|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
![]() PS. pochwal sie Adrianem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
Dilayla witam ![]() Tulam mocno i współczuje ![]() I Gratuluje nowego mieszkania ![]() Własnie przyszła kuchenka dla Blanki ![]() Chyba jak pójdzie spac to ją złoże i wyniosę do piwnicy ![]() A i tak dostanie wcześniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30703849]
A z jutrem mam problem, bo teść w pracy, teściowa na 11, mąż w pracy a mama nie chce na górę przyjść tylko ok, zajmie się małą z przyjemnością, ale u siebie ![]() A ja dziś przymusowy urlop mam. Mogłaś gadzinę podrzucić... Moja matka takiego ciśnienia dostała przedwczoraj, że szok. Wczoraj ją trzymało, więc dziś lekarz... Do szpitala ją chciał dać, ale odmówiła. Do pon czekamy co będzie. Jak leki nie zadziałają, to szpital. A wtedy ja w czarnej dupie... Nie stać mnie na żłobek prywatny, jasna cholera. ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Konto usunięte
|
U nas w końcu rozwiązałam to tak, że młoda na dół na 1,5h i zamknięta w pokoju z babcią, potem spacer a potem spanie.
Kropuś, oby mamie się poprawiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
kropka, jak mama sie teraz czuje? Lepiej trochę po tych lekach?
![]() |
#336 |
Konto usunięte
|
Kupiłam multisanostol, pachnie fajnie, takimi sztucznymi witaminkami
![]() ![]() Kropka, masz zakaz wyrzucania butelki!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
a może jednak lepiej, żeby przeszła teraz? sama nie wiem...
Dilayla - współczuję Ci bardzo ![]() miałam być w pracy do 11, w tym czasie małż byl z Ewcią, potem miał jechać załatwiać różne sprawy. niestety okazało się, że jestem jedyną osobą, która może zostać do 16 w pracy za koleżankę (reszta osób albo też w swoich grupach albo urlopy). syn koleżanki, mieszkający daleko od niej, mający małe dziecko i żonę w ciąży z bliźniakami, przeszedł niedawno operację usunięcia tarczycy (rak), a parę dni temu usuwano mu nadnercza, żeby zapobiec przerzutom. po tej drugiej operacji był bardzo słaby, majaczył, był w złym stanie. synowa nie chciała za dużo mówić przez telefon, a moja koleżanka już od zmysłów odchodziła. dziś podjęła błyskawiczną decyzję, poszła do lekarza, wybłagała tygodniowe L4 i pojechała do niego. w tej sytuacji nie mogłam odmówić, zwłaszcza, że jest to osoba, która zawsze mi pomaga, gdy czegoś potrzebuję (ostatnio np. przed złożeniem mojej teczki pisała ze mną przez 3h po swojej pracy te durne stuium przypadku). teraz czekamy na wiadomości od niej, obiecała dać znać, co z synem. małz nie był zachwycony, że zostaję, ale uprosiłam mamę, żeby przyjechała do Ewci i dzięki temu mógł załatwić to, co miał zaplanowane. po południu poszliśmy na 1 urodzinki Rafałka, była tam jeszcze 2letnia Amelka. Ewcia na początku popłakiwała, bała się obcych, ale potem się tak rozkręciła, że do domu nie chciała wracać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30729870]Kupiłam multisanostol, pachnie fajnie, takimi sztucznymi witaminkami
![]() ![]() Kropka, masz zakaz wyrzucania butelki!!! ![]() Dziekuje wszystkim za wsparcie.... hmm oczywiscie nie jestem w temacie ale czy juz ten multisanostol mozemy dawac naszym dzieciaczkom? ![]() ja pamietam go ze swojego poznego dziecinstwa smakowal mi bardzo ![]() Adrianek uwielbia te strzykawki z syropu np.ibum chyba kojarzy z tym słodkim syropem jak tylko ja widzi to dostaje'' małpiego rozumu''....bo czasami musze zaaplikowac gdyz nadal mamy tylko 10 zebow i nic dalej nie widac...meczy sie biedulek... co do kuchenek adrian juz od dluzszego czasu wielbi sie w ''kucharzeniu'i maltretuje garnki,butelki kubeczki,miseczki,szczego lnie psie gdyz codzien rano karmi pieski.... ![]() dobranoc leciec musze z yorkiem do parku... ![]()
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Dilayla- wspolczuje ci słonko
![]() a co cebionu multi mi powiedziała w aptece ze jesli sie juz jakis czas je daje i w tych samych dawkach to one juz nie dzialaja bo dzieciak potrzebuje wiecej z tego powodu ze wiekszy a zwiekszajac mu dawke tracisz po kieszeni tak mozna dawac multisanostol bo jest on od 1 roku zycia polecaja tez go dla matek w ciazy i kobiet karmiacych a takze dla normalnych dorosłych ![]() tylko nie dawaj wieczorem one powoduja ze w nocy dziec ci głodny wstawac bedzie ![]() margo szaja i kropko wspołczuje przepraw z powodu zdrowia mamy , i kombinowania komu i gdzie zostawic dzieciaka trzymam kciuki za tego pana z rakiem zeby sie szybko wykaraskał szaja numer z kurtka obłedny ![]() lea gratuluje ![]() cos jeszcze miałam ale zapomniałam aaa u nas katastrofa młoda w nocy zarywa nocki wstaje znów od 3 dni na dodatkowe mleko i potem nie chce spac wstaje skacze po łozku lub łozeczku wyrzuca smoka i potem krzyczy zeby go podniesc bo mymek bam no masakra w dzien nie lepiej drzemki sie zrobiły max 1,5 godz wózek parzy chce tylko na nogach , nie chce jesc miesa tzn drobiu i sera zółtego masakra jakby jajek nie jadla to bym wiedziała dlaczego (to były 3 produkty które w ciazy powodowały u mnie wymioty ![]() klucze sie nie znalazły wiec musze wymieniac wszystkie zamki ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2011-11-25 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
heja Kobitki,
Podczytalam Was dzis nad rancem, bo tydzien byl bardzo ciezki i nie bylo czasu wczesniej. U nas od zeszlej niedzieli znow chorobowo. W niedziele zaczelo sie od prawej dolnej czworki i gornych trojek. Ryk non stop, 38 goraczki - nic jesc ani pic. W poniedzialek doszla chrypa i lekarz. Nie dostalismy nic, bo pluca czyste, w uszach woda (od dwoch miesiecy ![]() ![]() Ja zaczelam chyrchlac, caly zeszly tydzien bralam peniciline, bo angine mialam. W domu dalej sytuacja niewyjasniona ![]() Co do aut, wlasnie jestesmy na etapie gdybania, bo musimy kupic autko - z jednym idzie ocipiec na tej naszej wioseczce. Nasz faworyt jak zawsze audi. Odkurzacz mamy centralny - super sprawa! ![]() Choinka - mam zamiar wieszac te bombki co zwykle, zobaczymy co sie bedzie dzialo ![]() U nas tez ostatnie nocki nie byly za fajne, placz, jeczenie, krzyki ![]() aaaa no i rzucanie wszystkim co popadnie nie tylko w podloge, ale i w nas a jak pokazuje palcem nununu i mowie calkiem powaznie - nie wolno - to smieje sie w glos ![]() Nadal nocnik to amba fatima dla Niego. Nie jest zainteresowany poki co. I spimy raz dziennie okolo 1,5 godziny, w przedszkolu przeszlo 2, bo na dworzu ![]() Mam ogolnie prezenty ogarniete, dla rodzicow i tesciow nowe koldry i poduchy i jedna zmiana poscieli, Malz - mata do masazu, Maluch - klocki magnetyczne, dvd do auta, jeszcze brat mi moj zostal i moj chrzesniak ![]() Sobie pod choinke sprawie IPada, moge kupic taniej w mojej pracy - jestem ciakawa tego cudenka ![]() Dilaya - bardzo mi przykro ![]() Lea -ogromne gratulacje za dofinansowanie!!!!! Niunia - zdrowka dla Laury ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Konto usunięte
|
Justynko, skoro Stefano jest alergik, to ja bym nie podawała, a przynajmniej nie dwa potencjalne alergeny jednocześnie.
Agu zaczęła informować, że narobiła w pieluchę ![]() ![]() Zbieram się niedługo na miasto,kilka prezentów kupić. Bo to i Mikołajki mama, ciocia, mąż, do tego 4 grudnia imieninowo ciotki, a urodziny mamy 1 stycznia ![]() Ale tu się wycwaniłam trochę, bo do naszej biblioteki w szkole przyjeżdża facet z hurtowni książek i zostawia pudło z róznymi do kupienia, i można domówić też. Tym sposobem fajną kucharsko-podróżniczą grubą bardzo za 32zł zamówiłam, a normalnie spójrzcie na cenę: http://merlin.pl/Ugryzc-swiat_Nation.../1,631052.html Do tego dla siostrzenicy męża 2 książki po 13zł, fajnie zrobione: jak narysować ludzi i jak narysować zwierzęta, o takie: http://www.empik.com/jak-rysowac-i-m...3432,ksiazka-p Z ludźmi zamówiłam też dla dziewczynki z klasy, na Mikołajki, bo losowaliśmy i ją wylosowałam ![]() A dzisiaj muszę szczotkę do włosów wypasioną jakąś mężowi na Mikołajki kupić, bo mi moją kradnie i jęczy, że swoją nie ma. A ja mam taką ręcznie robioną z włosiem, dostałam w prezencie, niech mi nie kradnie więcej ![]() Młodej cosik dokupię na gwiazdkę, i muszę od chrzestnej prezent kupić, bo zawaliłam :/ miałam w sklepie internetowym kupić, ale czekałam aż facet dostanie to co ja chcę, no i teraz dla odmiany nie ma tego, co chrzestna chciała brać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ta sofa to z jakiej okazji? coś przegapiłam? ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30734477] Agu zaczęła informować, że narobiła w pieluchę ![]() ![]() A dzisiaj muszę szczotkę do włosów wypasioną jakąś mężowi na Mikołajki kupić, bo mi moją kradnie i jęczy, że swoją nie ma. A ja mam taką ręcznie robioną z włosiem, dostałam w prezencie, niech mi nie kradnie więcej ![]() [/QUOTE] ![]() Tymek też gada, że ma "beeee" w pieluszce, ale na nocnik nie usiądzie. ![]() ![]() wypasiona szczotka... ![]() ![]() Mamy nowe słowa: "kukulyku" "ćufća" i Maksiu, z dotychczasowego "Meme" został przemianowany na "MaK!" ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- wczoraj obmierzyłam Tymka- taki z niego pulchny krasnal- 81cm, 12,5kg. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
lea no wiesz nie obrazaj mojej córki
![]() brawa dla tymka za nowe słowka ![]() nis wiecej nie napisze bo od rana zre sie z chłopem i nawet mi sie mózg wyłaczyl nie wiem co komu pisac ![]()
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() kropka zdrówka dla mamy ![]() lea ![]() ![]() edzia mi też mój dziś działa na nerwy ![]() byłam dziś w sklepie dzieciowym z tż-tem i Wiktorem po kapcie (pisałam wam o takich skarpetach z gumową podeszwą z kolcami) no i czekała mnie niemiła niespodzianka bo produkują tylko do rozmiaru 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#345 | |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30734477]Justynko, skoro Stefano jest alergik, to ja bym nie podawała, a przynajmniej nie dwa potencjalne alergeny jednocześnie.
Agu zaczęła informować, że narobiła w pieluchę ![]() ![]() Zbieram się niedługo na miasto,kilka prezentów kupić. Bo to i Mikołajki mama, ciocia, mąż, do tego 4 grudnia imieninowo ciotki, a urodziny mamy 1 stycznia ![]() ![]() no wlasnie tak myslalam ![]() a widzisz, przynajmniej cos powodzenia z prezentami, ksiazeczki super! ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;30735362] ![]() ![]() ![]() ![]() wypasiona szczotka... ![]() ![]() a wojna i to taka powazna, inna niz dotychczasowe, ale przez to stresujaca, bo nie wiadomo czego sie spodziewac ![]() audiki rzadza ![]() ![]() o tej szczotce tez pomyslalam, hehe, moj ma trzy wloski na krzyz ![]() Stefek, ma 88, 10,5 kg, chudzielec jest ![]() gratki za nowe slowka ![]() Cytat:
![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze justin juz nie pierwszy raz piszesz że na sofie spisz bo zgrzyty w domu - sorry kochana po co wy ślub planujecie ![]() sorki za pytanie ale w głowie mi sie nie miesci - fajna kobita jestes i na sofe uciekasz co by swiety spokój miec ![]() Dilayla witaj kochana ![]() ![]() panna migotka te skarpetko kapcie z kolcami - nie wiem z jakiej firmy chcesz ale unas na rynku rozmiarów do wyboru ![]() nawet kupiłam młodej ale odddałam bo jej stopa w tym latała gdzies za bardzo takie pampufy były - mamy zato juz drugą pare na skórzanej podeszwie i są super ![]() melduje że stan uzebienia na dzis - 14 zebali ![]() właśnie przebiły sie na raz dwie trójki z lewej strony - górna i dolna - po prawej też sie szykują ![]() byłam dzis w biedronce - młodą u babci zostawiłam i jakie cudne klocki materiałowe są ![]() ale kupiłam jej samochodzik napedzany ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#347 |
Konto usunięte
|
A ja kupiłam puzzle od matkokrzesno:
http://merlin.pl/Dzieciecy-pupil-bab...06,592861.html Od nas pod chochinkę jeszcze memo: http://merlin.pl/Memo-Zabawki_Granna...06,458479.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() w biedronce tez się nie mogłam oderwać od tych zabawek dla maluchów szaja puzzle mamy identyczne ![]()
![]() |
![]() |
#349 |
Konto usunięte
|
Migotko, niestety, ta strona nie bierze w imprezie udziału, ale z dobrze zaopatrzonych jest ta:
http://www.patiimaks.pl/ http://www.rik.com.pl/sklep/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() coz, mysle nad tym intensywnie ostatnio, ale jest pare ALE... po pierwsze - nie jestem swieta, mam tu na mysli, ze konflikty rowniez prowokuje ja, obydwoje jestesmy mocnymi jednostkami i zadne z nas za bardzo nie lubi kompromisow ![]() po drugie, kazda para ma swoje sposoby na rozwiazywanie konfliktow, nasz jest 'pogiety' stad tez potrzeba powaznej reformy w tym zakresie, a po trzecie i w sumie decydujace - kocham gada ![]() to wszystko co jest miedzy nami jest bardzo wazne i powazne dlatego nie sztuka jest zawinac wrotki i uciec, ale probowac pracowac nad sprawa, bo czesto to pierwsze wyjscie jest duzo latwiejsze....spanie na sofie nie jest moze najlepszym sposobem na rozwiazanie konfliktu, ale ja jestem wlasnie taki uparciuch, no i fochman ![]() na te chwile wierze, ze damy rade ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30738974]A ja kupiłam puzzle od matkokrzesno: http://merlin.pl/Dzieciecy-pupil-bab...06,592861.html Od nas pod chochinkę jeszcze memo: http://merlin.pl/Memo-Zabawki_Granna...06,458479.html[/QUOTE] fajna ta gra memo, ale czy ten moj Brzdacus zalapie o co w tym chodzi ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() Edytowane przez justin18061976 Czas edycji: 2011-11-26 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Konto usunięte
|
Ale ja ją kupiłam na razie tylko do dobierania par
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30740069]Ale ja ją kupiłam na razie tylko do dobierania par
![]() ![]() no tak, to on juz takie cosik lapie, bardzo fajna jest, juz mam ja w koszyku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas równiez mama,tata,nie tyle ze zaczoł bardzo wyraźnie je mówic ale narazie tylko tyle,wiecej nie chce gadac,po swojemu czasami nawija,ale nic zrozumiec nie moge... ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30738974]A ja kupiłam puzzle od matkokrzesno: http://merlin.pl/Dzieciecy-pupil-bab...06,592861.html Od nas pod chochinkę jeszcze memo: http://merlin.pl/Memo-Zabawki_Granna...06,458479.html[/QUOTE] hmm podczytuje blog chwilami i super gra Z nakretkami...pomysłowa kobieta ![]() tylko gdzie ty te wszystkie zabawki upychasz?masz jakies oddzielne pomieszczenie?? ![]() Adrian nie za bardzo sie interesuje czym kolwiek wiec zabawek mu praktycznie nie kupuje,ma pare i nimi sie bawi...przez minute...włażenie na meble,ucieczki,psoty i zabawa z psem wiodą prym... wkurza mnie ze nie interesuje sie książeczkami-nawet jak mu czytam to nie jest zainteresowany,wyrywa mi je i wyrzuca... ![]() sorter lezy w kacie uczniaczek raz dziennie 2 edukacyjne komputery moze pare razy wezmie do reki autka przez 5 min ,nawet sterowane nie interesuje tablica do pisania-zero zainteresowania najbardziej kuchenka mu pasuje,oraz klocki... i garnki z kuchni....
„…to żaden powód nic nie robić tylko dlatego, że nie można zrobić wszystkiego…” Edytowane przez Dilayla Czas edycji: 2011-11-26 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30738974]A ja kupiłam puzzle od matkokrzesno:
http://merlin.pl/Dzieciecy-pupil-bab...06,592861.html Od nas pod chochinkę jeszcze memo: http://merlin.pl/Memo-Zabawki_Granna...06,458479.html[/QUOTE] Fajne. Niestety u nas jest obecnie faza takiej głupoty, że nic kupować nie zamierzam. Moje dziecko było mądrzejsze pół roku temu. Teraz tylko wszystko źle, wszystko wkurza, więc rozwala, rzuca, kopie. Już mnie szlag trafia jasny. Wczoraj obrazki rozłożyłam, a ten podszedł i wszystkie rozpirzył po podłodze. Dałam żetony do wrzucania w pudełko, wrzucił naście i kolejne do paszczy. Zabrałam, ryk. I tak od paru dni. Dziś wziął podstawkę od takiego sortera, klocki wyrzucił, odwrócił ją patykami do dołu i zaczął po niej skakać. ![]() Już tak się ładnie Duplo bawił, a od paru dni, jak mu klocek do klocka od razu nie pasuje, to jest krzyk i rzucanie. Cofa mi się w rozwoju chyba. ![]() I to ciągłe rzucanie się... O byle co, sru i siad na dupę. I rzucanie się na podłodze. A dopiero co czytałam na forach jak inne matki piszą i myślałam, że mnie to omija. A to tylko kwestia czasu i mojemu też odcedziło. :/ Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-11-26 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Konto usunięte
|
Kropuś, u nas też rzucanie
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Upiekłam drożdżówki, pierwsze w życiu, PYCHA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Trudno mi olewać, bo z dnia na dzień on rzuca więcej. Dziś tak machał łapami w kuchni, że poszedł talerz i dwa kafelki mają odpryski.
Nie pomaga ani ignor, ani gadanie. Do tego rzuca czym się da i gdzie się da. A macha coraz więcej mi przed gębą. Dziś jak klokiem zarobiłam w okulary, to palnęłam w łapę, bo już nie wyrobiłam. Oczywiście ryk. A potem dalej to samo. A co gorsza, on macha przed oczami z premedytacją. Przed spaniem tak mężowi pomachał kilkukrotnie. Macha i patrzy co z tego będzie. No i wypatrzył w końcu, bo za czwartym razem to i tatusiowi się przelało... Bunt i foch na całego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Konto usunięte
|
O cholera :/ mam więc tylko nadzieję, że szybko durny etap minie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
kropka,może to zęby
![]() ![]() Edytowane przez xxNiuniaxx Czas edycji: 2011-11-26 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a przed nami bunt dwulatka, ![]() ![]() zapewne nie wspominalam,że Adrian nie jest na mleku modyfikowanym....pije mleko kozie ![]() ![]() robilam testy na białko mleka krowiego nie ma alergii a problemy zniknely jak zaczoł pic kozie. Wiec narazie zostaje przy tym i nic nie bede zmieniac...
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
dilayla,moja w ogole mleka nie pije od jakis 3miesiecy... jak widzi biały płyn w butelce to nawet nie powącha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.