![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
znacie moze jakis sos do klusek na parze? u mnie w domu zawsze jdlismy z masłem i cukrem ale tz kręci nosem
![]() ![]() ![]() Jowisz kupilam wczoraj tą otuline i tz cos wymajsterkowal z tego ![]() ![]()
#332 |
Zakorzenienie
|
Takuśna my też zazwyczaj jadamy kluski z cukrem i masłem, czasem robię z jogurtem, lub serkiem homo.
Ale kiedyś spróbowałam je zapiec w piekarniku i wyszły wyśmienite. Teraz prawie zawsze je tak zapiekam |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś kombinezon, super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu Olutkowa boska, prawdziwa dama, śliczności ![]() Jowiszkowa, życzę żebyś szybko mogła zastąpić jajeczną dietę ![]() ![]()
#334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
nie jest tak źle. właśnie wszamałam wielkiego pomidora z połową pudełka serka wiejskiego
![]() bao.pl poprawiło mi humor. imienionowe perfumy (Encre Noire Lalique ![]() ![]() no i obiektyw jutro powinien dolecieć, nie mogę się doczekać. |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przed chwilą dostałam maila z tematem "Atak hakerski na serwery Alegro". Jeżeli też dostaniecie takiego maila, to nie klikajcie w linki, które są w jego treści - to oszustwo.
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
hej. dostałam się na szczęście do lekarza, ale sterczałyśmy tam 2 godziny
![]() ![]() ![]() ![]() ma angine, bardzo brzydkie gardełko - aż się dziwiła babka, że jako taki apetyt ma i się nie skarży, że ją boli ![]() ![]() gorączka jest nadal, może się utrzymać jeszcze 2 doby ![]() dzięki laski za słowa otuchy, oby wasze jak najdłużej zdrowe się uchowały ![]() dziś jak już poszłam do lekarza, to do jednej kumpeli z pracy dzwonili z przedszkola, że jej młody wymiotuje i ma natychmiast odebrać ![]() masakra z tymi przedszkolami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
jak nie urok to sraczka
![]() Miki częściej pokasłuje, mam nadzieję, że to cały czas przez katar spływający ![]() Młoda ma zapchany nosek, plus skok gorączki 38,5 ![]() skóra mi drży, najgorzej jak człowiek sam w takich nieprzyjemnych chwilach ![]() u nas wczoraj w przychodni jak biegałam po receptę, mega tłoku nie zanotowałam, wiecie co mnie wkurza najbardziej, to to , że jak człowiek chce tylko receptę to też musi się na wizytę zapisać, NFZ płaci za 2 minuty pracy lekarza przy wypisywaniu, robi sie sztuczny w sumie tłok w kolejce i grafiku, krążki cebulowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
aha, zapomniałabym.
o podobieństwie bobasów Anki chciałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jowiszowa - kupiłaś te krople czy coś tam z drzewa herbacianego? jeśli tak to jakie bo ponoć niektóre mega śmierdzą ![]() zamierzam zamawiać kilka rzeczy przez netową aptekę więc dorzucę je do koszyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, ze te chorobska to zmora wszystkich pracujacych (i nie) rodzicow. Bo nie dosc, ze sie dziecko strasznie meczy, to jeszcze rodzic musi kombinowac jak isc na l4 mam nadzieje tylko, ze Antosia nie bedzie chorowac tyle co Borka i ze Bor juz wszystko przechorowal i bedzie nadal zdrowy jak dotychczas. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Mała
http://www.vismaya-maitreya.pl/natur...rsztynowa.html ale kto zgadnie czy ten bursztyn faktycznie tak działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Ania - ja już bym srała żarem przy gorączce u maluszka
![]() ![]() podziwiam Cię, że tak z dwójką dajesz radę nawet w ciężkich chwilach, naprawdę to nie jest łatwe ![]() ![]() a ja z jedną panną i nie mam czasu zrobić jej czapy na jesień... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
co do bursztynow to
http://sklep.ekodzieciak.pl/gryzacze...zek-p-845.html u mojej bratowej na wegrzech wszystkie dzieci nosza na zabkowanie. Ja niestety Antosi musze sciagac z zlobku, bo sie boja, ze ktores zerwie. Andzia, zapomnialam napisac, ze wg mnie sa bardzo podobni do siebie. U nas tez wszyscy tak mowia. Z tym, ze ofkors Olcia bardziej kobitkowa. Mojej malej malpce wychodza zabki i wczoraj pierwsza pobudke zaliczylam juz o 21, a o 21.30 musialam juz ja karmic. pozniej w nocy juz nawet nie liczylam ile razy wstawalam...jak karmie piersia, to nie kontroluje nawet czy wstawalam czy nie, albo zasypiam jak ja karmie, a pozniej sie budze i ja odkladam, albo spie i w ogole nic nie pamietam hehe ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Ania, nie zazdroszcze temp. i katarow. Antosia 2 tyg temu czwartek tez miala 38,5 dalam paracetamol i przeszlo i juz sie nie pojawilo (uff) Panie w zlobku bardzo sa zadowolone z Antosi. Mowia, ze sobie niezle daje rade. Bawi sie z tymi starszymi ( o max kilka mies. hehe) dziecmi. Malo placze, tam gdzie ja przeloza, tam jej pasuje i sie bawi... takze fajnie sie zaaklimatyzowala. po 14 ja odbieram i jade po Borke. musze zanabyc przyczepke rowerowa dla mojej 2-ki. mala moglabym juz wozic w foteliku,a Borka na swoim rowerku. a w przyszla wiosne z 2-ka jezdzic. Malusna, to chyba tak juz jest, ze im wiecej musisz zrobic, tym bardziej sie zorganizujesz i zrobisz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Maluśna, jak widzę,że gorączka spada, to ok jest już plus, choc wiadomo , matka i tak czuwa
teraz Olcia wydaje się być już chłodna na czole, więc może nie podskoczy już tempka w nocy o północy ![]() pamiętam jak Miki miał trzydniówkę, to wtedy mało nie zeszłam bo gorączka mega i mało opadająca była ![]() tak Olcia ma główkę drobniejszą, mniejszą niz Miki, sprawdzam im w książeczkach pomiary, niby młoda ma spory przyrost wagi, ale jednak Mikiego był jeszcze większy ![]() myślicie, że dzieciaki R.Jusis noszą/będą nosiły bursztyny i miały gryzak z kłącza irysa? ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-09-20 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
ooo, ten bursztyn to widzę na wiele dolegliwości jest, w tym też na nasze przeklęte migreny, Aniu
![]() ![]() Veronka - dzięki, póki co niewesoło jest ale mam nadzieje, ze antybiotyk zadziała ![]() ![]() ja wzięłam opiekę, pierdzielę- nie będę chorego dzieciaka zrywać bladym świtem żeby do mamy prowadzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
oooooo
wspominałam o eko podpaskach to już można je nabyć ![]() http://sklep.ekodzieciak.pl/mamy-art...e-c-40_47.html |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam Sosna i jej biust
![]() Mała jeszcze nie kupiłam kropli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
używała któraś z Was orzechów do prania ?
http://sklep.ekodzieciak.pl/orzechy-piorace-p-185.html hm ja też nie pamiętam czy Łuśka ssała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zima lekarka przepisala dla B jakis antybiotyk, ale to niby cos nowszego i podaje sie tylko 3 dni. no i dziecko nie musi sie z tym nie dobrym smakiem tyle meczyc. na szczescie nie musialam go wykupowac, wiec niestety nie pamietam nazwy ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Tak uzywala Reni ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
ja pamiętam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
ja do Jusisowej już całą prawie sympatię straciłam. nosz nawiedzona. ale płacą jej za to
![]() do fryzjera mi się chce ![]() ![]() ![]() Igę też już zapiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam go w domu wykupiony, nierozrobiony.. lekarz mi go kiedys przepisal, ale naczytalam sie o skutkach ubocznych i nie podalam ![]()
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
tak to byl sumamed forte. pamietam,ze w nazwie bylo forte i dzieki temu krocej sie go podaje....oj mam nadzieje, ze nie bede muslama podawac antybiotykow, bo nie nawidze tego cholerstwa. jak juz, to bede banki najpierw stawiac i wszystkie naturalne metody swiata chyba stosowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
ja muszę grupony fryzjerskie kiedys w końcu wykorzystać
![]() ![]() a ile mi wypada , cała wanna usiana plus łazienka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
ooo moj serial sie zaczyna na tvn ! ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- nie wiem czy ogladacie przepis na zycie, ale imie Gniewko mnie rozwalilo ![]() oooo zauwazylam wlasnie nowy awatar (tzn w miejscu mojego ulugionego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- mialam tez pytac o czerwona nitke na raczce Gniewka, ale wujek google mi wlasnie pomogl ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- alez sobie monolog prowadze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa - ja dziś miałam iść do fryzjera - farbowanie i cięcie, ach jaka byłam podekscytowana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
veronka testery do samochodow osobowych, motorow i ciezarowych TZ sprzedaje, trzeba bylo pytac, to bys dostala w specjalnym rabacie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.