![]() |
#331 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() a ja czuję że dziś będzie dzień opierdzielania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Lux Mundi
|
Brid - o ile się nie mylę ten atlas kosztuje 9.90
![]() Co roku w okresie wakacyjnym Biedronka robi taką promocje ![]() Mój nabyłam w zeszłe wakacje ![]() Tak w ogóle witam Wszystkie Piękne Panie ![]() ![]() Tutaj słońca mnóstwo, ale za to nieprzyjemny wiatr ![]()
![]() |
#333 |
Zadomowienie
|
Znalazłam na stronie - 10.99 A wygląda całkiem przywoicie. Chyba wyskoczę z pracy i zakupię - w obliczu bezrobocia pozostają mi jedynie wojaże palcem po mapie
![]() ![]()
![]() |
#334 |
Lux Mundi
|
A jednak się pomyliłam
![]() Brid - czarny humor, to tesh humor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Bry bry
![]() Znowu ujoza na dworze ![]() wszystkim wkurzonym, smutnym i niezadowolonym troche energii kosmicznej ![]() ![]() ten atlas, o ktorym pisalyscie bedzie jeszcze chwile w B., czy zniknie na dniach lub juz zniknal? ![]() kurcze, musze zaczac pracowac nad orientacja w terenie, mowie pracowac bo nigdy mi to nie szlo samoistnie, jak niektorym ![]()
#336 |
Konto usunięte
|
Lou, co to jest ujoza?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Lux Mundi
|
Lou - Ludzie rzucają się różnie
![]() ![]() Nava - ujoza hm.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27424343]Lou, co to jest ujoza?
![]() to taka chujoza bez 'ch' ![]() o patrzcie, nie wykropkowalo, weird ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-10 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() ![]() A wojaze bedziesz uprawiac tak jak ja ![]() Cytat:
![]() Sprawdzalam nasza trase, ktora jechalismy, byly nawet takie zadupia, ktore mijalismy, wiec atlas super ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27424343]Lou, co to jest ujoza? ![]() To moze ja wytlumacze, bo chyba wiem o co chodzilo...c...h..u..j... o...z...a ![]() cholera musialam sie edytowac bo byka strzelilam w wulgaryzmie ![]() ![]() Edit2: Lou, bo moze wycina ch..oze...pisana przez samo h ![]() ![]() Edit3: lipa, nie ma tego wyrazu w slowniku, mozna uzywac do woli ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Zaraz pekne, objadlam sie truskawek z wlasnej dzialki ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-06-10 o 12:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||
Zadomowienie
|
Dziń dybry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ma talent chłopak ![]() Cytat:
![]() Kurczę, jako że mam wolne, to też bym sobie taki zrobiła, ale goście dziś ku mnie zmierzają, to trzeba się brać za ogarnianie tego bajzlu, który mam wokół siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-10 o 12:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Konto usunięte
|
aa... "ch" dodac na poczatek
![]() dzieki za uswiadomienie ![]() a przez 'h' nie kropkuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ekhem oglaszam zatem 10-ty czerwca Miedzywizazowym Dniem Chujozy ![]() ![]() macie dzialke? czy to ogrodek rodzicow? my mamy w ogrodkach, nieopodal Barwinka ![]()
![]() |
#343 | ||
Matka buldoga
|
Kurcze, na podly humor tylko ten watek: od razu mi sie micha cieszy
![]() Cytat:
![]() ![]() A propos, beda tez fajne torby podrozne (takie jak na silownie, jak ja to mowie) w sam raz na 2 dniowy wypad, zeby nie brac walizki na kolkach ![]() Cytat:
![]() ![]() Rodzice maja dom na dzialce 2000m2, wiec znalazlo sie tam miejsce na maly warzywniak oraz poletko z truskawkami ![]() A truskawek czemu nie macie? Ktos wyjadl? ![]()
![]() |
#344 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Znajdę pracę za dobre pieniądze i pom miesiącu pracy dadzą mi urlop.. 2. Znajdę bogatego sponsora ![]() Sprawa więc niby otwarta, ale mało prawdpodobna. Pewnie pozostanie mi oglądanie zdjęć znajomych.... Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() Ja z utęsknieniem czekam na czereśnie ![]()
Everyone I know is getting married or pregnant. I'm just getting awesome. Edytowane przez bridgeta Czas edycji: 2011-06-10 o 12:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#345 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam tak samo jak Ty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja za truskawkami też tak średnio przepadam, ale już za maliny i śliwki dałabym się pokroić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() I nie dziwie ci sie, jesli chodzi o te truskawki. Ja kiedys jezdzilam do babci zbierac porzeczku, kurfa jak ja tego nienawidzilam, bo po krzakach pelno robali lazilo, pajakow i innych insektow, brrr. Do dzis nie lubie porzeczek, a zbieralam je tylko raz, potem powiedzialam no way, ja juz reki po porzeczke z krzaka nie wyciagne ![]()
![]() |
#347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() robote na naszej dzialce przejela ostatnio ciotka, wiem ze sporo nowych rzeczy posadzila i sporo wydelegowala, znajac zycie pewnie dzialki nie poznam ![]() w tym roku juz zezarlam koszyczek truskaw, tyle ze kupnych, ale pyszne byly, z jogurtem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() przynajmniej nie musze sie martwic, ze mi suszarka nie wejdzie...
![]() |
#348 |
Wtajemniczenie
|
albo kropkuje przez 'h'
uwaga sprawdzam ...tararararraam hujoza ![]() ale nudy... chyba poprzeglądam jakieś głupkowate strony typu kwejk ![]()
![]() |
#349 |
Zadomowienie
|
Okryłam ciekawą miejscówę
http://www.krzyztopor.org.pl/zamek/index.php?lang=pl Uwielbiam takie stare zamczyska! Czemu tylko to wszystko tak daleko ode mnie...
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
ja z kolei az nie wiem w co mam rece wlozyc, jedna strone ogarniam, druga tez probuje, porzadki na kompie i w koncu musze sie zabrac za wciaz odkladany bakap, coby olaboga nie bylo jak cus rypnie
![]() Cytat:
![]() to u nas, a ja tam nigdy nie bylam ![]()
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkiego nie zobaczyliśmy bo coś remontowali itp ale zamek super ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
sprawdzilam na mapie, z Kielc to niecala godzina
![]()
#353 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Proponuję włączyć jako kolejną ewentualną miejscówkę - obok Wroclove i morza ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | ||
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27415570]
Pinkswan, Cindy- napiszcie swoje wraznia hennowe ![]() Gdyby nie to że leń ze mnie to pewnie nie przestałabym stosować henny, bo to niestety cały dzień paprania się z tym ![]() ![]() czy któraś z was jest może blondynką i poleci mi jakąś dobrą blond farbę która chwyci odrosty i nie zżółknie po 1.myciu? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Lou, podoba mi sie twoj tok myslenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Za pomoca jakiego narzedzia bedziesz robic? Szukam czegos dobrego, co od razu utworzy mi caly obraz dysku, lacznie z dyskiem startujacym (czy jak sie to zwie). A, nie mowiac o tym, ze nie posiadam plyty windowsa, wiec jakby sie cos dzialo to kaplica, bedzie placz i czarna rozpacz ![]() Niecala godzina? To na rowerze mozemy jechac ![]() ![]() Cytat:
![]() Pink, skoro bedzie sponsor to punkt 1 wlasciwie odpada ![]() Ale wiecie co, ja sie nie nadaje aby miec sponsora, bo jakos mi dziwnie gdy ktos za mnie placi. Jak chce mi cos kupic, no to dobra, kupi, ale wtedy ja czuje potrzebe aby sie zrewanzowac (no i to robilam). Tak samo jak z placeniem rachunkow w restauracji czy gdzies. Ot, raz zaplacil, to za drugim razem ja to robie lub jesli robilismy gdzies wypad to wiadomo, benzyna kosztuje, wiec ja placilam za jedzenie. No nie potrafie "zerowac" na innych. Moze to za mocne slowo, ale nie przepadam za tym, aby ktos wydawal na mnie pieniadze. A wlasnie, Lou pamietaj ze ci wisze piffaaa ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-06-10 o 15:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor farby - dokładnie ten: http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_products/shades-haircolor.aspx?tpcode=OUR _PRODUCTS^PRD_HAIRCOLOR^C OLOR_NATURALS^COLOR_NATUR ALS_DISCOVER&prdcode=P520 01&varcode=3600540179906& back=1 Jeden z bardzo niewielu, który rozjaśnia moje bardzo ciemne włosy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
Na co trafiłam przypadkiem
![]() http://www.po-land.pl/?p=9708
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ze swojego doswiadczenia: jestem jasna popielata blondynka, refleksy (tudziez pasemka) robie tylko u fryzjera; farb sklepowych nie polecam, przerobilam mase Garnierow, Szwarckopfuf, Syoss i zoltko bylo zawsze, a jak nie zoltko to o zgozo zaczynaly wpadac w zgnila zielen (te bardziej popielate odcienie) ![]() Farba sklepowa, ktora imo daje najbardziej zblizony odcien do tego ze zdjecia na opakowaniu to L'Oreal Preference ![]() Cytat:
![]() kupilam sobie dysk zewnetrzny i zamierzam zgrac co nieco, po uprzednim uporzadkowaniu...:brzydal : Cytat:
![]() ale na wycieczke samochodowa tom chetna ![]() Cytat:
robie prezenty, kupuje flaszki, czasem bilety na rozne imprezy i do kina z zaskoczenia, ale jesli chodzi o wyjscia rozmaite, wyjazdy nie przekraczajace granice mozliwosci to nie ma letko, facet ma placic i juz ![]() ![]()
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() teraz też jakoś rewelacyjnie nie jest, ale przynajmniej ogarnęłam bajzel i zrobiłam sobie obiad - orzotto z kurczakiem i groszkiem po troszkiem ![]() w temacie farb ja wciąż eksperymentuję, zawsze mnie coś nowego skusi. Ostatnio farbuję się piankami, jakoś tak najszybciej mi to idzie |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() otorzylam winko, bede sie dzis alkoholizowac poniedzialek mam ustawowo wolny -nastepny long weekend ![]() ![]() brne powoli przez watek hennowy ![]() Alvesta, patrz czy pianki nie maja w skladzie alkoholu- strasznie wysucha i niszczy kudly, szczegolnie krecone (alko to tylko wewnetrznie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.