|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
Cytat:
hej, niestety od tyg. waga stoi i nic, zero narazie jestem niepocieszona, bo bym chciała jeszcze około 10 kg zrzucić, no może troszke mniej? zależy jak bym się czuła pozdrawiam i trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
a co sądzicie o adipexie jest on dostępny jako jedyny z czasów meridii i zelixy. stosowała, któraś?
|
|
|
|
#333 |
|
BAN stały
|
hej...ja stosowałam adipex i co mogę powiedzieć to to , że są zwolennicy i przeciwnicy tego leku. Ma działanie całkiem inne niż sib. , ja osobiście nie polecam , czułam się źle , ból głowy wymioty itp . ale każdy jest inny , wejdź na forum adipexu i popytaj i poczytaj posty
|
|
|
|
#334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny.... jestem weteranką diet... otarłam się nawet o adipex... na mnie nie zadziałał więc przestałam brać ale mąż twardo brał i do tego Dukan i ćwiczenia 3 razy w tyg i schudł 20kg w 1,5 miesiąca... koledzy jak go spotykali to się pytali czy nie chory na raka taka była widoczna różnica... ale wracając do tematu.... w mojej diecie brakuje wody... nie umiem pić.... nie wiem jakiś dziwny stwór ze mnie...a do tego ruch na świezym powietrzu mnie zabija.... to nie jest śmieszne to prawda... fakt że na stan odchudzania składa się wiek, choroby,picie wody i ćwiczenia minimum 3 razy w tyg. Mogę się zasłonić niedoczynnością tarczycy bo przy niej żeby schudnąć nie wystarczy ćwiczyć 3 razy w tygodniu tylko 6 razy... Dieta hmmm.... rano płatki owsiane (z kawą nie ptrafię z niej zrezygnować a moze i n ie chcę) potem jabłko... obiad makaronik z mielonym mała porcja potem kawa Anatol lub Cappucino np. , pózniej marcheweczki tak z pół kilograma... kolacja chlebek razowy z samym masłem(masło a nie podróba)x 2-3 kawałeczki i anatolik... tak wygląda moje jedzenie... ale co z tego jak ciężko mi ruszyć dupę...?
|
|
#336 |
|
Przyczajenie
|
hej
, czy tak stałą ? czy ja wiem , wpadam od czasu do czasu na mnie też nie działał slimex, dlatego jem co innego i pomaga, a co u Ciebie? bierzesz coś? napisz[/QUOTE]Hejka! Ja w tej chwili nie biorę staram się kontrolować jedzenie ale nie chudnę, mój mąż jest szczęśliwy kiedy i ja jestem szczęśliwa a ja nie lubię się męczyć
|
|
|
|
#337 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Dziewczyny porzebuję namiar na oryginalny sibumax albo na sibutril. Czy, któraś z was podesłałaby mi namiar? Pozdr. |
|
|
|
#338 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny,po miesiącu stosowania 4 kg mniej,ale czy któraś z was mogłaby dać mi namiar na sibumax lub sibutril,bo za slimex dałam 260 zł a może znajdę coś taniej
podam maila lechowicz1@interia.pl
|
|
|
|
#339 |
|
BAN stały
|
anula1979 Hejka!
Ja w tej chwili nie biorę staram się kontrolować jedzenie ale nie chudnę, mój mąż jest szczęśliwy kiedy i ja jestem szczęśliwa a ja nie lubię się męczyćhejka , ja tez tak mam ,nie chce się żadnego wysiłku po co? się przemęczać!!!!! nie my jedne tak myślimy pozdrawiam
|
|
|
|
#340 |
|
Przyczajenie
|
Marika39
Pisałaś wczesniej ,że masz coś co działa i jest ok, podesłałabyś mi namiar co i od kogo? Będę bardzo wdzięczna |
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
czyli żadna prócz mariki nie miała kontaktu z adipexem?
|
|
|
|
#342 |
|
BAN stały
|
paulajas.......czyli żadna prócz mariki nie miała kontaktu z adipexem?
byłaś na forum adipexu? tam najprędzej się dowiesz , wydaje mi się , że tu raczej nikt nie brał |
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
o której bierzecie tabletkę zazwyczaj ?
Edytowane przez ewunia830 Czas edycji: 2012-06-05 o 20:42 |
|
|
|
#344 |
|
BAN stały
|
hej , wszystko zależy od danej osoby , zazwyczaj bierze się rano, przy posiłku bądź na czczo, żeby cały dzień nie podjadać
skoro brałaś zelixie , a ona działa tak samo jak sibutril , bierz o tej samej porze co poprzednie proszki
|
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
hej, niestety sibutril 15mg (żółty) oraz sibutril 15mg (nieb.-biały) na mnie nie działają :/może było z 0,5kg mniej, ale następnego dnia wróciło, więc to raczej nie zasługa tabletek. biorę 2 dzień Sibumax, zobaczymy.. ale zaczęłam też dietę i będę się ruszać. pomału tracę wiarę, że te tabsy w ogóle coś dają.....
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- a ile schudłaś z adipexem? w jakim czasie i przy jakiej wadze? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
Jestem tu nowa i chciałam się podzielić doświadczeniem które miałam z Meridią i Slimexem. Najpierw miałam kontakt z Meridią i schudlam 30kg, później zrobiłam roczną przerwę i wtedy niestety wycofali lek z polskich aptek, wtedy udało mi się zdobyć Slimex 15 ale tylko 2 op i zgubiłam 5 kg które niestety przybrałam przez okres gdy zrobiłm przerwę. Powiem szczerze że jestem bardzo zadowolona z efektów tych środków, za pierwszym razem lek przepisał mi lekarz i zrobił mi ogromną przysługę, dzięki niemu poczułam się jak prawdziwa kobieta bo zaczełam wyglądać normalnie po ciąży w której bardzo przytyłam. Dziś mija ok 1,5 roku od chwili gdy wzięłam ostatnią tabletkę,efekt który pozostał to 25 kg więc o jojo nie może być mowy. Bardzo proszę o kontakt do kogoś zaufanego od kogo już kupowałyscie slimex itp. bo chcę jeszcze trochę schudnąć i pozbyć się togo co przybrałam przez zimę, ale boję się żeby ktoś mnie nie oszukał - będę bardzo wdzięczna za namiary. Jeśli nie chcecie na forum podam e-mail. Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem |
|
|
|
#347 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hej , na mnie adipex podziałał w marny sposób , brałam go kilka dni moze 2 tyg i spadło 1 kg, przestałam brac bo źle sie czułam, jeśli chodzi i sibutril( żółty) tez na mnie nie działał, wydaje mi się , że maja mniejszy skład sibutraminy niz piszą na blistrach , boi nie my pierwsze piszemy , że nie pomaga, a skoro maerdia czy zelixia z 15 mg sib. na ludzi działała , to każdy inny lek o tym samym składzie powinien dawac taki sam efekt Zastanawia mnie dlaczego przy tych wszystkich specyfikach , slimex, slim trim , sibutril itp. wszyskie dziewczyny chudną tylko na początku leczenia a później waga się zatrzymuje, jak pamietam meridie , nie było przestoju!!!!! paulajas...nie załamuj się , bierz sibumax a napewno pomoże , mi pomaga i innym tez , trzymam kciuki i wierze ze uda się , daj znać co i jak , a poza tym jak się czyjesz? po sibumaxie? pozdrawiam |
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj dostalalam sibuslim i sibumax. Dzisiaj 1 dzien. Mam nadzieje, ze sie nie przekrece :|
Mi nie chodzi nawet o brak apetytu ale o termogeneze. Po meridii bylo super.
|
|
#349 |
|
BAN stały
|
Mortha możesz napisać skąd jesteś? i ile masz lat? pozdrawiam
|
|
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do sibumaxu, wczoraj się ważyłam, dziś rano również, 0,8kg mniej oby tak dalej, a zacznę wierzyć, że meridia ma małego pomocnego następcę czuję się nie najgorzej, nie odczuwam głodu, nie rzucam się na jedzenie
|
|
|
|
|
#351 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie.Jak Wam idzie odchudzanie ?
Jestem po 13 tabletce Slimex i mam tylko -1 kg. Nie mam po nich zwiększonej energii ani braku snu.Wręcz przeciwnie przesypiam całe noce .Od jedzenie muszę się sama powstrzymywać i oczywiście pilnuję tego.Jem nie więcej niż 800kcl dziennie.Mimo tego efekt słaby.Chyba spróbuje jeszcze raz Sibumax. A czy któraś z Was stosowała Reduce. widziałam ten lek u p Krzysztofa lecz nigdzie nie znalazłam opini. Marika czy ruszyło się coś dalej u Ciebie na Sibumaxsie ? |
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
K-ce. Lat 28
Kurcze, ciekawam jak to bedzie. Poki co chce mi sie pic i nic nie jadlam od rana, bo mi sie nie chce. teraz robie salatke z tortellini do pracy. Ciekawam jak to bedzie
|
|
#353 |
|
BAN stały
|
hejka dziewczyny Paulajas i eden18
, powoli u mnie coś drgnęło Paulajas....nie waż się tak często , bo człowiek sie tylko stresuje ja waze sie raz na tydz. a co do spania , też nie śpie duzo , bo około 03.00 w nocy sie budze i jestem rzeźka , mam nadzieję ze sibumax pomoże jeszcze bo jeszcze chce zrzucić 8-9 kg. Eden18 , nie wiem dlaczego zdecydowałaś się na slimex, wszedzie trabią , że daje małe rezutaty szkoda czasu , zdrowia i pieniedzy , razem z paulajas doszłyśmy do wniosku , że wiekszośc tych leków nie zawiera 15 mg sib. moim zdaniem startuja od 10mg to u nich 5 mg, a 15mg to 10 mg , na mnie meridia 5 i 10 nie działały, tak samo jak slimex sibulim , a sibumax daje kopa tak jak meridia, no ale zobaczymy jeszcze miesiąc, co będzie.....później mam zamiar zamówic reduce i mam nadzieję ze też coś pomorze![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Mortha , dzięki za info. Powiedz, dlaczego zamówiłas 2 rózne proszki? i od którego zaczynasz ![]()
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
zaczynam od sibumax. kupilam 2 rozne bo jakby mi ktorys nie pasowal to zawsze mam w zanadrzu drugi. Jesli mi ktorys spasuje to drugi moge komus odsprzedac
|
|
#355 |
|
BAN stały
|
więc powodzenia, pisz jak i co!!! na mnie sibuslim nie działa, a na Twoim miejscu bym sprawdziła odwrotność, zaczęłabym od sibuslimu , bo jak weźmiesz odwrotnie to raczej wątpie czy sibuslim po sibumaxie pomoże, no ale Twoja decyzja
|
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
hmmm, nie wiem
poki co zobacze jak dziala ten sibumax. jak dobrze, to zamowie wiecej a sibuslim odsprzedam badz zostawie na "gorsze" czasy ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- tylko kurcze, powinnam trzymac diete. Poki co nie chce mi sie jesc, ale jednak trzeba cos tam. 5 malych posilkow. Bo co z tego, ze schudne skoro potem moge miec jojo :|
|
|
#357 |
|
BAN stały
|
wiec czekamy na sprawozdanie z odchudzania , mam nadzieję ze szybko bedzie spadać w dół , a od ilu startujesz? i ile masz do zrzucenia?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 |
|
Rozeznanie
|
Ja brałam adipex z mężem... ja nic nie schudłam (bo mam niedoczynność - myślałam że się da oszukać ale nie wyszło
) a mąż schudł prawie 20kg![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Dawno nie byłam na takich stronach więc oświećcie mnie - gdzie,skąd i za ile ten subimax ale żeby nie było przeciwskazań na niedoczynność tarczycy. Mam wzrostu 178cm i waga okolice 100kg - więc jak ktoś wie co to znaczy to mnie zrozumie, a najgorsze jest to że syn ma przyjęcie w maju a ja zamiast dieta to wpierdalam słodkie tak mi się chce żreć (może to wulgarne ale nazywam rzeczy po imieniu) a na ruch mnie nie stać - no od czasu do czasu jakiś spacer.... wiem śmierdzi leniem ale cóż. I najważniejsze mam prawie 40l Która pomoże?
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
sibumax można kupić u zbroi, mogę podać kontakt na priv
|
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam do rzucennia tyle ile sie zrzuci
![]() nie mam konktretnegp planu. startuje od 88 kg (cukrzyca ciazowa zrobila swoje ":|) Adriana - to juz nawet nie jest kwestia tego czy stac Cie na fitness. Przy takiej wadze masz i tak obciazone stawy. Po prostu staraj sie jak najwiecej ruszac. Schudniesz, podniesiesz wydolnosc to bedzie czas na fitness ![]() Hmmmm. To chyba jednak sibustramina, nie chce mi sie jesc (musze sie zmuszac; tzn chce ale mam np. pypcia na cos) mam wiecej energii, poce sie jak wieprzek i odczuwam permanetne pragnienie. chociaz moze dlatego nie chce mi sie jesc, bo ciagle pije
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

niestety od tyg. waga stoi i nic, zero
narazie jestem niepocieszona, bo bym chciała jeszcze około 10 kg zrzucić, no może troszke mniej? zależy jak bym się czuła pozdrawiam i trzymam kciuki

co innego i pomaga, a co u Ciebie? bierzesz coś?

czuję się nie najgorzej, nie odczuwam głodu, nie rzucam się na jedzenie
szkoda czasu , zdrowia i pieniedzy , razem z paulajas doszłyśmy do wniosku , że wiekszośc tych leków nie zawiera 15 mg sib. moim zdaniem startuja od 10mg to u nich 5 mg, a 15mg to 10 mg , na mnie meridia 5 i 10 nie działały, tak samo jak slimex sibulim , a sibumax daje kopa tak jak meridia, no ale zobaczymy jeszcze miesiąc, co będzie.....później mam zamiar zamówic reduce
) a mąż schudł prawie 20kg