![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak poznałyście drugą połówke ??
odświeżam
ja poznałam na obozie, po obozie srałam w gacie za nim ze dwa lata aż w końcu umowilismy sie na "popijawe" no i wyszło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Był kumplem mojego ówczesnego TŻ-a...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() U nas to była bardzo ciekawa historia ![]() Ja swojego już od prawie roku męża,1 października będzie nasza rocznica ![]() poznałam na egzaminie ustnym do studium medycznego,wsumie to nawet nie poznałam tylko gapiliśmy sie na siebie przez dłuższy czas jak wariaci. Okazało sie ze oboje sie dostalismy,bylismy w jednej grupie i tak ajkos stworzylismy jeszcze z kilkoma innymi osobami zgrana paczke,wspólne imprezy itd.on wiedzial ze mi sie podoba ja wiedzialm ze sie podobam jemu i oglonie to wszyscy to wiedzieli ![]() Kiedy zaczeło sie cos dziac dowiedziałam sie ze ma dziewczyne,sam mi o tym nigdy nawet nie wspomniał,przez 3 miesiące szkoł nawet słowem o niej nie pisnął,a ja nie pytalam bo myślałam ze jest wolny,zato kloega z paczki go wydal zreszta okazalo sie później ze bardzo mu sie podobałam. Wkażdym badz razie byl z ta panna 2 lata wiec ja dalam na luz,nasze stosunki sie pogorszyły,on zrezygnowal po rokuz e szkoly i kontak sie urwał. Rok sie nie widzieliśmy wcale,zadnego kontaktu,rowno po roku spotkałam go na ulicy,rozmawialismy,potem wprosił sie na kawe no i tak jestesmy juz razem od 3 lat,a od roku małżeństwem.I mamy śliczna córeczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
KWC
|
Mój TŻ był kumplem mojego eksa, z którym byłam 3,5 roku. Takim dobrym kumplem
![]() Już się nie przyjaźnią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
Ja mojego TŻ poznałam w knajpce przy bilardzie - ja grałam z koleżanką, a on z kolegami przyszli zapytać czy mogą się dołączyć. Zagraliśmy razem i trwa to już prawie 4 lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
BAN stały
|
Poznaliśmy się przez skrzynke kontaktową w pewnej gazecie hehe Duzo by tu opisywać...On był w wojsku,a miałam wakacje-99 rok i się nudziłam,więc postanowiłam kogoś poznać.Miałam wtedy 16,5 lat a jak go poznałam,a zaczeliśmy byc razem jak miałam 18 lat.Noi tak pisaliśmy listy,aż do czasu jak wyszedł z wojska to zaczelismy się spotykać i między nami zaiskrzyło,miłośc kwitła i tak trwa do dziś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
HMM, na dyskotece... Przyszlam z kolezanka i podbil do mnie moj obecny TZ... Przetanczylismy cala noc i tak juz zostalo do teraz...
![]()
![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
W pracy.Od razu wiedziałam że to ON .Mamy dwoje dzieci i jesteśmy ze sobą szczęśliwi prawie 17 lat.
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
w szkole zobaczyłam go na korytarzu...to ja pierwsza zwróciłam na niego uwagem tak bardzo mi się spodobał,bardzo szybko się w nim zakochałam,ganiałam za nim z 3 lata aż w końcu zaczęliśmy być razem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
Moje kochanie widzialo mnie na zdjeciach u kumpeli..i tak sie zaczelo..
![]()
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
przeprowadziłam się do Lublina
![]() i jako nowa doszłam do klasy 6a ![]() i się poznaliśmy . . a potem nie odzywaliśmy sie do siebie jakieś 3 lata chociaż bylismy w jednym gimnazjum .. dopiero we wrześniu w 3 gimn odwaliło mi cos i zagadałam ![]() ![]() do dziś nie wiem czego się do niego odezwałam . . przeznaczenie ? znak z góry ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Mojego Piotrunia poznałam w Internecie, przez jedno z forów, potem było gg... w październiku stuknie nam 3,5roku
pozdrawiam,
Kobieta łatwa do zdobycia, może być trudna do zniesienia... Książki - wymiana: Vasconcelos, Czepiel, Fitzgerald, Beauman, Fielding i inne książki... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16594958 Kosmetyki - wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13661126 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Rozeznanie
|
Ja mojego Tomka poznalam przez przypadek. A bylo to tak......
