|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój mały świat Oriflame :)
Tylko daje katalogi znajomym. W sklepienie ma sensu, katalogi zniknęły a zamówienia zero. Najlepiej promować się wśród krewnych i znajomych. Zazwyczaj biorę 10 katalogów
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:42 |
|
|
|
|
#332 |
|
Raczkowanie
|
trudno jest pozyskac nowe klientki ,ale najlepsze jest to ,ze Oriflame obecnie bardzo sie zmienia!
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Jest duża konkurencja. Trzeba się wyróżniać, aby zdobyć ten trudny rynek. Ja np. widząc, że w pobliżu jest druga konsultantka dawałam drobne upusty. To zadziałało. Zysk był mniejszy, ale zyskałam przychylność moich nowych klientek. Niestety nie można przedstawiać tego jako coś stałego. Dobrze jest powiedzieć, że to chwilowa promocja. Warto jest zaproponować coś indywidualnie dla danej osoby.
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:46 |
|
|
|
|
#334 |
|
Wtajemniczenie
|
pyciu do kat.9 jest ulotka nowa https://poland.secure.oriflame.com/p...otka9_2011.pdf a na str 4 jest puder gg. miałaś go może??
możejakies opinie?:p a opłaca się zamówić ten adaptacyjny z ulotki str 5 dużo osób chwali te podkłady GG
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ten puder jest bardzo fajny, puder zapewnia gładkie wykończenie makijażu pomaga zachować młody wygląd, delikatnie matowi.
---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Lekcja 23 Seria Swedish Spa Aromatyczna regeneracja dla ciała i zmysłów ![]() Złuszczający scrub Regeneruje, złuszcza, wygładza. Skóra staje się miękka, olejek imbirowy zwalcza wolne rodniki, ładnie pachnie, zmiękcza, nawilża. Stosuję ten scrub na stopach i dłoniach. Odżywczy olejek Uniwersalny preparat, pielęgnuje, olejek kokosowy intensywnie odżywia. Witamina E nadaje skórze zdrowy wygląd. Olejek do kąpieli, do ciała i włosów. Nakładamy na suche włosy, masujemy, myjemy szamponem. Nawilża, do masażu rąk, wydajny, nie klei się, można stosować jak balsam Regenerujący kem do rąk na noc Wygładza, nawilża, przywraca zdrowy wygląd, regeneruje kiedy śpimy. Szybko się wchłania, intensywnie pachnie, zmiękcza, nie uczula, w moim przypadku jak stosowałam ten krem to miałam wrażenie rozgrzania dłoni. Polecam tą serię
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-11 o 09:09 |
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Relaksujące kryształki do kąpieli swedish spa idealne odprężenie .
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja 24
Pielęgnacja z serią Diamond Cellular 40+ Przeciwstarzeniowy krem zwalcza efekty starzenia się, przywraca skórze młodszy wygląd, dodaje blasku, rozświetla. Dla cery tłustej, nawilża, ładnie pachnie, delikatny, wygładza. Krem odżywczy na noc pomaga przywrócić promienny wygląd, poprawia stan skóry, wydajny. Zapobiega efektom starzenia się skóry, odpowiedni dla każdego rodzaju cery, bardzo szybko poprawia się stan skóry. Skoncentrowane serum Odżywia, przywraca blask, rozjaśnia, odświeża. Dobrze wchłania się, rozjaśnia przebarwienia, wygładza zmarszczki. Nie podrażnia i nie uczula. |
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja 25
Essentials seria letnia Orzeźwienie, którego pragnie Twoja skóra ![]() Seria do wszystkich typów cery Złuszczający żel Essentials z owocowymi ekstraktami. Kompozycja papai i ananasa przywraca utracony blask. Guarana z witaminą E poprawia kondycję. Usuwa resztki makijażu, zanieczyszczenia, ładnie pachnie, oczyszcza i odświeża. Dobrze się zmywa, buzia jest gładka i miękka. Krem do twarzy Lekki, delikatny, orzeźwia, regeneruje, dzięki witaminie E zwalcza wolne rodniki, szybko się wchłania, nawilża, skóra jest miękka. Stosuje go na noc na dzień jest za tłusty do cery mieszanej. Maseczka Przywraca młody wygląd, skóra jest gładka, miękka, poprawa kondycji skóry. Seria ma cudowny zapach
|
|
|
|
|
#339 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo podobaja mi sie te lekcje ale brakuje mi w nich zdjec produktow jak na poczatku. Daloby rade?? Byloby ciekawiej??
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja 26
Pielęgnacja cery dojrzałej Seria Optimals Biomaximum 40+ Mikro kolagen zmniejsza ilość i głębokość zmarszczek. Mikro elastyna regeneruje strukturę skóry. Krem na dzień Dla skóry która traci elastyczność, jędrność. Dla cery mieszanej, szybko się wchłania. Nie uczula, nie podrażnia, nawilża, ładnie pachnie lekka konsystencja. Krem na noc Wzmacnia, regeneruje, odżywia, odmładza. Skóra staje się delikatna, gładka, odpowiedni dla cery mieszanej. Nie podrażnia, nie uczula. Efekt widoczny już po krótkim czasie stosowania. Kolejne lekcje będą zamieszczone z zdjęciami
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja mama bardzo sobie chwali ta serie jeszcze opakowania wygladaja tak ''luksusowo''
|
|
|
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
![]() [ori_pyc]867475[/ori_pyc] |
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
Pyciu a co sadzisz o uzywaniu gabeczek do podkladu? w oriflame jest wybor roznych gabeczek i nawet ich kiedys uzywalam jak robilam kolezance makijaz ale slyszalam ze lepiej nakladac palcami (cieplo dloni=lepiej sie wchlania i rozprowadza) bo w takich gabeczkach sie gromadzi duzo bakterii na ktore nie skutkuje czeste mycie.
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
ja osobiscie palcami nakładam podkład, gąbkami to dużo więcej wychodzi podkładu, mam gąbeczki ale używam je mniej.
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- krycie gąbeczkami będzie delikatne |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Woda toaletowa Divine
Kobiecość zaklęta w zapachu. Lekkie, naturalne nuty bambusa, kiwi i fiołków prowadzą do serca Kobiecość zaklęta w zapachu. Lekkie, naturalne nuty bambusa, kiwi i fiołków prowadzą do serca pachnącego uwodzicielską orchideą. Wrażenie idealnej harmonii wzmacnia piżmowo-drzewne tło. Trwały zapach, długo utrzymuje się na skórze. Zapach kobiecy, wyrazisty, polecam w 100% Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-13 o 15:24 |
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
czemu tu nikogo niema? tak sie wszyscy zajeli klkaniem ze mozna zapomniec o sensie tego konkursu
Pyciu moze Ci podsune temat jesli pozwolisz cos o brwiach pielegnacji itp. mam paletke do brwi z ori i bardzo ja sobie chwale.dzis czytalam cosmo i przytocze jeden tekst: ''zapytalysmy 100 facetow na ulicy, czy podkreslone kredka brwi sa sztuczne czy sliczne? 67% sliczne jak u pin-up-girl 33% sztuczne i pretensjonalne'' ehh jak trudno im dogodzic
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja 27
Pielęgnacja z serią Silk Beauty Używam tą serie, jestem z niej bardzo zadowolona, no to zaczynamy ![]() Antyperspiracyjny dezodorant Całodzienna ochrona, kobiecy, kwiatowy zapach. Zmiękcza i chroni, jak dla mnie ochrona jest dobra na cały dzień. Nie podrażnia, nie uczula, jestem zadowolona ![]() Krem do ciała Pięknie pachnie, zmiękcza, nawilża, odżywia. Zapach utrzymuje się długo na skórze, ma fajną konsystencje, szybko się wchłania. Krem do rąk Dłonie stają się miękkie, pachnące, gładkie a zarazem odżywia. Szybko się wchłania, wydajny. Krem pod prysznic Gęsta konsystencja, obficie się pieni. Oczyszcza, pozostawia pachnącą powłokę. Skóra jest miękka, nawilżona, wydajny. Mydełko Oczyszcza, zmiękcza, nawilża. Pięknie pachnie, wydajne, dobrze się pieni, nie wysusza. Seria na tak Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-13 o 19:54 |
|
|
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
co do serii Essentials tej z owocowymi ekstraktami, letniej, to mam maseczkę i jest bardzo fajna.. jak czuję, że zaraz mi się "coś" pojawi na twarzy to zawsze sobie ją robie i jest ok
![]() Proponuję dodać zdjęcia, przynajmniej ze strony Ori, wtedy łatwiej się przegląda blog
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ksiezniczka elegantka;27486856]czemu tu nikogo niema? tak sie wszyscy zajeli klkaniem ze mozna zapomniec o sensie tego konkursu
Pyciu moze Ci podsune temat jesli pozwolisz cos o brwiach pielegnacji itp. mam paletke do brwi z ori i bardzo ja sobie chwale.Jutro w takim razie coś o brwiach
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja 28
Makijaż oczu z wybranymi kosmetykami Oriflame Żel do modelowania brwi GG Transparentny żel, pielęgnuje, chroni brwi. Szczoteczka ułatwia precyzyjną aplikację. Nie skleja, dobrze się rozprowadza. Tusz Hypnotic Wonder Tusz dobrze się rozprowadza, brązowa końcówka ładnie podkreśla. Zadowolona jestem z tego tuszu. Wydłużający tusz Endless Lash Super trwały, wydłużający. Tusz nadaje piękny, głęboki kolor. Nie tworzy grudek, dobrze się rozprowadza. Tusz odpowiedni dla oczu wrażliwych. Zestaw do brwi Poręczny zestaw, podkreślisz kolor i kształt brwi. Efekt jest bardzo naturalny, klientki bardzo sobie chwalą ten zestaw. Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-14 o 07:25 |
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Woda toaletowa Miss O Fashion Princess
Zapach jak dla mnie rewelacyjny, pamiętam jak był ten zapach w katalogu jako nowość to zakochałam się od razu ![]() Zapach słodki, owocowy. Idealny zapach dla młodej, nowoczesnej dziewczyny. Perfumy subtelne, delikatne, kobiece. Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-14 o 11:44 |
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
mam ta wodę i szczerze powiem, że wszystko było dobrze do czasu, czyli gdzieś do połowy buteleczki, potem pompka nie chciała pracować a ja się wkurzałam
odkręcałam wtedy ją i brałam trochę na palec![]() ogólnie nie jest źle, ale drugi raz bym nie kupiłam raczej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaka jest wasza ulubiona pomadka Oriflame??
Moja ulubiona to Colourfull.
Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-14 o 16:48 |
|
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
ja mam dwie ulubione: pod wzgledem ochrony i nawilzenia: balsam do ust spa therapy jest swietna i ten delikatny kolor mmm
![]() a tak ogolnie z kolorowki z pomadek najbardziej lubie Triple Core-mam w walentynkowym opakowaniu kolor love pink
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Moja pompka jest dobra, w różowej Miss tak samo mam sprawną.
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Lekcja 29
Pielęgnacja okolic intymnych z Feminelle Delikatny płyn do higieny intymnej Feminelle Delikatny płyn,oczyszcza, nawilża, koi. Testowany ginekologicznie, hipoalergiczny. Wydajny, nie powoduje podrażnień. Uczucie świeżości gwarantowane. Delikatne chusteczki oczyszczające Oczyszczają i orzeźwiają. Zawierają kwas mlekowy, aloes i rumianek. Nie zawierają mydła, mają zrównoważone pH. Testowane ginekologicznie. Chusteczki są delikatne, miękkie, odświeżają, nie podrażniają. Są w idealnym rozmiarze, klientki są zadowolone. Łagodząca pianka do higieny intymnej Łagodna pianka o nawilżających właściwościach. Delikatnie oczyszcza i koi wrażliwą skórę. Ładnie pachnie, nie podrażnia. Łagodzący krem do higieny intymnej Stworzony specjalnie z myślą o pielęgnacji miejsc intymnych. Nawilża i koi, zawiera naturalny kwas mlekowy, masło shea i proteiny mleka. Testowany dermatologicznie i ginekologicznie. Jest bardzo gęsty, dobrze się rozprowadza. Łagodzi podrażnienia oraz dobrze się wchłania. Łagodzący żel do higieny intymnej Doskonały do codziennej pielęgnacji. Zawiera naturalny kwas mlekowy, kojące ekstrakty z nagietka i słodkich migdałów oraz składniki pomagające utrzymać równowagę pH. Ma łagodny zapach, skomponowany z delikatnych składników bez ryzyka alergii Nie podrażnia, delikatny dla skóry, ma przyjemny zapach. Odświeżający dezodorant do higieny intymnej Wygodny dezodorant w sprayu z wyciągiem z kwiatu pomarańczy i kwasem mlekowym przyjemnie orzeźwia i dba o naturalne pH miejsc intymnych. Testowany ginekologicznie. Ładnie pachnie, nie podrażnia, poręczne opakowanie. Orzeźwiający żel do codziennej pielęgnacji miejsc intymnych Żel utrzymuje higienę i daje uczucie świeżości, a jego kremowa formuła nie podrażnia wrażliwej skóry. Zawiera naturalny kwas mlekowy, ekstrakt z kwiatów pomarańczy oraz składniki utrzymujące równowagę pH. Ma fajną żelową konsystencje, orzeźwia, aplikacja prosta, wydajny. Edytowane przez pycia17 Czas edycji: 2011-06-14 o 19:09 |
|
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
no opisy kosmetykow i pokazanie ich na fotkach robi ogromna różnice
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

możejakies opinie?:p

jeszcze opakowania wygladaja tak ''luksusowo''