|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Na poczatku na pewno... my też kiedyś zaczynaliśmy od filmów, ale kończyliśmy........nooo.. ...inaczej
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
![]() Ja Amy znam tylko Rehab a o Norwegii slyszalam tylko, ze chyba jakis wybuch byl tak? Bo nie wiem...---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Babcia mi maliny przyniosla
|
#333 |
|
Wtajemniczenie
|
oj stało się we wtorek, bo miałam znowu atak przyspieszonego tętna, ale tż stanął na wysokości zadania... zaczelo sie w tym roku w lutym i takie mam napady,tak zrobilam echo,na którym wyszła wad serca, pozniej skierownie i czeknaie 2 mce na wizte u kardiologa, ktory dalej mnie popchnął a badania. Jezeli sie potwierdzi to czeka mnie zabieg. A ja tu chcialam we wrzesniu szukac nowej pracy.Pozyjemy zobaczymy...Narazie pije melise,biore magnez. Tż nwet nie wyobraza sobie,że jutro nie bede się z nim widzieć....Chyba naprawde mu zależy
|
|
|
|
#334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc raczej lipa... zaraz wybiera się do strażnika, bo ten sam ma dzisiaj zmianę w nocy, może coś widział/słyszał ale to jest patologia z tym osiedlem, bo jak ktoś stanie 1 cm na zakazie (na tej kopercie) to od razu dzwonią na straż miejską, która zakłada blokadę, a jak jest jakaś rozruba, czy całonocna impreza, to nie pisną nic Cytat:
![]() PIONA Ala, u nas zapowiada się wieczór filmowy no, ale na filmach tylko się skończy
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie wiem jakie piosenki ma Amy,ale szkooda kobiety
Ala maraton rrrrarrrrowy :PStraszny ten zamach w Norwegii dobrze,ze santom jest z dala od Oslo.Ogladalam zdjecia rannych ludzi cos okropnego A ja dzis ide do tz i robimy sobie moja imieninowa pipijawe moj domowy likierek i tz domowe winko musimy skosztowac czy dobre,bo bedziemy na wesele robic,ja bym z checia zrezygnowala calkowicie z wodki tylko dala wina, likiery,nalewki,bimber i sliwowice przy wiejskim stole,no i moze piwo i koniec zadnej wodki,tym bardziej,ze i u mnie i u tz w rodzinie sa alkoholicy:/a otem ja mam sie meczyc tancu z takim pijokiem
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Zamach w Oslo - bomby i strzelanina
![]() Kamealne popijawy są naj! tylko takie uznaję. Miłego wieczoru Kinia ![]() Kamea, widać ochrona umywa ręce jak się robi poważniej. Żenada
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-07-23 o 19:48 |
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
na szczesci jestesmy z daleka od Oslo
![]() Ala, bylwybuch w oslo wlasnie, gdzie zginelo 7 os, a na wyspie byla jakas kolonia modziezowa i jakis po✂✂✂ zaczal strzelac i zginelo ponad 80 dzieci;( troszke musisz sobie poczekac na wersaleczke, ale warto bedzie a co do filmow to sie zgodze z Gaja;pGaja, ale ten Twoj kroolis jest slodkasnyyyyyyy;D mniamciu!! no i J. zaskakuje Cie z kazdym kolejnym dniem fajnie jest tak odkrywac kolejne aspekty partnera, szczegolnie jesli sa MEGA POZYTYWNE!!!!a my wrocilismy od tesciow i wiecie co?? kolejny raz nas zaskoczyli na nasza czesc zamowili wielgasnego torta i postawili szampana ale sie nam milo zrobilo i jakos wlasnie na luzie gadalismy o slubie, mimo, ze tesciu zawsze taki ciochobzdziel byl fajnie bylo![]() dzwonilam tez do moich i tez sie ciesza
|
|
|
|
#338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie bedzie tylko filmowy bo @ ci to wiedza kiedy wyjechac ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Piona, ja tez wole kameralnie ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ja wiem jak sie wspolne ogladanie filmow konczy, nie mam dwoch lat
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłaś powiedzieć, żeby pojechali za tydzień ![]() Straszny ten zamach wychodzisz z chaty i nie wiesz, czy wrócisz...
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
straszne, a tym bvardziej, ze w zyciu sie niespodziawalam, ze cos takiego moze sie wydarzyc w Norwegii: kraju ktory uchodzil za cichy i nikomu nie wadzacy...
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
A, właśnie, nie skomentowałam Ali wersalki. Nadrabiam. ala, to bajerancko, że zamówiłaś. Nie korci Cię, żeby dodatkowo wydać majątek na pierdoły? Wiesz, wazon jakiś, serwetka etc?
![]() To Ty już taka duża jesteś i wiesz co to rrrr? łaaał ![]() Santom, ale uroczy teściowie! jeju, jak miło! chlip. pożycz teściów Oj tak, J. sobie plusuje, plusuje ![]() wszystkie zamachy i strzelaniny są straszne. Czytałam kiedyś książkę o chłopaku, który zrobił masakrę w amerykańskiej szkole pisaną z perspektywy matki. Przerażająca, bardzo dogłębnie psychologiczna - mimo trudnej tematyki pochłonęła mnie na wiele godzin. O tę. http://isbn.blox.pl/2009/02/Lionel-S...o-Kevinie.html Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-07-23 o 20:05 |
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak czytam o tej Norwegii i wytlumaczcie mi jak to bylo. Pisza, ze ten sam koles stoi za wybuchami w Oslo i strzelanina na wyspie... Najpierw byly wybuchy tak? A co sie z tym gosciem stalo? Aresztowali go czy co?
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
kupilam od razu ramke na zdjecie dla T., od razu wsadzilam fote i dzisiaj mu dalam korci, oczywiscie, ze korci dlatego w planach jest jeszcze lampa sufitowa i żabki do karnisza bo stwierdzilam, ze po co mi karnisz caly skoro moge kupic żabki z tym, ze chce jakies porzadniejsze te ropuchy a no i jak żabki to i moze kupie sobie firanke jakas fajna bo w domu mam tylko takie w kwiatki, misie i inne hipopotamki mozecie mi doradzic jakis fajny ksztalt firanki bo nie wiem czy chce taka zwykla prosta a no i jeszcze musze kupic material, zeby babcia zrobila mi nowe obicie do tej pufy mojej niebieskiej chce czerwony sztruks ale cos znalezc nie moge
|
|
#343 |
|
Wtajemniczenie
|
Amy Winehouse znałam tylko Pudelka, raptem rok starsza ode mnie, szkoda jej.. Zamach w Oslo to straszna rzecz.... przecież tym ludziom co przeżyli będą się śnić koszmary do końca życia...Norwegowie są nauczeni nie okazywać swych negatywnych emocji na zewnątrz - pisali w ostatnim Newsweeku na temat rodziny olskiej, której odebrano dziecko w Norwegi.Mój tż zachwycił się Norwegią,ze względu na ich podejście do życia,mentalnośc, i że człowiek nie jest człowiekowi wilkiem
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Bo w ogole dodatki bede miala czerwone skoro stolik jest czerwony, lampka i kosz na smieci
to pufa bedzie tyż czerwona tylko cholera teraz mi rolety nie pasuja są zielone
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha i zieleń
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
bedzie czerwien, bordo (tudzież burgund) i brąz choc ta sciana cieple kakao nie wyglada jak beż bardziej mi mysi przypomina, ale ok no i wersalka bedzie cala taka ciemna brązowa...
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam nad czerwona wersalka, ale stwierdzilam, ze bedzie za bardzo burdelowo
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie fajne połączenie, ale takie ciemnawe trochę
![]() Macie: http://www.ceneo.pl/12803360
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzilam, ze lepiej bedzie jak bedzie cala w ciemniejszym brazie bo ten jasny to zarazi sie pobrudzi...
Chcecie to wam pokaze jak teraz pokoj wyglada i dzieki tym kolor jest przynajmniej przytulnie bo wczesniej to tak chlodno bylo... Zdjecie troche rozmazane ale najlepiej ukazuje kolor burdelowy
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy takie firanki nie na całe okno - mają może ze 30-40 cm długości. Dekorują, ale nie zasłaniają świata. kompromis, bo J nie lubi długich
łojrety, gruntowny remont prowadzisz. Ale Ci doooobrze! Bibeloty i duperele to moja słabość, ale po pierwszym HURRA stwierdzam, że to tylko zbieracz kurzu i koniec końców szczędzę ich sobie ![]() ładnie to wygląda, ale czekaj...czy Ty aby nie miałaś już ściany w podobnym kolorze?
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-07-23 o 20:24 |
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie Gajus, zbieracze kurzu
tak samo jak ogrom poduszek. Mama mi juz dzisiaj mowila, ze jakby co to babcia moze mi zrobic poszewski na poduszki bo jaskow przeciez duzo mamy i moga sobie lezec na wersalce, ale wlasnie ja nie chce duzo poduszek bo juz tak mialam i mnie wkurzaly bedzie minimalistycznie i mam nadzieje dorosle (na pewno bardziej dorosle niz poprzednio ). A firanek nie chce dlugich, w sensie takich do ziemi. Do parapetu to max ale nie wiem jaki ksztalt...
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Tak o bylo
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy falkę, ale to z braku funduszy - dostaliśmy je od babci przy okazji przeprowadzki. ładne są, ale wiszą non stop i już mi się przejadły
mi się żakardowe podobają i te makarony wyglądają fajnie. O, jak te: http://allegro.pl/firanki-makarony-s...712658701.htmlTez mi się marzy taki nowoczesny wystrój minimalistyczny. Najpierw trzeba będzie zamówić dywan, ale nie stać nas na taki wielki jak jest teraz, a jak weźmiemy mniejszy to królik będzie bardzo niezadowolony, więc nie wiem co zrobimy ![]() Teraz ciemniej. Ładniej
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Haha teraz krolik ma decydujacy "glos" widze
![]() Ciesze sie, ze ci sie podoba ![]() A na makarony mialam swojego czasu faze ale stwierdzilam, ze mi sie znudza szybko ja chce zwykla, biala firanke... http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...og&sa=N&tab=widoradzcie
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2011-07-23 o 20:44 |
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z Gają, teraz zdecydowanie lepiej
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
królika to teraz wszyscy na rękach noszą. metaforycznie, bo fizycznie się nie daje
![]() Ale mi się marzy taki dywan! http://allegro.pl/show_item.php?item=1710453482 - tylko większy. żeby pasował kolorystycznie do kanapy i robił kontrast dla jasnych mebli,a jednocześnie nie gryzł się z wzorkiem na kanapie ach, ale ile to kosztuje ![]() Znudzą, nie znudza, jak się ma duzo kasy można kupowac
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tez uwazam, ze lepiej (nieskromnie) bo nie jest nas*ane dziecinnymi, wiszacymi pier*ułkami... a bedzie jeszcze lepiej jak bedzie wersalka i firanka ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Gajus, ale makarony teraz sa tanie w porownaniu z tym co bylo chociazby rok czy dwa wstecz na prawde... Pochodz po Castoramie czy innym Praktikerze, tam tez sa ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Fajny dywan! Taki czarrrrny ![]() A my dzisiaj ogladalismy inspiracje sypialnianie i wiecie co? Podobaja nam sie okragle łóżka haha z tym różem to mam nadzieje żartowal
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dorosło
![]() Serio? patrzyłam na allegro to tak po 30-40 zł bo na inne wycieczki nie bardzo mam czas ![]() Fiolet ładny kolor, moj ulubiony, ale róż? no nieeee ![]() Okrągłe łóżko? nieeeee. Oj rety! porpo łóżek! Ale to nasze jest bycze. 200 cm x 160 cm i możemy się po nim ganiać. Jedyny słuszny wymiar łóżka. Wreszcie nie jestem bita w nocy
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-07-23 o 20:52 |
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
No to 30 zl to tanio! Sa i za 70 wiec wiesz
![]() A taka firanka ile moze kosztowac?
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, ale wiem, że firanki z natury są drogie
skoro 30-40 zł to tanio
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

a o Norwegii slyszalam tylko, ze chyba jakis wybuch byl tak? Bo nie wiem...

ale to jest patologia z tym osiedlem, bo jak ktoś stanie 1 cm na zakazie (na tej kopercie) to od razu dzwonią na straż miejską, która zakłada blokadę, a jak jest jakaś rozruba, czy całonocna impreza, to nie pisną nic
milego wieczorku!