Jak poznałyście drugą połówkę?? - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-13, 08:35   #331
novakia
Zakorzenienie

Dot.: Jak poznałyście drugą połówke ??

odświeżam
ja poznałam na obozie, po obozie srałam w gacie za nim ze dwa lata aż w końcu umowilismy sie na "popijawe" no i wyszło ach ten alkohol... to w ogole długie perypetie są no ale jestemy juz poltora roku razem i jest dobrze
Stary 2006-09-13, 08:46   #332
agness86
Zakorzenienie

Był kumplem mojego ówczesnego TŻ-a... wiem Ale cóż, miłość nie wybiera
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 10:24   #333
jastin83
Zakorzenienie

He he fajny wątek
U nas to była bardzo ciekawa historia
Ja swojego już od prawie roku męża,1 października będzie nasza rocznica
poznałam na egzaminie ustnym do studium medycznego,wsumie to nawet nie poznałam tylko gapiliśmy sie na siebie przez dłuższy czas jak wariaci.
Okazało sie ze oboje sie dostalismy,bylismy w jednej grupie i tak ajkos stworzylismy jeszcze z kilkoma innymi osobami zgrana paczke,wspólne imprezy itd.on wiedzial ze mi sie podoba ja wiedzialm ze sie podobam jemu i oglonie to wszyscy to wiedzieli
Kiedy zaczeło sie cos dziac dowiedziałam sie ze ma dziewczyne,sam mi o tym nigdy nawet nie wspomniał,przez 3 miesiące szkoł nawet słowem o niej nie pisnął,a ja nie pytalam bo myślałam ze jest wolny,zato kloega z paczki go wydal zreszta okazalo sie później ze bardzo mu sie podobałam.
Wkażdym badz razie byl z ta panna 2 lata wiec ja dalam na luz,nasze stosunki sie pogorszyły,on zrezygnowal po rokuz e szkoly i kontak sie urwał.
Rok sie nie widzieliśmy wcale,zadnego kontaktu,rowno po roku spotkałam go na ulicy,rozmawialismy,potem wprosił sie na kawe no i tak jestesmy juz razem od 3 lat,a od roku małżeństwem.I mamy śliczna córeczke

jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 10:46   #334
spray
KWC

Mój TŻ był kumplem mojego eksa, z którym byłam 3,5 roku. Takim dobrym kumplem
Już się nie przyjaźnią
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 10:50   #335
Diorissimo
Zadomowienie

Ja mojego TŻ poznałam w knajpce przy bilardzie - ja grałam z koleżanką, a on z kolegami przyszli zapytać czy mogą się dołączyć. Zagraliśmy razem i trwa to już prawie 4 lata
Diorissimo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 11:39   #336
atka83
BAN stały

Poznaliśmy się przez skrzynke kontaktową w pewnej gazecie hehe Duzo by tu opisywać...On był w wojsku,a miałam wakacje-99 rok i się nudziłam,więc postanowiłam kogoś poznać.Miałam wtedy 16,5 lat a jak go poznałam,a zaczeliśmy byc razem jak miałam 18 lat.Noi tak pisaliśmy listy,aż do czasu jak wyszedł z wojska to zaczelismy się spotykać i między nami zaiskrzyło,miłośc kwitła i tak trwa do dziś Trwa to 5 lat A dziś jestesmy narzeczeństem od 2 miechów i planujemy wspólne życie we dwoje,a potem we troje lub czworo
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 11:43   #337
agamazzi
Zadomowienie

HMM, na dyskotece... Przyszlam z kolezanka i podbil do mnie moj obecny TZ... Przetanczylismy cala noc i tak juz zostalo do teraz...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-13, 12:15   #338
Marisa
Raczkowanie

W pracy.Od razu wiedziałam że to ON .Mamy dwoje dzieci i jesteśmy ze sobą szczęśliwi prawie 17 lat.
Stary 2006-09-13, 17:58   #339
tripka
Wtajemniczenie

w szkole zobaczyłam go na korytarzu...to ja pierwsza zwróciłam na niego uwagem tak bardzo mi się spodobał,bardzo szybko się w nim zakochałam,ganiałam za nim z 3 lata aż w końcu zaczęliśmy być razem...
tripka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 19:10   #340
paulliss
Raczkowanie

