|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploteczki - pogaduchy o wszystkim i o niczym
Oooooo... Ja już tyle czasu w kościele nie byłam, że pewnie z marszu by mnie do piekła wywalili
|
|
#332 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2702860 8]Właśnie pomyślałam że może trzeba iść w końcu do spowiedzi Ano trzeba Przed końcem świata nawet wskazane
|
|
|
#335 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może to najlepszy czas, żeby się nawrócić? ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2702860 8]Właśnie pomyślałam że może trzeba iść w końcu do spowiedzi Obawiam się, że i to by mi nie pomogło ![]() Cytat:
Będziemy się nawracać grupowo... Ale to zabrzmiało
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam pielgrzymki do Częstochowy polecam
Moje kumpela nawet męża znalazła, a ja swego czasu byłego Tż-a Ale miło go wspominam
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, te końce świata tylko mnie denerwują. Pojąc nie mogę, po co komu wymyślac takie rzeczy?
|
|
#338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tam nie chodziłam, ale mój brat kiedyś był. Oczywiście nie żeby się przemęczał. Był kierowcą i woził plecaki Mówię Wam koniec świata się zbliża! Wizaż mi się sam zamknął przed chwilą EDIT: Infrequency pewnie z nudów. Albo chcą być sławni jak w końcu im się uda trafić w dobrą datę
'Jeżeli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego faceta, to ja go nie chcę!' Uważaj komu ufasz... "Jak ma się miękkie serce, trzeba mieć twardą d..." Edytowane przez _Exceptional_ Czas edycji: 2011-05-20 o 13:58 |
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mam chcicę, bo tylko z jednym mi się to skojarzyło
![]() Idę spać, muszę korzystać z urlopu
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamierzasz przespać urlop czy koniec świata? ![]() O właśnie! To może trzeba jakoś im linka podesłać
|
|
|
#344 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście dam znać czy książka warta przeczytania. Możemy sobie rękę podać, bo ja też czytacz jestem ![]() A polecić Ci w sumie nie wiem co mogę, bo ostatnim czasem katuję powieści Jane Austen i fantasy Mai Lidii Kossakowskiej Uwielbiam Christophera Moora, lekkie, ironiczne, prześmiewcze, ze specyficznym poczuciem humoru ![]() A Ty jakie książki lubisz? Cytat:
lubię oglądać prace innych ![]() Cytat:
Cytat:
bo potem okazuje się, że to wcale nie takie trudne i na dobrą sprawę każdy może w tej dziedzinie znaleźć coś dla siebie ![]() Cytat:
czytałam coś o tym, że chyba tylko 2% ludzi przeżyje ten koniec świata, i oczywiście będą to zwolennicy tego kolesia co rozgłasza te farmazony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zaczepiła mnie dziś na mieście facetka z agencji fotomodelek, myślała że mam 17 lat
|
|||||||
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie duszno, że nie ma czym oddychać. Mam nadzieję, że spadnie deszcz, bo normalnie nie chce się z domu wychodzić.
Też byłam kiedyś na pielgrzymce do Częstochowy. Fajnie było. Kiedyś nawet tż chciał, żebyśmy razem poszli, ale jak go poinformowałam, że nie będziemy mogli razem spać ( nie byliśmy jeszcze małżeństwem ), to biedaczek od razu zmienił zdanie To mówicie, że koniec świata się zbliża? To chyba przestanę się odchudzać i w ten ostatni dzień będę jadła same słodycze i niezdrowe rzeczy |
|
|
|
|
#347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zawsze lubiłam Grocholę, ale teraz coś ostatnio nie czytam jej. Ostatnio czytałam "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" polecam na prawdę, ale te rady niektóre należy traktować z przymrużeniem oka Teraz czytam drugą część tego czyli "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy", ale to już mi mniej podchodzi. Mam wrażenie, że pisane na siłę. Nie mam ulubionego autora, bo np. Paulo Coelho ma kilka książek, które mi się podobały, a część czytałam tylko dlatego, że już zaczęłam. Zgadzam się z tym stwierdzeniem w 100% Jak byłam młodsza, to próbowałam już chyba wszystkiego i nie chodzi tu tylko o rękodzieło ![]() No, to życzę im powodzenia niech sobie wierzą w te swoje farmazony Swoją drogą jakby takich ludzi nie było, to świat byłby nudny ![]() Cieszę się, że Cię rozbawiłam ![]() Ooo... jak ja bym chciała wyglądać na 17 lat
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Myszowata, też jestem molem książkowym.
![]() Moore'a przeczytałam "Ostatni anioł", bardzo fajny. Bo sesji mam zamir pożyczyć od przyjaciółki serię o wampirach (tytuł chyba drugiego tomu "Ssij, mała ssij" mnie powalił
|
|
#349 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesteś już kolejną osobą która poleca "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i chyba w końcu się na to zdecyduję, bo jestem coraz bardziej ciekawa ![]() Niedawno czytałam poradnik Mężczyzna od A do Z, napisany oczywiście przez faceta ogólnie dość ciekawy i chyba można z niego wyciągnąć coś dla siebie, by "stworzyć związek w którym będę szczęśliwa i kochana", chociaż wiele przykładów jest strasznie infantylnych ![]() A Grocholi to nigdy nic nie czytałam ![]() Wiesz, z jednej strony to jest fajne, ale z drugiej ludzie przez to nie traktują mnie poważnie praktycznie wszędzie pytają mnie czy skończyłam 18 lat, a mam 22![]() Cytat:
Świetnie się przy tym bawiłam brakuje mi tylko ostatniego tomu Gryź mała, gryź![]() Czytałam też Wyspę wypacykowanej kapłanki miłości strasznie absurdalne, ale jakie zabawne chciałabym skompletować wszystkie książki tego autora.
|
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No tak, ale ostatnio na dyskotece mój Tż został poproszony o dowód osobisty i jak spytałam czy ja też mam pokazać to usłyszałam "tylko kolega młodo wygląda", a jest ode mnie starszy... Wolałabym, żeby mnie też prosili o dowód Staro się czuję przy nim
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam 22lata, a czasem mnie pytają o dowód jak kupuję alkohol ale najśmieszniejsze jest to,że jak nie miałam jeszcze 18stki to nigdy się to nie zdarzyło, a po już kilka razy |
|
|
|
|
|
#353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żeby było śmiesznie, to sama wyglądała na "siksę". Potem sklep zamknęli, otworzył nowy właściciel i już takiego problemu nie było Nie uważam, aby to było złe ale po jakimś czasie było to trochę irytujące, zwłaszcza jak nie miałam przy sobie dowodu akurat. Tym bardziej, ze robiliśmy tam zakupy prawie codziennie lub co kilka dni...
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2011-05-20 o 17:55 |
|||
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda, bo strasznie duszno itd, to deszcz by fajnie odświeżył powietrze a teraz znów się rozpogodziło i piękne słoneczkomam nadzieje,że jutro będzie ładna pogoda, zwłaszcza wieczorem bo się na Juwenalia wybieram a słyszałam,że może padać i mogą być burze
|
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas był Eldo więc głównie atrakcja dla hip-hopowców...I jeszcze jakaś polska gwiazda Reggae ale nie potrafię powiedzieć kto to był Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2011-05-20 o 18:06 |
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam ten zespół
|
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
U nas był ostatnio Hey i Dżem. Nosowska mnie powaliła na kolana prostotą swojego wykonania - stała, śpiewała bez zbędnych ceregieli i widać było że ma z tego frajdę
A Dżem - byliśmy może na 3 piosenkach i do domu. Balcar śpiewał chyba sam dla siebie i w swoim towarzystwie super się bawił - zero kontaktu z publiką (popijał wodę mineralną, ale co tam tak naprawdę było to nie wiem ) A ja dziś grałam SAMA na konsoli mojego Marcina (X-Box 360) Co prawda w dziecięcą grę Viva Pińata ale i tak jestem z siebie bardzo dumna, że w ogóle odpaliłam sprzęt Tylko się zastanawiam - powiedzieć mu, czy nie - bo to jego WYPIESZCZONA, WYPIELĘGNOWANA, NAJPIĘKNIEJSZA I JEDYNA KOCHANA KONSOLECZKA Czasem myślę, która z nas jest bardziej kochana
|
|
#360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A starsi nauczyciele którzy mieli jeszcze go okazje uczyć to się tak nad nim zachwycali zawszę zachwycali choć szkole też wystawił bo miał brać udział w ochotach 50 rocznicy powstania LO a 2 dni przed też zrezygnował. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Pic na wodę, fotomontaż...
Poza tym gość, który teraz zapowiedział koniec świata już raz go zapowiadał na 1994 rok i nic z tego... następny ostro nawiedzony...

Może to najlepszy czas, żeby się nawrócić?

chyba będzie burza