Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery! ;) - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-30, 12:26   #331
_Mariposa_
Rozeznanie

Dot.: Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery!

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
a była zapowiedź, że pojawi się Kyla?
Ja o tym nic nie słyszałam, ale mam nadzieje, że jednak się NIE pojawi.

Nałogowa serialoholiczka

_Mariposa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 12:45   #332
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Dot.: Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery!

Cytat:
Napisane przez _Mariposa_ Pokaż wiadomość
Ja o tym nic nie słyszałam, ale mam nadzieje, że jednak się NIE pojawi.
Też mam taką nadzieję
Stary 2011-09-30, 19:00   #333
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Witam fanki "Desperatek".
Pierwszy odc. 8 sezonu był wg mnie intrygujący.

Piszecie że nie lubicie Susan - a ja ją lubię. ;D Mój TŻ za to też jej nie znosi.

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 19:52   #334
201703081551
Konto usunięte

Trzeba przyznać, że odcinek był bardzo mroczny, przez to taki... niepodobny do Desperatek. Szczególnie muzyka lub niektóre ujęcia, jak np. w czasie biegu Susan, trochę zalatywało bardziej thrillerem niż serialem komedio-dramatycznym.
No ale scena jazdy autem wymiata

Susan strasznie mnie wnerwiała w tym serialu, ale to trochę w jej stylu. Ona uwielbia przecież z każdym lamentem latać do swojego faceta, wszystko głośno dyskutować, rozrzewniać się nad każdą błahą sytuacją, robić z siebie ofiarę, być głaskaną po główce... a teraz kiedy musi dochować tajemnicę widać że jej ciąży nowa rola. Rola silnej i umiejącej dotrzymać słowa osoby.

Choć domyślam się, że jakby Mike dowiedział się po jakimś czasie (miesiącach, latach?) o tym co zrobiła i co ukrywała, byłby strasznie wściekły, kto wie? może by jej nawet nie wybaczył i ją zostawił ze złości

Dzięki scenie końcowej wręcz nie mogę się doczekać kolejnego odcinka!!
Wspaniałe nawiązanie do pierwszego sezonu, widz podejrzewa że tą tajemnicą "wiem co zrobiłaś" jest morderstwo Alejandra, ale może to nie o to chodzi? Może Bree ktoś szantażuje z innego powodu? Może Felicia jednak przeżyła... jako jedna z niewielu osób wiedząca o liście i znająca jej treść? Wszak scena jej wypadku nie była jednoznaczna... mogła przeżyć, nie było pokazane że zginęła

Paula polubiłam po ostatnich odcinkach więc cieszę się z jego zapowiadanej obecności na ekranie, no i nie mogę doczekać się odc 2!!
201703081551 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 23:41   #335
Sondrina
BAN stały

Teraz sobie pomyślałam, że list mógł napisać Zac. Może ma pretensje do Bree o to, że nie pomogła Mary Alice. Może się okazać, że Bree wiedziała o szantażowaniu Mary Alice, ale nic z tym nie zrobiła, a Zac się o tym dowiedział i chce się zemścić. Może chcieć ją doprowadzić do takiego stanu, by sama targnęła się na swoje życie.
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-30, 23:44   #336
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ta_iwona Pokaż wiadomość
Najfajniejsza jest Lynette, chociaż w ostatniej serii też mnie zaczęła trochę denerwować tym zachowaniem w stosunku do Toma, gdy ten awansował
Mam takie same odczucia. Lynette chyba zapomniała, że sama go namówiła do tej pracy, a chyba wiadome było, że na takim stanowisku za tak wielką kasę nie może być żaden siusiumajetek tylko stanowczy, konkretny facet.
Myślę, że Lynette nigdy nie kochała Toma tylko była nim zauroczona, potem wpadli to tak go trzymała przy sobie, zamiast rozmowy wolała łagodzić spięcia seksem i tak oto napłodzili tyle dzieci. Biedny Tom się nie odzywał i w którymś odcinku, w rozmowie z Royem wytłumaczył dlaczego jej pozwala na takie zachowanie. Teraz dopiero przejrzeli na oczy, że do siebie zbytnio nie pasują ale i tak chętnie by się znowu zeszli bo tak jest wygodniej

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Losie jak ja nie cierpiałam tej Nory, Kyla też ostro walnięta, ale mam nadzieję, że się już nie pojawi, nie mogłam jej ścierpieć
Też ich nie lubiłam zbytnio ale przyznaję, że wątek jak Kyla była w domu Scavo był bardzo interesujący. Mogła by wrócić, pewnie i tym razem wymyśliliby jej coś ciekawego

Cytat:
Napisane przez madziula0605 Pokaż wiadomość

ciekawe czy wroci Kati, oj to byla moja "ulubienica"

Chyba gdzieś czytałam, że aktorka grająca ją zapowiedziała, że chciałaby wrócić w tym ostatnim sezonie aby pożegnać się z widzami, zaś aktorka grająca Edie powiedziała kategorycznie, że nie chce wracać

Cytat:
Napisane przez mroja Pokaż wiadomość
Dzięki scenie końcowej wręcz nie mogę się doczekać kolejnego odcinka!!
Wspaniałe nawiązanie do pierwszego sezonu, widz podejrzewa że tą tajemnicą "wiem co zrobiłaś" jest morderstwo Alejandra, ale może to nie o to chodzi? Może Bree ktoś szantażuje z innego powodu? Może Felicia jednak przeżyła... jako jedna z niewielu osób wiedząca o liście i znająca jej treść? Wszak scena jej wypadku nie była jednoznaczna... mogła przeżyć, nie było pokazane że zginęła
Myślę, że to morderstwo Alejandra nie ma to nic do rzeczy tylko to jest zrobione tak dla zmyły, mam nadzieję, że to okaże się czymś bardzo interesującym

A Renee mieszka w domu Edie?? Bo ostatnio oglądałam na FoxLife z lektorem i tam jak Renee mówiła, że kupiła dom to Lynette jej odpowiedziała `Kupiłaś dom Ediego?`. I zgłupiałam czy tam faktycznie jakiś Edi mieszkał czy tylko lektor coś popaprał
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 00:58   #337
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mroja Pokaż wiadomość
Susan (...)Ona uwielbia przecież z każdym lamentem latać do swojego faceta, wszystko głośno dyskutować, rozrzewniać się nad każdą błahą sytuacją, robić z siebie ofiarę, być głaskaną po główce...
Do tego ma dwie lewe ręce do wszystkiego, wiecznie się przewraca, potyka i ogólnie niby ma być taką małą, biedną kobietką ale wdzięku w tym nie ma ani trochę.
Ja też bym z taką nie wytrzymała, nie lubię życiowych sierot, które w dodatku nie potrafią myśleć zanim zrobią.

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Pokaż wiadomość
Mam takie same odczucia. Lynette chyba zapomniała, że sama go namówiła do tej pracy, a chyba wiadome było, że na takim stanowisku za tak wielką kasę nie może być żaden siusiumajetek tylko stanowczy, konkretny facet.
Myślę, że Lynette nigdy nie kochała Toma tylko była nim zauroczona, potem wpadli to tak go trzymała przy sobie, zamiast rozmowy wolała łagodzić spięcia seksem i tak oto napłodzili tyle dzieci. Biedny Tom się nie odzywał i w którymś odcinku, w rozmowie z Royem wytłumaczył dlaczego jej pozwala na takie zachowanie. Teraz dopiero przejrzeli na oczy, że do siebie zbytnio nie pasują ale i tak chętnie by się znowu zeszli bo tak jest wygodniej
O przepraszam ale to TOM chciał mieć tyle dzieci.
Coś nie wyszła psychoanaliza.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 07:50   #338
madziula0605
Zakorzenienie

taaaa...i znowu najazd na Susan

widze że posty ktore padly wczesniej to jak grochem o ściane...

madziula0605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 07:57   #339
agniesiaa

Przynajmniej jest jakaś dyskusja i wątek żyje Są 2 grupy, ta, która lubi Susan i ta, która jej nie lubi. Ja należę do tej drugiej
Stary 2011-10-01, 08:07   #340
madziula0605
Zakorzenienie

ja wszystko rozumiem. Co do każdej desperatki tak jest, że jedni lubia np Bree, a drudzy nie lubia. Juz o tym bylo pisane. To jest oczywiste bo każda z bohaterek jest inna i kazda z nas jest inna. Wiadomo, mozna nie lubic Susan że jest taka, śmaka i owaka, mnie też czasami denerwuje, zreszta jak kazda z bohaterek, Tylko juz mi ręce opadają, jak sie mowi o Susan, że jest, jak to bylo "nieporadna zyciowo, ma dwie lewe rece i sobie z niczym nie umie poradzic" bo to jest po prostu zaprzeczanie faktom a nie opinia o sympatii czy antypatii.

Stary 2011-10-01, 08:46   #341
201604190949
Konto usunięte

A gdzie napisałam, że z niczym sobie nie umie poradzić?

