|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
2. Z drugiej strony X I Y Wiżankowie brzmi tak razem, rodzinnie, w " kupie"; Wygląda to na zaproszeniu, że są małżeństwem, razem, rodziną ![]() 3. Reasumując - Widać, że Pani jest żoną Pana, bo ma drugie nazwisko takie samo. Ja bym pisała jej pełne nazwisko. Jakbyś wpisała razem to pewnie się nie obrazi, ale sama jesteś w takiej sytuacji, wiec wiesz najlepiej
||||||||||||||||||||||
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
oo mam pytanko co do zamówienia na czarne baleriny suzkasz tej 37 do skutku czy anulujesz?
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
![]() A tu link do butów, które mi się podobają - zastanawiam się nad kolorem nude, bo białe są dziwne, no ale boję się, że nude nie będą pasować http://allegro.pl/lilu-103-zniewalaj...055286206.html |
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- ja zbieram sie powoli do łóżeczka. dobrej nocki |
|
|
|
|
#335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy Ty nie jesteś przypadkiem modelką ?
|
|
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Wszystkim za opinie o sukience
Zmykam do lozeczka, jutro znowu do pracy...brrr... |
|
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawiązując do sobotniej wypowiedzi. Gotuję dzisiaj obiad , nagle ktoś dzwoni do drzwi (byłam pewna że to ktoś do reszty rodziny), otwieram a tu TŻ z kwiatami Szczękę to długo zbierałam z podłogi.... Nigdy tak mnie jeszcze nie zaskoczył... i jeszcze przepraszał ale przecież nie miał za co. Niesamowity jest, w jedną stronę i w taką pogodę na do pokonania 150 km, ( 2-2 1/2 godziny jazdy) a i choroba do końca mu nie przeszła. Kochany i szalony czasem - musiałam się pochwalić.. a co!
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-01-15 o 22:59 |
|
|
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
Widziałam te szpilki w kolorze nude są obłędne tyle ze za wysokie;/ ja będę miała czerwone ,fioletowe albo w kolorze fuksji
szukam cały czas ale jakoś nic mi sie nie podoba;/ owszem na allegro mi sie podobają ale bez mierzenia nie wiem czy sie skusze aby kupić... |
|
|
|
#340 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dziękuję za opinie w sprawie personalizacji zaproszeń. Widzę, że zdania podzielone, ale chyba jednak więcej z Was przychyla się ku wpisaniu podwójnego nazwiska kobiety, ja sama zresztą też
Pogadam jeszcze z moją Mamą, co o tym sądzi i ostatecznie zdecydujemy.Cytat:
Reasumując - może nie wszystko stracone i warto przymierzyć coś na przekór sobie i swoim oczekiwaniom? A nóż widelec i Ciebie spotka miła sukniowa niespodzianka? Tego Ci życzę, bo wiem po sobie, że to NAPRAWDĘ JEST MOŻLIWE. Ja już nie miałam nadziei, byłam na tournee de salony w sumie 7 razy i też nic mi się nie podobało w 100%, a jednak i dla mnie znalazła się suknia.Cytat:
Cytat:
![]() Wiktusiaczku - wyglądasz REWELACYJNIE!
|
|
#341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiktusiaczku nie wiem jak moglam jeszcze nie wyrazic swojej opinii o Twojej sukni!! jest poprostu BOSKA! Masz w niej figure lepsza niz modelka!!! serio!! juz nie wspominając o zdjeciu katalogowym, ktore sie umywa do tego co Ty prezentujesz! naprawde Twoj TZ padnie na Twoj widok!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moj tow kuchni zazwyczaj pomaga mi jesc..:P ale czasami tez cos sam zrobi:P jego danie popisowe to spaghetti ale i nalesniki po meksykansku a kawe czy herbate + ciasteczka robi codziennie bo sam ciast by raczej nie upiekl:P nawet z paczki:P
|
|||
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
a mi prawdopodobnie 2 osoby (jak nie wiecej) odpadly z wesela własnie się dowiedzieliśmy że jeden z kuzynów TŻ wziął ślub i ma maleńkie dziecko wiec pewnie się nie pojawią z półrocznym dzieckiem taki kawałek
|
#343 | ||
|
Zadomowienie
|
i:
Cytat:
![]() Cieszą mnie wszystkie Wasze opinie, bo są takie budujące i pozytywne Cytat:
|
||
|
|
|
#344 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku! Ale popędziłyście...
O MAJ GAAAD! włączyłam dziś "Nasz wielki dzień" na wedding.tv, a tam Para Młoda tańczy piewszy taniec - do piosenki Because of you Kelly Clarkson!!!!!!!!!!!!! Fakt, że może to do nich pasuje, bo laska na moje oko tak mniej więcej w 5 miesiącu, ale mimo wszystko.... masakra... Ludzie chyba kompletnie muszą nie znać angielskiego, ale w takim razie nie powinni brać angielskiej piosenki, skoro nie wiedzą, o czym tam się śpiewa!U nas też napadało jak głupie. Wcale mi się to nie podoba, bo się od razu zimno zrobiło, a ja zmarźluch jestem... Jeśli nam ktoś nie zadzwoni albo nie napisze (w zaproszeniach podajemy też swoje maile) z potwierdzeniem, to będziemy obdzwaniać. Niech no ktokolwiek nam spróbuje wywinąć taki numer, że powie, że będzie, a potem nie przyjedzie... Krew się poleje ![]() Witam nowe PMki - zieloneziele, mayeczka87, Baasia88, wensday21 - czujcie się jak u siebie w domu ![]() nenuś, cieszę się, że znalazłaś odpowiednią krawcową i ona zaproponowałam ciekawe rozwiązania Kiedy mniej więcej dostatniesz ją z powrotem?audrey, 160 osób to niewiele My zapraszamy 230zubi, Oriflame, gratuluję MDŚ ![]() Ona, o dopisanie do kalendarza należy prosić aktualną założycielkę wątku ![]() tenebrosko, ja bym wpisała oba nazwiska, skoro sama byś tak chciała być ujmowana Babeczka zostawiła to swoje nazwisko w końcu z jakiegoś powodu ![]() i tę listę też bym chętnie zobaczyła, wklej proszę na pocztę Czas się trochę postresować, ile mamy jeszcze roboty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z pracą to się nie przejmuj, oni tak straszą Was, żebyście wcześniej pooddawali i na ostatnią chwilę im nie znosili ![]() No i czekam na fotorelację salonową ![]() Cytat:
A możesz mi przypomnieć, którego dokładnie bierzecie ten plażowy ślub? Bo w kalendarzu nie ma, a to chyba tak samo ważna data, jak ta późniejsza... A już relacja na pewno bardziej emocjonująca ![]() Cytat:
Cytat:
Pokazuj nam te swoje cudeńka ![]() mocne!Cytat:
Cytat:
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas atak zimy i na drogach, tak wolno jechaliśmy autostradą... Cytat:
![]() Cytat:
Rozdaliśmy prawie wszystkie zaproszenia. Dzisiaj Kraków był dla odmiany, przez ten weekend przejechaliśmy koło 600 km. Nad morze byśmy zajechali. Tak nawiasem mówiąc nigdy zimą nie byłam nad morzem, ciekawe jak tam jest jak jest śnieżno i mroźno? |
|||
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lecę spać. Dobranoc
A u nas wątki już od kilkunastu msc nie trwają dłużej niż 2-3 tygodnie a nie miesiące
|
#348 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja się zbieram. Dobrej nocki
|
#349 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
I ja się witam z nową Małą Mi na wątku
![]() Cytat:
Ja znawcą w temacie zwyczajów zaproszeniowych nie jestem. Jak napiszesz podwójnie to przynajmniej unikniesz jakichkolwiek nieporozumień ze strony gości ![]() Zmieniła nam się koncepcja na pierwszy taniec. A tak właściwiej to TŻ chce jive'a, szybkiego jive'a. I nawet mamy pomysł na muzykę Tylko szkoda mi tego Sinatry i motywu ze Świata wg Bundych A tych Bundych może zamówimy jako specjalną dedykację dla wszystkich małżeństw na sali I tak mamy pewne rock'n'rollowe propozycje. Pierwszą jest http://www.youtube.com/watch?v=e1UWE...eature=related i to propozycja TŻta ![]() a moja jest taka http://www.youtube.com/watch?v=x7Qvx...eature=relatedNo i to mi powiem szczerze pasuje, bo i rytm ładny skoczny i słowa jak najbardziej na plus i jakie prawdziwe i to też jest świetne, z przymrożeniem oka, tekst tekstem, ale jaka zabawa by była! Swoją drogą wolna interpretacja i nawet tekst można by było dopasować do klimatu weselnego http://www.youtube.com/watch?v=qF1kN...eature=relatedTylko teraz trzeba ładnie zagadać z zespołem a jak nie to się z płyty puści. Dostałam na Mikołaja Baseballsów od siostry, więc jak coś CD zawsze mam pod ręką (swoją drogą zajmują 1 miejsce na liście moich ulubionych kompanów podróży samochodowych )I jak? Może być takie mocne skoczne wejście??? Bo niestety mało par decyduje się na jive na pierwszy taniec. A teraz mykam spać. Chociaż nie wiem czy zasnę, bo rozkręcił mnie strasznie ten rock'n'roll
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2012-01-16 o 00:49 |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#350 | |||||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka Laseczki
Lekko Was zaniedbałam w weekend bo weekend byl wyjątkowo TŻtowy. W sobotę byliśmy też u kumpla na urodzinkach. Ćwierć wieku trzeba było opić ![]() Cytat:
A w salonie przymieżyłam 4 suknie i wybralam moją. ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marylko Wiktusiaczku suknie przepiękne. Marylko, Ty to w ogóle w swojej, jak taka zwiwna nimfa wyglądasz ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Zaczął padać śnieżek |
|||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was. Dzisiaj muszę wyjść wcześniej, tyle śniegu napadało
|
|
|
|
#352 | ||
|
Zakorzenienie
|
dla TŻaCytat:
nie znam za dobrze tej piosenki więc aż sprawdziłam tekst i toż to gorsze niż "windą do nieba" Cytat:
ja bym sie bała takich skocznych ukłądów w długiej sukni ale skoro dobrze Wam wychodzi to czemu nie ) zaczął dopiero? zazdroszczę u nas od piątku regularna zima, już się zdążyłam nią znudzić i wkurzyć 10 razy Miłego dnia |
||
|
|
|
#353 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uszyte przez nią suknie były bardzo ładne, umiałam się też z nią dogadać, wiedziała o co mi chodzi, więc myślę że będzie ok. Ale przyznam, że mam stracha. Głównie, że w między czasie przytyję/schudnę i będę musiała wracać do niej jeszcze raz, a ściemniłam jej że ślub w maju, bo inaczej nie chciała jej wziąć tak wcześnie. Poza tym nie wiem, czy to "koło" to był najlepszy wybór, w razie czego je chyba wyjmę. No i powiem wam, co najlepszego zrobiłam, nadepnęłam obcasem na jedną z falban i ją trochę nadprułam ![]() Marylko - przepraszam, ale wczoraj jakoś nie trafiłam na Twój post, pięknie wyglądasz |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu linki podmienione
Wiktusiaczek bosko wyglądasz pięknie wyglądasz cud miód i orzeszki najlepszy wybór sukni ![]() Marylko wyglądasz jak modelka na tych zdjęciach ![]() a my wczoraj cały dzień spędziliśmy na wiązaniu sznurka na zaproszeniach i wkładania do kopert cały pokój mam zawalony zaproszeniami
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Ja dopiero sie zwlokłam z lóżka jestem ledwo żyjąca- co to za week który na zajęciach trzeba siedziec i jeszcze ten atak brzucha ![]() Ale chyba juz jest lepiej, chociaż czasami mam takie skurcze dziwne. Za 2 tygodnie mam egzamin z logopedii ![]() ![]() babka = trollll Chyba już dzisiaj zaczne to wkuwać żeby zdążyć opanowac to co ona sobie wymaga.. ale bedzie masakra, tyle tego jest. Ja nie wiem po co nam takie szczegóły jak np 16 rodzai seplenienia bocznego ja nie bede logopeda tylko nauczycielem ![]() A co do pogody to u mnie -5 stopni i chyba z 10 cm białego puchu
|
#356 | |||||||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak w ogole to ciesze sie ze znalazlas dobra krawcowa. Trzymam kciuki zeby wszystko zrobila wg twoich zyczen ![]() Aaaaa... U nas mroz... Normalnie chyba przywiazlam go ze soba. I szybki drugi raz w tym roku trzeba bylo w autku skrobac... I co? I spoznilam sie przez to na pociag... A tak w ogole to dzien dobry w poniedzialek
|
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
uciekam na fitness do przeczytania po 17:P
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyny jest sukces
nauczyłam mamę obsługiwac aparat w telefonie więc jakieś fotki będą z mierzenia chyba że MagdziaS zdąrzy po pracy do nas dołączyc to wtedy fotek będzie więcej
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#360 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj powinien przyjść zamówiony wachlarz. Ciekawe, czy spełni swoją funkcję
|
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

szukam cały czas ale jakoś nic mi sie nie podoba;/ owszem na allegro mi sie podobają ale bez mierzenia nie wiem czy sie skusze aby kupić...

co prawda nie powinnam ale taaak mnie kusi 

Fakt, że może to do nich pasuje, bo laska na moje oko tak mniej więcej w 5 miesiącu, ale mimo wszystko.... masakra... Ludzie chyba kompletnie muszą nie znać angielskiego, ale w takim razie nie powinni brać angielskiej piosenki, skoro nie wiedzą, o czym tam się śpiewa!
mocne!

nie znam za dobrze tej piosenki więc aż sprawdziłam tekst i toż to gorsze niż "windą do nieba"