Slimex 15 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 06:07   #331
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39
Dot.: Slimex 15

Cytat:
Napisane przez eden18 Pokaż wiadomość
Brałam 2 tygodnie, schudłam 1,5 kg ale dłużej nie dałam rady.Te dwa tygodnie były nie do wytrzymania.Ale i tak cieszyłam się że coś zeszło.Mogę powiedzieć że jestem weteranką odchudzania i różnych diet dlatego zdaję sobie sprawę że taki organizm reaguje trudniej. Każda dieta kończyła się efektem -3kg a pózniej +5 kg.Jem bardzo mało ale lubię słodkości.Moja obecna waga to 80kg przy wzroście 164.
Ale walczę dalej.Jeżeli Slimex okaże się nie skuteczny to spróbuje skończyć ten Subimax. Gratuluję sukcesów

Pozdrawiam gorąco

hej, niestety od tyg. waga stoi i nic, zero nawet nie drgnie. Zastanawiam się czy tak już bedzie do końca czy za jakiś czas coś się ruszy narazie jestem niepocieszona, bo bym chciała jeszcze około 10 kg zrzucić, no może troszke mniej? zależy jak bym się czuła pozdrawiam i trzymam kciuki
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 07:06   #332
paulajas
Raczkowanie

a co sądzicie o adipexie jest on dostępny jako jedyny z czasów meridii i zelixy. stosowała, któraś?
paulajas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 08:56   #333
marika39
BAN stały

hej...ja stosowałam adipex i co mogę powiedzieć to to , że są zwolennicy i przeciwnicy tego leku. Ma działanie całkiem inne niż sib. , ja osobiście nie polecam , czułam się źle , ból głowy wymioty itp . ale każdy jest inny , wejdź na forum adipexu i popytaj i poczytaj posty
Stary 2012-03-31, 09:04   #334
sawusia49
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eden18 Pokaż wiadomość
Brałam 2 tygodnie, schudłam 1,5 kg ale dłużej nie dałam rady.Te dwa tygodnie były nie do wytrzymania.Ale i tak cieszyłam się że coś zeszło.Mogę powiedzieć że jestem weteranką odchudzania i różnych diet dlatego zdaję sobie sprawę że taki organizm reaguje trudniej. Każda dieta kończyła się efektem -3kg a pózniej +5 kg.Jem bardzo mało ale lubię słodkości.Moja obecna waga to 80kg przy wzroście 164.
Ale walczę dalej.Jeżeli Slimex okaże się nie skuteczny to spróbuje skończyć ten Subimax. Gratuluję sukcesów

Pozdrawiam gorąco
No i właśnie eden18,schudnąć jakoś da się po tych tabsach,ale póżniej to dopiero problem jak utrzymać wagę.
sawusia49 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 11:04   #335
Adriana74
Rozeznanie

GG do Adriana74 Send a message via Skype™ to Adriana74

Cześć dziewczyny.... jestem weteranką diet... otarłam się nawet o adipex... na mnie nie zadziałał więc przestałam brać ale mąż twardo brał i do tego Dukan i ćwiczenia 3 razy w tyg i schudł 20kg w 1,5 miesiąca... koledzy jak go spotykali to się pytali czy nie chory na raka taka była widoczna różnica... ale wracając do tematu.... w mojej diecie brakuje wody... nie umiem pić.... nie wiem jakiś dziwny stwór ze mnie...a do tego ruch na świezym powietrzu mnie zabija.... to nie jest śmieszne to prawda... fakt że na stan odchudzania składa się wiek, choroby,picie wody i ćwiczenia minimum 3 razy w tyg. Mogę się zasłonić niedoczynnością tarczycy bo przy niej żeby schudnąć nie wystarczy ćwiczyć 3 razy w tygodniu tylko 6 razy... Dieta hmmm.... rano płatki owsiane (z kawą nie ptrafię z niej zrezygnować a moze i n ie chcę) potem jabłko... obiad makaronik z mielonym mała porcja potem kawa Anatol lub Cappucino np. , pózniej marcheweczki tak z pół kilograma... kolacja chlebek razowy z samym masłem(masło a nie podróba)x 2-3 kawałeczki i anatolik... tak wygląda moje jedzenie... ale co z tego jak ciężko mi ruszyć dupę...?

100kg... 95kg... 92kg.Wstępny cel: 89 kg
Adriana74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 17:55   #336
anula1979
Przyczajenie

hej, czy tak stałą ? czy ja wiem , wpadam od czasu do czasu na mnie też nie działał slimex, dlatego jem co innego i pomaga, a co u Ciebie? bierzesz coś? napisz[/QUOTE]

Hejka!
Ja w tej chwili nie biorę staram się kontrolować jedzenie ale nie chudnę, mój mąż jest szczęśliwy kiedy i ja jestem szczęśliwa a ja nie lubię się męczyć
anula1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:45   #337
meggy82
Przyczajenie

Witam,

Dziewczyny porzebuję namiar na oryginalny sibumax albo na sibutril.
Czy, któraś z was podesłałaby mi namiar?