Poza tym nie rozumiem, Susan to jakaś święta krowa czy Kaczyński? Złego słowa nie można? Ja przez wszystkie sezony przeszłam zaciskając zęby jak pojawiała się Susan bo ma dla mnie tak irytującą osobowość, mimikę, postępowanie i sposób 'nie'myślenia, że wiecznie liczyłam na jej śmierć. I mam do tego prawo, nie każdy musi ją lubić. Tak jak nie każdy musi lubić Gaby czy Bree, które są moimi ulubionymi desperatkami.
Poza tym moim zdaniem ta aktorka jest wszędzie taka sama i nie dziwią mnie nominacie do Złotych Malin, które dostała. Dziwi mnie tylko, że tak mało

Edytowane przez 201604190949
Czas edycji: 2011-10-01 o 08:56

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-01, 09:19   #342
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
a zmuszał ją?
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 10:09   #343
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego ma dwie lewe ręce do wszystkiego, wiecznie się przewraca, potyka i ogólnie niby ma być taką małą, biedną kobietką ale wdzięku w tym nie ma ani trochę.
Ja też bym z taką nie wytrzymała, nie lubię życiowych sierot, które w dodatku nie potrafią myśleć zanim zrobią.
Nie jest życiową sierotą, i nie jest to kwestia poglądu, tylko fakt. Poradziła sobie w trudnych sytuacjach i potrafi zachować zimną krew w obliczu poważnych niebezpieczeństw (Felicia i Paul).

Cytat:
A gdzie napisałam, że z niczym sobie nie umie poradzić?
Właśnie pogrubiłam gdzie tak powiedziałaś.
Cytat:
Poza tym nie rozumiem, Susan to jakaś święta krowa czy Kaczyński? Złego słowa nie można? Ja przez wszystkie sezony przeszłam zaciskając zęby jak pojawiała się Susan bo ma dla mnie tak irytującą osobowość, mimikę, postępowanie i sposób 'nie'myślenia, że wiecznie liczyłam na jej śmierć. I mam do tego prawo, nie każdy musi ją lubić. Tak jak nie każdy musi lubić Gaby czy Bree, które są moimi ulubionymi desperatkami.
Poza tym moim zdaniem ta aktorka jest wszędzie taka sama i nie dziwią mnie nominacie do Złotych Malin, które dostała. Dziwi mnie tylko, że tak mało
Można wyrażać opinię, ba... możesz nawet jej bluzgać, bo nikt Ci nie zabroni, ale my możemy powiedzieć, że się mylisz, i przedstawić argumenty. Poza tym mówimy o postaci, nie o aktorce.
Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Przynajmniej jest jakaś dyskusja i wątek żyje Są 2 grupy, ta, która lubi Susan i ta, która jej nie lubi. Ja należę do tej drugiej
Nie zgodzę się, że są dwie grupy, ja na przykład fanką Susan nie jestem, ale potrafię zauważyć brak obiektywnej oceny jej zachowania.
Ja deklaruję przynależność do trzeciej grupy
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 10:20   #344
agniesiaa

OK, więc niech trzecia grupa będzie obojętna wobec Susan
Stary 2011-10-01, 10:22   #345
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:

Chyba gdzieś czytałam, że aktorka grająca ją zapowiedziała, że chciałaby wrócić w tym ostatnim sezonie aby pożegnać się z widzami, zaś aktorka grająca Edie powiedziała kategorycznie, że nie chce wracać
To dlatego, ze Edie i Marc Cherry sie praktycznie nienawidza. Wg mnie dlatego ja tak hm... namietnie usmiercal, uduszenie, wypadek i dopiero pokopanie proadem. Odeszla z serialu w niemilej atmosferze

Edytowane przez Kruche Ciastko
Czas edycji: 2011-10-01 o 10:23
Kruche Ciastko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-01, 14:05   #346
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólny sens mojej wypowiedzi miał być taki, że Lynette wszystko chciała załatwiać seksem. Było dużo takich scen, a nawet była jedna, że Lynette znowu przyszła do łóżka napalona, a Tom powiedział, że jednak dzisiaj wolałby porozmawiać.
Nie napisałam nigdzie, że ich dzieci były z wpadki czy coś takiego. Chciałam tylko powiedzieć, że skoro już narobili tyle dzieci to trudniej im było pomyśleć o rozstaniu wcześniej.
Przykro mi, że nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi. Mam nadzieję, że teraz Ci ją rozjaśniłam

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
To dlatego, ze Edie i Marc Cherry sie praktycznie nienawidza. Wg mnie dlatego ja tak hm... namietnie usmiercal, uduszenie, wypadek i dopiero pokopanie proadem. Odeszla z serialu w niemilej atmosferze
Wiem o tym, że między nimi jest konflikt ale mimo wszystko nie obraziłabym się gdyby jednak zgodziła się gościnnie pojawić w ostatnim sezonie
Kiedy było uduszenie ?
Stary 2011-10-01, 14:10   #347
madziula0605
Zakorzenienie

ja już się nie odzywam
bo to i tak nie ma sensu , do niektórych po prostu nic nie dociera

Stary 2011-10-01, 14:11   #348
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Cytat:

Wiem o tym, że między nimi jest konflikt ale mimo wszystko nie obraziłabym się gdyby jednak zgodziła się gościnnie pojawić w ostatnim sezonie
Kiedy było uduszenie ?

Dave próbował ją udusić ale chyba się opamiętał. Później Eddie wybiegła z domu i weszła do samochodu którym wjechała w słup.
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 14:14   #349
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość

Dave próbował ją udusić ale chyba się opamiętał. Później Eddie wybiegła z domu i weszła do samochodu którym wjechała w słup.
Dziękuję
Nie zapamiętałam tego bo nie lubiłam scen z Davem
Stary 2011-10-01, 14:19   #350
madziula0605
Zakorzenienie

Cytat:

też to czytałam na Wikipedii .
w takim razie zapenwe sie pojawi, w odcinku albo dwóch

Stary 2011-10-01, 14:19   #351
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Nie jest życiową sierotą, i nie jest to kwestia poglądu, tylko fakt. Poradziła sobie w trudnych sytuacjach i potrafi zachować zimną krew w obliczu poważnych niebezpieczeństw (Felicia i Paul).

Właśnie pogrubiłam gdzie tak powiedziałaś.

Można wyrażać opinię, ba... możesz nawet jej bluzgać, bo nikt Ci nie zabroni, ale my możemy powiedzieć, że się mylisz, i przedstawić argumenty. Poza tym mówimy o postaci, nie o aktorce.

Nie zgodzę się, że są dwie grupy, ja na przykład fanką Susan nie jestem, ale potrafię zauważyć brak obiektywnej oceny jej zachowania.
Ja deklaruję przynależność do trzeciej grupy
Nawet jeśli sobie radzi to robi to w sierocy sposób. Poza tym sytuacje ekstremalne zdarzają się raz na ruski rok. Resztę czasu jest sierotką załamującą rączki.

Ja mówiłam o postaci a później zaczęłam mówić o aktorce. Trzeba nadążać.

Sorry, nie wiedziałam, że mam oceniać postać fikcyjną obiektywnie

Cytat:
Napisane przez madziula0605 Pokaż wiadomość
ja już się nie odzywam
bo to i tak nie ma sensu , do niektórych po prostu nic nie dociera
No ale o co ci chodzi, że sobie poradziła? Fajnie, gratuluję. I co z tego? Nadal jest irytująca i jej nie lubię.
Stary 2011-10-01, 14:24   #352
madziula0605
Zakorzenienie

Cytat:

i Dave i Dave

Cytat:
Nawet jeśli sobie radzi to robi to w sierocy sposób. Poza tym sytuacje ekstremalne zdarzają się raz na ruski rok. Resztę czasu jest sierotką załamującą rączki.

Ja mówiłam o postaci a później zaczęłam mówić o aktorce. Trzeba nadążać.

Sorry, nie wiedziałam, że mam oceniać postać fikcyjną obiektywnie

No ale o co ci chodzi, że sobie poradziła? Fajnie, gratuluję. I co z tego? Nadal jest irytująca i jej nie lubię.

ręce opadaja

jakie to ma znaczenie czy to jest postac fikcyjna czy nie
obiektywizm jest wskazany. no ale skoro nie umiesz, mówi się trudno jako jedyna masz z tym tu problem

Stary 2011-10-01, 14:27   #353
201604190949
Konto usunięte

Nie, no właśnie ja nie mam z tym problemu za to niektórzy mają problem ze mną z tego co widzę. Ja sobie Susan nie lubię bardzo i mi z tym dobrze. Komuś za to nie pasuje, że jej nie lubię... wtf?

