|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Dobra, napisałam 4 strony i na dzisiaj dziękuję. Mózg mi paruje
|
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
Jusia to im odpisz per "PAni"
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- http://facet.onet.pl/warto-wiedziec/...3,artykul.html artykuł nosi tytuł "Wiele hałasu o pierścionek" |
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna to jeszcze pikuś. Do mnie zadzwonił kiedyś klient z którym już wcześniej rozmawiałam i poprosił do telefonu pana Aleksandra
![]() Piekę ciasto czekoladowe z malinami
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi gratuluję
ale masz szczęście w tych konkursach ![]() Naj to przykre, że ktoś ma takie wspomnienie o ślubie Kawa a ten roller jest higieniczny??? Bo jak sobie pomyślę o wbijaniu igieł w ciało, to mnie aż ciary przeszły. I można to stosować bez konsultacji z jakimś....dermatologiem, jakimkolwiek lekarzem tudzież specjalistą? Był u mnie TŻ. Przyszedł z obiadem (pieczone udka kurczaka z ziemniaczkami) i wiśniami w czekoladzie na przebłaganie za grzechy. Przeprosił ładnie. Powiedział, że myślał, że śpię i nie chciał mnie budzić, ale już więcej tak nie zrobi. Obiecał, że będzie mnie informował o wszelkich zmianach planów i o każdej porze dnia i nocy będzie wysyłał informację, żebym się nie martwiła. A później powiedział, że nikt się nigdy o niego tak nie martwił i dlatego jestem cudowna ![]() I po fochu. Nie umiem się na niego gniewać. A poza tym jakaś pani się mu narzuca i mnie już zaczyna irytować, bo wysyła mu smsy z zaproszeniem np. na kolację.... Żeby jeszcze był jakiś mega przystojny to może bym zrozumiała...
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jesteście okropne z tym pisaniem..normalnie aż mi mózg paruje od tego czytania.. asia, a relacja dzisiejszy dzień był okropny...mam w pracy sajgon, nie mogę się odkopać po szkoleniu i ogólnie każdy coś ode mnie chce i mnie wkurzają
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja w weekend mam zamiar zrobić to: http://mojewypieki.blox.pl/2012/01/T...wy-z-bita.html Tylko musimy kupić z M. mikser i blachę
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
TŻ poszedł. Dziś mieliśmy kłótnie Głównie się wkurzałam o jego brak romantyczności. W sensie,że nigdzie mnie nie zabierze na spacer w takie miejsce w,którym nie byłam. Uwielbiam niespodzianki, a tu zero. Chcę za dużo???a potem poszliśmy na godzinny spacerek do parku.
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak wyjdzie to oszaleję z radości
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken tylko ja wiem,że on umie być. Sytuacja z jego byłą po nocy u niego podał jej śniadanie do łóżka i kwiaty kupił, a u mnie nic takiego nie było . Mimo,że ze mną jest prawie 3 lata z nią był raptem 2 tygodnie heh
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Klubik proszę
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie nie narzekam bo wiem, że mnie kocha i żadne kwiatki czy romantyczne wypady tego nie zmienią Nie lubię tylko jak całkowicie zignoruje jakieś święto bo nie chce mu się nic organizować![]() Ja też się wkurzam na tż-ta o to i ostatnio opisywałam moją sytuację z urodzinami no ale jak widać jak się chce to można bo koniec końców byłam nieziemsko zaskoczona ![]() Więc może po prostu z nim porozmawiaj Na mojego tż-ta zadziałało to, że po prostu zobaczył, że jest mi strasznie smutno i przykro No i dał radę
Edytowane przez zuken Czas edycji: 2012-02-27 o 20:10 |
|
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmat, poczęstujesz?
Zuz - co do tego artykułu - dziwny. sama nie wiem, nie kupuję tego totalnie ale może coś w tym jest, np. mój facet jest typem myśliciela o chwili obecnej, żyje tym, co jest, choć dużo wspomina nasze poczatku itp., ale bardzo rzadko planuje coś na dalej niż dwa dni do przodu rozmowy zdarzają się z jego strony o przyszłości, ale dużo rzadziej niż z mojej strony, góra kilka razy w roku. I to wliczam w to niedawną propozycję wyjazdu na weekend w marcu cóż, może jak zobaczy pierwsze zmarszczki, to go przyszpili
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-02-27 o 20:11 |
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to planuję wszystko i zawsze Chociaż mimo mojego planowania jestem mało zorganizowana
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
O jaaa.... sama dobrowolnie nie wbiłabym sobie igieł w twarz albo inną część ciała
![]() By link mi się nie otworzył, ale wyobrażam sobie co tam jest. Ja właśnie też mam problemy z kręgosłupem, ale nie miałam operacji i teraz tego zaczynam żałować, ale już chyba za późno... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken no porozmawialiśmy i chyba jest dobrze
Poza tym nie ma problemu więc głupio mi,że się go czepiam.
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My baby już takie jesteśmy, niepoprawne romantyczki I nic dziwnego, że czasami oczekujemy czegoś więcej od naszych tż-tów co dla nich wydaje się zbędne
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój planuje małe rzeczy - opłacenie rachunków, zrobienie zakupów, ale na zasadzie: ”nie dziś, więc myślę o tym dopiero w dniu, w którym to zrobię”. W sumie to działa i nie zaprząta sobie głowy zbędnymi rzeczami ale czasem mógłby wybiec dalej w przyszłość Nieraz np. planuje, że przez tydzień wolnego wysprząta generalnie mieszkanie - da się? Da się! więc niech on i zaręczyny zaplanuje, nooo!
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Naj jak wyjdzie
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Produkcja ekspresowa
Asiaczek, gratuluję! I padłam ze zmęczenia.
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz Wam coś naskrobię w klubie...
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak po kryjemu Ci powiem , że ja Tobie najbardziej kibicuję, jeśli o zaręczyny chodzi Bo przyznam się, że jak dostałam zaproszenie do klubu to trochę poczytałam i jesteś tutaj od początku i już tak długo czekasz, że Tobie się należy najpierwszej
|
|
|
|
|
#357 |
|
Polka Ogarniaczka
|
No to ja pobrokacę - wiosna do mnie przyszła
pierwszy kwiatek od tż, wcześniej się nie składało jakoś ![]() wypiłam lekką kawę, a już się pokładam ![]() i odnoszę dziwne wrażenie, że moja przeglądarka świruje, albo moja rodzicielka przeglądała nasz wątek, vol. 48 aa, edit - już wiem - Mozart mnie wykończył edit 2 - Asiaczek - g r a t u l a c j e! Świetna relacja, jestem zażenowana zachowaniem mamy M.
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2012-02-27 o 20:33 |
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem mam wrażenie, że mi za dużo osób kibicuje i stąd to moje przełużone czekanie
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No faceci tak często mają, jak widzę... Mój za dużo czasu nie miał, żeby się wykazać ale nie wydaje mi się, żeby był typem romantyka.
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

ale masz szczęście w tych konkursach 

15.08.2014