|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe "staraczki" II - część zaciążyła, a reszta się stara.
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;28426365]Mnie kilka lat temu też coś ugryzło, i miałam całą dłoń spuchniętą to lekarka kazała smarować altacetem, tylko nie wiem nawet co to było bo nie poczułam ugryzienia
![]() Miejmy nadzieję że mała zacznie dochodzić do siebie ![]() Ja tez nie wiem co ja ugryzlo bo ona chyba nawet tez sama sie nie skapla kiedy bo nic nie krzyczala zauwalam dopiero jak spuchło ![]()
![]() |
#332 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja muszę iść po wapno do apteki bo synek szwagierki do nas przyjeżdża na tydzień i gdyby go coś ugryzło to wolę mu podać, a druga rzecz że mój pies uwielbia robić polowanie na wszystko co lata po jego polu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Gdzie wy sie wszytskie podziewacie
![]()
![]() |
#334 |
Konto usunięte
|
wywiało wszystkie
![]() Rybka się wygrzewa na Krecie a Natkulec pewnie o dzieciach z teściową plecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;28430124]wywiało wszystkie
![]() Rybka się wygrzewa na Krecie a Natkulec pewnie o dzieciach z teściową plecie ![]() Ale ci sie zrymowało, dobre ![]()
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
sprzątałam całe pól dnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
witam,
dawno mnie nie było ![]() gdyż w weekend wylądowałam z powodu krwawienia w szpitalu. ![]() Leżałam tydzień na podtrzymaniu ciąży... ![]() Jak dla mnie to był istny wstrząs - jak można w tych czzasach trafić pod TAKA opieke i być tak traktowanym!! ![]() ![]() po pierwsze krwawiąc, zapłakana i zestresowana siedziałam 40 min na izbie przyjęć gdzie pomimo próśb moich i męża nie chciano wezwać lekarza dopóki Pani nie wypisze karty przyjęcia! zajęło jej to 40 min; ja przeżywałam koszmar a ona... ona miała czas... ![]() ![]() po drugie miałam leżeć, a musiałam sama ścielić ![]() po trzecie były wielkie problemy z odwiedzinami ![]() traktowanie kobiet wogóle w zaawansowanej ciąży skandaliczne ![]() o tabletke na ból brzucha prosiłam się od 3 w nocy do 17stej dnia następnego !! ![]() brudno i obskurnie w toalecie ![]() ![]() jestem zszokowana !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Polskich szpitalach niestety tak jest, ja przeszłam nieomalo to samo jak sie nie dopytal, doprosil to by czlowiek nic nie wiedzial i nic nie mial ![]()
![]() |
![]() |
#339 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak z dzidzia? Wszystko ok? Pamiętaj do porodu nie kieruj się tym gdzie Twój lekarz pracuje tylko jak się pacjentkami zajmują. Ja to bym tą sprawę nagłośniła, nie do pomyślenia jest żebyś czekała na lekarza bo jakaś pipa papierki wypełnia, najpierw powinni ratować dziecko a później zająć się papierkową robotą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;28434488]To dobrze że efekt jest ![]() ![]() [/QUOTE] heh wystarczy że wejdzie do łazienki i będzie to samo ![]()
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest to samo
![]()
![]() |
#342 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
odpisze Wam i niestety na kilka dni mnie nie bedzie bo moje samopoczucie jeszcze nie jest za dobre... musze odpoczywac
![]() z dzieckiem było wszystko ok i jest; chodź przed wyjściem nie zrobiono mi nawet usg ![]() leżałam w szpitalu w Zabrzu. Ciesze sie tylko ze dziecku nic si enie stalo... chodz tak jak mowie wizyta w szpitalu i tydzien leczenia byl dla mnie tak wykanczajacy ![]() jak przypominam sobie ta izbe przyjec to mam lzy w oczach naprawde. ze strachu trzesly mi sie rece a pani zadawala pytania i spisywala dane... ja krwawilam, a ona pisala... prosilam o lekarza - ona pisala... niemal wpadlam w panike... jedyne o czym myslalam to ze pewnie stracę dziecko. wiedzialam ze ten szpital to blad jak tylko przekroczylam próg ![]() ![]() nikt nie chcial mi powiedziec co z dzieckiem, ani dlaczego krwawie. NIKT. dopiero jak sie dopytywalam. to bylo straszne i jak z hororu. jeszcze nie pozwolono mojemu mezowi ze mna zostac; nikt do mnie ne przyszedl lezalam na sali i pocieszaly mnie jedynie kobiety ktore tam byly... ahh... ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- myślę, że za dwa trzy dni - do Was dołączę teraz marzę tylko o śnie. czuje sie tak źle że musze mieć pomoc przy dojściu do łazienki, ubieraniu się.. jestem rozstrzęsiona po tym wszystkim ale bardzo szczesliwa ze juz w domu - kilka dni wiecej tam i bym sie chyba nie pozbierała. ![]() ![]() muszę dojść do siebie i czekam na wizyte u ginekologa a ta dopiero za dwa tygodnie. narazie mam tabletki na podtrzymanie - w aptece zostawiłam 100zł.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#345 |
Konto usunięte
|
stubbornme odpoczywaj Kochana jak najwięcej, i dbaj o siebie, a jak będziesz miała siły to wejdź do nas bo czekamy na Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Cześć!
stubbornme trzymaj się kochana ![]() dla mnie dziejszy dziń był baaaaardzo długi. Rano byliśmy z tż w USC po papiery do kościoła, potem byłam u fryzjerki ufarbować i podciąć włosy, ale bez zmiany koloru ![]() Mieliśmy pojechać dziś tylko po oświetlenie na górę, a zeszło cały dzień. Najpierw byliśmy w Black Red White i kupiliśmy komplet obiadowy, narzutę na łóżko i jeszcze parę rzeczy. Potem po to oświetlenie do Leroy Merlin chcieliśmy kupić żyrandole takie same do salonu i pokoi tylko na 3 i 5 żarówek, w tym akurat był tylko na 5 ale sprawdziła w innym no i było, więc pojechaliśmy do tego drugiego Leroy który jest na innym krańcu miasta. Tam się okazało że tylko jeden jest na 3 a nam 2 potrzebne i że w trzecim Leroy jest który jest na jeszcze innym krańcu miasta, blisko Black Red White ![]() ![]() ![]() Jutro montują nam meble i sprzęty w kuch no i wreszcie będą meble w sypialni salonu więc wrzucę fotki. Trzymajcie się, buzka ![]()
![]() |
#347 |
Konto usunięte
|
Dzień doberek
![]() Co tu taka cisza dziś? Natkulec ależ zrobiłaś km ![]() I imieniny wyprawiasz pewnie bezalkoholowe, bo jak Ty się napić nie możesz to nikt nie może ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- 2011karina widzę że nas podglądasz co u Ciebie? bo się nie odzywasz już sporo czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;28444365]Dzień doberek
![]() Co tu taka cisza dziś? Natkulec ależ zrobiłaś km ![]() I imieniny wyprawiasz pewnie bezalkoholowe, bo jak Ty się napić nie możesz to nikt nie może ![]() Cześć ![]() ![]() ![]() zaraz się chyba jeszcze położę, o 7:30 przywieźli już meble, a teraz inni montują te w kuchni ![]()
![]() |
#349 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja od 5 nie śpię bo mnie coś mdli ![]() ![]() Kiedy masz wizytę u gin? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;28444448]Wiadomo jak nie ma alkoholu nie ma zabawy
![]() Ja od 5 nie śpię bo mnie coś mdli ![]() ![]() Kiedy masz wizytę u gin?[/QUOTE] mnie mdli prawie non stop, wieczorem jest lepiej, chyba że coś jem to nie, ale nie mogę ciągle jeść bo będę szersza niż dłuższa ![]() gin kazała za 4 tyg więc wychodzi 15.08 ale że jest święto to pójdę 17.08
![]() |
#351 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moja przyjaciółka to je tylko warzywa i owoce bo na widok mięsa leci do łazienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale tu cisza ![]() U mnie dzis okropna pogoda bez przerwy pada od wczoraj nawet sie nosa nie chce wychyla za drzwi ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() |
#353 |
Konto usunięte
|
Hejo
![]() U mnie też pogoda do ![]() ![]() ![]() Dobrze że się Pietrusia odezwałaś bo myślałam że wątek nam wymiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;28460143]Hejo
![]() U mnie też pogoda do ![]() ![]() ![]() Dobrze że się Pietrusia odezwałaś bo myślałam że wątek nam wymiera ![]() No cos Ty, my na to nie pozwolimy ![]() Wczoraj nie pisalam bo sie troche pochorowałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#355 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;28460362]Oj Ty bidulko
![]() ![]() Dzis juz jest dobrze, juz zjadłam sobie małe co nie co i nie wymiotowałam wiec mysle ze cos mi zaszkodzilo i zostalo to juz usuniete z organizmu ![]()
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Ja weekend spędziłam w rodzinnym domu u mamy
![]() Pietrusia - ja z moją Wiktorią też kiedyś wylądowałam na pogotowiu po ugryzieniu pszczoły w dloń spuchła jej cała ręka. Okazało się , że jest uczulona na jad pszczeli i lekarz kazał uważać, bo następnym razem może jej spuchnąć np gardło, co grozi uduszeniem :/ Miałam w tym cyklu mierzyć temp. ale udało mi się dopiero raz, bo zapomniałam wziąść ze sobą termometru :/ ale w sumie jeszcze mam @ więc dużo nie straciłam. stubbornme - współczuję przejść w szpitalu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Cześć!
u mnie też cały dzień leje, byliśmy znowu na zakupach, tym razem w Ikei ![]() ![]()
![]() |
#359 |
Konto usunięte
|
Klementyna to mierz kochana cykl tylko z samego rana nie wstając z łóżka i zapisuj
![]() Natkulec to masz zabiegany dzień, z niecierpliwością czekam na fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane,
Ja od dziś na urlopie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słuchajcie, mam do Was jeszcze takie pytanko. W tym cyklu pierwszy raz odważyłam się zrobić testy owulacyjne. W 11 dc (28.07 - czwartek) pod wieczór wyszły mi dwie grube krechy co wskazywałoby na owulację za 24-48 h, czy jak było cimci rimci właśnie w ten 11 dc i potem już nic to czy jest szansa na zapłodnienie?, bo potem na drugi dzień wynik testu owulacyjnego już był negatywny, nie wiem czy to prawidłowo ![]() ![]() pozdrawiam Was i nie zapomnijcie o mnie ![]()
2004 - 39/40 tc cesarskie cięcie 2009 - 14 tc 2010 - 15 tc z pessarem 2011 - 16 tc ze szwem McDonalda 2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc 30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo 09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc Edytowane przez wranes Czas edycji: 2011-08-01 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.