mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-20, 13:18   #331
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

oolong - na te plamy z owoców spróbuj moze kwaskiem cytrynowym

Dreamnes - gratuluje, piękna rodzinka

witaminko - współczuje Ci, ja bym psychicznie nie wytrzymała w takiej sytuacji. Mnie juz trafia to, że mój TŻ juz ponad rok pisze swoja druga prace mgr i nie moze sie obronić... Tyle tylko ze juz jest magistrem i pracuje.

Aniu - może warto zapytać tych wyprowadzających sie sąsiadów ile płacili

Zauważyłam, że moja Helcia boi się burzy i grzmotów wieczorem była w KRK straszna burza, a ta sie wierciła i kopała. Potem przez pół nocy tez grzmiało a mała to samo, kopała i się wierciła po każdym grzmocie.
Myślicie ze takie maleństwo jakoś to odczuwa?
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:31   #332
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rudominka Pokaż wiadomość
Ale te wymioty to ciążowe, czy się przytrułaś? Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz
Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość

bidulko mam nadzieje ze szybciutko przejdzie
Juz lepiej Przytruc raczej nie mialam czym... odbylo sie tak jak przez pierwsze 4 miesiące :/
Mam nadzieje, ze to jednodniowy wyskok

Później ponadrabiam (I hope...) Teraz ide kisić ogórki a później do Brata na ur

A.. a ja dziś kupiłam słodkie rajstopki dla niuni hihi.. takie na 56-62

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Piszecie o mydełku do odplamiania, też mam i naprawdę działa. Ja zmaczam miejsce plamy i smaruję grubą warstwą i zostawiam na 10 minut, potem troszkę szczotką traktuję miejsce i ok. Mama ostatnio była na jagodach w beżowych spodniach i śladu nie ma, a potraktowała mydłem i wyprała ręcznie. Firmy nie podam, bo mam je od kilku miesięcy, kupione na stoisku z przywożonymi produktami z Niemiec za ok 5-6zł.
Tak, tak... też mam takie niemieckie bydełko świetne, ale też leży bez opakowania, więc nie wiem jaka nazwa.
ładny brzusio

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:32   #333
Anusiak 83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Zauważyłam, że moja Helcia boi się burzy i grzmotów wieczorem była w KRK straszna burza, a ta sie wierciła i kopała. Potem przez pół nocy tez grzmiało a mała to samo, kopała i się wierciła po każdym grzmocie.
Myślicie ze takie maleństwo jakoś to odczuwa?
Maleństwo słyszy już przez brzuszek, i głośniejszy hałas może je wystraszyć
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:33   #334
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Dziewczyny masakra, od popołudnia napisałyście 6 stron!! Jak to nadrobić?

Co oznaczają niskie krwinki czerwone i płytki krwi? Robiłam badania i czytam o małopłytkowości itp. Do tego dalej te bakterie w moczu dość liczne W poprzedniej ciąży miałam idealne wyniki. Oolong, pliss, napisz coś jak wiesz?

Dreamnes wyglądałaś pięknie.
płytki i krwinki mogą spadać, jak masz niedobory witamin i minerałów (głównie żelazo, kw foliowy, wit B12) - jesz witaminy? a jak leukocyty? jak hematokryt? no i wreszcie jak duża jest ta obniżka, może nie ma się co martwić - ciężarne zatrzymują wodę, to trochę wszystko spada

bakteriuria bezobjawowa u ciężarnej to tez wskazanie do leczenia chociaż ja w poprzedniej ciąży miałam raz bakterie, ale w niewielkiej ilości i razem z ginem uznaliśmy, że nie będę brała - pewnie było zanieczyszczenie

dzieki za rady z kwaskiem, jeszcze to spróbuję - sypię trochę, polewam wodą, odczekuję i do pralki? czy trzeba spłukać przed praniem? czy może potrzeć z tym kwaskiem też?

no i czekam na nazwe mydełka.. to może to?http://allegro.pl/dalli-niemieckie-m...682072102.html

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:41   #335
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość

dzieki za rady z kwaskiem, jeszcze to spróbuję - sypię trochę, polewam wodą, odczekuję i do pralki? czy trzeba spłukać przed praniem? czy może potrzeć z tym kwaskiem też?
ja plamę nacieram wilgotną paćka kwaskową i czekam, plama moze zejść nawet bez prania, ale lepiej wyprać.
Stary 2011-07-20, 13:48   #336
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
ja jak leciałam wczoraj i usnełam w samolocie a tu nagle turbulencja to tak zaczęła się wiercić. Na pewno się przestraszyła... gorzej niz ja

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 13:59   #337
ela3010
Zadomowienie

Witajcie kochane.

Ja dziś roztapiam się jak lody, wszędzie burze, ochłodzenie i wogle a u nas jak zwykle, eh, 35 st w cieniu i kicha z chłodkiem. Z synkiem bylismy rano na zakupach, potem z tatą w piłę pograł i od obiadu siedzimy w domy bo skwar.

Ggora szczerze się cieszę ze z córeczką wszystko dobrze i że z torbielikami z serduszkiem juz spokój, .

WItaminko mam nadzieję że przyjdzie taki czas ze będziesz spokojna finansowo, życzę Ci tego z całego serduszka.

Resztę co miałam napisać zapomniałam
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 14:10   #338
witaminkaccc
Zadomowienie

bratowa tżta urodziła po 14tej chłopca 2900kg... porod trwał 11h... więcej nic nie wiem i mnie nie interesuje....

co do przyłapania-najlepsze jak stanełam w drzwiach, oczy w słup, szok, a ona- a bo mi cos upadło do terebki i widze jak moj telefon wrzuca.... nosz szok jakich malo.... od razu wylecialam z mieszkania i juz nigdy wiecej swojej torebki tam nie zostawilam...a ni nic

u nas sie chmurzy... bedzie padalo .... mogloby sie ciut ochlodzic bo duchota

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 14:10   #339
Anusiak 83
Raczkowanie

Aniu taki zupełnie off topic - zaglądam czasem do lipcówko - sierpniówek, i tam dziewczyna dodała sondę jak dobiły do 4500 posta, także jest to możliwe. Ale jak to się robi to pojęcia nie mam
Stary 2011-07-20, 14:15   #340
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Aniu taki zupełnie off topic - zaglądam czasem do lipcówko - sierpniówek, i tam dziewczyna dodała sondę jak dobiły do 4500 posta, także jest to możliwe. Ale jak to się robi to pojęcia nie mam
ja nie mam pojęcia jak to zrobić mi od razu wyskakiwała sonda i nie dało rady jej obejść chyba nie nadaję się do prowadzenia tego forum jakiegoś doła dzisiaj mam
Stary 2011-07-20, 14:29   #341
gosiaczekkk85
Raczkowanie

OOlong
Ja na pewno nie mam tego z linku, prędzej to
http://allegro.pl/mydelko-odplamiani...678860251.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 14:38   #342
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:
ja jak leciałam wczoraj i usnełam w samolocie a tu nagle turbulencja to tak zaczęła się wiercić. Na pewno się przestraszyła... gorzej niz ja

z tego wszystkiego zapomniałam wam powiedzieć ze byłam na 3d usg z moim tż! pierwszy raz był ze mną na usg wpatrzony był w monitor jak niewiem
mała sie wiercila i nie dało sie zrobic extra zdjecia... ale na tym widac oko nosek i buzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5817.jpg (46,7 KB, 45 załadowań)

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 14:51   #343
witaminkaccc
Zadomowienie

o w morde...w Lodzi taka burza, ze szok !!!!!! : eeek:

sciana deszczu to malo powiedziane !!!!

30t 1d - ?
Stary 2011-07-20, 14:54   #344
Seona
Zakorzenienie

Poczytam za chwilę, bo teraz wyżalę się po wizycie

21 tydzień i nie mam szyjki już prawie tzn. ma 2 cm, od wewnątrz na szczęście trzyma, ale od zewnątrz rozwarcie na... 1 cały palec!!! No załamka normalnie

Do tego od ostatniej wizyty przytyłam... 4 kg!!! Ważę 62 kg Glukoza na czczo wyszła mi źle, mam powtórzyć jeszcze raz i z obciążeniem, bo w pon. nie robiłam, mocz do poprawy i jak nadal będą bakterie to kolejny antyb.bo już raz brałam na ten mocz i dostałam żelazo na te niskie płytki i czerwone krwinki. No i leżeć i odpoczywać, żeby szyjka wytrzymała chociaż do 30 tyg.

Dzieć waży 414 gram.

No i dostałam L4 A tak chciałam chociaż do końca lipca popracować

Elu, co z Twoją szyjką, jaki Ty masz problem? A z tym rodzeństwem to chyba większość ma powtórkę z rozrywki Jeszcze chyba Rudominka ma 2 synków i spodziewa się 3? Czy pokręciłam?

Muffinka, ale od czego to krwawienie???? Nic Ci lekarz nie powiedział? Ja bym na zawał padła. Dobrze że już wszystko ok.

Dygotka, Goldika
Wy do tego samego lekarza chodzicie?

Aniu, wyślij PW do tej założycielki lipcówek i dowiesz się jak się tą sondę zakłada tak później? Już bym chciała żeby i mi tak mało zostało do końca

Ggora fajnie, że wszystko już ok po tym usg!!!

Oolong, dzięki za odp. Reszta badań w normie, mieści się w widełkach, tylko te płytki, czerwone krwinki, mocz i glukoza.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 14:58   #345
Anusiak 83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
ja nie mam pojęcia jak to zrobić mi od razu wyskakiwała sonda i nie dało rady jej obejść chyba nie nadaję się do prowadzenia tego forum jakiegoś doła dzisiaj mam
Aniu więcej wiary w siebie, bardzo dobrze sobie radzisz Coś próbowałam poszukać na forum technicznym https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ighlight=sonda w sumie to dla naszego wątku najważniejsze jest to, że "sondę po jej opublikowaniu edytować może tylko moderator lub admin"

A to na doła żeby szybko humorek się poprawił

dreamnes Uważam, że tż powinien móc być na USG, mój po pierwszym zaniemówił, a normalnie to mu sie buzia nie zamyka
My jutro prosto po pracy jedziemy, i tez już się nie mogę doczekać
Stary 2011-07-20, 15:00   #346
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

To już ostatnie zakupy w tym miesiącu, bo zbankrutuje chyba
http://allegro.pl/pumpkin-patch-cudn...718815914.html
nie wiem czy tą pokazywałam
http://allegro.pl/next-bluzeczka-w-r...710024350.html
i spodenki i finito
http://allegro.pl/esprit-cudne-spode...718816070.html

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 15:02   #347
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:

21 tydzień i nie mam szyjki już prawie tzn. ma 2 cm, od wewnątrz na szczęście trzyma, ale od zewnątrz rozwarcie na... 1 cały palec!!! No załamka normalnie

Do tego od ostatniej wizyty przytyłam... 4 kg!!! Ważę 62 kg Glukoza na czczo wyszła mi źle, mam powtórzyć jeszcze raz i z obciążeniem, bo w pon. nie robiłam, mocz do poprawy i jak nadal będą bakterie to kolejny antyb.bo już raz brałam na ten mocz i dostałam żelazo na te niskie płytki i czerwone krwinki. No i leżeć i odpoczywać, żeby szyjka wytrzymała chociaż do 30 tyg.

Dzieć waży 414 gram.

Elu, co z Twoją szyjką, jaki Ty masz problem? A z tym rodzeństwem to chyba większość ma powtórkę z rozrywki Jeszcze chyba Rudominka ma 2 synków i spodziewa się 3? Czy pokręciłam?

Muffinka, ale od czego to krwawienie???? Nic Ci lekarz nie powiedział? Ja bym na zawał padła. Dobrze że już wszystko ok.

Dygotka, Goldika
Wy do tego samego lekarza chodzicie?

Aniu, wyślij PW do tej założycielki lipcówek i dowiesz się jak się tą sondę zakłada tak później? Już bym chciała żeby i mi tak mało zostało do końca

Ggora fajnie, że wszystko już ok po tym usg!!!

Oolong, dzięki za odp. Reszta badań w normie, mieści się w widełkach, tylko te płytki, czerwone krwinki, mocz i glukoza.
Biedna Zobaczysz będziesz teraz dużo leżeć i odpoczywać i będzie dobrze!!!!!
Ja też dziś odebrałam wyniki i glukozę na czczo mam za niską Ale nie wiem czy to dobrze, czy źle, no i mam 80% neutrofili, a norma jest do 70

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 15:05   #348
Seona
Zakorzenienie

Kkasikk, tylko że ja przy dziecku nie poleżę w spokoju. I jak tak dalej będzie się skracać, to do szpitala na przymusowe. Mam nadzieję, że jakoś mąż przejmie więcej obowiązków i będzie więcej czasu z małą spędzał a ja będę polegiwać

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-07-20, 15:11   #349
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Kkasikk, tylko że ja przy dziecku nie poleżę w spokoju. I jak tak dalej będzie się skracać, to do szpitala na przymusowe. Mam nadzieję, że jakoś mąż przejmie więcej obowiązków i będzie więcej czasu z małą spędzał a ja będę polegiwać

kochana lez i pieknie wyglądaj, żeby dzidzia się na świat nie pośpieszyła ... Mąż chyba zrozumie :P mam nadzieje :P fajnie mieć baby wcześniej, ale najfajnie zdrowe, w terminie więc życze spokoju, wypoczynku i dotrzymania min 35 tyg

30t 1d - ?
Stary 2011-07-20, 15:29   #350
owieczka86
Zadomowienie

Witajcieale miałam do nadrobienia
O 3.30 w nocy obudziła mnie burza :/ Usnąć nie mogłam a jak już usnełam to o 7 znowu pobudka przez burze :/ Teraz też już grzmi i duszno strasznie jest

Dziś się wzięłam za robienie ogóreczków kiszonych,bo ostatnio to mój TŻ robił-ja tylko troszkę pomnagałam a dziś sama się wziełam i wyszło 12 słoiczków litrowych i jeden 3litrowy Już się nie mogę doczekac kiedy będą dobre mniam mniam

Ona231
- gondola w tym wózeczku jest podobno bardzo duża i jest sporo miejsca na okrycie maluszka w zimie, założyłam wątek na forum z pytaniem o opinie i dziewczyny mi pisały że gondola jest naprawdę duża a jedyna wadą wózeczk a jest jego waga -> podobno dość ciężk dziewczyny nie polecają do bloków bez windy,ale mieszkam w domku więc waga nie jest dla mnie taka ważna

joamic1 - filmik super

gosiaczekkk85 - śliczny brzuszek, dresiki super

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
i spodenki i finito

Śłiczne ubranka My z TŻ wybieramy się w niedzielę bo na tygodniu do 18 pracuje i już mu się nie chce pochodzimy po wyprzedażach mam nadzieję że wreszcie i ja kupię coś dla naszego syneczka Wy juz macie tyle rzeczy kupionych a ja prawie nie mam nic,nie licząc kilku ubranek które dostałam od siostry po jej dziecku
trochę się boję że jak już zacznę kupować to nie będę mogła przestać hehe
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 15:43   #351
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:

Współczuję, ja też się boję o szyjkę, na razie jest ok ale przy częstych twardnieniach brzucha może się skracać, a niestety nadal mi się zdarzają.
A Tobie skróciła się sama z siebie czy przez skurcze?
Skrócona szyjka to niestety nie żarty, dlatego jak najwięcej leź. A lekarz nie wspominał o szewku lub krążku?
Stary 2011-07-20, 16:01   #352
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję, ja też się boję o szyjkę, na razie jest ok ale przy częstych twardnieniach brzucha może się skracać, a niestety nadal mi się zdarzają.
A Tobie skróciła się sama z siebie czy przez skurcze?
Skrócona szyjka to niestety nie żarty, dlatego jak najwięcej leź. A lekarz nie wspominał o szewku lub krążku?
Mi brzuch nie twardnieje a szyjka od wewnątrz trzyma mocno, tylko od zewnątrz, więc na razie o krążku nie myślimy. Mam przyjść za 2 tyg. Skróciła mi się sama z siebie W poprzedniej ciąży też się skróciła, ale była dłuższa i rozwarcie mniejsze (wtedy na opuszek palca). Na razie magnez 3x dziennie i luteina dopochwowo 2 x dziennie.

A podszyć można do 4 miesiąca, a u mnie już po ptokach bo 21 tydzień i 3 dzień.

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2011-07-20 o 16:03 Powód: dopisek
Stary 2011-07-20, 16:54   #353
ania21_21
Zadomowienie

Seona przykro mi z powodu skrócania się szyjki i rozwarcia leż jak najwięcej może poproś kogoś o pomoc przy małej

dziewczyny jak jest z siarką? kiedy powinna zacząć lecieć? wiem że u was niektórych już dawno leci a mi nie jest możliwe że dopiero będę miała pokarm po porodzie a siarka w ogóle mi nie będzie lecieć czy to oznacza że w ogóle nie będę miała pokarmu
Stary 2011-07-20, 16:58   #354
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Sonea - odpoczywaj jak najwiecej, może ktoś Ci pomoże przy małej.

dziewczyny coś na wesoło, kabaret o ciaży.
http://www.youtube.com/watch?v=AcVzuV3LNUU
Stary 2011-07-20, 17:00   #355
Ona231
Zadomowienie

Witam

Cytat:

Dzieć waży 414 gram.

Seona łatwo powiedzieć, ale za małą pewnie biegasz, do tego wiadomo obowiązki domowe. Ale musisz leżeć, odpoczywać jak najwięcej. Zdrowia Twoje i malucha najważniejsze . W pracy powinni to zrozumieć, a najlepiej powiedzieć, jak sprawa wygląda.

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
i spodenki i finito
Joamic jakie śliczne Słodziutkie, to dopiero początek zakupów, pewnie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Witajcieale miałam do nadrobienia
O 3.30 w nocy obudziła mnie burza :/ Usnąć nie mogłam a jak już usnełam to o 7 znowu pobudka przez burze :/ Teraz też już grzmi i duszno strasznie jest

Dziś się wzięłam za robienie ogóreczków kiszonych,bo ostatnio to mój TŻ robił-ja tylko troszkę pomnagałam a dziś sama się wziełam i wyszło 12 słoiczków litrowych i jeden 3litrowy Już się nie mogę doczekac kiedy będą dobre mniam mniam

Ona231
- gondola w tym wózeczku jest podobno bardzo duża i jest sporo miejsca na okrycie maluszka w zimie, założyłam wątek na forum z pytaniem o opinie i dziewczyny mi pisały że gondola jest naprawdę duża a jedyna wadą wózeczk a jest jego waga -> podobno dość ciężk dziewczyny nie polecają do bloków bez windy,ale mieszkam w domku więc waga nie jest dla mnie taka ważna

Śłiczne ubranka My z TŻ wybieramy się w niedzielę bo na tygodniu do 18 pracuje i już mu się nie chce pochodzimy po wyprzedażach mam nadzieję że wreszcie i ja kupię coś dla naszego syneczka Wy juz macie tyle rzeczy kupionych a ja prawie nie mam nic,nie licząc kilku ubranek które dostałam od siostry po jej dziecku
trochę się boję że jak już zacznę kupować to nie będę mogła przestać hehe
Kurcze no to dla mnie ciężko, ale dziękuję za odpowiedź Pewnie jeszcze się zastanowię, bo w sumie mam gdzie schować, a gondolę można wypiąć
Ja też za wiele nie mam rzeczy ale moje dziecię, nie chce się ujawnić
A ogórkiem bardzo chętnie się poczęstuję, jak już będą dobre

U mnie dzisiaj burza za burzą, do tego duszno, także też nie najlepiej się czuję.

Ania nie każdej kobiecie leci, także spokojnie, o niczym to nie świadczy, właściwy pokarm zaczynają piersi produkować po porodzie Nie przejmuj się

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-07-20 o 17:01
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-20, 17:12   #356
ggoraa
Zadomowienie

Dopiero zasiadlam, sprzatalam ponad 5 godzin! Wzielo mnie za szorowanie wszystkiego co pod reka mam.

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
485F??? a gdzie ty mieszkasz ze tak tanio? ja probowalam znalezc jednopokojowe w granicach 800F i nie udalo mi sie. Ale to Londyn i niestety wschodni wiec ceny poszly w gore ze wzgledu na zblizajaca sie olimpiade.
I tak zdecydowalismy sie wrocic do Polski jak maluszek podrosnie tak z 2 miesiace wiec juz zostajemy w starym mieszkaniu.
Ja pierdziele jakie ceny!!! Ja swoj dom w szkocji wynajmuje lokatorom za 550 F ( 2 duoble room, 1 single room, study box, living room, dining room , kuchnia, kibelek, ogrod, wysokie ogrodzenie- pietrowy)....ale tam zawsze bylo taniej jak w anglii
DREAMNES - rewelacyjne zdjecie!
WITAMINKA - wlasnie rpzyszlo do nas i nie bylo pradu ponad pol godziny, ale juz polazlo dalej ( przynajmniej podlewanie kwiatkow mam z glowy )
Seona - odpoczywaj jak najwiecej i nie schylaj sie, trzymam kciuki, aby wszystko bylo ok!
ANIA - mi tez jeszcze nie leci, a juz 25 tydzien. W pierwszej ciazy mniej wiecej w tym czasie juz zaczynalo mi kapac
Stary 2011-07-20, 17:14   #357
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
OOlong
Ja na pewno nie mam tego z linku, prędzej to
http://allegro.pl/mydelko-odplamiani...678860251.html
wróciłam z zakupów z tym mydełkiem Beckmanna, odplamiaczem Ariel i saszetką Vizir, będę testowała wszystko po kolei

Cytat:
Seona przykro mi z powodu skrócania się szyjki i rozwarcia leż jak najwięcej może poproś kogoś o pomoc przy małej

dziewczyny jak jest z siarką? kiedy powinna zacząć lecieć? wiem że u was niektórych już dawno leci a mi nie jest możliwe że dopiero będę miała pokarm po porodzie a siarka w ogóle mi nie będzie lecieć czy to oznacza że w ogóle nie będę miała pokarmu
mi w ciąży nic nie leciało, a po porodzie nie było problemu w karmieniem, jadł tylko pierś do 5 miesiąca

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-20, 17:17   #358
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Dopiero zasiadlam, sprzatalam ponad 5 godzin! Wzielo mnie za szorowanie wszystkiego co pod reka mam.

Ja pierdziele jakie ceny!!! Ja swoj dom w szkocji wynajmuje lokatorom za 550 F ( 2 duoble room, 1 single room, study box, living room, dining room , kuchnia, kibelek, ogrod, wysokie ogrodzenie- pietrowy)....ale tam zawsze bylo taniej jak w anglii
DREAMNES - rewelacyjne zdjecie!
WITAMINKA - wlasnie rpzyszlo do nas i nie bylo pradu ponad pol godziny, ale juz polazlo dalej ( przynajmniej podlewanie kwiatkow mam z glowy )
Seona - odpoczywaj jak najwiecej i nie schylaj sie, trzymam kciuki, aby wszystko bylo ok!
ANIA - mi tez jeszcze nie leci, a juz 25 tydzien. W pierwszej ciazy mniej wiecej w tym czasie juz zaczynalo mi kapac
cholercia a u nas flat 2 bedroom kosztuje 550f najtaniej w mojej agencji zaczyna się od 575f a dom około 600f 2 bedroom matko dlaczego nie mieszkam w Szkocji

a ja jestem w 30 tyg i nie widać siarki
Stary 2011-07-20, 17:18   #359
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
cholercia a u nas flat 2 bedroom kosztuje 550f najtaniej w mojej agencji zaczyna się od 575f a dom około 600f 2 bedroom matko dlaczego nie mieszkam w Szkocji

a ja jestem w 30 tyg i nie widać siarki
co się martwisz, może lepiej, nie brudzisz niczego
po porodzie będzie jak trzeba

Stary 2011-07-20, 17:20   #360
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
co się martwisz, może lepiej, nie brudzisz niczego
po porodzie będzie jak trzeba
Właśnie się tego bałam że jak nie mam siarki = nie ma pokarmu po porodzie a bym chciała karmić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości