![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: konsolowo, czyli gracze płci pięknej
Cisza w temacie się zrobiła a ja niestety za namową TŻ złamałam się i choć obiecywałam sobie, że w żadne więcej gry on-line nie będę grała to wkręciłam się w World of Tanks
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Przyczajenie
|
1. na PC
2. Nie 3. Mass Effect, Dragon Age, Assassin's Creed, Skyrim 4. Assassin's Creed: Revelations
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
ja teraz z TZ gram w Resident Evil 6. Super gra sie razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
W końcu pykam legend of zelda skyward sword na wii
![]() ![]()
![]() |
#335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polecam wszystie czesci Assasina, God of war I i II , Prince of Persia ![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Odświeżę wątek.
![]() ![]() Moją ulubioną serią jest Assassin's Creed - co jest stosunkowo świeżym odkryciem zważając na mój staż przy grach. Za ery PC rajcowały mnie hack'n'slashe, teraz poszłam nieco w akcję i survival horrory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja też się dołączę :p Gram na ps3, obecnie czekam na ps4. Ogólnie ostatnio nie mam za dużego wyboru w grach - padł mi laser, zostaje mi tylko Playstation plus, bo już się raczej nie opłaca naprawiać przy zapowiedzianym PS4 :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
A nie nudzi Cie? Bo na poczatku ok, ale pozniej to juz stalo sie monotonie. I zauwazylam, ze sporo osob ma takie spostrzezenia.
Ja wlasnie sobie w Risen gram. Podoba mi sie, zreszta kazde rpg to dla mnie raj oraz pochlaniacz czasu ![]() Ide grac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Konto usunięte
|
Ja w 1 część Assassin's Creed probowałam, ale jakos mnie strasznie nudziła i nie skończyłam. Moja siostra ją kupiła. U mnie numerem jeden jest klasyk Baldur's Gate, zwłaszcza druga część, ale ogólnie cała trylogia jest świetna
![]() Poza tym uwielbiam Tomb raidera (a właściwie ostatnią trylogię, bo w klasyki nie grałam, nie licząc 2 części, ostatnia część z marca tego roku też całkiem niezła, choć fabularnie kiepsko, ale ma inne zalety, które nadrabiają), Herosy (głównie część trzecią), Dragon Age (druga część była marna - choć niektórzy bohaterowie bardzo fajni i miasto było świetnie zrobione, to fabuła beznadziejna), ale pierwsza część całkiem niezła, jakby wymyślili ciekawszą fabułę, daliby więcej zadań pobocznych (i troche bardziej rozbudowanych, niż przynieś to i zabij tamtego) i troche wiecej możliwości penetracji (bo było wiele np. chat a nie dało się do nich wejść), to myślę, ze przyrównałabym Dragon Age do Baldur's, a tak jest niestety dużo gorsze, choć i tak super. Czekam na Baldurs gate redux ![]() ![]() Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2013-06-02 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W Risena też grałam, oba. Też mi się podobały ![]() Ja obecnie w nic nie gram. Czasami włączę sobie Faraona. Brałam też udział w beta-testach Miasta Pary (niestety tylko kilka dni, bo za dużo pracy miałam). Gra RPG w klimacie steampunku. Pewnie niedługo uruchomią otwarte beta-testy więc polecam http://www.miastopary.pl/ Możliwe, że zagram w GTA V. A tak poza tym to czekam na nowego Assassina i oczywiście Wiedźmina 3. Kupiłam nawet ostatnio puzzle ![]() Edytowane przez Wolha Czas edycji: 2013-06-02 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
moim, wielkim rozczarowaniem tego roku, było nowe simcity. ogólnie się fajnie gra. w porównaniu do poprzednich części do bardzo usprawnili rozgrywkę, ale jak się nie ma ziomali, którzy w to grają to jedna wielka kicha. trzeba polować na światy, które są otwarte i liczyć na to, że nikt cię nie wykopie. dalej się zdarzają problemy z wbiciem się na serwer, ale to nie jest już tak, że trzeba czekać pół godziny żeby się zwolniło miejsce.
a z miłych niespodzianek, to odkryłam: deponię i to the moon. tą drugą szczególnie polecam. dawno nie grałam w tak sympatyczną grę z ciekawą fabułą. grafika pixelart'owa dodaje uroku. piękna muzyka. jedyny minus to to, że jest krótka, ale w trakcie gry się tego nie czuje. obie gry, najlepiej dorwać w media markcie. na steamie się nie opłaca (ale można sobie zobaczyć trailery). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Dragona tez sie dobrze gralo. Do Baldursa podobny jest troche Risen. Miasto, las itp. Lubie takie klimaty. Silent - to dla mnie gra dla psycholi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ogółem gram na moim cudownym Pc'ie. Ponad grywalność stawiam dobra grafikę ![]() ![]() Assassin Creed wszystkie części, Crysis, Devil may cry ten najnowszy (polecam, jest na co patrzeć ale to typowy slasher więc nie każdemu to podejdzie), age of empire I, i masa mmorpg. Aktualnie Tera wcześniej Aion, i kilka tak słabych że nawet nie zapamiętałam nazw No i ogółem mam mega chrapkę na Battlefield'a ale brak chęci żeby wydać kasę na niego ![]() No i heroes... 5 chyba... Dluuuugo nolife'iłam przy nich ![]() Edytowane przez 201708250935 Czas edycji: 2013-06-03 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
ja to glownie gram na kosnoli. Zaluje tylko, ze cena gier na konsole nie jest taka jak na PC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewien schemat walki, misji narzucony w każdej części serii nie przeszkadza mi na tyle, żeby nazwać AC monotonnym. W każdej części znalazłam coś nowego, na tyle fajnego, że wracając do pytania - nie, nie znudziła mi się, a do tego chyba jeszcze daleka droga. Co do cen gier, od jakiegoś czasu kupuję używane, zawsze do 100 zł. Dead Space kosztowało mnie 40 zł (miła odmiana po tym, jak musiałam mieć ACIII w dzień premiery). To The Moon - jak dla mnie rewelacja, jak w tak prostej formie, niezbyt wielkimi kosztami w porównaniu do gigantów, udało się zawrzeć tak piękną i oryginalną historię. Od siebie mogę polecić The Walking Dead (ale nie z braćmi Dixon), która opiera się w lwiej części na podejmowaniu decyzji, które mają swoje konsekwencje w przyszłości. Gra podzielona na rozdziały, które są coraz bardziej dramatyczne ze względu na wagę wyborów (np. komu uratować życie, czy uratować życie i takie tam). Wszytko w milusim klimacie apokalipsy zombie. Jeżeli ktoś nie zna - gorąco zachęcam do zaprzyjaźnienia się z tą grą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Konto usunięte
|
Ellish - najwyraźniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A BG gralam z 10 lat temu, chyba wtedy za bardzo neta nie mialam ![]() A Uncharted- rewelacja! Pierwsza i druga czesc. Chyba, ze nie lubisz strzelanki, bo tam tego duzo, ale tez ciekawe zagadki, grafika cudna. Druga czesc to taka bardziej filmowa. I dialogom nie brak poczuciu humoru. Jak dla mnie 4/5 ( nie daje 5/5 bo to nie rpg ![]() w Metro nie gralam. Warto? ![]() Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-06-03 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Konto usunięte
|
a Beyond Good & Evil? O moj boze, to jest hit nad hitami
![]() Fabula, grafika, glosy no miodzio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
Parę nowości o Wiedźminie 3 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=77650
Chciałam go kupić jak tylko pojawi się wersja kolekcjonerska, ale boję się, że mój komputer go nie pociągnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
MUSEarka
|
Będę kolejną grającą Wizażanką
![]() Aktualnie posiadam Zboksa360 [uwielbiam <3], ale dopiero od niedawna. Kiedyś, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami i miałam PC to cięłam w Simsy i Kapitana Pazura ![]() Za dzieciaka miałam również PS1 -> Crash II, III, IV, Crock, Spyro, Harry Potter, godziny, jak nie tygodnie nad nimi spędziłąm ![]() ![]() ![]() Aktualnie gram w Assassins Creed: Revelations, a w kolejce stoją już na półeczce: AC I i III [gram troszkę niechronologicznie, ale czytałam książkę i mniej więcej wiem o co cho ![]() ![]() Aaaa zapomniałabym jeszcze o NintendoDS, które posiadam, ale rzadko grywam, bo mi się już wszystkie trzy gry przejadły i powoli dopuszczam myśl, żeby je sprzedać i mieć trochę kasy na zakup nowego TV dla Zboksika. Pisemek nie czytam, ewentualnie jakieś informacje w internecie ![]() Mam nadzieję, że wątek nie umrze na dniach ![]()
Muse ![]() 21.08.2010 Kraków CLMF 28.08.2011 Reading Festival 23.11.2012 Łódź 14.07.2013 Berlin 14.06.2015 Warszawa OWF 21.08.2016 Kraków LMF 22.06.2019 Kraków Edytowane przez mesarka Czas edycji: 2013-06-11 o 12:39 Powód: Ale piękną literówę walnęłam xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Teraz mam PS3, czekam na to co oglosi Sony na E4 i zobaczymy czy kupie. Mam nadzieje ze nie zrobi tego samego co Xbox One i jego fantastyczne always on i podlaczony kinect - masakra.
A pogrywam najczesciej w final fantasy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie ze po E3 to PS4 wlasnie wygral wojne konsol w tej generacji. Xbox One strzelil sobie w stope swoja pernamentna inwigilacja. Szczegolnie podlaczenie non stop z internetem i kinect nagrywajacy i sluchajacy co mowisz. Brzmi jak horror. PS4 pozamiatalo Xboxem podloge jak dla mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Konto usunięte
|
Gram z TŻ w Diablo III na ps3.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Mi chłopak pożyczył PS2, niestety stoi i kurzy się, bo mój telewizor padł :C Za to chodzę do niego i ostatnio pykałam w Raymana Origins
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Copyraptor
|
A czy ktoś gra na konsolach przenośnych? Ja od dzieciństwa i game boya colora miałam przerwę, a teraz, na starość (
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
MUSEarka
|
Cytat:
Posiadam 3DS Lite ale szczerze powiedziawszy mało już gram na niej. Moja siostrzenica ma XL i ono bardzo duże jest. Przypomina bardziej netbooka niż konsole przenośna ![]()
![]() |
![]() |
#360 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.