| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-09-06, 16:04 | #331 | |
| vel Turkusoowa :) Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Krakuska 
				 | 

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Cytat: 
  ale np.jak tż mnie pochwali że jest mi w czymś wyjątkowo ładnie,to częściej na spotkanie z Nim tego ciucha ubieram  Straciłaś? gardło siadło?  ja ze 3 razy straciłam głos,zwykle po śpiewanych imprezach   | |
|     | 
|  2011-09-06, 16:08 | #332 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

Cytat: 
  Głosik zawsze tracę wiosną i jesienią  i tylko wtedy   
				__________________  | |
|     | 
|  2011-09-06, 16:09 | #333 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Wiecie co...moja teściowa to przechodzi jakąś przemianę...dziś jak była u mnie rano mówi "Wiesz nigdy nie byłam taka jak Ty..."już myślałam, że zacznie negatywnie o moim podejściu do sprzatania i wychowywania dzieci(wiecie moja teściówka z tych co zawsze ma racje) wiec sobie myśle"nic się nie odezwe, nie bede sie kłócić"...a ona mowi ze zazdrości mi takiego macierzyństwa, bo ona nie umiała się cieszyć swoimi dziecmi, nie bawila się z nimi bo...sprzątała...(caly czas!)wszystko odbierala jako obowiązki...poza tym nie dawała dzieciom takiego luzu np.karmiła ich prawie do wieku szkolnego, bo nie znosiła balaganu stwierdziła że...teraz robilaby inaczej...wiecie co jestem w szoku że tak mi się otworzyła...   | 
|     | 
|  2011-09-06, 16:17 | #334 | |
				 | 

Cytat: 
  Kochana czerp i wykorzystuj teściową póki możesz   
				__________________  | |
|     | 
|  2011-09-06, 16:45 | #335 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-09-06, 16:50 | #336 | |
				 | 

Cytat: 

__________________  | |
|     | 
|  2011-09-06, 16:50 | #337 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i jak Ci?? lepiej już?? | |
|     | 
|  2011-09-06, 17:11 | #338 | |
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Musso czy mi się wydaje czy nie widziałam Twojej wish listy...  Złaź z paska i pisz tu szybko co bierzesz...   | |
|     | 
|  2011-09-06, 17:19 | #339 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  brawo dla tej Pani  że w ogóle się z Tobą tym podzieliła  no super!! musiało Ci się zrobić miło  chyba po prostu zauważyła, że jesteś szczęśliwa i spełniona  i troszkę Ci pozazdrościła   
				__________________ | |
|     | 
|  2011-09-06, 17:25 | #340 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Kobietki, proszę Was o pomoc. Zdecydowałam się na sweterek w kolorze czarnym, ale nie wyświetla mi się kolor i nie wiem czy jest dostępny  Kolory, których już nie ma są przekreślone czarnym krzyżykiem... Sprawdzicie to dla mnie? Może u którejś z Was wyświetli się czarny  http://allegro.pl/modny-kardigan-pla...798715114.html | 
|     | 
|  2011-09-06, 17:36 | #341 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Wałbrzych 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2011-09-06, 17:43 | #342 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Ta czarna sukienka w kwiaty H&M baaardzo ładna, podoba mi się   Katniewojt też nie wyświetla mi się obrazek z czarnym kolorem. A w ogóle to Wam powiem, że skończyłam praktyki, to był koszmar, w sumie to jeszcze w poniedziałek ostatni dzień. A dzisiaj pisałam kolokwium zaliczeniowe z mechaniki, jutro mam wyniki, i jeśli zaliczyłam, to idę na egzamin w czwartek. Trzymajcie kciuki! No i jeszcze jedna sprawa, rośnie mi ząb!  To już czwarta ósemka i umieram, ta jest chyba najgorsza, dziąsło podziurawione, poszarpane, krew leci, boli jak jasna cholera! Muszę iść w końcu do chirurga szczękowego i usunąć, bo kiedyś nosiłam aparat, a przez te ósemki zęby mi się zaczynają krzywić. Ale strasznie się boję!!   | 
|     | 
|  2011-09-06, 17:46 | #343 | |
				 | 

Cytat: 
  Pozostaje mi napisać do sprzedawcy  Trzymam!   | |
|     | 
|  2011-09-06, 18:06 | #344 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  muszisz napisać do sprzedawcy ... 
				__________________ | |
|     | 
|  2011-09-06, 18:34 | #345 | |||
				 | 

Cytat: 
  Ale zasnełam na siedząco przed kompem jak sobie puściłam serial  jejku mnie nawet najmniejsza ilość alkoholu trzyma długo,brr.... które to?  Cytat: 
  tylko granat,uwielbiam go  tylko nie wiem jak ten,ale mój z tyłu jest koronkowy na placach do pasa  a czarny się u mnie nie wyświetla też  Cytat: 
  górne to urosły bezboleśnie,dolne trochę bolało jak rosły...tzn głównie najwięcej problemu sprawiało mi to,że przygryzałam sobie non stop wewnętrzną część policzka  idę zrobić kawkę,zaraz wracam  jestem i wklejam fotkę poncza,sorki za wygląd ale wiecie,po alkoholu  nie ułożyłam go dobrze na sobie z tego co widzę,ale w biżuterię się ustroiłam  ale ogólnie jest fajne,mięciutkie,jestem zadowolona   Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-09-06 o 19:02 | |||
|     | 
|  2011-09-06, 19:12 | #346 | 
				 | 

Sarunieczko, piękne to ponczo...  Te kolczyki są za 19,90 przy zakupie Solutions za 18,90...jak Wam sie widzą??? Ja miałam dwie ósemki(jedną wyrwałam), jedna bedzie mi się krzywo wyrzynała, a jedna rośnie poziomo nad 6 i 7 i będę musiała mieć skomplikowany zabieg  Jamapi też stwierdziłam że teściówka musi zazdrościć, dzieci jej dorosly, odeszły z gniazdka, widzi jak gnuśnieje przy serialach no i...zaczyna pomagać i być miła...   | 
|     | 
|  2011-09-06, 19:14 | #347 | |
				 | 

Cytat: 
  Jadę jutro z Rodzicielami do Ck (Mamuśka ma wizytę u lekarza) i chyba podskoczę na bazary. Mam nadzieję, że nie zwiną się wyjątkowo wcześniej  Jakoś nie przepadam za niebieskim z tego względu, że nie pasuje mi połoczenie np. błękitnego z jasnymi jeansami czy niebieskiego z jeansami w zbliżonym kolorze  Granatowe koszulki zakładam do jasnych spodni, a błękitne do bardzo ciemnych jeansów  Takie moje zboczenie   | |
|     | 
|  2011-09-06, 19:21 | #348 | 
				 | 

Sarunieczko mam bardzo podobny naszyjnik, tylko tło jest takie zielonkawe. Wycyganiłam go od babci    | 
|     | 
|  2011-09-06, 19:31 | #349 | |||
				 | 

Cytat: 
  Moja teściówka też od roku,dwóch lat jest grzeczniejsza (może dlatego myślę częściej o ślubie  ) bo jeszcze 3-4 lata temu i wcześniej była niegrzeczna,dokuczliwa:pa  la: Cytat: 
  jak znajdę-bo mam ich mnóstwo w ulubionych-to zobaczę czy jeszcze je ma  co do kolorów  to lubię jak góra i dół są w zbliżonym kolorze,ale nie identycznym  ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat: 
  pierścionek bym sobie kupiła jeszcze  ogólnie lubię retro biżuterię,np.takie coś: http://allegro.pl/zawieszka-kwiaty-g...759017293.html Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-09-06 o 19:32 | |||
|     | 
|  2011-09-06, 20:13 | #350 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

hej dziewuszki!  dziś od rana latam, byłam w Kole z teściami i małą, parę urzędowych spraw d załatwienia, na grobie ich córeczki która zmarła zaraz po porodzie  ...pierwszy raz tam byłam...jest pochowana razem z pierwszym mężem babci (mama teściowej), pisałam Wam, że ta babcia mieszka z nami, ona jest taka naprawdę złota kobieta i ten jej pierwszy mąż umarł bardzo młodo jak ona była w ciąży z drugim dzieckiem...no i dzisiaj zobaczyłam, że pisze na nagrobku, że umarł w wieku ...22 lat! ehh a w ogóle to nie o tym chciałam pisać...mała cały dzień mi nie spała, żadnej drzemki, teraz padła, ciekawe czy to jest jej drzemka czy już będzie spała na noc  No i słuchajcie, zrobiłam dziś na obiad zupę serową, no poprostu niebo w gębie!  dlaczego ja wcześniej nie wiedziałam o istnieniu tej zupy!  gotowałabym ją chyba co tydzień, zamiast rosołu hehe bo jest taka dobra! zaraz Wam poszukam tegoi przepisu co ja z niego korzystałam, chyba mogę nie? tutaj wkleić link? no a mam jeszcze pytanie, nie wiecie nic na temat tych papilotów o ktore wcześniej pytałam?  ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- http://www.wielkiezarcie.com/recipe225.html oto ten przepis 
				__________________ Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów | 
|     | 
|  2011-09-06, 20:29 | #351 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-09-06, 20:29 | #352 | 
| Zakorzenienie | 

Tygrysku Tygrysku !! dopiero wróciłam do domciu i nie wyjdą fotki różu  - chciałam w świetle dziennym zrobić fotkę -  obiecuję jutro rano zrobić bo jadę o 10 dopiero do pracki     przepraszam  dziś mi babka podniosła ciśnienie - mają nam podłączyć kanalizację - miesiąc temu płaciliśmy - w ciągu 2 tyg. miał ktoś przyjechać rozeznać się co i jak i ciszaaaa.. zadzwoniłam dziś do firmy - baba do mnie że nie wie co mi powiedzieć, że trzeba cierpliwie czekać itp itd..a potem wyskoczyła do mnie z pytaniem jak długie to przyłącze będzie znaczy ile metrów od ulicy do muru.. nosz kur.... powiedziałam jej do słuchu że ja nie jestem od tego żeby wiedzieć ile to metrów i że ktoś miał przyjechać się rozeznać zmierzyć itp... tak mi ciśnienie podniosła że gdybym oko w oko z nią rozmawiała to normalnie wyśmiałabym babe. na koniec powiedziała ze ktoś przyjedzie zobaczyć -ale pinda nawet nie zapytała o dokładny numer domu | 
|     | 
|  2011-09-06, 21:12 | #353 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2011-09-06, 21:28 | #354 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-09-06, 21:30 | #355 | 
| Zakorzenienie | 

ahh kociaki padam na twarz , dopiero teraz usiadłam w domu   nawet nie wiem o czym cały dzien pisałyście  a nie mam siły czytać  ide spaaać jutro na 5 do pracy   buziaki  :   
				__________________ ..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje   | 
|     | 
|  2011-09-06, 21:52 | #356 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 A że ja wredna jestem, to napisałabym skargę na takie zachowanie i wysłałabym do Dyrektora. Niech baba ma. Co za pinda. Cytat: 
 u mnie to samo. oszczędzaj się... | ||
|     | 
|  2011-09-06, 21:57 | #357 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Cytat: 
  torba cierra biała kredka CT kids zeł i płyn do kąpieli lakier ruby slipers szampon+ grzebień i przyjdzie mi jeszcze suszarka   | |
|     | 
|  2011-09-06, 22:17 | #358 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2011-09-06, 22:22 | #359 | ||
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  Kiedy składacie zamówienie? ja jutro   | ||
|     | 
|  2011-09-06, 22:24 | #360 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Cytat: 
  odpowiecie mi na temat tego top coata  pisałam na poprzedniej stronie  chyba że nie macie pojęcia | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

dlaczego ja mam taką słabą głowę?
 dlaczego ja mam taką słabą głowę? wypiłam pół literatki Martini i chcę się normalnie przewrócić
 wypiłam pół literatki Martini i chcę się normalnie przewrócić