum wzielam Versace Versus ![]() ![]() ![]() a w sobote przez pomylke wzielam do koszyka CK Eternity zamiast Eternity Summer ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2011-04-05 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Mija a Tobie sie nudzi na wczasach czy to raczej uzaleznienie od nas?
![]() dzięki baby w sprawie butów, mnie tez sie te jasne bardziej podobają, chciałabym bezowe. Tez sie zastanawiam ile w czyms takim pochodze po naszych zakurzonych drogach ![]() ![]() a my dzis z okazji 3 rocznicy ślubu poszlismy do kina ![]() ![]() no i muszę sie pochwalic ze na fotelu kinowym znalazłam prezent od TZ - kupon z grupona na mikrodermabrazję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#359 |
Zakorzenienie
|
takuśna wszystkiego najlepszego z okazji 3-rocznicy
![]() ![]() ![]() ale się twój tz postarał ![]() a my w lato będziemy mieli 15 lat ///boże jak to staro zabrzmiało ![]() a może będzie lepiej jak napiszę że będziemy mieli po 7,5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Takuśna
![]() ![]() ![]() ![]() A buty... ja bym nie brała, ze wględu na to że to Japan Style ![]() ![]() ![]() Nową wątkowa księżniczka już nie bezimienna ![]() ![]() ![]() Mija ostatnio pisałam o Versace Versus ![]() Kristi, ale głupoty gadasz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.