![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood - real foto i informacje- wątek uzupełniający
Melissa Jean Jason Wu
Kolor: ciemno szare/czarne Rozmiar: 38 Długość wkładki: 24 cm Cena: 120 zł Wysyłka: 65 zł Sklep: ebay.co.uk Termin realizacji: ok. tygodnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood - real foto i informacje- wątek uzupełniający
model: Mel Lemon
kolor: szary rozmiar: 40, 25.8cm cena: 120z groszami, wysyłka free kupione w: spartoo termin realizacji zamówienia koło tygodnia dość szeroki model, guma twarda, słabo pachnie ![]() buty w pudełku spartoo, nie mel :/ brak paragonu w pudelku;
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Melissa Jason Wu Jean
Kolor: Beige Rozmiar: 39 Zakup: ebay.co.uk Cena: 8f Wysyłka: 4f do UK Długość wkładki: 25cm Uwagi: Buty super! Bardzo wygodne. Szkoda, że nie są pół rozmiaru większe, ale i tak w nich daję radę. ![]() Te pomarańczowe to Crocsy, ale akurat takie zdjęcie mam na kompie ![]() Edytowane przez Snula Czas edycji: 2015-06-25 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
model: Mel Dance
kolor: czerwony rozmiar: 40, 25.8cm cena: 139, wysylka free kupione w: mivo @allegro termin realizacji zamówienia zapłacone w niedziele, we wt byly u mnie niezbyt wąski model, pachnie średnio, ładny czerwony ![]() tyl dość wysoki ![]()
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
MEL pop
Kolory, rozmiary, ceny, sklepy: czarne z sercem r.40, 28eur, sarenza - zwrocilam, bo znalazlam taniej i kupilam z kwiatkiem. serca teraz i tak mi sie juz nie podobaja czarne z kwiatkiem r.40 , 20 eur, yoox - zostały ze mna, sa super na chlodniejsze dni, bo nie maja dziurki ani nic bialo-kremowe z czarnym kwiatkiem r.40, 28 eur, sarenza - zwrocilam, bialo-kremowe z czarnym kwiatkiem r.41 23 eur, sarenza - zwrocilam, chcialam sprobowac rozmiar 41 dla porownania z 40, ktora jest minimalnie za mala. roznica miedzy 40 a 41 jest ogromna, wiec wybieram 40. długość wkładki dla mel pop rozm 40 - 25,5-25,8 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Melissa Jason Wu
kolor - zółty cena - 39 eur chyba rozmiar - 40 sklep - yoox wkładka - okolo 25,5-25,8 cm dostawa - zamawialam na koniec marca, doszly w okolo tydzien. inna parę z tego zamówienia zwracałam, ze zwrotem na yoox nie ma problemow, wiec sklep polecam. na upaly sa idealne. przewiewne. nawet do rzeki w nich wlazilam, nic się im nie stało. bardzo je lubie. co prawda nie pasuja do obaga, ale sie nie przejuje za zbytnio. zdjęcia widzę, że są juz na wątku, ja tez coś od siebie dodam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
inne moje melki
Mel dreaming Mel flock (?) te jakby zamszowe Mel transparentne (nie wiem jaka nazwa ![]() wszystkie z yoox, rozmiar 40 cena okolo 20 eur (flock byl za 26 eur) wszystkie zwróciłam transparentne mi sie nie podobały, nie mogłam sie przekonać do palców które widać flokowanie się nie rozciągały jakos tak fajnie, a do tego czarne już miałam z kwiatkiem. dreaming to dla mnie totalny niewypal - za szerokie i jakies za plaskie ![]() Edytowane przez neronkowa Czas edycji: 2015-07-09 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Melissa Campana Papel Black Glitter
Kolor - czarny błyszczący, ładnie wpadający w ciemno szary sklep - spartoo cena - 42 eur rozmiar 40 wkładka około 25,5-25,8 cm najnowszy moj nabytek, tak bardzo polubilam jasony, ze postanowiłam mieć jakieś następne "siateczkowe" butki, musiały być ciemnego koloru, i trafiłam na przecenke na ta pare. nie chodziłam w nich jeszcze, ale podobają mi się bardzo. w połączeniu z obag też niczego sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Model: Vivienne Westwood Melissa Lady Dragon II Bow Shoes
Kolor: Red Rozmiar: 37 Długość wkładki: 24 cm Zakup: ebay.co.uk Cena: f25 Wysyłka: PP f10 Termin oczekiwania na dostawę: 7 dni kalendarzowych Uwagi: buty są prześliczne. Intensywny kolor. Odrobinę twardsza guma. Stara kolekcja. Podobają mi się bardziej niż czerwone kokardy w kratkę. Ogólnie wszystko ok.
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
Model: Melissa Jason Wu Jean
Kolor: zielony/morski Rozmiar: 40 EUR Sklep: answear.com Cena: kupiłam za 189,90 zł, w promocji bez kuponów były po 239,90 zł, a ich cena regularna 349 zł Zamówiłam rozmiar większe bo takie noszę wszystkie Melissy, mimo że wyglądały początkowo na za duże.. podczas chodzenia trochę klapią zwłasczza kiedy noga się spoci i jeździ w nich, można je zgubić lub wygiąć nogę ![]() Materiał po zewnętrznych bokach układa się trochę krzywo, ale z innych zdjęć w sieci widzę, że to normalne. Są bardzo mięciutkie, giętkie, przewiewne.
Edytowane przez powoli_znikajaca Czas edycji: 2019-05-10 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Moja skromna "kolekcja"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Model: VIVIENNE WESTWOOD ANGLOMANIA + MELISSA ULTRAGIRL XIII
Kolor: Beige/Green Rozmiar: 37 Długość wkładki: 23,5 cm Zakup: shaffaconcept Cena: 298 zł Wysyłka: free Termin oczekiwania na dostawę: 2 dni kalendarzowe Uwagi: buty są prześliczne. Deseń w kwiaty. Kolor mleczny. Trzeba uważać z tym modelem, mój egzemplarz ma trochę zarysowany czubek. Berło jest spore. Buty intensywnie pachną. Co dziwne są lepiej dopasowane niż inne ug. Odstają mi zdecydowanie mniej niż Maskrey czy monety. Guma jest też grubsza. Polecam. Rozmiar jak wszystkie ug, trochę mniejszy od standardu. Mimo wszystko mam wrażenie, że są ciut większe od pozostałych, dwóch wymienionych modeli. Sklep ok (bo nie robiłam zwrotu ![]()
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2015-08-27 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Model: Melissa Ultra + Cinderella Pearly Lilac
Kolor: Pearly Lilac Rozmiar: 37 Długość wkładki: 23,5 cm Zakup: eobuwie.com Cena: 272.30 zł Wysyłka: free Termin oczekiwania na dostawę: 2 dni kalendarzowe Uwagi: buty są bardzo ładne. Przeźroczyste z fioletowym odcieniem. Srebrny motylek. Giętki. Bardzo ładne i urocze ![]()
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Model: Vivienne Westwood Lady Dragon VII Wing White
Kolor: Łamany biały Rozmiar: 37 Długość wkładki: 24 cm Zakup: blind concept store Cena: 299 zł Wysyłka: free Termin oczekiwania na dostawę: 4 dni kalendarzowe Uwagi: buty są koloru kości słoniowej. Rozmiar standard. Sztywna guma. Wąskie w palcach. Gumowe skrzydełko. Giętkie. Sklep polecam. Oryginalne pudełko i woreczek. Dodatkowo zniżka.
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Model: Melissa Brogue / Karl Lagerfeld
Kolor: czarne z białymi kokardkami Rozmiar: 37 Długość wkładki: 24 cm Zakup: blind concept store Cena: free Wysyłka: free Termin oczekiwania na dostawę: 4 dni kalendarzowe Uwagi: buty dostałam w prezencie do zamówienia gratis. Wraz z czasopismami. Zgrabne buty. Będą dobre na szersze stopy. Koszmarki, a jednak podobają mi się. Trzeba przyznać, że Karl ma odjechane projekty.
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Model: Melissa Lady Dragon Cinderella
Rozmiar: 37 Długość wkładki: 24 cm Zakup: blind concept store Cena: 389 zl Wysyłka: 15 zł kurier Termin oczekiwania na dostawę: 4 dni kalendarzowe Uwagi: śliczne buty Kopciuszka. Guma przezroczysta. Motylek gumowy. Jak w ug. Miękkie i pachnące. Obcas jest całkowicie przezroczysty. Podobnie jak w JPG. Brak oryginalnego pudełka, ale sklep wydrukował ładną etykietę.
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Melissa ultragirl cinderella
rozmiar: 38 - wkładka ok 24-24,2 cm cena: 220 zł sklep: answear.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Model: Melissa Ultragirl Heels
Kolor: Pink Rozmiar: 37 Długość wkładki: 23.5 cm Zakup: blind concept store Cena: 99 zl Wysyłka: 15 zł kurier Termin oczekiwania na dostawę: 4 dni kalendarzowe Uwagi: buty są różowe i błyszczące. Bardzo ładny odcień. Ciężko go oddać na zdjęciach. Stabilne i lekkie. Płytkie jak inne modele UG. Bardzo mi się podobają. Jest oryginalne pudełko i woreczek.
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
Model: Melissa Campana Zig Zag II
Kolor: Black Rozmiar: 37 Zakup: shuluv.com Cena: 199 zl Wysyłka: 11 zł kurier Termin oczekiwania na dostawę: 5 dni kalendarzowych Uwagi: Sklep nie dołączył paragonu, ani faktury, zignorował też mojego maila w tej kwestii ![]() Buty śliczne, mocno pachną, są dosyć płytkie, standardowe 37, polecam na wąską stopę. Ja jakoś się w nich nie czuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Konto usunięte
|
Model: Mel Dance
kolor: black rozmiar: 38, wkładka 24,5 cm Dla: stopa max. 23,5 cm (Jak dla mnie nawet dla 24 cm będą dobre, ale więcej nie da juz rady) Cena: 90 zł (105 z wysyłką) aukcja prywatna Uwagi: Należy brać rozmiar większe, mierzyłam kilka miesięcy temu stacjonarnie mój standardowy rozmiar 37 (mam 23,5 cm) i były za ciasne, więc teraz szukałam 38 i są idealne. Buty pachną dosyć podobnie jak większość Mel. Bardzo wygodne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Rozeznanie
|
model: Melissa Amazonas
kolor: czarny rozmiar: 40 cena: 120 kupione : na allegro, licytacja Uwagi: obcas jest raczej wysoki około 13 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
model: Mel Pop bow II
kolor: czerwony rozmiar: 40, standardowa cena: około 120 kupione w: spartoo termin realizacji zamówienia: bardzo szybko, robiłam też zwrot bo kupiłam najpierw 41, też wszystko bardzo szybko. Uwagi: plamki na butach są z mojej winy, nie wiem dokładnie skąd się wzięły, a niczym sie nie da usunąć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Rozeznanie
|
model: Mel by melissa dreaming II
kolor: beżowy rozmiar: 40 cena: 120, wysyłka free kupione w: allegro termin realizacji zamówienia: 2 dni Uwagi: buty są szerokie i płytkie, nie polecam dla wąskich stóp bo mogą spadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Rozeznanie
|
model: Melissa incense wing
kolor: beżowy rozmiar: 40 cena: 200 kupione w: allegro termin realizacji zamówienia: około 3 dni Uwagi: nie jest to standardowa 40, są raczej między 39 a 40. Mnie cisną po pewnym czasie. Są też płytkie. Obcas ma około 10-11 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Rozeznanie
|
model: Mel by melissa kick
kolor: czarny rozmiar: 39 cena: 220 kupione w: butsklep termin realizacji zamówienia : 2 dni, bardzo szybka wymiana na inny rozmiar Uwagi: rozmiarówka niestandardowa, kupiłam 40 zwracałam bo była około 1,5 cm za długa wkładka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Rozeznanie
|
MELISSA - VIVIENNE WESTWOOD ANGLOMANIA LADY DRAGON XII BLACK
Kolor: czarne Rozmiar: 37 Długość wkładki: 24 cm Cena: 469 zł Wysyłka: 15 zł Sklep: allegro (BaltiaBaltia) Termin realizacji: 4 dni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Model: Melissa Lady Dragon Wedding + J Maskrey
Kolor: Frost Rozmiar: 37 Długość wkładki: 24 cm Zakup: ebay Cena: 80f Wysyłka: 13f kurier Termin oczekiwania na dostawę: 14 dni kalendarzowych Uwagi: buty są przepiękne. Dostałam w prezencie, było pudełko i zapasowe kryształki. Pięknie się mienią.
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Moja aktualna kolekcja na styczeń 2017 - 45 szt.
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Moja skromna kolekcja- stan na 20 stycznia 2017 R
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Żona Gargamel
|
Model: Vivienne Westwood Lady Dragon Bow
kolor: jasny róż + granat rozmiar: 39 skąd: olx.pl cena: 299 zł przesyłka: za pobraniem, w cenie Używane ale w idealnym stanie, ani jednej ryski, boskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.