Pozdr.
meggy82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 09:13   #338
slimka
Przyczajenie

cześć dziewczyny,po miesiącu stosowania 4 kg mniej,ale czy któraś z was mogłaby dać mi namiar na sibumax lub sibutril,bo za slimex dałam 260 zł a może znajdę coś taniej podam maila lechowicz1@interia.pl
slimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 12:06   #339
marika39
BAN stały

anula1979 Hejka!
Ja w tej chwili nie biorę staram się kontrolować jedzenie ale nie chudnę, mój mąż jest szczęśliwy kiedy i ja jestem szczęśliwa a ja nie lubię się męczyć

hejka , ja tez tak mam ,nie chce się żadnego wysiłku po co? się przemęczać!!!!! nie my jedne
tak myślimy pozdrawiam
Stary 2012-04-01, 12:39   #340
meggy82
Przyczajenie

Marika39

Pisałaś wczesniej ,że masz coś co działa i jest ok, podesłałabyś mi namiar co i od kogo?
Będę bardzo wdzięczna
meggy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 23:17   #341
paulajas
Raczkowanie

czyli żadna prócz mariki nie miała kontaktu z adipexem?
Stary 2012-04-02, 05:54   #342
marika39
BAN stały

paulajas.......czyli żadna prócz mariki nie miała kontaktu z adipexem?

byłaś na forum adipexu? tam najprędzej się dowiesz, wydaje mi się , że tu raczej nikt nie brał pozdrawiam
Stary 2012-04-03, 14:54   #343
ewunia830
Raczkowanie

o której bierzecie tabletkę zazwyczaj ?

Edytowane przez ewunia830
Czas edycji: 2012-06-05 o 20:42
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 15:45   #344
marika39
BAN stały

hej , wszystko zależy od danej osoby , zazwyczaj bierze się rano, przy posiłku bądź na czczo, żeby cały dzień nie podjadać skoro brałaś zelixie , a ona działa tak samo jak sibutril , bierz o tej samej porze co poprzednie proszki
Stary 2012-04-03, 17:02   #345
paulajas
Raczkowanie

hej, niestety sibutril 15mg (żółty) oraz sibutril 15mg (nieb.-biały) na mnie nie działają :/może było z 0,5kg mniej, ale następnego dnia wróciło, więc to raczej nie zasługa tabletek. biorę 2 dzień Sibumax, zobaczymy.. ale zaczęłam też dietę i będę się ruszać. pomału tracę wiarę, że te tabsy w ogóle coś dają.....

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

a ile schudłaś z adipexem? w jakim czasie i przy jakiej wadze?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 17:59   #346
potfortek
Przyczajenie

Witam wszystkich

Jestem tu nowa i chciałam się podzielić doświadczeniem które miałam z Meridią i Slimexem. Najpierw miałam kontakt z Meridią i schudlam 30kg, później zrobiłam roczną przerwę i wtedy niestety wycofali lek z polskich aptek, wtedy udało mi się zdobyć Slimex 15 ale tylko 2 op i zgubiłam 5 kg które niestety przybrałam przez okres gdy zrobiłm przerwę. Powiem szczerze że jestem bardzo zadowolona z efektów tych środków, za pierwszym razem lek przepisał mi lekarz i zrobił mi ogromną przysługę, dzięki niemu poczułam się jak prawdziwa kobieta bo zaczełam wyglądać normalnie po ciąży w której bardzo przytyłam.
Dziś mija ok 1,5 roku od chwili gdy wzięłam ostatnią tabletkę,efekt który pozostał to 25 kg więc o jojo nie może być mowy. Bardzo proszę o kontakt do kogoś zaufanego od kogo już kupowałyscie slimex itp. bo chcę jeszcze trochę schudnąć i pozbyć się togo co przybrałam przez zimę, ale boję się żeby ktoś mnie nie oszukał - będę bardzo wdzięczna za namiary. Jeśli nie chcecie na forum podam e-mail. Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem
potfortek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 18:13   #347
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paulajas Pokaż wiadomość
hej, niestety sibutril 15mg (żółty) oraz sibutril 15mg (nieb.-biały) na mnie nie działają :/może było z 0,5kg mniej, ale następnego dnia wróciło, więc to raczej nie zasługa tabletek. biorę 2 dzień Sibumax, zobaczymy.. ale zaczęłam też dietę i będę się ruszać. pomału tracę wiarę, że te tabsy w ogóle coś dają.....

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

a ile schudłaś z adipexem? w jakim czasie i przy jakiej wadze?

hej , na mnie adipex podziałał w marny sposób , brałam go kilka dni moze 2 tyg i spadło 1 kg, przestałam brac bo źle sie czułam, jeśli chodzi i sibutril( żółty) tez na mnie nie działał, wydaje mi się , że maja mniejszy skład sibutraminy niz piszą na blistrach , boi nie my pierwsze piszemy , że nie pomaga, a skoro maerdia czy zelixia z 15 mg sib. na ludzi działała , to każdy inny lek o tym samym składzie powinien dawac taki sam efekt
Zastanawia mnie dlaczego przy tych wszystkich specyfikach , slimex, slim trim , sibutril itp. wszyskie dziewczyny chudną tylko na początku leczenia a później waga się zatrzymuje, jak pamietam meridie , nie było przestoju!!!!!

paulajas...nie załamuj się , bierz sibumax a napewno pomoże , mi pomaga i innym tez , trzymam kciuki i wierze ze uda się , daj znać co i jak , a poza tym jak się czyjesz? po sibumaxie? pozdrawiam
Stary 2012-04-04, 08:04   #348
Mortha
Raczkowanie

Wczoraj dostalalam sibuslim i sibumax. Dzisiaj 1 dzien. Mam nadzieje, ze sie nie przekrece :|
Mi nie chodzi nawet o brak apetytu ale o termogeneze. Po meridii bylo super.

Wieś - to nie miejsce zamieszkania, to stan umysłu...

Mortha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:41   #349
marika39
BAN stały

Mortha możesz napisać skąd jesteś? i ile masz lat? pozdrawiam
Stary 2012-04-04, 10:01   #350
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
hej , na mnie adipex podziałał w marny sposób , brałam go kilka dni moze 2 tyg i spadło 1 kg, przestałam brac bo źle sie czułam, jeśli chodzi i sibutril( żółty) tez na mnie nie działał, wydaje mi się , że maja mniejszy skład sibutraminy niz piszą na blistrach , boi nie my pierwsze piszemy , że nie pomaga, a skoro maerdia czy zelixia z 15 mg sib. na ludzi działała , to każdy inny lek o tym samym składzie powinien dawac taki sam efekt
Zastanawia mnie dlaczego przy tych wszystkich specyfikach , slimex, slim trim , sibutril itp. wszyskie dziewczyny chudną tylko na początku leczenia a później waga się zatrzymuje, jak pamietam meridie , nie było przestoju!!!!!

paulajas...nie załamuj się , bierz sibumax a napewno pomoże , mi pomaga i innym tez , trzymam kciuki i wierze ze uda się , daj znać co i jak , a poza tym jak się czyjesz? po sibumaxie? pozdrawiam
masz 100% rację. na pewno te tabsy nie zawierają po 15mg, ja na meridi 15mg, w ciągu pierwszych 5dni, schudłam 3kg, a w ciągu miesiąca prawie 11kg. więc mamy rację

co do sibumaxu, wczoraj się ważyłam, dziś rano również, 0,8kg mniej
oby tak dalej, a zacznę wierzyć, że meridia ma małego pomocnego następcę czuję się nie najgorzej, nie odczuwam głodu, nie rzucam się na jedzenie może czuję się pobudzona, jak przy meridii, mam malutkiego synka, który właśnie ząbkuje (mamy wiedzą co to znaczy), i jestem wymęczona, i mimo to w nocy spałam ok.4,5h z przerwami, to jestem na nogach
Stary 2012-04-04, 10:06   #351
eden18
Przyczajenie

Witam serdecznie.Jak Wam idzie odchudzanie ?
Jestem po 13 tabletce Slimex i mam tylko -1 kg. Nie mam po nich zwiększonej energii ani braku snu.Wręcz przeciwnie przesypiam całe noce .Od jedzenie muszę się sama powstrzymywać i oczywiście pilnuję tego.Jem nie więcej niż 800kcl dziennie.Mimo tego efekt słaby.Chyba spróbuje jeszcze raz Sibumax.
A czy któraś z Was stosowała Reduce. widziałam ten lek u p Krzysztofa lecz nigdzie nie znalazłam opini.
Marika czy ruszyło się coś dalej u Ciebie na Sibumaxsie ?
eden18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 10:22   #352
Mortha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
Mortha możesz napisać skąd jesteś? i ile masz lat? pozdrawiam
K-ce. Lat 28
Kurcze, ciekawam jak to bedzie. Poki co chce mi sie pic i nic nie jadlam od rana, bo mi sie nie chce.
teraz robie salatke z tortellini do pracy. Ciekawam jak to bedzie

Stary 2012-04-04, 10:26   #353
marika39
BAN stały

hejka dziewczyny Paulajas i eden18 , powoli u mnie coś drgnęło po niedzieli gdzie była impreza majego syna , urodzinki wiec tort i jedzonko , rano o dziwo w pon. weszłam na wage i 0,5 kg mniej , wiec myśle że dalej coś będzie spadać Paulajas....nie waż się tak często , bo człowiek sie tylko stresuje ja waze sie raz na tydz. a co do spania , też nie śpie duzo , bo około 03.00 w nocy sie budze i jestem rzeźka , mam nadzieję ze sibumax pomoże jeszcze bo jeszcze chce zrzucić 8-9 kg. Eden18 , nie wiem dlaczego zdecydowałaś się na slimex, wszedzie trabią , że daje małe rezutaty szkoda czasu , zdrowia i pieniedzy , razem z paulajas doszłyśmy do wniosku , że wiekszośc tych leków nie zawiera 15 mg sib. moim zdaniem startuja od 10mg to u nich 5 mg, a 15mg to 10 mg , na mnie meridia 5 i 10 nie działały, tak samo jak slimex sibulim , a sibumax daje kopa tak jak meridia, no ale zobaczymy jeszcze miesiąc, co będzie.....później mam zamiar zamówic reduce i mam nadzieję ze też coś pomorze

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Mortha , dzięki za info. Powiedz, dlaczego zamówiłas 2 rózne proszki? i od którego zaczynasz
Stary 2012-04-04, 10:34   #354
Mortha
Raczkowanie

zaczynam od sibumax. kupilam 2 rozne bo jakby mi ktorys nie pasowal to zawsze mam w zanadrzu drugi. Jesli mi ktorys spasuje to drugi moge komus odsprzedac

Stary 2012-04-04, 10:45   #355
marika39
BAN stały

więc powodzenia, pisz jak i co!!! na mnie sibuslim nie działa, a na Twoim miejscu bym sprawdziła odwrotność, zaczęłabym od sibuslimu , bo jak weźmiesz odwrotnie to raczej wątpie czy sibuslim po sibumaxie pomoże, no ale Twoja decyzja
Stary 2012-04-04, 11:04   #356
Mortha
Raczkowanie

hmmm, nie wiem
poki co zobacze jak dziala ten sibumax. jak dobrze, to zamowie wiecej a sibuslim odsprzedam badz zostawie na "gorsze" czasy

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

tylko kurcze, powinnam trzymac diete. Poki co nie chce mi sie jesc, ale jednak trzeba cos tam. 5 malych posilkow. Bo co z tego, ze schudne skoro potem moge miec jojo :|

Stary 2012-04-04, 12:05   #357
marika39
BAN stały

wiec czekamy na sprawozdanie z odchudzania , mam nadzieję ze szybko bedzie spadać w dół , a od ilu startujesz? i ile masz do zrzucenia?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 13:13   #358
Adriana74
Rozeznanie

GG do Adriana74 Send a message via Skype™ to Adriana74

Cytat:
Napisane przez paulajas Pokaż wiadomość
czyli żadna prócz mariki nie miała kontaktu z adipexem?
Ja brałam adipex z mężem... ja nic nie schudłam (bo mam niedoczynność - myślałam że się da oszukać ale nie wyszło) a mąż schudł prawie 20kg

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Dawno nie byłam na takich stronach więc oświećcie mnie - gdzie,skąd i za ile ten subimax ale żeby nie było przeciwskazań na niedoczynność tarczycy. Mam wzrostu 178cm i waga okolice 100kg - więc jak ktoś wie co to znaczy to mnie zrozumie, a najgorsze jest to że syn ma przyjęcie w maju a ja zamiast dieta to wpierdalam słodkie tak mi się chce żreć (może to wulgarne ale nazywam rzeczy po imieniu) a na ruch mnie nie stać - no od czasu do czasu jakiś spacer.... wiem śmierdzi leniem ale cóż. I najważniejsze mam prawie 40l Która pomoże?

100kg... 95kg... 92kg.Wstępny cel: 89 kg
Adriana74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 15:24   #359
paulajas
Raczkowanie

sibumax można kupić u zbroi, mogę podać kontakt na priv
Stary 2012-04-04, 18:09   #360
Mortha
Raczkowanie

Ja mam do rzucennia tyle ile sie zrzuci
nie mam konktretnegp planu. startuje od 88 kg (cukrzyca ciazowa zrobila swoje ":|)

Adriana - to juz nawet nie jest kwestia tego czy stac Cie na fitness. Przy takiej wadze masz i tak obciazone stawy. Po prostu staraj sie jak najwiecej ruszac. Schudniesz, podniesiesz wydolnosc to bedzie czas na fitness

Hmmmm. To chyba jednak sibustramina, nie chce mi sie jesc (musze sie zmuszac; tzn chce ale mam np. pypcia na cos) mam wiecej energii, poce sie jak wieprzek i odczuwam permanetne pragnienie. chociaz moze dlatego nie chce mi sie jesc, bo ciagle pije

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości