Samotnice ,pod każdym względem . Tu wypłaczcie wszystkie żale - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-31, 02:49   #331
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Samotnice ,pod każdym względem . Tu wypłaczcie wszystkie żale

Też nie lubię imprez I doskonale cie rozumiem - nie jem mięsa=trzeba skomentować, stane sobie grzecznie w kąciku=trzeba skomentować
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 02:56   #332
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Też nie lubię imprez I doskonale cie rozumiem - nie jem mięsa=trzeba skomentować, stane sobie grzecznie w kąciku=trzeba skomentować
Jakis miesiac temu bylam na pool party i kolega TZta biegnie do mnie z krowa upieczona , a ja grzecznie mowie, ze nie dzieki.
A on jestes wege, a ja no cos takiego (mysle wez nie bede Ci sie tlumaczyc) a on aha, a na koniu lubisz jezdzic.
To mialo byc takie smieszne i zabawne,ale ludzie, ktorzy siedzieli przy moim stoliku, popatrzyli na niego jak na debila, a ja zrobilam mine cos takiego czyli rzacego konia i on poszedl se te krowe zjesc.
Matko

No bo wiesz jak przychodzisz na impre to musisz byc cool usmiechnieta, wybusiac sie ze wszystkimi wysciskac, pogadac, a nie siedziec gdzies w kacie jeszcze sama
Przeciez od razu widac, ze jestes szara myszka

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 02:58   #333
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Jakis miesiac temu bylam na pool party i kolega TZta biegnie do mnie z krowa upieczona , a ja grzecznie mowie, ze nie dzieki.
A on jestes wege, a ja no cos takiego (mysle wez nie bede Ci sie tlumaczyc) a on aha, a na koniu lubisz jezdzic.
To mialo byc takie smieszne i zabawne,ale ludzie, ktorzy siedzieli przy moim stoliku, popatrzyli na niego jak na debila, a ja zrobilam mine cos takiego czyli rzacego konia i on poszedl se te krowe zjesc.
Matko

No bo wiesz jak przychodzisz na impre to musisz byc cool usmiechnieta, wybusiac sie ze wszystkimi wysciskac, pogadac, a nie siedziec gdzies w kacie jeszcze sama
O matko, to jest takie glupie, ża aż mnie rozwaliło

No ba, muszę się głośno smiać i obowiązkowo z kazdym zatańczyć
Stary 2011-07-31, 03:01   #334
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
No ba, muszę się głośno smiać i obowiązkowo z kazdym zatańczyć
No ba, jak nie jak tak

Stary 2011-07-31, 03:12   #335
201607231707
Konto usunięte

I kocham ludzi przekonanych, że jak siedze wieczorami w domu, to znaczy, że nie mam ŻADNEGO życia towarzyskiego Kochani, tak się o mnie martwią <3
Stary 2011-07-31, 03:25   #336
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
I kocham ludzi przekonanych, że jak siedze wieczorami w domu, to znaczy, że nie mam ŻADNEGO życia towarzyskiego Kochani, tak się o mnie martwią <3
Wez ostatnio TZta matka zadzwonila, zebym poszla na jakies zebranie o kosmetykach czy innych ✂✂✂✂✂✂✂ach bo " w koncu mozesz tez wyjsc do ludzi"
Ale ja nie chce nigdzie wychodzic. Nie potrzebuje tego shitu, nie bede sie szczerzyc sztucznie i sluchac jakis banialukow.

Stary 2011-07-31, 03:31   #337
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Wez ostatnio TZta matka zadzwonila, zebym poszla na jakies zebranie o kosmetykach czy innych ✂✂✂✂✂✂✂ach bo " w koncu mozesz tez wyjsc do ludzi"
Ale ja nie chce nigdzie wychodzic. Nie potrzebuje tego shitu, nie bede sie szczerzyc sztucznie i sluchac jakis banialukow.
Nie rozumiem takich ludzi. Będę chciała to wyjdę, co im do tego? Jakaś misja ulepszania świata?
Stary 2011-07-31, 04:20   #338
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem takich ludzi. Będę chciała to wyjdę, co im do tego? Jakaś misja ulepszania świata?
Nie mam pojecia o co im chodzi w morde jeza,ale mam takie osoby gdzies.
Kiedys sie wkurzalam, dzis to zlewam. robie co chce i zyje jak chce i nikomu nic do tego.

Na wiekszosci imprez leci techno, od ktorego mozg mi uszami wyplywa bo sie topi.
Wystarczy mi jak TZ walnie jakiegos transa
Zeby byla zachowana rownowaga to ja mu puszczam Slipknotow

Stary 2011-07-31, 11:28   #339
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Witam, ale długo posiedziałyście wczoraj tzn dzisiaj. Podziwiam, ja po 11 padłam.

niusiunia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 12:38   #340
Cassie901
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niusiunia20 Pokaż wiadomość
Witam, ale długo posiedziałyście wczoraj tzn dzisiaj. Podziwiam, ja po 11 padłam.
Dziewczyny siedziały do 4, to teraz będą odsypiać do popołudnia
Cassie901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 13:11   #341
Amy4594
Zakorzenienie

Cytat:
Matko

rozśmieszyło mnie to.
Cytat:
ooo tak, o mnie też się tak martwią.

dzień dobry.
Stary 2011-07-31, 13:18   #342
khloe
Strzelaj lub emigruj!

No, Dziewczyny poszalały.. Ja też dopiero wstałam i włosy umyłam ;p

Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj sprzątając dom miałam włączony TVN Style i leciało "Miasto Kobiet" i tam były kobiety, które opowiadały o swoim uzależnieniu od... Miłości... Tak, tak... Mówiły o tym, że cały czas szukały kogoś z kim "mogłyby być"... Mówiły, że po prostu czują się gorsze będąc same... Jedna powiedziała, że od kilku lat cały czas szuka miłości w internecie, bo ma dość samotności...

Trochę to dziwne, pomyślałam. Ale z drugiej strony im się nie dziwię...

Gdy chodzę na uczelnię na zajęcia, większość dziewczyn ma kogoś, nawet już mężów, i mam wrażenie, że traktują mnie jako "inną", ba, nawet gorszą, bo nie mam chłopaka...

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 13:48   #343
kasica6662
Zadomowienie

Ja się tym kobietom nie dziwie, sama mam takie napady jak one A wzięły się one z tego, że część koleżanek ma już mężów, narzeczonych lub chociaż facetów, a niektóre nawet dzieci lub są w ciąży. Przychodzi weekend, żadna nie ma czasu bo jest zajęta TŻ. I w efekcie moja sobota wygląda jak wygląda

Moje dzieła
Preferencje

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=858471 Książkowy wątek
kasica6662 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 13:58   #344
beforeyou
Zakorzenienie

Cytat:

Mam alergie na slonce. Jestem jak wampir, nawet jak troche jest slonca to musze miec okulary przeciwsloneczne.
Ostatnio wstaje z rana patrze deszcz, mysle ale cool i wsiadlam do auta i buch okularki na oczy bo juz cos sie wychylalo zza chmurek
A sasiad na mnie

Wez przyjaciolke wyslij na dlugoterminowe wakacje, a mamie powiedz, ze Twoja kolezanka ma 30lat i w weekendy idzie spac 3-4 a wstaje podobnie jak Ty.
Dzis pobilam rekord wstalam o 15stej

No,ale ja do alkoholowego pojde po odstresowywacza to babka 5 razy na mnie na dowod, na mnie na dowod i nie wierzy, ze mam wiecej niz 21lat

Tez siedze dzis w domu. Wy juz pewnie spicie
Jutro mam okazje isc pierwszy raz od x czasu na pool party,ale kurde tak mi sie nie chce, ze masakra

Tz namawia to pewnie pojde, ale i tak tylko dlatego, ze po drodze jest sklep do ktorego chce wstapic i zakupic sobie troche kosmetykow

Ipreza mnie srednio interesuje jakos Nie jem miesa, a kazdy zaraz bedzie musial to skomentowac jak zwykle. Tak jak ja bym im kazala tez nie jesc
Zawsze ssiadam sobie gdzies z boku sama to wszyscy mysla, ze jestem smutna mnie to smieszy poprostu.
I nie lubie sie kompac w basenie z innymi ludzimi, poza tym mam problemy z jajnikami i pecherzem i nie mam ochoty sie wszytkim tlumaczyc.
Ale pojde bo se chce kosmetyki kupic to jakos przezyje.

Ja sie kiedys na rolki napalilam jak szczerbaty na suchary doslownie. Jezdzilam w nich po trawie bo co wstalam to padlam stwierdzilam, ze trwnik jest dobry w tym wypadku i jakos dojechalam do domu
Ale rowerek tez lubie. Kupilam sobie taki wypasiony z duzym siodelkiem zeby tylek nie bolal i lubie smigac,ale tylko po plaskim bo nie lubie sie przemeczac zeby po jakis padolkach jezdzic

Ieka ja bym z Toba do Zoo poszla. Uwielbiam zwierzaczki. Kurde ja to bym TZtowi tak dziure wiercila az by poszedl nie ma, ze boli
Ja tam nawet zimną nosiłam okulary , tak czapeczka , szalik , rękawiczki i okulary . Wszyscy na mnie jak na idiotkę , a ja to gdzieś . Po prostu nienawidzę jak mnie słońce razi . Mi się już nie zdarza wstawanie o 15 . Przynajmniej młodo wyglądasz to się ciesz . Ja do 3 pisałam eski z kumplem . Też nie jem mięsa , nie żebym była coś wege no ale nie przepadam za nim . I wszystkich to dziwi zupełnie nie wiem czemu .

Cytat:

Cytat:
Chciałabym chodzi o tej spać no ale nie zasnę , no chyba , że jestem po paru głębszych .

Klik i poznajesz mnie
beforeyou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 14:01   #345
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
No, Dziewczyny poszalały.. Ja też dopiero wstałam i włosy umyłam ;p

Zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj sprzątając dom miałam włączony TVN Style i leciało "Miasto Kobiet" i tam były kobiety, które opowiadały o swoim uzależnieniu od... Miłości... Tak, tak... Mówiły o tym, że cały czas szukały kogoś z kim "mogłyby być"... Mówiły, że po prostu czują się gorsze będąc same... Jedna powiedziała, że od kilku lat cały czas szuka miłości w internecie, bo ma dość samotności...

Trochę to dziwne, pomyślałam. Ale z drugiej strony im się nie dziwię...

Gdy chodzę na uczelnię na zajęcia, większość dziewczyn ma kogoś, nawet już mężów, i mam wrażenie, że traktują mnie jako "inną", ba, nawet gorszą, bo nie mam chłopaka...
Czesc wszystkim.

U mnie na uczelni to samo bylo, one maja chlopaka, ja nie mam, jakas kosmitka, ojeeju, jak tak mozna. Chcialabym wyjsc do ludzi tylko kurcze, takie miasto, mlodziez uciekla, przez co klubow za bardzo nie ma, a jak sa to wpuszczaja dzieci, wyjsc gdzie tez nie ma. Mysla intensywnie gdzie to mozna wyjsc kogos poznac ale chyba nie mozna XD

A i tez jestem wege i ciagle slysze od znajomych ze mam jesc mieso. Wege? Aha. No to jedz te kanapke.
Ale ja nie jem miesa!
Ale przeciez to szynka. Jedz.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 14:11   #346
Gackowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasica6662 Pokaż wiadomość
Ja się tym kobietom nie dziwie, sama mam takie napady jak one A wzięły się one z tego, że część koleżanek ma już mężów, narzeczonych lub chociaż facetów, a niektóre nawet dzieci lub są w ciąży. Przychodzi weekend, żadna nie ma czasu bo jest zajęta TŻ. I w efekcie moja sobota wygląda jak wygląda
Zgadzam się z każdym słowem. Jedyna osoba z któą mogłabym wyjść gdziekolwiek siedzi sobie w domku tak jak ja 100 km ode mnie
nic tylko się zastrzelić

Co tam dziewczyny porabiacie kreatywnego w niedziele?
Gackowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 14:13   #347
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.

Wczorajszy wieczór się udał, chociaż ominęły mnie największe atrakcje, bo nie miałam jak wrócić do domu i jechałam już po 22 ostatnim autobusem

A dzisiaj wstałam, ugotowałam obiad i teraz się lenie. Zero pożytecznych zajęć na dziś
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 14:20   #348
Amy4594
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim.

U mnie na uczelni to samo bylo, one maja chlopaka, ja nie mam, jakas kosmitka, ojeeju, jak tak mozna. Chcialabym wyjsc do ludzi tylko kurcze, takie miasto, mlodziez uciekla, przez co klubow za bardzo nie ma, a jak sa to wpuszczaja dzieci, wyjsc gdzie tez nie ma. Mysla intensywnie gdzie to mozna wyjsc kogos poznac ale chyba nie mozna XD

A i tez jestem wege i ciagle slysze od znajomych ze mam jesc mieso. Wege? Aha. No to jedz te kanapke.
Ale ja nie jem miesa!
Ale przeciez to szynka. Jedz.
o matko. no przecież, szynka to nie mięso.
Cytat:
Napisane przez Gackowa Pokaż wiadomość
Co tam dziewczyny porabiacie kreatywnego w niedziele?
kreatywnie się lenie. posiedzę na kompie, poczytam. standard
a jutro wybywam na kilka dni nad jezioro ze znajomymi. pogoda do , ale chociaż posiedzimy w domku razem.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

muszę się pochwalić, piłam dzisiaj Frugo. ♥
Stary 2011-07-31, 14:29   #349
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Cytat:

Mam tak samo, czuję, że ja jestem inna w ich towarzystwie, opowiadają o swoich TŻtach co robili, jakie plany a ja jak intruz siedzę.

Stary 2011-07-31, 14:31   #350
201604250941
Konto usunięte

NAjgorzej to jak juz kazda powie i wtedy wszystkie si epatrza na ciebie i pytaja- A ty co robilas?
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 14:34   #351
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Gdzie można kupić frugo? Nigdzie od kilku lat nie widziałam fruga.

Ja dzisiaj nic ciekawego nie robię. Na 10 byłam w kościele, przygotowałam część ciuchów na wyjazd, posiedziałam przy kompie, zjadłam obiadek i idę się położyć, może zasnę, bo oczka mi lecą.

Stary 2011-07-31, 14:38   #352
Amy4594
Zakorzenienie

Cytat:
bo wycofali kilka lat temu, ale teraz znowu są.
u mnie w mieście są w biedronce i tesco.
Stary 2011-07-31, 14:39   #353
Rarita
Wtajemniczenie

Maatko dziewczyny, jeden wieczór człowieka nie ma w domu i już tyle do nadrabiania
Ale widzę, że mamy grono wege-wizażanek - dołączam się i ja
A dzisiaj to mam takiego kaca i taka okropna pogoda jest na zewnątrz że chyba idę zaraz spać
Rarita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 14:41   #354
Keith
Przyczajenie

GG do Keith

Cytat:

Matko ja kocham deszcz
Nie bede Was zalamywac u mnie jest 30C
Ja juz mam dosc

Mam alergie na slonce. Jestem jak wampir, nawet jak troche jest slonca to musze miec okulary przeciwsloneczne.
Ostatnio wstaje z rana patrze deszcz, mysle ale cool i wsiadlam do auta i buch okularki na oczy bo juz cos sie wychylalo zza chmurek
A sasiad na mnie

Wez przyjaciolke wyslij na dlugoterminowe wakacje, a mamie powiedz, ze Twoja kolezanka ma 30lat i w weekendy idzie spac 3-4 a wstaje podobnie jak Ty.
Dzis pobilam rekord wstalam o 15stej

No,ale ja do alkoholowego pojde po odstresowywacza to babka 5 razy na mnie na dowod, na mnie na dowod i nie wierzy, ze mam wiecej niz 21lat

Tez siedze dzis w domu. Wy juz pewnie spicie
Jutro mam okazje isc pierwszy raz od x czasu na pool party,ale kurde tak mi sie nie chce, ze masakra

Tz namawia to pewnie pojde, ale i tak tylko dlatego, ze po drodze jest sklep do ktorego chce wstapic i zakupic sobie troche kosmetykow

Ipreza mnie srednio interesuje jakos Nie jem miesa, a kazdy zaraz bedzie musial to skomentowac jak zwykle. Tak jak ja bym im kazala tez nie jesc
Zawsze ssiadam sobie gdzies z boku sama to wszyscy mysla, ze jestem smutna mnie to smieszy poprostu.
I nie lubie sie kompac w basenie z innymi ludzimi, poza tym mam problemy z jajnikami i pecherzem i nie mam ochoty sie wszytkim tlumaczyc.
Ale pojde bo se chce kosmetyki kupic to jakos przezyje.

Ja sie kiedys na rolki napalilam jak szczerbaty na suchary doslownie. Jezdzilam w nich po trawie bo co wstalam to padlam stwierdzilam, ze trwnik jest dobry w tym wypadku i jakos dojechalam do domu
Ale rowerek tez lubie. Kupilam sobie taki wypasiony z duzym siodelkiem zeby tylek nie bolal i lubie smigac,ale tylko po plaskim bo nie lubie sie przemeczac zeby po jakis padolkach jezdzic

Ieka ja bym z Toba do Zoo poszla. Uwielbiam zwierzaczki. Kurde ja to bym TZtowi tak dziure wiercila az by poszedl nie ma, ze boli
Cześć Dziewczyny,
no jakąś chwilę mnie nie było a tu już zaległości na 3 strony...hi hi.

Z tym spaniem to ja tak mam, że jakbym mogła i jak nie żyję w stresie to spałabym chyba cały dzień...tak sobie myśle, że to dziwne trochę.

Takie imprezy przy basenie kojarzą mi się z amerykańskimi filmami...fajnie..

Aha i kupiłam sobie 2 lata temu rolki i jeździłam aż jeden dzień i leżą teraz w szafie, pojeździłabym sobie nawet, ale tak samej to mi się nie uśmiecha, muszę je włożyć do auta, może się przydadzą.

PS ja to akurat jem mięso, bo gdyby nie to chyba bym się złamała na pół , babcia mi kiedyś powtarzała: "ty to masz chyba tylko jeden flaczek przyrośnięty do kręgosłupa, jedz mięso(...)"

Jakbym coś pokręciła, źle wpisała coś albo nie w tym miejscu gdzie trzeba to wybaczcie mi, jestem tu nowa.
Keith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 14:48   #355
ChocoWhite
Zakorzenienie

GG do ChocoWhite

hej

Cytat:
Napisane przez Ieka Pokaż wiadomość
\

Gackowa grill dziś u Ciebie
ja byłam w chińskiej restauracji " All you can eat" i mam straszne wyrzuty, sama nie wiem co ja tam jadłam czego tam nie było, mam nadzieję, że żadnych ropuch czy czegoś podobnego nie zjadłam Tak czy owak jestem pełna.

w Zoo oczywiście nie byłam, sama to trochę łyso.
Na razie oglądam tv a po 22 wychodzimy z Tż

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

też niedawno skończyłam 23 lata witaj na wątku samotnych

Choco
chyba weekend poza domem?
mam nadzieję, że się dobrze bawi
noo tak na wycieczce rowerowej byłam wczoraj

Cytat:
Ja też w każdą sobotę sprzątam od rana.

No i do tego dziś piekłam ciasteczka- wynik w załączniku

No i kolejną sobotę spędzę przed kompem

. .
ChocoWhite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 14:51   #356
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasica6662 Pokaż wiadomość
Ja też.
Mimo, że jestem sama od 2 tyg , jest mi źle bo brakuje mi kogoś kto by mógł mnie przytulić itp.

U mnie dzisiejsza niedziela - koc plus książka.
Wieczorem spacer z psem o ile nie będzie padać
Stary 2011-07-31, 14:56   #357
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Oczywiście już zdążyłam kilkanaście ciastek pożreć....

Ciężkie jest życie na diecie
U mnie właśnie pada.
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

A co do tego bycia samej. Większość moich znajomych to single, więc, gdy gdzieś z nimi wychodzę to nie ma absolutnie żadnego problemu bo wszyscy sami

Ale na dziwaka wychodzę gdy na uczelnię wychodzę...

Spadam do kumpeli singielki na kawę

Miłego popołudnia życzę...
Jeszcze tu wrócę

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko

Edytowane przez khloe
Czas edycji: 2011-07-31 o 14:58
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 15:25   #358
niusiunia20
Zakorzenienie

GG do niusiunia20

Bardzo długo pospałam, aż 5 minut, bo zadzwonił telefon, że babcia z ciocią i kuzynem wpadną na kawkę

Ja uwielbiam mięsko

Stary 2011-07-31, 15:28   #359
beforeyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
o matko. no przecież, szynka to nie mięso.

kreatywnie się lenie. posiedzę na kompie, poczytam. standard
a jutro wybywam na kilka dni nad jezioro ze znajomymi. pogoda do , ale chociaż posiedzimy w domku razem.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

muszę się pochwalić, piłam dzisiaj Frugo. 

ja mam 3 butelki i stwierdziłam , że je zbieram tak dla siebie , brakuje mi jeszcze butelki po różowym frugo . Jakoś tak za nim nigdy nie przepadałam ... Ale za to mam pytanko widziałyście gdzieś białe ?

Cytat:

Ja dzisiaj nic ciekawego nie robię. Na 10 byłam w kościele, przygotowałam część ciuchów na wyjazd, posiedziałam przy kompie, zjadłam obiadek i idę się położyć, może zasnę, bo oczka mi lecą.
Ja widziałam w grosiku i tak kupuje .

Cytat:
Napisane przez Amy4594 Pokaż wiadomość
bo wycofali kilka lat temu, ale teraz znowu są.
u mnie w mieście są w biedronce i tesco.
U mnie w tesco nie ma , a w biedronce dawno nie byłam .

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ja też.
Mimo, że jestem sama od 2 tyg , jest mi źle bo brakuje mi kogoś kto by mógł mnie przytulić itp.

U mnie dzisiejsza niedziela - koc plus książka.
Wieczorem spacer z psem o ile nie będzie padać
To u mnie prawie codzienność , oczywiście koło 2 w nocy jak spać nie mogę .

; ))

Klik i poznajesz mnie
beforeyou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-31, 16:07   #360
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cassie901 Pokaż wiadomość
Dziewczyny siedziały do 4, to teraz będą odsypiać do popołudnia
Niedawno wstałam

Wszystkie tutaj singielki, aż sama się jak dziwadło czuję
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości