|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki
Cytat:
![]() Z taką decyzją nie ma się co spieszyć, lepiej więcej pooglądać i mieć większy wybór. A może znajdziecie fajniejsze miejsce ![]()
![]() |
![]() |
#332 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny już za mąż poszły, czas zacząć rozmowy bez litości-Sierpniówki
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#333 | ||||||
Raczkowanie
|
moja wisi w pokrowcu i czeka na kupca.. wystawiłam jedno ogłoszenie ale wciąż czekam na lepsze zdjęcia
![]() Cytat:
![]() Ja wciąż kicham i mąż powiedział mi, żebym została w domu na weekend.. a miałam jechać do niego.. :| niby wiem, że to z troski.. ale smutno tak samej Cytat:
![]() Cytat:
strach prze operacją jest na pewno - ja mam lęki przed usunięciem migdałków i wciąż brakuje mi odwagi by zapisać się na zabieg (bo to się tylko nazywa zabiegiem - bo robiony w narkozie), ale u Ciebie wolałabym się pozbyć za wszelką cenę tej torbielki i jak najszybciej o niej zapomnieć Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie Wasze projekty piękne, nasz domek (znaczy Tż) ja ma ponad 20 lat więc to stare budonictwo, w środku pełno ścian, nie tak jak teraz, moda na otwarte kuchnie i dużo wolnej przestrzeni. Ale remontujemy, odświeżamy cały czas coś zmieniamy, i na szczęście nie musimy brac kredytu żeby miec wlasny kąt. Całe życie mieszkaąłm w bloku i zawsze marzył mi się dom z ogródkiem, ale to prawda zawsze jest coś do zrobienia, w lecie trawa, teraz liście, zaraz będzie śnieg itp. Ale wyjdę za dom a tam prawie po horyzont wszystko nasze ![]() Anetka będę trzymać kciuki za Ciebie, żeby się wszysko udało. Ja dzisiaj idę do dentysty i już jestem zestresowana bo będzie wyrywał i ósemkę a ja juz miałam takie przejścia z tymi zębami że aż boję się myśleć co się dzisiaj będzie działo.
![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Ja tez bym w bloku nie mogla mieszkać od zawsze mieszkam w domu a TŻ mieszkał w bloku i nie chce zawsze marzył mu się dom z ogródkiem. Działkę też dostaliśmy w prezencie wiec nam to odpadło. U mnie jest cisza, spokój i psy sąsiada nie szczekają, tylko moje
![]()
![]() |
#336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cześć!!! dobra, pora wstać, bo ileż można w łóżku leżeć. muszę ogarnąć trochę nasz pokój co do mieszkania w bloku to my całe życie w nich mieszkamy. marzy nam się DOM ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
My mieszkamy obecnie w bloku i nie narzekamy. To nasze własne mieszkanie, nie musieliśmy brac kredytu. Jedynie trochę je wyremontowaliśmy i odswieżyliśmy. A przede wszystkim nie musimy się gnieździc u rodziców, jesteśmy tylko we dwoje.
![]() Ale przyznam , że domek też by mi się marzył, więc... może w przyszłości. Na razie jest nam dobrze tutaj. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety domek w Londynie jest malo realny, ale jakos mieszkanie w bloku mnie nie przeraza. To fakt, ze slychac sasiadow, ze nie ma swojego ogrodka.... No ale najwazniejsze, zeby wogole miec swoje mieszkanko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym na Twoim miejscu nie sluchala meza... Najlepszym lekarstwem na chorobe i inne przykrosci jest - milosc ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Kalendarz Sierpniowych Żonek
![]() <<< 2011 >>> 5.08 Michalina81 6.08 lasoa godz. 15:00 BebiBebi godz. 15:00 Kinga_20 godz. 16:00 Goyya godz. 16:00 blueberry88 godz. 16:00 Kaja83 godz. 16:00 neti1 godz. 17:00 toothyy godz. 17:00 anetka111 godz. 18:00 stubbornme aniak_1988 akazqa Malikaa agnes20 7.08 buziak1 godz. 12:00 magratka godz. 17:00 12.08 gwiazdeczka26 godz. 12:00 13.08 Stysik godz. 12:00 Pomarańcza24 godz. 12:00 Margosia_ godz. 16:00 dotaa godz. 16:00 jagoda221 godz. 16:00 Natalie godz. 16:30 The rock godz. 17:00 happy2gether godz. 17:00 konczala godz. 17:00 izkaa20 niunciako86 14.08 clauudik godz. 15:00 Ifwka godz. 16:00 20.08 JennyAniolek godz. 12:00 Ardillka godz. 13:00 Ani_qa godz. 15:00 sanderek5 godz. 15:00 kaczus108 -godz. 15:00 nosek63 godz. 15:00 agusiaaa1989 godz. 15:00 dhalii godz. 15:00 Almariel godz. 16:00 pati1750 godz. 16:00 mal_gosia godz. 16:00 Angel_a godz. 16:00 7Emi1986 godz. 17:00 madziares25 godz. 17:00 monia_ch godz. 17:00 margolka1986 godz. 17:45 agnes 20 godz. 18:00 barwineczek godz. 18:00 ma.ko wanilliowa kffiatusheq iwus87 21.08 linka123123 godz. 12:30 fitalasa godz. 17:00 27.08 niunia32 godz. 13:00 jusztyska godz. 15:00 paula54 godz. 15:00 butterfly20 godz. 15:00 thea2 godz. 15:00 delilah1985 godz. 15:00 martitaw godz. 16:00 Alegra101 godz. 16:00 mlo0oda godz. 17:00 kasikkkkka godz. 17:00 Kwiatuszek1604 godz. 17:00 aga-6 godz. 17:00 jud ewell86 teqili 28.08 zsylsalo godz. 14:00 -------------- Jeśli którejś z Was nie ma w kalendarzu lub gdzieś pojawił się błąd - przepraszam - i proszę o info ![]() Uaktualniony kalendarz przenoszę tutaj, bo na Sierpniówkach pojawi się nowy na 2012r. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2011-10-06 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czuję się dobrze, nie narzekam, choć mam takie dni, że całe mogła bym spędzić w łóżku |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, musze sie pochwalic - w niedziele jedziemy ogladac mieszkanie do kupienia ![]() ale i tak strasznie sie ciesze, bo to w koncu jakis realny krok ku swojemu mieszkaniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj były u nas nasze koleżanki z podstawówki, musiałam zdać relację ze ślubu i wesela, oglądałyśmy film z tego dnia, było strasznie miło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Kupilismy mieszkanie! Wigilie planuję już rodzinnie w nowym gniazdku! Nie mam jednak za grosz czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszcze wam ![]()
![]() |
![]() |
#346 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Takie pytanie do kupujących / budujących na kredyt - ile trzeba mieć wkładu własnego? Tzn ile kasy trzeba dać na start od siebie, żeby dostać kredyt? Cytat:
![]() A do welona to mi smutno trochę, że nie mogę już iść ![]() Moja właśnie przyjechała ze mną do Krakowa z nadzieją, że pogoda się jeszcze poprawi i pozwoli nam zrobić jakąś fajną sesję ![]() A potem do prania i na jakieś allegro czy inną tablicę. Chociaż przyznam, że żal mi ją sprzedawać... Ale może choć na waciki wystarczy z kasy od kupującego ![]() Cytat:
A nam się udało w końcu zebrać i wrzucić oszczędności ślubne na lokatę. Kokosów z tego nie będzie, ale dobre i te parę groszy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Kochane, liczę na Waszą radę. Pisałam w dziale "dom", ale chyba mnie tam zlano
![]() Czy do tej kuchni będą pasowały czarne sprzęty AGD, czy lepiej białe? Ściana, na której będzie kuchnia będzie jak na zdjęciu, a reszta kremowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie lepsze srebrne, nie umiem sobie wyobrazić czarnych |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Mnie również wydaje się że srebrne.
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem czarny będzie sie fajnie wyróżniał. Meble nie są ciemne więc nie stworzy to ponurej atmosfery.
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Hm, może faktycznie jeszcze trzeba srebrne rozważyć. Wiele z Was ma już urządzanie za sobą. Organizowanie ślubu się skończyły, a teraz przed nami całe mieszkanie... Mega ciężkie to jest. Co w jakiej kolejności robić... Masakra. Upatrzymy sobie meble, a potem pod to kolory ścian. Chciałam szary stół, który ma tak 120-130 cm, ale rozkłada się do 270-280cm. Są, jak najbardziej, ale nie w takich kolorach.
Mimo tej całej pracy, która przed nami na maxa się cieszę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Pokazałam mężowi te mebelki i powiedział, że śliczne ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-10-09 o 13:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ślub z Wami wyszedł idealnie. Mieszkanie zatem na pewno też ![]() Wrzucam link może się przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
ja bym chyba też wybrała srebrne agd.
Jak ja wam zazdroszczę tego urządzania. Ja jedyne co mogę sobie pozmieniać to kolor zasłon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
A ja powiem tak, srebrne sgd mają wszyscy w tym i ja
![]() ![]()
![]() |
#357 |
Przyczajenie
|
applejustine 20 08 godz. 17.00
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
moja bratowa ma czarną płytę
reszta srebrne my najprawdopodobniej w przyszłym miesiącu będziemy robić remont kuchni, bo teściowa nam wszystko zabierze - piekarnik, lodówkę, pralkę, mikrofalówkę, nawet stare meble chce wziąć by nowe fronty sobie zrobić. meble mi się podobają i cena bardzo przystępna, ale nie mają możliwości zabudowy piekarnika na wysokości :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
ładne te kuchenne mebelki - ja bym kupiła chyba białe agd - widziałam ze są juz płyty i piekarniki - nie wiem jak np z mikrofalą .
sama wybrałam wszytsko czarne płyte mikrofale piekarnik i lodówke side by side ![]() jak juz będe miała szybe na ściane to pochwale się zdjęciami naszej kuchni ![]() P.S. Kochane mozecie głsoowac na tego linka w podpisie > będe bardzo wdzięczna ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | ||||
Zakorzenienie
|
Ogladalismy mieszkanie i wszystko super, z malym drobnym szczegolem... To dopiero zaczeta budowa
![]() ![]() W kazdym razie dowiedzielismy sie bardzo duzo, o procesie kupna generalnie, i wiemy od czego musimy zaczac. Narazie czekamy na informacje, ile wogole mozemy dostac kredytu, a pozniej bedziemy myslec. Chcielismy przeprowadzic sie najpozniej w marcu, wiec dodatkowe pol roku to dosyc sporo...ale z drugiej strony czasem na dobre rzeczy warto troche poczekac ![]() A mieszkanie jest fantastyczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda troszke ![]() Co do dzidziusia, to popieram, ze lepiej najpierw miec swoj kacik, a pozniej spokojnie starac sie o baby ![]() Dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.