Przed nim znalam innego Tomka, który okazał sie byc niepoważną osobą. Tak wiec..któregoś sierpniowego dnia siedząc na gg znalazłam w danych publicznych kilku Tomków i postanowiłam sprawdzic czy to imie noszą tylko takie dranie. Napisalam do nich tylko "puk puk" Kilka tygodni później gdy juz o tym zapomnialam i postanowilam, że kończe z facetami odezwał sie jeden z nich. Jak mi później powiedział zapisał sobie mnie do osób na gg i nigdy nie mógł złapac, aż właśnie w tym dniu pojawił sie na gg o porze dla niego nienormalnej i tak sie zgadalismy ![]() Mieszkając tyle lat w jednym mieście nie znalismy sie.Do spotkania doszło 4 października kiedy on sie przeprowadził na studia do Krakowa :/ Po kolejnych 3 spotkaniach postanowilismy że bedziemy razem. Dwa lata bylismy na rozjazdach mając gigantyczne rachunki telefoniczne i raz w miesiacu na wagarach, aż w koncu dołaczyłam do niego do Krakowa. 26 pażdziernika tego roku mijają już 4 lata razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
KWC
|
druga połówka mroziła się w zamrażalniku, ale już nie miałam przyjemności jej poznać, bo odpadłam po pierwszej
![]() Przypuszczam jednak, że była taka sama jak pierwsza, bo kupowana w tym samym nocnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
A ja swojego Krzyśka poznałam dzięki chłopakowi, który się we mnie wtedy kochał!
![]() Wróciałam akurat z egzaminu (w szkole tańca) i ten qmpel wyciągnął mnie siłą na piwko (a właściwie soczek bo miałam wtedy 16 lat i postanowienie, że do 18 nie pije) ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Internet, internet i jeszcze raz internet! A konkretnie pierwszy serwis randkowy randki.arena.pl Szkoda, że już go nie ma, ale na szczęście był i dzięki temu mam moje Słońce!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Mojego obecnego TŻ poznałam 9.09.2006
![]() To musiało być jakieś przeznaczenie, czy coś w tym stylu ![]() ON również do 7.09 nie wiedział czy przyjdzie z "kimś" czy nie i jak sie okazało o godz. 15 7.09 ja pisałam "pannie młodej" ze jade sama, a ON w tym samej czasie pisał do pana młodego ze idzie sam ![]() Spedzilismy razem całą niedziele i prawie cały poniedziałek razem (musiałam wracac do domu ![]() ![]() ![]() ![]() i taka to moja krótka (póki co) historia ![]()
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
moj TŻ gral w zespole rockowy, w ktorym miala spiewac moja przyjaciolka. poszlam z nia do nich na probe i wtedy serducho zabilo mocniej na widok TEGO gitarzyty. na drugi dzien pojechalam na oboz harcerski z jego kolega ktory chcial czego wiecej niz kolezenstwa. po powrocie zgadalismy sie na gadu zebym przyszla na koncert rockowy ( w szpilkach, hihihi), ktory byl na drugi dzien ( 7.12.2001). i tam wiedzielismy ze nie ma na co czekac, bo to jest wlasnie ta osoba,ktora jest nam przeznaczona. poza ty moj TŻ obawail sie swojego kolegi - zupelnie nieslusznie (taki pflee).
teraz jestem juz zaobraczkowana i mamy 2 letnia corcie ![]()
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
Na uczelni on był dobry z kartografii ja z geografi ekonomicznej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
JAK poznałyscie swoich lubych?:)
Jak poznałyscie swoją milośc?
![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JAK poznałyscie swoich lubych?:)
był taki wątek, radzę na przyszłość szukać
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: JAK poznałyscie swoich lubych?:)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113498
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84224 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146811 Wątek przesuwam na Plotkowe. I proszę korzystać z wyszukiwarki, zanim założysz kolejny taki sam wątek. ![]()
![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie poznałyście swoich facetów??
byl moim klienetem w restauracji, hmm moze inaczej, przyjechal na doczepke z kumplem do mojego szefa, przy okazji byli tez klientami i tak sie zaczelo
![]() ![]()
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie poznałyście swoich facetów??
przez neta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W jaki sposób poznaliście swoje "połówki"?
w bibliotece
![]() ![]() ![]()
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Opowiedz nam swoją historię miłości (może rodem z harlequina) Jak GO poznałyscie?
Kiedyś przeczytałam.. Harlequina
![]() ![]() No.... opowiadajcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
Dot.: ...::: Opowiedz nam swoją historię miłości (może rodem z harlequina)....:::
Nie chcę się wymądrzać, ale przecież nie ma czegoś takiego jak happy end. Ludzie są ze sobą, a życie trwa dalej i nigdy nic nie wiadomo, co się zdarzy, złego czy dobrego... Najlepiej dobrego.
![]() A moją historię może kiedyś opiszę, ale nie chcę być pierwsza. ![]()
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...::: Opowiedz nam swoją historię miłości (może rodem z harlequina)....:::
a wiec tak... mojego ukochanego poznalam... na CZACIE!! malo tego... weszlam pierwszy raz na czat.. przysiegam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale historia piękna, uwielbiam czytać/słuchać takich historii ![]() Piszcie Dziewczyny ![]() ps. ja nic nie napisze, bom singielka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
nom czaty straszne
![]() ![]() pozdrowienia
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.