konsolowo, czyli gracze płci pięknej - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Komputery, telefony, tablety > Gry komputerowe

Notka

Gry komputerowe Forum dla graczy komputerowych. Nie wiesz w co grać? Co kupić? Która gra jest fajna? Dołącz i podziel się wiedzą i pomysłami.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-04, 15:24   #331
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Dot.: konsolowo, czyli gracze płci pięknej

Cisza w temacie się zrobiła a ja niestety za namową TŻ złamałam się i choć obiecywałam sobie, że w żadne więcej gry on-line nie będę grała to wkręciłam się w World of Tanks
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-06, 20:22   #332
Agatoooon
Przyczajenie

1. na PC
2. Nie
3. Mass Effect, Dragon Age, Assassin's Creed, Skyrim
4. Assassin's Creed: Revelations
Stary 2012-10-07, 09:41   #333
ellish
Zakorzenienie

ja teraz z TZ gram w Resident Evil 6. Super gra sie razem
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-07, 15:21   #334
Sumi
Zadomowienie

W końcu pykam legend of zelda skyward sword na wii Fajna rozluźniająca przygodówka, trzeba też trochę mieczem pomachać
Stary 2012-10-08, 09:04   #335
enii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Mam PS3 sama chętnie bym w coś ciekawego pograła z Tż lub moim bratem :P . Znacie jakieś fajne gry ? Mam tak jakąś wyścigową .

Polecam wszystie czesci Assasina, God of war I i II , Prince of Persia

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-01, 12:38   #336
furbo
Raczkowanie

Odświeżę wątek. Gram na Xboxie + Kinect (głównie Dance Central) od roku, przez konsolę przemieliłam Skyrima, Batmana - Arkham City, Assassiny - dwójkę i trójkę, Dead Space, aktualne wyciskam resztki ze Sleeping Dogs. Zrobię porządek ze znajdźkami i zabiorę się za Koszmar w North Point. (Swoją drogą, jeżeli któraś z Was grała w SD pewnie zna piosenkarkę Vivienne Lu i jej hicior Yellow Fever - nie mogę się od niego opędzić, jeszcze nigdy utwór z gry tak mi się nie spodobał )

Moją ulubioną serią jest Assassin's Creed - co jest stosunkowo świeżym odkryciem zważając na mój staż przy grach. Za ery PC rajcowały mnie hack'n'slashe, teraz poszłam nieco w akcję i survival horrory.
furbo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-01, 12:58   #337
lovelybaka
Zakorzenienie

Hej, ja też się dołączę :p Gram na ps3, obecnie czekam na ps4. Ogólnie ostatnio nie mam za dużego wyboru w grach - padł mi laser, zostaje mi tylko Playstation plus, bo już się raczej nie opłaca naprawiać przy zapowiedzianym PS4 :P

Ach, muzyka. To magia większa od wszystkiego, co my tu robimy! { last.fm }
lovelybaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-02, 10:35   #338
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez furbo Pokaż wiadomość

Moją ulubioną serią jest Assassin's Creed -
A nie nudzi Cie? Bo na poczatku ok, ale pozniej to juz stalo sie monotonie. I zauwazylam, ze sporo osob ma takie spostrzezenia.
Ja wlasnie sobie w Risen gram. Podoba mi sie, zreszta kazde rpg to dla mnie raj oraz pochlaniacz czasu

Ide grac
Stary 2013-06-02, 10:58   #339
201605161006
Konto usunięte

Ja w 1 część Assassin's Creed probowałam, ale jakos mnie strasznie nudziła i nie skończyłam. Moja siostra ją kupiła. U mnie numerem jeden jest klasyk Baldur's Gate, zwłaszcza druga część, ale ogólnie cała trylogia jest świetna Mimo starej grafiki, bardzo polecam, tym co lubią rpg, przygodowe, fantasy, fabularne gry.
Poza tym uwielbiam Tomb raidera (a właściwie ostatnią trylogię, bo w klasyki nie grałam, nie licząc 2 części, ostatnia część z marca tego roku też całkiem niezła, choć fabularnie kiepsko, ale ma inne zalety, które nadrabiają), Herosy (głównie część trzecią), Dragon Age (druga część była marna - choć niektórzy bohaterowie bardzo fajni i miasto było świetnie zrobione, to fabuła beznadziejna), ale pierwsza część całkiem niezła, jakby wymyślili ciekawszą fabułę, daliby więcej zadań pobocznych (i troche bardziej rozbudowanych, niż przynieś to i zabij tamtego) i troche wiecej możliwości penetracji (bo było wiele np. chat a nie dało się do nich wejść), to myślę, ze przyrównałabym Dragon Age do Baldur's, a tak jest niestety dużo gorsze, choć i tak super. Czekam na Baldurs gate redux Poza tym z polskich produkcji bardzo mi się podobał Wiedźmin, zwłaszcza druga część (tylko szkoda, że taka krótka :/ myślałam, że jestem w połowie, a tu sie okazuje, że już koniec :/). Z takich prostych gierek to lubię bardzo Zoo tycoon 2, z tym, że ja zwykle nie buduję zoo, tylko ''ogradzam'' górami cały teren i tworzę jakiś rezerwat Zastanawiam sie, czy by nie zagrać w Metro 2033, bo książka bardzo mi się podobała, ale póki co muszę czas poświęcać głównie na naukę. Mam też gr silent hill, niby oryginał, ale koles sprzedał z użytym już do steamu kluczem, nie podajac danych do konta, więc grać się nie da :/

Edytowane przez 201605161006
Czas edycji: 2013-06-02 o 11:00
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-02, 11:15   #340
Wolha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
A nie nudzi Cie? Bo na poczatku ok, ale pozniej to juz stalo sie monotonie. I zauwazylam, ze sporo osob ma takie spostrzezenia.
Ja wlasnie sobie w Risen gram. Podoba mi sie, zreszta kazde rpg to dla mnie raj oraz pochlaniacz czasu

Ide grac
Mnie nie nudził. Przeszłam wszystkie części. Ostatni Assassin mnie pochłonął niesamowicie. Dziwię się jak widzę opinie, że to najgorsza część.
W Risena też grałam, oba. Też mi się podobały

Ja obecnie w nic nie gram. Czasami włączę sobie Faraona. Brałam też udział w beta-testach Miasta Pary (niestety tylko kilka dni, bo za dużo pracy miałam). Gra RPG w klimacie steampunku. Pewnie niedługo uruchomią otwarte beta-testy więc polecam http://www.miastopary.pl/

Możliwe, że zagram w GTA V. A tak poza tym to czekam na nowego Assassina i oczywiście Wiedźmina 3. Kupiłam nawet ostatnio puzzle

Edytowane przez Wolha
Czas edycji: 2013-06-02 o 11:25
Wolha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-02, 11:24   #341
szprotka_
Zakorzenienie

moim, wielkim rozczarowaniem tego roku, było nowe simcity. ogólnie się fajnie gra. w porównaniu do poprzednich części do bardzo usprawnili rozgrywkę, ale jak się nie ma ziomali, którzy w to grają to jedna wielka kicha. trzeba polować na światy, które są otwarte i liczyć na to, że nikt cię nie wykopie. dalej się zdarzają problemy z wbiciem się na serwer, ale to nie jest już tak, że trzeba czekać pół godziny żeby się zwolniło miejsce.

a z miłych niespodzianek, to odkryłam: deponię i to the moon. tą drugą szczególnie polecam. dawno nie grałam w tak sympatyczną grę z ciekawą fabułą. grafika pixelart'owa dodaje uroku. piękna muzyka. jedyny minus to to, że jest krótka, ale w trakcie gry się tego nie czuje.

obie gry, najlepiej dorwać w media markcie. na steamie się nie opłaca (ale można sobie zobaczyć trailery).
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-03, 08:13   #342
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ja w 1 część Assassin's Creed probowałam, ale jakos mnie strasznie nudziła i nie skończyłam. Moja siostra ją kupiła. U mnie numerem jeden jest klasyk Baldur's Gate, zwłaszcza druga część, ale ogólnie cała trylogia jest świetna Mimo starej grafiki, bardzo polecam, tym co lubią rpg, przygodowe, fantasy, fabularne gry.
Poza tym uwielbiam Tomb raidera (a właściwie ostatnią trylogię, bo w klasyki nie grałam, nie licząc 2 części, ostatnia część z marca tego roku też całkiem niezła, choć fabularnie kiepsko, ale ma inne zalety, które nadrabiają), Herosy (głównie część trzecią), Dragon Age (druga część była marna - choć niektórzy bohaterowie bardzo fajni i miasto było świetnie zrobione, to fabuła beznadziejna), ale pierwsza część całkiem niezła, jakby wymyślili ciekawszą fabułę, daliby więcej zadań pobocznych (i troche bardziej rozbudowanych, niż przynieś to i zabij tamtego) i troche wiecej możliwości penetracji (bo było wiele np. chat a nie dało się do nich wejść), to myślę, ze przyrównałabym Dragon Age do Baldur's, a tak jest niestety dużo gorsze, choć i tak super. Czekam na Baldurs gate redux Poza tym z polskich produkcji bardzo mi się podobał Wiedźmin, zwłaszcza druga część (tylko szkoda, że taka krótka :/ myślałam, że jestem w połowie, a tu sie okazuje, że już koniec :/). Z takich prostych gierek to lubię bardzo Zoo tycoon 2, z tym, że ja zwykle nie buduję zoo, tylko ''ogradzam'' górami cały teren i tworzę jakiś rezerwat Zastanawiam sie, czy by nie zagrać w Metro 2033, bo książka bardzo mi się podobała, ale póki co muszę czas poświęcać głównie na naukę. Mam też gr silent hill, niby oryginał, ale koles sprzedał z użytym już do steamu kluczem, nie podajac danych do konta, więc grać się nie da :/
widac, ze gustujesz w grach co ja. Baldursa uwielbiam, tak samo jak klasyk: Torment.
W Dragona tez sie dobrze gralo. Do Baldursa podobny jest troche Risen. Miasto, las itp. Lubie takie klimaty.
Silent - to dla mnie gra dla psycholi Wlaczylam i po 10min wylaczylam. Okropna. Nie chodzi, ze przerazajaca, bo nie. Ale po prostu beznadziejna. Szkoda czasu.
Stary 2013-06-03, 10:06   #343
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
a z miłych niespodzianek, to odkryłam: deponię i to the moon. tą drugą szczególnie polecam. dawno nie grałam w tak sympatyczną grę z ciekawą fabułą. grafika pixelart'owa dodaje uroku. piękna muzyka. jedyny minus to to, że jest krótka, ale w trakcie gry się tego nie czuje.

obie gry, najlepiej dorwać w media markcie. na steamie się nie opłaca (ale można sobie zobaczyć trailery).
To the moon grałam i zajęło mi to strasznie dużo czasu a sama historia jest niezbyt ciekawa. Ale za to Mad Father i The Witch House to mogłabym grać i grać, bo historie sa mega, mega serio!

Ogółem gram na moim cudownym Pc'ie. Ponad grywalność stawiam dobra grafikę często jestem przez to krytykowana ale nic na to nie poradzę
Assassin Creed wszystkie części, Crysis, Devil may cry ten najnowszy (polecam, jest na co patrzeć ale to typowy slasher więc nie każdemu to podejdzie), age of empire I, i masa mmorpg. Aktualnie Tera wcześniej Aion, i kilka tak słabych że nawet nie zapamiętałam nazw
No i ogółem mam mega chrapkę na Battlefield'a ale brak chęci żeby wydać kasę na niego

No i heroes... 5 chyba... Dluuuugo nolife'iłam przy nich

Edytowane przez 201708250935
Czas edycji: 2013-06-03 o 10:09
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-03, 13:14   #344
ellish
Zakorzenienie

ja to glownie gram na kosnoli. Zaluje tylko, ze cena gier na konsole nie jest taka jak na PC
Stary 2013-06-03, 16:56   #345
furbo
Raczkowanie

Cytat:
Nie. Pierwsza część była podporządkowana jednemu wielkiemu schematowi, dwójka poprawiła się w tym względzie - chociaż uważam, że historię Ezio można było spokojnie zamknąć w dwóch częściach, a widać, że niekiedy na Revelations brakowało pomysłu. Trójka po wielkich obawach okazała się moim małym prywatnym hitem, zdecydowanie najbardziej dojrzała, wypieszczona część. Domyślam się, że to nie było łatwe, przenieść się z włoskiego przepychu na kolonie i lasy, akcja na wysokościach, która była przecież wizytówką serii została ograniczona na wysokość drzew i niewysokich budynków w koloniach - no ale udało się, dostaliśmy bitwy morskie jakby w rekompensacie za te niedogodności.

Pewien schemat walki, misji narzucony w każdej części serii nie przeszkadza mi na tyle, żeby nazwać AC monotonnym. W każdej części znalazłam coś nowego, na tyle fajnego, że wracając do pytania - nie, nie znudziła mi się, a do tego chyba jeszcze daleka droga.

Co do cen gier, od jakiegoś czasu kupuję używane, zawsze do 100 zł. Dead Space kosztowało mnie 40 zł (miła odmiana po tym, jak musiałam mieć ACIII w dzień premiery).

To The Moon - jak dla mnie rewelacja, jak w tak prostej formie, niezbyt wielkimi kosztami w porównaniu do gigantów, udało się zawrzeć tak piękną i oryginalną historię.

Od siebie mogę polecić The Walking Dead (ale nie z braćmi Dixon), która opiera się w lwiej części na podejmowaniu decyzji, które mają swoje konsekwencje w przyszłości. Gra podzielona na rozdziały, które są coraz bardziej dramatyczne ze względu na wagę wyborów (np. komu uratować życie, czy uratować życie i takie tam). Wszytko w milusim klimacie apokalipsy zombie. Jeżeli ktoś nie zna - gorąco zachęcam do zaprzyjaźnienia się z tą grą.
furbo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-03, 17:24   #346
201605161006
Konto usunięte

Ellish - najwyraźniej A grałas w BG przez sieć z realnymi osobami? Ja rzadko sięgam po nowe gry, przez to sporej części, o których tu piszecie, nie kojarzę. Podobno ciekawe jest Uncharted, w Tormenta grałam, ale komp mi się zepsul, nie zapisałam savów i nie instalowałam ponownie. A gralas może we wspomniane Metro 2033?
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-03, 17:54   #347
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ellish - najwyraźniej A grałas w BG przez sieć z realnymi osobami? Ja rzadko sięgam po nowe gry, przez to sporej części, o których tu piszecie, nie kojarzę. Podobno ciekawe jest Uncharted, w Tormenta grałam, ale komp mi się zepsul, nie zapisałam savów i nie instalowałam ponownie. A gralas może we wspomniane Metro 2033?
nie lubie grac w sieci, wole sama. Albo z TZ, np w residenta czy prince of Persia.
A BG gralam z 10 lat temu, chyba wtedy za bardzo neta nie mialam

A Uncharted- rewelacja! Pierwsza i druga czesc. Chyba, ze nie lubisz strzelanki, bo tam tego duzo, ale tez ciekawe zagadki, grafika cudna. Druga czesc to taka bardziej filmowa. I dialogom nie brak poczuciu humoru. Jak dla mnie 4/5 ( nie daje 5/5 bo to nie rpg).

w Metro nie gralam. Warto?

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2013-06-03 o 17:55
Stary 2013-06-03, 18:21   #348
201708250935
Konto usunięte

a Beyond Good & Evil? O moj boze, to jest hit nad hitami
Fabula, grafika, glosy no miodzio szkoda tylko ze zaprzestali prac nad 2 ;<
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-07, 17:16   #349
Wolha
Zadomowienie

Parę nowości o Wiedźminie 3 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=77650
Chciałam go kupić jak tylko pojawi się wersja kolekcjonerska, ale boję się, że mój komputer go nie pociągnie
Wolha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-09, 00:19   #350
mesarka
MUSEarka

Będę kolejną grającą Wizażanką

Aktualnie posiadam Zboksa360 [uwielbiam <3], ale dopiero od niedawna. Kiedyś, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami i miałam PC to cięłam w Simsy i Kapitana Pazura Teraz pokaźna kolekcja The Sims2 stoi tylko na półce i się kurzy, ale żal mi sprzedawać.
Za dzieciaka miałam również PS1 -> Crash II, III, IV, Crock, Spyro, Harry Potter, godziny, jak nie tygodnie nad nimi spędziłąm Do tego stopnia uwielbiam te pozycje, że na lapku mam emu PS1 i czasami grywam sobie w Bandicoota Teraz konsola leży gdzieś pod łóżkiem w domu, ale obiecałam sobie i po części facetowi, że ją przytargam do Warszawy i będziemy grali w stare pozycje

Aktualnie gram w Assassins Creed: Revelations, a w kolejce stoją już na półeczce: AC I i III [gram troszkę niechronologicznie, ale czytałam książkę i mniej więcej wiem o co cho ] , Mass Effect I. Gdyby nie głupia sesja i ciągły brak czasu to bym siedziała tylko przed telewizorem z padem w ręku

Aaaa zapomniałabym jeszcze o NintendoDS, które posiadam, ale rzadko grywam, bo mi się już wszystkie trzy gry przejadły i powoli dopuszczam myśl, żeby je sprzedać i mieć trochę kasy na zakup nowego TV dla Zboksika.

Pisemek nie czytam, ewentualnie jakieś informacje w internecie

Mam nadzieję, że wątek nie umrze na dniach
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków

Edytowane przez mesarka
Czas edycji: 2013-06-11 o 12:39 Powód: Ale piękną literówę walnęłam xD
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-10, 13:52   #351
lilkamajer28
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Aktualnie gram w Assassins Creed: Revelations, a w kolejce stoją już na półeczce: AC I i III [gram troszkę niechronologicznie, ale czytałam książkę i mniej więcej wiem o co cho ] , Mass Effects I. Gdyby nie głupia sesja i ciągły brak czasu to bym siedziała tylko przed telewizorem z padem w ręku
Mass Effect jest genialne. Ja się na razie nie przekonałam do AC, ale za to bardzo spodobał mi się nowy Tomb Raider
Stary 2013-06-10, 14:21   #352
Autumn Witch
Raczkowanie

Teraz mam PS3, czekam na to co oglosi Sony na E4 i zobaczymy czy kupie. Mam nadzieje ze nie zrobi tego samego co Xbox One i jego fantastyczne always on i podlaczony kinect - masakra.

A pogrywam najczesciej w final fantasy . Lubie japonskie rpg i mam nadzieje ze wiecej sie ich pojawi na nowe systemy. Szczegolnie chcialabym w koncu zobaczyc FF versus
Stary 2013-06-11, 09:20   #353
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Autumn Witch Pokaż wiadomość
Teraz mam PS3, czekam na to co oglosi Sony na E4 i zobaczymy czy kupie. Mam nadzieje ze nie zrobi tego samego co Xbox One i jego fantastyczne always on i podlaczony kinect - masakra.

A pogrywam najczesciej w final fantasy . Lubie japonskie rpg i mam nadzieje ze wiecej sie ich pojawi na nowe systemy. Szczegolnie chcialabym w koncu zobaczyc FF versus
niestety, im dalsze czesci tym gorsze
Stary 2013-06-12, 00:11   #354
CeltyV
Raczkowanie

Cytat:
niestety, im dalsze czesci tym gorsze
Nie jest źle, dalej utrzymują się u mnie na pierwszym miejscu Wydaje mi się, że po prostu ciężko rywalizować np. z legendą VII. Teraz czekam na XV, tak samo jak na KH...

Btw. co sądzicie o ps4 i xboxie one?
CeltyV jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-12, 10:08   #355
Autumn Witch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CeltyV Pokaż wiadomość
Nie jest źle, dalej utrzymują się u mnie na pierwszym miejscu Wydaje mi się, że po prostu ciężko rywalizować np. z legendą VII. Teraz czekam na XV, tak samo jak na KH...

Btw. co sądzicie o ps4 i xboxie one?
XIII nie powalala, ale XIII-2 byla calkiem calkiem. Przynajmniej historia wydawala sie o wiele ciekawsza. Teraz czekam na XV (czyli versus )

Wydaje mi sie ze po E3 to PS4 wlasnie wygral wojne konsol w tej generacji. Xbox One strzelil sobie w stope swoja pernamentna inwigilacja. Szczegolnie podlaczenie non stop z internetem i kinect nagrywajacy i sluchajacy co mowisz. Brzmi jak horror.

PS4 pozamiatalo Xboxem podloge jak dla mnie . Nie mowiac ze PS4 jest mocniejsza maszyna, bez zadnych ograniczen nalozonych na uzytkownika.
Stary 2013-09-10, 14:44   #356
201611241302
Konto usunięte

Gram z TŻ w Diablo III na ps3.
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-08, 20:56   #357
Kimara
Raczkowanie

GG do Kimara

Mi chłopak pożyczył PS2, niestety stoi i kurzy się, bo mój telewizor padł :C Za to chodzę do niego i ostatnio pykałam w Raymana Origins
Kimara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-13, 19:28   #358
cholernarejestracja
Copyraptor

A czy ktoś gra na konsolach przenośnych? Ja od dzieciństwa i game boya colora miałam przerwę, a teraz, na starość () postanowiłam zaszaleć i na urodziny dostałam 3DS XLa, tj. dostanę za kilka dni nie mogę się doczekać, bo granie na takich przenośnych konsolach dużo bardziej mnie bawi niż na komputerze
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-13, 23:37   #359
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A czy ktoś gra na konsolach przenośnych? Ja od dzieciństwa i game boya colora miałam przerwę, a teraz, na starość () postanowiłam zaszaleć i na urodziny dostałam 3DS XLa, tj. dostanę za kilka dni nie mogę się doczekać, bo granie na takich przenośnych konsolach dużo bardziej mnie bawi niż na komputerze

Posiadam 3DS Lite ale szczerze powiedziawszy mało już gram na niej.
Moja siostrzenica ma XL i ono bardzo duże jest. Przypomina bardziej netbooka niż konsole przenośna
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-14, 00:08   #360
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Posiadam 3DS Lite ale szczerze powiedziawszy mało już gram na niej.
Moja siostrzenica ma XL i ono bardzo duże jest. Przypomina bardziej netbooka niż konsole przenośna
Ano, słyszałam, że duża jest ale mnie to nie przeszkadza, bo na tej jej "przenośności" mi najmniej zależy a kupuję ją dla nowej wersji Pokemonów, która mimo złej opinii w Polsce jest świetną grą rpg
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Gry komputerowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości