![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Eweska-
![]() agus87- Oby Oli pomoglo i już się nie męczyła bidulka .Super że bakteri nie ma ![]() 24kasia86-odpowiedzi nie znam na twoje pytanie ale życze duuużo zdrówka ![]() atiz-ciekawy sposób na ćwiczenia ![]() bluberry-Mój Igorek młodszy od Kubusia o 3 dni a tez strasznie się ślini ale lekarka nic nie mówiła żeby zęby szły ![]() SiLLee-gratuluje ząbków i super wagi ![]() ![]() anula_81-ja też mam nieciekawą sytuacje z moim Tż ![]() ![]() zosiaaa- ![]() Grazin- ![]() ![]() agus,zosiaaa-ja tez ogladam horrory a potem ![]() Daisy-Moj Igorek też nie płakał na szczepieniu nic a nic tak jak Sebuś ![]() ![]() mimbi- ![]() Lolka1212-Nie źle wymyśliłaś z tą gondolą ![]() ![]() Spóźnione życzonka dla dzieciaczków: Igorek ![]() Julek ![]() Hania ![]() Zuzia ![]() Nadia ![]() A tak w ogóle to nie kulturalna jestem ![]() ![]() ![]()
#332 |
Wtajemniczenie
|
chce cos napisac ale nika mi marudzi, masakra jest dzisiaj!
![]() |
#333 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ddaiissuś widziałam te Rainforest.. bardzo ładne, ale jeszcze nie ogladałam innych, a FP ma jeszcze jakieś inne z tych do jedzenia?? Na pewno kupujemy, ostatnio nawet jak rozmawialiśmy z TŻtem o sloiczkach to już snuł plany jak to będziemy sobie w w trójkę za niedługo razem przy stole siedzieć.. z czego Anti na takim wysokim krzesełku właśnie.. ![]() Ale na razie skupiam się nad jakimś podłożem do zabawy.. chociaż i tak jescze troszkę czasu mam zanim Antonek zacznie sam siedzieć i dłubać przy zabawkach.. ale znając moje niezdecydowanie to już muszę zacząć myśleć heheh ![]() Cytat:
![]() ![]() Nudzi mi się, ale nie chce mi się nic robić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Ooooooooo...
ale gapa ze mnie ![]() Dzieciaczkom naszym kochanym wielkie buziaki posylam ![]() ![]() Kocham filmy, na ktorych sie boje, ale nie glupie horrory z cyklu "zywe trupy" bo to nudne, ale takie, ktore jak sie oglada to czlowiek nie wie czy to mozliwe by bylo prawdziwe i wszelkie w rodzaju "ze znakiem zapytania", czyli po obejrzeniu i tak nie wiadomo co sie stalo ![]() uwielbiam "ringi" i inne "gothiki", 28 dni pozniej i wszystko w tym klimacie. ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- ??? ze co, prosze, slucham ?????????? Napisz to jeszcze raz tylko glosniej bo chyba nie zrozumialam ![]() Wpadnij do mnie, dam Ci zajecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Mam tyle roboty a nic mi się nie chce
![]() ![]() ![]()
#336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą nie opyla mi sie chyba brać za cokolwiek, bo ile Antek może się kołysac na hustawce.. zaraz pewie zacznie wołać matkę do zabawy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Lolus, tak - jak wstała przed 9 to dopiero 13,50 usneła na 1h ale teraz po wygłupach z książeczka znów padła. Ona od 3 dni bodajże nie śpi mi prawie nic w dzień. Z huśtawki chce wyjśc a maty nie lubi więc pozostaje zabawa z mamą i właśnie... idzie zima - co na podłogę
![]() ![]() A co do krzesełek to ja na żywo żadnego też nie widziałam, jednak wiem, ze na pewno kupię. Jak znajdziesz coś do położenia na podłodze daj znać ![]()
#338 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
zasnęła ( nie wiem na jak dlugo)
Cytat:
Nika też marudzi przy piciu mleka, co mnie wkurza, bylo juz tak, ze jadla po 180ml a teraz ledwo 120ml zje, a czasem nawet 60ml ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i Eda ma tak jak Niko, przed snem i rano w miare, a w dzien w ogole moge mleka nie szykować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj Nika wypila rano 150ml i wieczorem 120ml wiec malutko. Dzisiaj 120ml rano i sloiczek a juz po 16 ![]() ale smutny ten dzien, szaro za oknem, dola zlapalam ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
![]() ja mam bajzer jak ta lala ale nie mam sily naprawde ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() Dobra lecę do klubu, pewnie mam mega zaleglosci ![]()
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia ![]() Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-10-07 o 15:27 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Mam takie pytanko do Was...Czy któraś z Was ma problem z sexem
![]() ![]() ![]() ![]()
#340 | |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy widziałaś ale pewnie nie
![]() Są specjalne kołyski do wózków ![]() Cytat:
![]() No to super, że nic prócz tej skórki nie dolega. Weredka dla córy zdrówka. I dla innych zakatarzonych, chorowitych. Andziotku tak myślałam, że się skusisz. Może się Gaba nie zepsuje. Wrzuciłam foty mojego klocuszka. Grazin 9,2 kg ![]() I jeszcze fota jak nebulizujemy ![]()
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dopiero teraz mam czas, zeby przysiasc i cos napisac ![]() Nocka u nas swietna byla, dwie pobudki i spanko prawie do 8 rano ![]() Pozniej przywiezli lozko. Bylismy tez na dlugim spacerze, Nadia spala w wozku bite 3 godziny ![]() Grazin ![]() Lolka Postanowilas juz cos odnosnie kursu? Zostajesz? Anula Kochana jestes, wiesz? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andziot No prosze, jednak u "baby" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki na szybko
Pamiętacie może w którym sklepie w galeriach są smoczki i w ogóle artykuły Tommee Tippee ? Wiem, ze butelkę w galerii kupowałam ale nie wiem w jakim sklepie ![]() Bo w aptekach to chyba nie bałdzo, nie ?
#345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- ale tu cisza, a ja bede juz konczyc i jutro znowu nadrabianie bo pewnie zaraz sie pojawicie ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- to papa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Moderatoreska
|
Helloł
![]() Wiem, wiem mało ostatnio mnie tutaj :P Obiecuję poprawę ![]() Pędzę do was z czymś ciekawym, ale zapraszam do obejrzenia w moim albumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
taaaakkkkk ?? SUPER bo mam go też obok tam gdzie jadę Dzieeeeeeeeeeeki Matall !! ![]()
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gusia wypisuje się.. jak mi oddadzą kasę to już na następne zajęca nie idę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ddaaiissyy ja na All kupowałam, ale w Carrefurze TT są.. ale to już Matall napisała! ..albo może jakiś dzieciowy sklep, niekoniecznie galeria ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---- zaliczyliśmy spacer i zakupy. jutro Ania idzie w gości do wujka ![]() mąż mi kolację szykuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
TT jest tez w Smyku i AKPOLU sasasasas
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
gusia
![]() daisy dziekuje ci raz jeszcze za te kaszki ![]() dziewczyny jak wygladaja plesniawki? bo mala taka maruda, myslalam ze zeby ale ma dwie takie miniaturowe kropeczki na dziaslach, czy to moga byc plesniawki? jezyczek ma bialy ale to zawsze od mleczka ma... policzki czyste ale cos ja ewidentnie tam boli bo nie da sobie nic do buzi wsadzic martwie sie ze plesniawki sie jej pzryplataly wiem ze dziewczyny tu mialy doswiadczenie siasiu ty chyba? nikos mial co? |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Kolezanka pojechala dzisiaj (od razu do pracy, zaraz bedzie przelatywac nam nad glowami, bedziemy machac z Nadia... ![]() Bylo suuuper, tak sie nagadalam z nia, naplotkowalam... Mala super grzeczna (oczywiscie teraz mi nikt nie wierzy, ze potrafila ryczec od rana do nocy!! ![]() Teraz troche mniej sie boje powrotu do pracy (mamy tam naprawde super ludzi ![]() A teraz robie z doskoku obiad, wiec dlugo z wami nie popisze... Anulinka, kiedy sie wybierasz na Madere?? My bylismy w zeszlym roku koniec pazdziernika/ poczatek listopada (celebrowac moje urodziny i ostatnie wakacje we dwoje ![]() (My w tym roku nigdzie sie nie ruszamy ![]() Cytat:
![]() Ale bardziej mi sie podoba TO, ![]() Pewnie skonczy sie na czyms TAKIM. Musze pospieszyc sie z tym kupowaniem czegos dla niuni z jesien-zima collection ![]() Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2011-10-07 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Anula pleśniawki to takie kropki zważonego serka, przynajmniej mi to się tak kojarzyło ![]()
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
czuje sie troche lepiej, bo kupilam sobie polopirine s. nikunia tez lepiej wyglada, oby jej szybko przeszlo!
![]() spokojnej nocki ![]()
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() później przeszło na wargi, od środka miał już bardzo dużo. Przejedź delikatnie palcem, jak nie zejdzie to raczej pleśniawki. Ale na dziąsłach?!
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Camomile
to futerko widzialam ![]() ![]() ![]() Fajnie, ze spedzilas milo czas z psiapsiola ![]() Zosiaaa ja na szczescie w dzien mam "spokoj", w dzien Maya jest aniolem i wlasnie tak sobie pomyslalam, ze ona wlasciwie w ogole nie placze, tzn. w nocy cos tam pomarudzi, ale w dzien jest wiecznie usmiechnieta i spi slicznie sama. Kurcze, dziwnie mi sie pisze bo nie mam kursora ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To świetnie!!! Cytat:
![]()
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Miałam dzisiaj stłuczkę, w zasadzie to mieliśmy, bo Kubuś był na tylnym siedzeniu. Na szczęście nic nam się nie stało, samochód ma tylko kilka rys na zderzaku, ale jak sobie pomyślę, co mogłoby się stać, to aż mi się na płacz zbiera....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.