Moje kochanie widzialo mnie na zdjeciach u kumpeli..i tak sie zaczelo..
wypowiedzieć :::..
paulliss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-13, 19:19   #341
bloondyna
Zakorzenienie

przeprowadziłam się do Lublina
i jako nowa doszłam do klasy 6a
i się poznaliśmy . .
a potem nie odzywaliśmy sie do siebie jakieś 3 lata chociaż bylismy w jednym gimnazjum .. dopiero we wrześniu w 3 gimn odwaliło mi cos i zagadałam potem 21 października zapytał czy chce z nim być na dyskotece . . i tak jesteśmy razem 11 miesięcy . .

do dziś nie wiem czego się do niego odezwałam . .
przeznaczenie ? znak z góry ? . .
bloondyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-13, 20:31   #342
laseczka.wąglika
Raczkowanie

Mojego Piotrunia poznałam w Internecie, przez jedno z forów, potem było gg... w październiku stuknie nam 3,5roku

pozdrawiam,

Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia...

Książki - wymiana:
Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958

Kosmetyki - wymiana:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126
laseczka.wąglika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-14, 09:43   #343
aanka0308
Rozeznanie

Ja mojego Tomka poznalam przez przypadek. A bylo to tak......
Przed nim znalam innego Tomka, który okazał sie byc niepoważną osobą. Tak wiec..któregoś sierpniowego dnia siedząc na gg znalazłam w danych publicznych kilku Tomków i postanowiłam sprawdzic czy to imie noszą tylko takie dranie. Napisalam do nich tylko "puk puk"
Kilka tygodni później gdy juz o tym zapomnialam i postanowilam, że kończe z facetami odezwał sie jeden z nich. Jak mi później powiedział zapisał sobie mnie do osób na gg i nigdy nie mógł złapac, aż właśnie w tym dniu pojawił sie na gg o porze dla niego nienormalnej i tak sie zgadalismy
Mieszkając tyle lat w jednym mieście nie znalismy sie.Do spotkania doszło 4 października kiedy on sie przeprowadził na studia do Krakowa :/ Po kolejnych 3 spotkaniach postanowilismy że bedziemy razem. Dwa lata bylismy na rozjazdach mając gigantyczne rachunki telefoniczne i raz w miesiacu na wagarach, aż w koncu dołaczyłam do niego do Krakowa. 26 pażdziernika tego roku mijają już 4 lata razem
aanka0308 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-14, 09:57   #344
spray
KWC

druga połówka mroziła się w zamrażalniku, ale już nie miałam przyjemności jej poznać, bo odpadłam po pierwszej
Przypuszczam jednak, że była taka sama jak pierwsza, bo kupowana w tym samym nocnym
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-14, 10:55   #345
nutella.a
Raczkowanie

GG do nutella.a

A ja swojego Krzyśka poznałam dzięki chłopakowi, który się we mnie wtedy kochał!
Wróciałam akurat z egzaminu (w szkole tańca) i ten qmpel wyciągnął mnie siłą na piwko (a właściwie soczek bo miałam wtedy 16 lat i postanowienie, że do 18 nie pije) w klubie dosiadł się do nas Krzysiek, przedstawił się, pogadaliśmy, ale jakoś nie wyszło. Po kilku tygodniach znowu spotykam na ulicy kolege z Krzyśkiem, podbijam do niego i znowu się przedstawiam, a on na to "my już się znamy" ... no i tak już się znamy od 4lat...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-14, 14:13   #346
Attila
Raczkowanie

Internet, internet i jeszcze raz internet! A konkretnie pierwszy serwis randkowy randki.arena.pl Szkoda, że już go nie ma, ale na szczęście był i dzięki temu mam moje Słońce!
Attila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 12:53   #347
Hosenka*
Zakorzenienie

Mojego obecnego TŻ poznałam 9.09.2006 czyli niecałe 2 tygodnie temu na weselu koleżanki (tzn on jest kumplem "pana młodego" a ja "panny młodej").

To musiało być jakieś przeznaczenie, czy coś w tym stylu ponieważ jeszcze 7.09 nie wiedziałam czy pojade sama czy nie. Miałam po prostu bardzo niejasną sytuację z chłopakiem z którym "kręciłam" od ponad pół roku - nie dawał wogóle znać czy jedzie ze mną czy nie. W końcu się wkurzyłam i napisałam koleżance że jade sama, żeby odwołała rezerwację noclegu w hotelu no i "miejsca" na weselu.

ON również do 7.09 nie wiedział czy przyjdzie z "kimś" czy nie i jak sie okazało o godz. 15 7.09 ja pisałam "pannie młodej" ze jade sama, a ON w tym samej czasie pisał do pana młodego ze idzie sam

Spedzilismy razem całą niedziele i prawie cały poniedziałek razem (musiałam wracac do domu - weselicho było ok 200km od mojego miasta), a potem cały weekend w Krakowie (15-17.09)... 17.09 musiał niestety wracać do Anglii - tam mieszka i pracuje od ponad roku. Jetseśmy w stałym kontakcie (telefony, smsy i gg) a w listopadzie lece do niego na tydzień - dzisiaj kupuje bilet dla mnie

i taka to moja krótka (póki co) historia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-21, 13:29   #348
kate_rossi
Zadomowienie

GG do kate_rossi

moj TŻ gral w zespole rockowy, w ktorym miala spiewac moja przyjaciolka. poszlam z nia do nich na probe i wtedy serducho zabilo mocniej na widok TEGO gitarzyty. na drugi dzien pojechalam na oboz harcerski z jego kolega ktory chcial czego wiecej niz kolezenstwa. po powrocie zgadalismy sie na gadu zebym przyszla na koncert rockowy ( w szpilkach, hihihi), ktory byl na drugi dzien ( 7.12.2001). i tam wiedzielismy ze nie ma na co czekac, bo to jest wlasnie ta osoba,ktora jest nam przeznaczona. poza ty moj TŻ obawail sie swojego kolegi - zupelnie nieslusznie (taki pflee).

teraz jestem juz zaobraczkowana i mamy 2 letnia corcie .
Stary 2006-09-21, 13:34   #349
sabiku
Raczkowanie

Na uczelni on był dobry z kartografii ja z geografi ekonomicznej i tak sie uzupełnilismy ze mamy 2-letniego Pawełka

Pawełek 30.10.2004
Kubuś 27.08.2009
sabiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-24, 11:00   #350
aniolka
Zadomowienie

JAK poznałyscie swoich lubych?:)

Jak poznałyscie swoją milośc? W jakich okolicznosciach?
Ja TYLKO jestem wirtualna.
Nic nie mam wspólnego z aniołem

Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć.
aniolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-24, 11:22   #351
novakia
Zakorzenienie

Dot.: JAK poznałyscie swoich lubych?:)

był taki wątek, radzę na przyszłość szukać
Stary 2006-09-24, 13:23   #352
Pomadka
Zakorzenienie

Dot.: JAK poznałyscie swoich lubych?:)

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113498
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84224
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146811

Wątek przesuwam na Plotkowe.
I proszę korzystać z wyszukiwarki, zanim założysz kolejny taki sam wątek.

Stary 2006-09-24, 21:57   #353
Monicoor
Zadomowienie

Dot.: Gdzie poznałyście swoich facetów??

byl moim klienetem w restauracji, hmm moze inaczej, przyjechal na doczepke z kumplem do mojego szefa, przy okazji byli tez klientami i tak sie zaczelo Chociaz to najpierw jego koledze wpadlam w oko
Stary 2006-09-24, 22:55   #354
biiibiii
Zakorzenienie

Dot.: Gdzie poznałyście swoich facetów??

przez neta i juz 5 lat razem
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-25, 07:20   #355
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Dot.: W jaki sposób poznaliście swoje "połówki"?

w bibliotece 9 miesiecy pozniej bralismy slub-smialam sie ze na zaproszeniach bedziemy pisali ze nie jestem w ciazy(wszyscy tak mysleli )za tydzien mamy 2 rocznice slubu
Stary 2006-12-27, 12:38   #356
etachic
Raczkowanie

Opowiedz nam swoją historię miłości (może rodem z harlequina) Jak GO poznałyscie?

Kiedyś przeczytałam.. Harlequina Wiecie, ludzie przechodzą przeróżne rzeczy, aby w końcu dotrzeć do cudownego happy endu. Teraz ja, Drogie Wizażanki, proszę was o opowiedzenie nam waszej historii. Każda jest niezwykła, każda jest trudna, albo... łatwa Co was doprowadziło do szczęśliwego zakończenia? Jak GO poznałyście...

No.... opowiadajcie Pozdrawiam
etachic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-27, 16:29   #357
Jadeitea
Zadomowienie

Dot.: ...::: Opowiedz nam swoją historię miłości (może rodem z harlequina)....:::

Nie chcę się wymądrzać, ale przecież nie ma czegoś takiego jak happy end. Ludzie są ze sobą, a życie trwa dalej i nigdy nic nie wiadomo, co się zdarzy, złego czy dobrego... Najlepiej dobrego.

A moją historię może kiedyś opiszę, ale nie chcę być pierwsza.

Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką)

Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)
Jadeitea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-27, 16:53   #358
truskaffka
Zakorzenienie

Dot.: ...::: Opowiedz nam swoją historię miłości (może rodem z harlequina)....:::

a wiec tak... mojego ukochanego poznalam... na CZACIE!! malo tego... weszlam pierwszy raz na czat.. przysiegam juz mialam wychodzic bo nuda tam straszna i sami zboczency, gdy moja uwage przykul nick :Adaś moze dlatego ze normalny byl a nie typu : "zrob mi loda za kase" hehe, wiec zagadalam do niego rozmawialismy chwile, po czym musialam juz isc.. wiec umowilismy sie nia rozmowe na gg za jakis czas niestety Adaś sie nie odezwal... widocznie cos mu wypadlo.... za pare dni znowu weszlam na czat z nadzieja, ze go tam spotkam... no i jest!! heh, odnalazlam Adasia gadalo sie swietnie,on przeslal mi swoje fotki- przystojniaczek (moich nie widzial) wymienilismy sie numerami tel... i ktoregos wieczora zadzwonil z propozycja spotkania... mialam opory, bo nigdy nie spotykalam sie z nieznajomym mezczyzna... ale cos mi powiedzialo "idz".... no i poszlam... byla to najbardziej udana randka w moim zyciu jak sie potem okazalo, mielismy nawet wspolnych znajomych i mieszkalismy niedaleko PRZEZNACZENIE , hehe jestesmy razem juz 1, 5 roku i jestem strasznie zakochana
and it teases you every night (..)
truskaffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-27, 17:45   #359
pIWONIA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truskaffka Pokaż wiadomość
a wiec tak... mojego ukochanego poznalam... na CZACIE!! malo tego... weszlam pierwszy raz na czat.. przysiegam juz mialam wychodzic bo nuda tam straszna i sami zboczency, gdy moja uwage przykul nick :Adaś moze dlatego ze normalny byl a nie typu : "zrob mi loda za kase" hehe, wiec zagadalam do niego rozmawialismy chwile, po czym musialam juz isc.. wiec umowilismy sie nia rozmowe na gg za jakis czas niestety Adaś sie nie odezwal... widocznie cos mu wypadlo.... za pare dni znowu weszlam na czat z nadzieja, ze go tam spotkam... no i jest!! heh, odnalazlam Adasia gadalo sie swietnie,on przeslal mi swoje fotki- przystojniaczek (moich nie widzial) wymienilismy sie numerami tel... i ktoregos wieczora zadzwonil z propozycja spotkania... mialam opory, bo nigdy nie spotykalam sie z nieznajomym mezczyzna... ale cos mi powiedzialo "idz".... no i poszlam... byla to najbardziej udana randka w moim zyciu jak sie potem okazalo, mielismy nawet wspolnych znajomych i mieszkalismy niedaleko PRZEZNACZENIE , hehe jestesmy razem juz 1, 5 roku i jestem strasznie zakochana
ahh te czaty
Ale historia piękna, uwielbiam czytać/słuchać takich historii
Piszcie Dziewczyny

ps. ja nic nie napisze, bom singielka a ex związki były bez happy endu - jak widać
pIWONIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-27, 18:02   #360
truskaffka
Zakorzenienie

nom czaty straszne badziewie ale ak trzeba to sie przydaja

pozdrowienia
and it teases you every night (..)
truskaffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości