|
|
#331 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: przyjaciółka poszukiwana od zaraz :)
.
Edytowane przez 201604210952 Czas edycji: 2016-04-21 o 00:34 |
|
|
|
|
#332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niezła z Ciebie agenta!!! Ja jak 100 wydaj to się bije że jak zwykle przesadziłam Ale ogólnie odkąd zarabiam sama na siebie zrobiłam się straszna sknera i 50zł na buty mi szkoda![]() :co nfused:
|
|
|
|
|
|
#333 |
|
Konto usunięte
|
.
|
|
|
|
#334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jak jeszcze pół roku temu nie pracowałam i dostawałam tylko od rodziców to co chwila coś musiałam mieć
|
|
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny może któraś z was słyszała, że ktoś kogoś gdzieś szuka do pracy
|
|
|
|
|
#336 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się udało dzisiaj zjeść tylko Snickersa. Ale oprócz tego zrobiłam z bratem pizzę... Więc nie ma czym się chwalić. ![]() Cytat:
Cytat:
Też Żul jest genialne. ![]() [1=6746bdedfa49379c2543594 dc795ba743a60a5f4_5ea4c0f 24d671;33662824]nieee od dziecka mam takie mocne okresy tydzień normalnie trup jak byłam młodsza najczęściej przyjeżdżała do mnie karetka na kroplówki, teraz lecę na ketonalach i lekach na receptę które wypisują ludziom po wypadkach Teraz już na szczęście jakoś się to unormowało wszystko tak że tylko mnie boli a nie że mdleje wymiotuje itp. Więc i tak dzięki Bogu [/QUOTE]Jeejku, współczuję. Phi, faceci to cieniasy, oni dopiero by mruczeli. ![]() Też chciałam kiedyś być grafikiem.
|
|
|
|
#337 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jakiej szukasz??? Bo wiesz w gazecie wyborczej zawsze jest dużo ale tylko typu "3 tys dziennie rano albo wieczór ty wybierasz" "Nikt nie musi wiedzieć" haha zawsze się zastanawiam czemu to w ogóle wychodzi do druku.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 |
|
Konto usunięte
|
.
|
|
|
|
#339 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w planach miałam chociaż zacząć pisanie sprawozdań, bo mam zapieprz w przyszłym tyg straszny i chciałam chociaż to teraz zrobić ale ostatecznie przepisałam moją część wykładów na kompa (podzieliliśmy się z ludźmi z grupy, żeby móc wydrukować przed poniedziałkowym egz, bo lepiej się nam uczy w ten sposób, a kserówki koleżanki nie są zbyt czytelne ) Ale spać mi się jeszcze nie chce, więc może chociaż połowę jednego sprawka napiszę jeszcze dzisiaj... ![]() Cytat:
zresztą, batony Tobie wolno jeść !! ![]() nie wiem ale dobrze, że zwróciłaś mi uwagę, chodziło mi o ten Wisły ![]() Lisssa, szczerze Ci współczuję Najgorzej miałam w gimnazjum i liceum, teraz jest troszkę lepiej. Więc może Ci będzie stopniowo przechodzić Aha, i giny często mówią, że po ciąży jest duża ulga, więc może...
Mów mi pluszak ! Koty, psy i inne zwierzaki Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ![]() ![]() ----> http://www.pmiska.pl Nakarm psiaka i roześlij link dalej! ![]() ![]() http://www.karmimypsiaki.pl |
||
|
|
|
|
#340 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#341 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no właśnie u mnie też z wiekiem coraz lepiej i też każdy gin u którego byłam mówi że ciąża i po sprawie, ostatnio byłam na takich ogólnych badaniach i babki ale w prywatnej klinice św Bonifratrów więc baba była przekonana że przyszłam bo staram się o dziecko/ już jestem w ciąży A lat mam 18 haha jak się zdziwiła jak powiedziałam że nie i nie zamierzam w najbliższym czasie, naskoczyłam potem że w takim razie po co do niej przychodzę
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
Konto usunięte
|
.
|
|
|
|
#343 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
antt89 wow grafik komputerowy, super
a ja na kosmetologie się wybieram tyle ze to jest płatny kierunek niezależnie czy dzienne czy zaoczne bo niepubliczna szkoła No a później zamierzam otworzyć jaki swój salon tyle że chciałabym w nim pracować a nie tylko nim zarządzać... marzenia ![]() Ja też tak mam z kasą.. jak już pójdę na zakupy to koniec.. wszystko do mnie przemawia ''weź mnie, weź mnie'' i jak tu nie wziąć? ![]() Mój tż zapowiedział ze nidługo to zmieni i nauczy mnie oszczędzać, powodzenia mu życzę ![]() pluszysko no no, to mam nadzieję że coś napisałaś ![]() hehe taaa batony a ''dupa rośnie'' Też słyszałam że po ciąży cykl w miarę się unormuje ![]() hellyeah0 aaaa biedne włosy! ja powiedziałam że zetnę dopiero jak urodzę dziecko ![]() no i staram sie jakoś ratować te moje biedne końcówki... powiem Ci tak : myję włosy co drugi dzień tak że olej nakładam na noc(suche włosy) i rano myje delikatnym szamponem, za dwa dni myje włosy i nakładam maske WAX , 3mam 25 min, spłukuje i za dwa dni nakładam olej kokosowy również na suche włosy na noc i robie tak samo jak wcześniej. Zdarza mi się też raz na dwa tyg nałożyć maseczkę z żółtka i oleju rycynowego ( to pobudziło moje cebulki) i zostawiam na jakieś 3 godziny. Po każdym myciu jeszcze wcieram w skóre głowy odżywkę z radicala i zabezpieczam przed suszeniem końcówki kremem odżywczym z Dabur Vatika.Taki to o.. program pielęgnacji
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet nie było próby dogadania się, mogłabym coś przecież pozmieniać, ale już go nie było. I wtedy stwierdziłam, że chyba jednak to nie to. ![]() Ale z drugiej strony jak masz talent, to może to być naprawdę fajne zajęcie. Też tak słyszałam. ![]() Jejku, dziewczyny czuję się samotna. Znowu siedzę w domu w piątkowe popołudnie... Ktoś jeszcze tu jest?
Edytowane przez Ciri89 Czas edycji: 2012-04-20 o 19:42 |
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
haha taki mały przykład nie żebym nie lubiła słuchać jej piosenek na yt Ja jestem więc nie jest tak źle
|
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, ja jestem. Jestem wykończona dzisiejszym dniem, daję odpocząć w łóżku moim obolałym stopom. ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- [1=6746bdedfa49379c2543594 dc795ba743a60a5f4_5ea4c0f 24d671;33679443]ja bym dodała jeszcze fart, czasami osoby które nie mają za grosz talentu, mają takie coś że przyciągają pieniądze itp Chociażby taka Rihanna jak słucham jej na żywo masakra haha taki mały przykład nie żebym nie lubiła słuchać jej piosenek na yt Ja jestem więc nie jest tak źle[/QUOTE]Chryste, ta dziewczyne tak źle na mnie działa. ; o ale gdyby spojrzeć na większość dzisiejszych wykonawców... to nie jest ciekawie |
|
|
|
|
|
#348 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jestem... z niezbyt dobrym humorem... wszytko mnie dziś wkurza
![]() nawet mój tż nie potrafi mnie zrozumieć, czasami się zastanawiam czy my aby napewno powinniśmy być razem... bardziej się różnimy niż do siebie pasujemy... |
|
|
|
|
#349 |
|
Konto usunięte
|
[1=c25b88eee251337e2cf3080 657e4acb7d681f815_5dace6f 2394b4;33679470]Tak, ja jestem.
Jestem wykończona dzisiejszym dniem, daję odpocząć w łóżku moim obolałym stopom. ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Chryste, ta dziewczyne tak źle na mnie działa. ; o ale gdyby spojrzeć na większość dzisiejszych wykonawców... to nie jest ciekawie[/QUOTE] haha mam tak samo z nią nie wiem czemu bo raczej nie odchodzą mnie ludzie których nie znam ale ta to jakiś wyjątek
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 |
|
Konto usunięte
|
.
|
|
|
|
#351 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=6746bdedfa49379c2543594 dc795ba743a60a5f4_5ea4c0f 24d671;33679443]ja bym dodała jeszcze fart, czasami osoby które nie mają za grosz talentu, mają takie coś że przyciągają pieniądze itp Chociażby taka Rihanna jak słucham jej na żywo masakra
haha taki mały przykład nie żebym nie lubiła słuchać jej piosenek na yt Ja jestem więc nie jest tak źle[/QUOTE]Czy ja wiem czy to taki fart, z tego co czasem do mnie dociera, niekoniecznie chciałabym gwiazdą showbiznesu. Może mają trochę złota, ale jednak większość męczy się psychicznie. ![]() Ale racja, fart jest w życiu też ważny. ![]() [1=c25b88eee251337e2cf3080 657e4acb7d681f815_5dace6f 2394b4;33679470]Chryste, ta dziewczyne tak źle na mnie działa. ; o ale gdyby spojrzeć na większość dzisiejszych wykonawców... to nie jest ciekawie[/QUOTE] Szczerze, strasznie rzadko dociera do mnie muzyka znanych wykonawców, ale Rihanny kilka kawałków znam. Musi być sławna. ![]() Bo ja generalnie mam specyficzny może gust muzyczny. Słucham metalu symfonicznego. Czy może 'słucham' to delikatne słowo, ja tym właściwie żyję i jestem uzależniona. Dzień bez przesłuchanych kilku utworów jest złym dniem. I właśnie do mnie doszły bilety na koncert mojej kochanej Epiki. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja posiadam tablet. W sensie gdzieś się kurzy.
Edytowane przez Ciri89 Czas edycji: 2012-04-20 o 20:24 |
||
|
|
|
|
#352 |
|
Konto usunięte
|
.
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
[1=6746bdedfa49379c2543594 dc795ba743a60a5f4_5ea4c0f 24d671;33664376]a jakiej szukasz???
Bo wiesz w gazecie wyborczej zawsze jest dużo ale tylko typu "3 tys dziennie rano albo wieczór ty wybierasz" "Nikt nie musi wiedzieć" haha zawsze się zastanawiam czemu to w ogóle wychodzi do druku. [/QUOTE]pracownik biurowy, butik, recepcjonistka , opiekunka do dziecka |
|
|
|
|
#354 |
|
Konto usunięte
|
opiekunek do dziecka szukają tyle, że hoho ale mają takie wymagania że głowa mała. W sumie w każdej pracy tak już chyba jest że trzeba nie dość że mieć 20 letnie doświadczenie ukończonych 10 szkół i znać przynajmniej 5 języków biegle.
|
|
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Nom niestety bez znajomości to tyle wymagań jest , 2 języki, wieloletnie doświadczenie
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
[1=6746bdedfa49379c2543594 dc795ba743a60a5f4_5ea4c0f 24d671;33684221]opiekunek do dziecka szukają tyle, że hoho ale mają takie wymagania że głowa mała. W sumie w każdej pracy tak już chyba jest że trzeba nie dość że mieć 20 letnie doświadczenie ukończonych 10 szkół i znać przynajmniej 5 języków biegle.
[/QUOTE]U mnie na roku dziewczyny łatwo poznajdowały pracę jako opiekunki, może zadziałało magiczne słowo-klucz "studentka psychologii" ; ) a niektóre nawet mają psychologię rozwojową dziecka w praktyce, bo same urodziły. Ja sobie wolę na razie nie uświadamiać "krwiożerczych" wymagań rynku :< tzn jestem ich świadoma, ale rzadko o tym myślę, bo tylko psuje to humor.. Swoją drogą, w środę wybieram się na bezpłatne szkolenie organizowane przez uczelnię o tym jak napisać dobre cv i list motywacyjny, mogę się po fakcie podzielić ciekawostkami :-P Miłej soboty! |
|
|
|
|
#357 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego nie kuszę losu i nie chodzę do galerii narazie, bo chcę parę grosza odłożyć ![]() taa, jak się już w końcu do tego zabrałam, to napisałam aż pół strony, po czym ogarnęło mnie wielkie zmęczenie, więc wzięłam prysznic i poszłam spać tak się zwykle kończy u mnie nauka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jestem w tym kompletnie zielona
Mów mi pluszak ! Koty, psy i inne zwierzaki Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ![]() ![]() ----> http://www.pmiska.pl Nakarm psiaka i roześlij link dalej! ![]() ![]() http://www.karmimypsiaki.pl |
|||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No własnie , każda galeria to ZŁO! ![]() ale.. po pól strony jak będziesz pisała to może wyjdzie całkiem dobra ''lekturka'' |
|
|
|
|
|
#359 |
|
Rozeznanie
|
tak się zastanawiam ostatnio czy istnieje jeszcze ktoś taki jak przyjaciółka? Od czasów liceum kiedy poznałam nowych ludzi, a z poprzednią przyjaciółką straciłam kontakt, nikt taki mi się przez moje życie nie przemknął
|
|
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
ciężko jest znaleźć taką bratnią duszę. ja choć utrzymuje kontakt z moja kolezanka od czasów szkoły to nie to samo co kiedys. może dlatego ze mieszkamy od siebie dosc duzo kilometrow. no ale coż nie trzeba sie poddawac a szukac dalej. kiedys trafi swoj na swego:P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

nie wiedzac kiedys wydalam dzis w 1 sklepie 5 stow
Niezła z Ciebie agenta!!! Ja jak 100 wydaj to się bije że jak zwykle przesadziłam 
masakra
ale jestem zbyt leniwa, żeby iść do sklepu
Ale oprócz tego zrobiłam z bratem pizzę... Więc nie ma czym się chwalić.
Haha sztuki walki - mogą się w życiu przydać