![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!
Myślę, że mogę liczyć na Waszą pomoc i mi doradzicie
![]() Poznałam jakiś czas temu chłopaka, z którym spotkałam się kilka razy. Byliśmy na imprezie no i jak to facet wiadomo - to postawił mi drinka to coś tam. I potem przestalismy się spotykać ponieważ ja poprostu nie miałam ochoty. Teraz mi w sumie głpio, że pozwoliłam na to by on za mnie zapłacił czy nawet postawił drinka. Chciałabym mu poprostu jakoś się jakby to powiedzieć odwdzięczyc aby nie męczyły mnie wyrzuty sumienia. Złożyło się tak iż w marcu ma urodziny i chciałabym mu kupic jakiś drobiazg. Tylko właśnie nie wiem co.. Nie wiąże z nim jakiejś przyszłości tak czysto koleżeńsko. nie wiem może jakis dobry alkohol? Co proponujecie?
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Skoro sie z nim nie spotykasz, to po co chcesz kupować prezent? Chyba, że sie będziecie widywać, co jakiś czas to co innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny... bardzo proszę o jakieś pomysły. Mój chłopak niedługo ma imieniny. chciałabym mu cos fajnego zrobić, bo kupienie czegoś nie bardzo mi się podoba.
Miałam pomysł, żeby porobić sobie pare zdjęć w roznych sukienkach (bo on lubi kobiety w sukniach ![]() Tylko teraz kompletnie nie wiem co mu mogę zrobić. Pomóżcie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Przyczajenie
|
Juz gdzies tu to pisalam, taki prezent (Wyjazd na mecz) zwali z nog kazdego faceta:
http://www.funclub.pl/?name=search&o...1&time=1296289 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy!!!Prezent na rocznice dla ukochanego :)
dziewczyny błagam nie kupujcie facetom żadnych figurek koszulek z nadrukiem kubków z waszym zdjęciem czy poduszek w serduszka...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
Hej Kobietki
![]() Może na początek kilka słów o nim: zatem kończy 19 lat, interesuje się fizyką,matmą i ogólnie jest dobry w te klocki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
witam! jestem z moim chlopakiem od 1,5 roku. w sobote ma urodziny, 18 lat. zrobilam mu wlasnorecznie album ze zsdjeciami ale wedlug mnie to za malo na prezent. pomozcie !! co moge mu jeszce kupic? mam 100zl
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- witam! jestem z moim chlopakiem od 1,5 roku. w sobote ma urodziny, 18 lat. zrobilam mu wlasnorecznie album ze zsdjeciami ale wedlug mnie to za malo na prezent. pomozcie !! co moge mu jeszce kupic? mam 100zl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Przyczajenie
|
Sama szukam dobrego i ciekawego pomysłu na drobny prezent imieninowy dlatego przejrzałam forum. Jeśli miałybyście pomysł- nie wymieniony tutaj do tej pory,to piszcie
![]() Tego czego tu jeszcze nie widziałam to grawerowany nieśmiertelnik (co prawda to prezent kupny, ale w końcu dedykacja i pomysł- Twoje ![]() dla wiecznych dzieci może być coś z serii "Mikołajek" Mój brat dostał od dziewczyny ziarenka ziół zawinięte w drobną elastyczną fioletową siateczkę, wiązane rafią, przy niej doklejona muszelka. Taka kuleczka, przyjemna i pachnąca. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
Pierwsza, stanowczo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie oby dwie beznadziejne;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
cześć
![]() mój chłopak ma niedługo urodziny i nie wiem co mu dać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Prezent ma być kupiony czy samo robiony?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Przyczajenie
|
nie jestem jakoś uzdolniona plastycznie.. ale dla Niego mogę coś zrobić
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
a ja myślę, że każdy chłopak jest inny.. i mój na pewno by się ucieszył z takiej poduszki ze zdjęciem. dlatego nad tym już myślę. wiem też, że na pewno by tej poduszki nie schował bo on nie uważa, że to siara czy wiocha. przykład? na święta kupiłam mu taki słodki kubek z misiem i na całym kubku napisane jest "kocham Cię" i cały czas z niego pije nawet przy znajomych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
mój marzył o poduszce z moim zdjęciem
![]() ![]() ja mam dylemat co zrobić na 4rocznice bycia ze sobą.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Przyczajenie
|
Mój ma za dwa tygodnie 20 urodziny i w ogóle nie mam pomysłu... Na walentynki dostał podusie z moim zdjęciem, żeby mógł się do mnie przytulić wieczorem jak nie będzie mnie obok
![]() ![]() -Myślałam o jakimś kosmetyku, no ale zaraz zużyje i nie będzie miał pamiątki - chciałam mu kupić jakieś dobre perfumy (tak do 100zl) ale boje się, ze nie trafie w jego gust -Tak samo myślałam o koszulce Mass, ale również boje się, ze nie trafie w jego gust. -Ostatnio zgubił mp3, ale boje się, ze jak mu kupie to znowu zgubi (ciągle coś gubi) -Inny pomysł to duży kubek, ale sama już nie wiem... :/ Generalnie chciałabym coś przydatnego, co nie będzie wyglądało na drogie, a urodziny zbliżają się wielkimi krokami. czytam wasze propozycje i jakoś nie mogę się na nic zdecydować, w każdej coś mi do mojego nie pasuje... Acha i dziewczyny istnieje przesąd, że ukochanej osobie nie daje się zegarka, bo odliczasz czas do końca... i butów, bo odejdzie. To przesąd, ale znam dwie pary, które dały sobie takie prezenty i obie już nie są razem, jeśli jesteście przesądne jak to uważajcie ![]()
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
LadyOleczka co do przesądów , to tez o tym słyszalam i też unikam tego typu prezenty;p
Hmm 20 urodziny mówisz... może jakis fajny łańcuszek na szyję, albo portfel z jakąś fajna bluzką ( znasz go , wiesz w co się ubiera to i w gust bankowo byś trafiła ) co tam jeszcze? hm.. albo może koszulkę z nadrukiem jakąś fajną i np. do niej jeśli byś chciała dac coś osobistego i "własnoręcznego" to jakaś prezentacja multimedialna z mega życzeniami gdzie mogłabyś napisać czego mu życzysz i za co dziękujesz do tej pory i tam wasze wspolne zdjęcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Z tym przesądem to wam powie, że racja. Chłopak kupił mi boskie szpilki, pozniej ja mu zegarek .. rozstaliśmy się na 4miesiące .. ale jednak dalej jestesmy ze sobą. Już sobie nie damy wiecej takich prezentów! Tak samo kolczyki, bo przebijają miłość
![]() A ciucha mu nie chcesz kupić ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
Po dłuższych namysłach postanowiłam, ze kupie mu koszulkę (on lubi luźny hip hopowy styl), jakieś majtki drogiej firmy i pojadę do babci przejże stare płyty i znajdę mu piosenki, które mógłby wykorzystać jako sample, bo robi bity
![]() Mam już jednak pomysł na naszą rocznice ![]() ![]()
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
ja robiłam cały własnoręczny album na rok i też był bardzo zadowolony
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
|
Mój od dawna chorował na koszulke z B3, taką niebieską ze skarbonką świnką i wynylem, fakt, ze to koszulka z zeszłegpo sezonu, ale na pewno się ucieszy
![]() ![]()
![]() |
#353 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-07
|
Pilot do obsługi kobiety jest fajny jeśli któraś jest odważna -> http://www.2future.pl/Produkt/234/pi...slugi_partnera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Przyczajenie
|
Szukam pomysłu na prezent dla muzyka ;-) myślałam o alkoholu bo muzyczny gadżet gitarowy już dostał.. ale może być też coś własnoręcznie zrobionego, jestem otwarta na sugestie, pomożecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
zrób mu notes własnoreczny, na okładce naklej ładny papier w nutki i jakoś przyzdob
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Przyczajenie
|
To chyba nie będzie odpowiednie, to nie chłopak a dojrzały już mężczyzna (choć jak wiadomo w każdym z nich drzemie dziecko)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego? To kup mu elegancki w skórzanej oprawie lub np.kalendarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
Wymyśliłam, a więc się podzielę ;-) mam zamiar kupić mu pudełeczko na kostki do gitary, no i kostki - z własnego pomysłu grafiką (a raczej napisami).. Mam sporo czasu więc może coś jeszcze wpadnie mi do głowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez kinga2999 Czas edycji: 2012-02-09 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny
...
Edytowane przez panna tofu Czas edycji: 2014-05-22 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.