|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Cytat:
Jak to poparzyło?! Właśnie ono mnie zainteresowało między innymi. Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
fajne te mydelka
![]() ja tez kiedys mialam taki etap ze nie jadlam nic, a jak cos jadlam to rbilam po 100 przysiadow, brzuszkow itp zeby to zrzucic ![]() ostatnio nie jadlam slodyczy i fast foodow, a teraz niestety zaczelam, ale postaram sie ograniczyc ![]() mydelka sa super, chcialabym jakies z glinka ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- oj chyba zamwie jakies! tylko jeszcze nie wiem ktore Korah :D ktore polecasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super mydelka-daj znac jak sie spisuja ![]() Mam dokladnie to samo-malo co mi pasuje-nawet produkty dla wrazliwcow(micel biodermy,woda Avene) nie sprawdzily sie u mnie.Musze byc b ostrozna z testowaniem dlatego u mnie raczej minimalizm w pielegnacji i kolorowce-nie wyobrazam sobie miec tony kosmetykow i ciagle uzywac czegos innego.Chociaz zazdroszcze dziewczynom ktore maja skore nosorozca i moga sobie testowac ciagle cos innego ![]() Co do mydelek polecam mydelko dead sea salt(u mnie sie sprawdza w najbardziej krytycznych sytuacjach-musze zrobic recenzje na blogu) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam ten problem z wrazliwa skora
![]() zrbie sobie parowke ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
juz znalazlam
![]() zastanawiam sie czy wlac kilka kropel ol. z drzewa herbacianego (tak juz robilam) czy np wrzucic torebke rumianku? bo mam tylko rumianek w domu, albo kilka kropel soku cytrynowego |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że to nie jest jakoś aż tak bardzo ważne, ale skoro dawałaś już olejek to daj teraz rumianek i zobacz czy jest jakaś różnica. Potem się podziel spostrzeżeniami. ![]() Dziewczyny tak w ogóle tą książkę, co mam o kosmetykach naturalnych robionych w domu mogę zeskanować. Poświęciłabym któryś weekend. Potem jak coś mogę wam to na e-maila wysłać jeżeli byście chciały. ![]()
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2011-04-11 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Ooo, jakie poruszenie wzbudziłam wstawiając linka
![]() ![]() A co do odchudzania- ja tez swoje przeszłam. W wyniku głodzenia się zeszłam do 39kg, włosy wypadały mi garściami i miałam anemię. Nie mówiąc o depresji i widzeniu tłuszczu na każdym skrawku mojego ciała. Na szczęście mam to za sobą. A moim źródłem cukru są teraz owoce ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Wtajemniczenie
|
Eeeech, zamawiam, że tak powiem, przez swoją rodzinę. Zamawianie z BU to jest wyższa szkoła jazdy, bo nie wysyłają do USA w ogóle (zresztą chyba w ogóle za granicę). Ja kupiłam z mojego konta, jako adres podałam adres w Polsce i potem Rodzina mi wysłała. Czy się opłaca...hmm. No ja od razu zakupiłam sobie i im tyle, że się opłaciło
![]() ![]() Cytat:
![]() Sekretny, jakby Ci się chciało, to miałabyś moją dozgonną wdzięczność ![]()
Nie wspieraj BEZSENSOWNEGO OKRUCIEŃSTWA. Zobacz o co chodzi Mój BLOG o nietestowanych na zwierzętach kosmetykach kolorowych, naturalnych, życiu w Stanach, anegdotkach i ciekawostkach. ![]() Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2011-04-11 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
ok zrobilam z rumiankiem, nalozylam glinke, zmylam i przejechalam kostka lodu po twarzy, nalozylam teraz milk&lotion, zobaczymy
te mydelka mnie ciekawia chcialabym zeby kazdy kosmetyk byl najpierw dostepny w postaci malych probek tak na 4 dni zeby mozna bylo je testowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o co chodzi z tym przyzwyczajaniem sie cery?Ze niby kosmetyki po pewnym czasie nie dzialaja i trzeba je zmienic? Ja tak nie mam ![]() Linusiaczek-link do mydla: http://www.deadseawarehouse.com/famous-salt-soap.html Uzywam jeszcze z tej firmy maseczki ktora tez polecam-cera jest po niej gladziutka i wszystkie niespodzianki szybko sie goja: http://www.deadseawarehouse.com/mud-mask-travel.html |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawdz u siebie w sklepie z organiczna zywnoscia-moze tam ta firma miec swoje produkty-ja kupuje u siebie w Vitamin Cottage. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, jak się tu zareklamuję i zaproszę Was na mojego bloga, który powstał kilka dni temu. Napisałam spory wpis o mydłach naturalnych. Miło by mi było, gdyby czytał go ktoś jeszcze poza moimi przyjaciółkami ![]() http://kotwilka.blogspot.com
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
kotwilka super blog, bede czytac na pewno
juz mnie zaciekawilas ta maska do wlosow - skoro ja kupilas to musi miec sklad w porzadku? ![]() i na pewnoe tymi kosmetykami do twarzy.. krem itp, jutro pojde d Natury, ten krem do twarzy, krem do mycia mnie zaciekawily ![]() moze Korah rzuci okiem na sklad? chyba ze Ty tez sie na tym dobrze znasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Kotwilka, wybacz za offtop, ale uśmiałam się zdrowo jak zobaczyłam na Twoim blogu to zdjęcie: jak to niepotrzebne? Przecież w promocji!
![]() Normalnie jak bym czytała o mojej rodzinie (i sobie ostatnio też ![]() ![]()
#352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Już jestem po prysznicu z użyciem naturalnego peelingu kawowego z cukrem, cynamonem i oliwką babydream. ![]() ![]()
Świadomie dbam o siebie z wizażem ![]() Zespół TŻ, zapraszam miłośniczki ciężkiego brzmienia: http://www.reverbnation.com/nilfgaard Czarodzielnica na blogspocie Edytowane przez _Czarodzielnica_ Czas edycji: 2011-04-11 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Maska poza konwencjonalnymi zmiękczaczami i antystatykami ma właściwie tylko masło shea, glicerynę, pantenol i witaminę E. Ma też lekki silikon. Dziś ją nakładałam - włosy były wyraźnie wygładzone ![]() Krem nawilżający - gliceryna, olej słonecznikowy, jojoba, betaina, oliwa z oliwek, shea, wit. E, miłorząb (+emulgatory itp. czyli to co trzeba dodac, zeby wyszedł krem ![]() Olejek - olej jojoba, słonecznikowy, olej z moreli, wit. E, olej z rokitnika, i ekstrakt z miłorzębu Krem do mycia twarzy - gliceryna, krzem, łagodny detergent ekstrakt z oczaru i z miłorzębu (+emulgatory, bezpieczne konserwanty), To tak z grubsza ![]() Ckin2u, Linusiaczek, _Czarodzielnica_, SekretnyWachlarz : dziękuję Wam bardzo za miłe słowa ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kotwilka Czas edycji: 2011-04-11 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
ciekawe czy ten krem tez by mnie nie zapchal, zobacze jutro w Naturze czy on jest, tylko musze spisac dokladna nazwe
![]() sekretny - probuje tak ale nie wychodzi mi to zbytnio jeszcze.. |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | ||
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
Cytat:
Mnie też by sie przydalo. ![]() ![]() Edytowane przez Korah Czas edycji: 2011-04-11 o 23:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A żeby już tak totalnie nie było offtopu to powiem, że doszły do mnie dziś minerałki LA minerals (polecane przez Czarnego Elfa). Normalnie szok, bo zamówiłam w piatek późnym wieczorem ![]() ![]()
Nie wspieraj BEZSENSOWNEGO OKRUCIEŃSTWA. Zobacz o co chodzi Mój BLOG o nietestowanych na zwierzętach kosmetykach kolorowych, naturalnych, życiu w Stanach, anegdotkach i ciekawostkach. ![]() Edytowane przez Linusiaczek Czas edycji: 2011-04-12 o 00:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |||
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
Nie próbowalam jeszcze mydelek tuli, ale kusi mnie węglowe i to dla alergików. Z glinką też jest godne uwagi, ale jeśli masz już w domu glinkę, to może inne wypróbuj. ![]() Do Parówek polecam mieszanki ziolowe firmy chyba Herbapol np Vagosan albo Septosan, koszt opakowania, które jest dosyć wydajne to 5-6 zl. Nawet jeśliby uczulily, to pienieżnej straty nie będzie, a są bardzo skuteczne i bardzo aromatyczne. 100% natura. ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
Fajna ta maska do wlosów, nie powala do końca skladem, ale wydaje mi się, że jest bardzo skuteczna i delikatna za razem. Bardzo przyzwoita. Co do kremu do twarzy, to sklad super. Dość minimalistyczny, co akurat dla Ciebie byloby wskazane ![]() Kotwilka, będę czytać. ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
Ja mialam dietę rozpisaną przez dietetyka. W zasadzie to ją wciąż mam. Jest bardzo dobra, po dojściu do wymarzonej wagi musze tylko dodac zupę i raz w tygodniu jakiś okropnie kaloryczny deser w typie Sticky Toffee Pudding. No i tak robilam i utrzymywalam wagę przez ok. 6 miesięcy, no, ale potem bylo boże Narodzenie i wszystko diabli wzięli ![]() Edytowane przez Korah Czas edycji: 2011-04-12 o 00:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
mi ostatnio wszyscy mowia ze schudlam i 'wpychaja' we mnieslodycze i niezdrowe jedzenie, ale ja nie chce i musze sie zmotywowac i znowu zdrow odzywiac (juz nie chodzi o odchudzanie itp tylko o to, ze sie lepiej czulam) moim zdaniem bardzzzo duzo daje nie jedzenie po 18stej... ja akurat nie lubie jesc na noc bo potem nie moge spac.
Korah dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Ja schudłam wtedy w 3-4 miesiące aż 13 kilogramów. O dziwo nie miałam efektu jojo, bo powoli zaczynałam wszystko jeść, ale potem to się już rzuciłam na jedzenie i tak jest do teraz. -.-' Wyglądam jak kluska. Mam tylko 157 cm wzrostu, więc u mnie każde pół kilograma widać.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.