![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
oolong - na te plamy z owoców spróbuj moze kwaskiem cytrynowym
Dreamnes - gratuluje, piękna rodzinka witaminko - współczuje Ci, ja bym psychicznie nie wytrzymała w takiej sytuacji. Mnie juz trafia to, że mój TŻ juz ponad rok pisze swoja druga prace mgr i nie moze sie obronić... Tyle tylko ze juz jest magistrem i pracuje. Aniu - może warto zapytać tych wyprowadzających sie sąsiadów ile płacili Zauważyłam, że moja Helcia boi się burzy i grzmotów ![]() Myślicie ze takie maleństwo jakoś to odczuwa? |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze to jednodniowy wyskok ![]() Później ponadrabiam (I hope...) Teraz ide kisić ogórki ![]() ![]() A.. a ja dziś kupiłam słodkie rajstopki dla niuni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ładny brzusio ![]()
![]() |
#333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bakteriuria bezobjawowa u ciężarnej to tez wskazanie do leczenia ![]() dzieki za rady z kwaskiem, jeszcze to spróbuję - sypię trochę, polewam wodą, odczekuję i do pralki? czy trzeba spłukać przed praniem? czy może potrzeć z tym kwaskiem też? no i czekam na nazwe mydełka.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Rozeznanie
|
ja plamę nacieram wilgotną paćka kwaskową i czekam, plama moze zejść nawet bez prania, ale lepiej wyprać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
ja jak leciałam wczoraj i usnełam w samolocie a tu nagle turbulencja to tak zaczęła się wiercić. Na pewno się przestraszyła... gorzej niz ja
#337 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane.
Ja dziś roztapiam się jak lody, wszędzie burze, ochłodzenie i wogle a u nas jak zwykle, eh, 35 st w cieniu i kicha z chłodkiem. Z synkiem bylismy rano na zakupach, potem z tatą w piłę pograł i od obiadu siedzimy w domy bo skwar. Ggora szczerze się cieszę ze z córeczką wszystko dobrze i że z torbielikami z serduszkiem juz spokój, ![]() ![]() ![]() WItaminko mam nadzieję że przyjdzie taki czas ze będziesz spokojna finansowo, życzę Ci tego z całego serduszka ![]() Resztę co miałam napisać zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
bratowa tżta urodziła po 14tej chłopca 2900kg... porod trwał 11h... więcej nic nie wiem i mnie nie interesuje....
co do przyłapania-najlepsze jak stanełam w drzwiach, oczy w słup, szok, a ona- a bo mi cos upadło do terebki i widze jak moj telefon wrzuca.... nosz szok jakich malo.... od razu wylecialam z mieszkania i juz nigdy wiecej swojej torebki tam nie zostawilam...a ni nic ![]() u nas sie chmurzy... bedzie padalo .... mogloby sie ciut ochlodzic bo duchota ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Aniu taki zupełnie off topic - zaglądam czasem do lipcówko - sierpniówek, i tam dziewczyna dodała sondę jak dobiły do 4500 posta, także jest to możliwe. Ale jak to się robi to pojęcia nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
OOlong
Ja na pewno nie mam tego z linku, prędzej to http://allegro.pl/mydelko-odplamiani...678860251.html
![]() |
#342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z tego wszystkiego zapomniałam wam powiedzieć ze byłam na 3d usg z moim tż! pierwszy raz był ze mną na usg ![]() ![]() mała sie wiercila i nie dało sie zrobic extra zdjecia... ale na tym widac oko nosek i buzie ![]()
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
o w morde...w Lodzi taka burza, ze szok !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sciana deszczu to malo powiedziane !!!!
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Poczytam za chwilę, bo teraz wyżalę się po wizycie
![]() 21 tydzień i nie mam szyjki już prawie ![]() ![]() ![]() Do tego od ostatniej wizyty przytyłam... 4 kg!!! Ważę 62 kg ![]() Dzieć waży 414 gram. No i dostałam L4 ![]() ![]() Elu, co z Twoją szyjką, jaki Ty masz problem? A z tym rodzeństwem to chyba większość ma powtórkę z rozrywki ![]() ![]() Muffinka, ale od czego to krwawienie???? Nic Ci lekarz nie powiedział? ![]() Dygotka, Goldika Wy do tego samego lekarza chodzicie? Aniu, wyślij PW do tej założycielki lipcówek i dowiesz się jak się tą sondę zakłada tak później? ![]() ![]() Ggora fajnie, że wszystko już ok po tym usg!!! Oolong, dzięki za odp. Reszta badań w normie, mieści się w widełkach, tylko te płytki, czerwone krwinki, mocz i glukoza. |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to na doła ![]() ![]() dreamnes ![]() ![]() My jutro prosto po pracy jedziemy, i tez już się nie mogę doczekać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
To już ostatnie zakupy w tym miesiącu, bo zbankrutuje chyba
http://allegro.pl/pumpkin-patch-cudn...718815914.html nie wiem czy tą pokazywałam http://allegro.pl/next-bluzeczka-w-r...710024350.html i spodenki i finito http://allegro.pl/esprit-cudne-spode...718816070.html
#347 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś odebrałam wyniki i glukozę na czczo mam za niską ![]() ![]()
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Kkasikk, tylko że ja przy dziecku nie poleżę w spokoju. I jak tak dalej będzie się skracać, to do szpitala na przymusowe. Mam nadzieję, że jakoś mąż przejmie więcej obowiązków i będzie więcej czasu z małą spędzał a ja będę polegiwać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana lez i pieknie wyglądaj, żeby dzidzia się na świat nie pośpieszyła ... Mąż chyba zrozumie :P mam nadzieje :P fajnie mieć baby wcześniej, ale najfajnie zdrowe, w terminie ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Witajcieale miałam do nadrobienia
![]() O 3.30 w nocy obudziła mnie burza :/ Usnąć nie mogłam a jak już usnełam to o 7 znowu pobudka przez burze :/ Teraz też już grzmi ![]() ![]() Dziś się wzięłam za robienie ogóreczków kiszonych,bo ostatnio to mój TŻ robił-ja tylko troszkę pomnagałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona231 - gondola w tym wózeczku jest podobno bardzo duża i jest sporo miejsca na okrycie maluszka w zimie, założyłam wątek na forum z pytaniem o opinie i dziewczyny mi pisały że gondola jest naprawdę duża a jedyna wadą wózeczk a jest jego waga -> podobno dość ciężk dziewczyny nie polecają do bloków bez windy,ale mieszkam w domku więc waga nie jest dla mnie taka ważna ![]() joamic1 - filmik super ![]() gosiaczekkk85 - śliczny brzuszek, dresiki super ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
Śłiczne ubranka ![]() ![]() ![]() ![]() trochę się boję że jak już zacznę kupować to nie będę mogła przestać ![]() ![]()
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Tobie skróciła się sama z siebie czy przez skurcze? Skrócona szyjka to niestety nie żarty, dlatego jak najwięcej leź. A lekarz nie wspominał o szewku lub krążku?
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A podszyć można do 4 miesiąca, a u mnie już po ptokach ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2011-07-20 o 16:03 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Seona przykro mi z powodu skrócania się szyjki i rozwarcia leż jak najwięcej może poproś kogoś o pomoc przy małej
![]() dziewczyny jak jest z siarką? kiedy powinna zacząć lecieć? wiem że u was niektórych już dawno leci a mi nie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Rozeznanie
|
Sonea - odpoczywaj jak najwiecej, może ktoś Ci pomoże przy małej.
dziewczyny coś na wesoło, kabaret o ciaży. http://www.youtube.com/watch?v=AcVzuV3LNUU |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też za wiele nie mam rzeczy ![]() ![]() A ogórkiem bardzo chętnie się poczęstuję, jak już będą dobre ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj burza za burzą, do tego duszno, także też nie najlepiej się czuję. Ania nie każdej kobiecie leci, także spokojnie, o niczym to nie świadczy, właściwy pokarm zaczynają piersi produkować po porodzie ![]() ![]()
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-20 o 17:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Dopiero zasiadlam, sprzatalam ponad 5 godzin! Wzielo mnie za szorowanie wszystkiego co pod reka mam.
Cytat:
DREAMNES - rewelacyjne zdjecie! WITAMINKA - wlasnie rpzyszlo do nas i nie bylo pradu ponad pol godziny, ale juz polazlo dalej ( przynajmniej podlewanie kwiatkow mam z glowy ![]() Seona - odpoczywaj jak najwiecej i nie schylaj sie, trzymam kciuki, aby wszystko bylo ok! ANIA - mi tez jeszcze nie leci, a juz 25 tydzien. W pierwszej ciazy mniej wiecej w tym czasie juz zaczynalo mi kapac ![]()
![]() |
#357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja jestem w 30 tyg i nie widać siarki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po porodzie będzie jak trzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
Właśnie się tego bałam że jak nie mam siarki = nie ma pokarmu po porodzie a bym chciała karmić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.