Dziewczyno, błagam... to jest serial. Mamy postacie lubić/nie lubić i nabijać oglądalność. To nie sąd, żeby być obiektywnym w osądach, nie kierując się antypatiami.
Serio, nie wiem po co ta nadmierna ekscytacja.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-01, 14:56   #354
madziula0605
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, no właśnie ja nie mam z tym problemu za to niektórzy mają problem ze mną z tego co widzę. Ja sobie Susan nie lubię bardzo i mi z tym dobrze. Komuś za to nie pasuje, że jej nie lubię... wtf?

Dziewczyno, błagam... to jest serial. Mamy postacie lubić/nie lubić i nabijać oglądalność. To nie sąd, żeby być obiektywnym w osądach, nie kierując się antypatiami.
Serio, nie wiem po co ta nadmierna ekscytacja.
masz racje. po co ta ekscytacja. to tylko serial.
z resztą jak widać , dyskusja z Tobą nie ma najmniejszego sensu

wracając do tematu, Bree jakby troche odmłodniała czy mi się wydaje ?

Stary 2011-10-01, 15:01   #355
201604190949
Konto usunięte

Ciężko mi z tobą dyskutować kiedy nic nie wnosisz do rozmowy...
Stary 2011-10-01, 15:05   #356
madziula0605
Zakorzenienie

Cytat:
Ciężko mi z tobą dyskutować kiedy nic nie wnosisz do rozmowy...
a co mam wnosic walczyc z Tobą ? nie chce mi sie bo jak juz napisalam nie ma to sensu.
ja swoj poglad na ten temat wyrazilam juz dosc jasno parę postów wyzej i wiecej sie nie bede produkowac.

Stary 2011-10-01, 16:11   #357
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Ej ej ej, najbardziej nieporadną desperatką to jest Gaby chyba bo ona bez Carlosa to by zginęła marnie. A Susan przecież tyle w życiu przeszła (najwięcej ze wszystkich chyba?) i jest silną kobietą, potrafi poradzić sobie w każdej sytuacji, ale jest przy tym uczciwa, dobroduszna i naiwna przez co wydaje się taka słabiutka. Ale nie jest. Ja ją lubię Lynette mnie najbardziej wkurzała zawsze, wszystko jej nie pasi z Tomem - jak siedzi w domu źle, jak robi karierę źle, bla bla bla ona musi mieć kontrolę nad wszystkim. Toma swoją drogą też nie cierpię

A ta jego córka Kayla (?) to była sprzed małżeństwa z Lynette czy z romansu?

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

właśnie to mam na myśli, jej się dostało najbardziej z tej czwórki i zawsze wychodziła z tego o własnych siłach
W piatym sezonie Carlos był niewidomy, Gaby zajmowała sie dwójką dzieci, Carlosem i kombinowała jak przeżyc do kolejnego dnia
Stary 2011-10-01, 16:12   #358
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Poza tym nie rozumiem, Susan to jakaś święta krowa czy Kaczyński?

Ja uważam że Susan może zawsze trochę zbyt roztrząsa wszystko i czasem ma głupie wybryki, ale przez to różni się od innych Desperatek. I bardzo dobrze, bo jakby one wszystkie miały taki sam, idealny charakter to serial byłby nudny.
Ja nie mam nic do Susan i lubię też tę aktorkę. W niczym mi nie wadzi. ;D

Najbardziej jednak lubię Gabi. Piękna, bogata, stanowcza, odważna...
Lynette mnie momentami irytuje. Niby tak "lubi mieć wszystko pod kontrolą" a dała się wrobić w 5tkę dzieci pomimo że nie chciała. ;p
Bree to dla mnie taka Zosia-Samosia. Jest ciekawą postacią, ale nie przepadam za nią jakoś bardzo.

Strasznie, za to strasznie wkurza mnie Renee. Ta aktorka wygląda na tak podstarzałą już a gra hmm... niby jakąś "sex bombę". Nie wiem kto ją wziął do tego serialu. ;p Mam nadzieję, że ją szybko ukatrupią. xD

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 16:19   #359
matyldaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Strasznie, za to strasznie wkurza mnie Renee. Ta aktorka wygląda na tak podstarzałą już a gra hmm... niby jakąś "sex bombę". Nie wiem kto ją wziął do tego serialu. ;p Mam nadzieję, że ją szybko ukatrupią. xD
A mnie najbardziej w niej wkurzają te włosy tzn że rosną jej tak na środku czoła i przez to źle mi się ją ogląda
Stary 2011-10-01, 16:23   #360
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
W piatym sezonie Carlos był niewidomy, Gaby zajmowała sie dwójką dzieci, Carlosem i kombinowała jak przeżyc do kolejnego dnia
No tak, robiła co mogła chociaż jej to z trudem przychodziło
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości