|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
nie wiem co w tym zabawnego, ale widać one mają ubaw po pachy
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Choć przyznam, że całkiem udany - nie znałam tych blogów i moja pierwsza reakcja po wejściu była "wtf, co ja pacze?! :brzydal :"Niemniej, dzięki za bloga Alcyny, w dalszej części bardzo mi się spodobał.
Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-04-01 o 11:21 |
|
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja mojemu bratu ciągle z siostrą mówiłyśmy, że ma obrzydliwe włosy pod pachami to zaczął golić. ![]() Cytat:
Ja mam to szczęście że mam blond włosy ale mam meszek na twarzy, to jest mój największy kompleks ale nie mam co z tym zrobić. Gdybym miała czarne to na pewno bym coś z tym zrobiła.
|
|||
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A te drugie to raczej na pewno żart - a jak nie to chyba wolałam nie wiedzieć...A serio, Kamila, Twoje ostatnie notki są naprawdę niczego sobie - jestem pod wrażeniem. Chyba taki retro styl, może trochę nawet przerysowany najlepiej do Ciebie pasuje. |
|
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w takim razie skąd one wziely te wszystkie sweet ubranka łącznie z butami?? prowadzą podwójne życie? za dnia fashion victims a nocą swietłany po 50 zł? bo innego wytłumaczenia nie widzę dawna doda by się tego arsenału nie powstydziłaby. |
|
|
|
|
#338 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przecież to nie takie trudne wygrzebać "byleco" w SH zwlaszcza jeśli się taką akcję planuje od jakiegoś czasu. Chyba trochę za bardzo to wzięłaś do siebie, widać że to żart, dobrze przygotowany w dodatku ![]() Cytat:
Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-04-01 o 13:14 |
||
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim LO co roku była tradycyjna akcja pod tytułem "dzień dresa" i już tydzień wcześniej wszyscy lataliśmy po lumpeksach, żeby się w podobne ciuchy zaopatrzyć I nikt nie prowadził "podwójnego życia", serio
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Dzień dresa" super sprawa |
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3327174 2]z second handu za grosze?
przecież to nie takie trudne wygrzebać "byleco" w SH zwlaszcza jeśli się taką akcję planuje od jakiegoś czasu. Chyba trochę za bardzo to wzięłaś do siebie, widać że to żart, dobrze przygotowany w dodatku ![]() no dobra, może za bardzo do serca wziełam. ale w sh nie wierzę. nie widziałam w żadnym takich cudów. ![]() ![]() przykro mi trochę bo żart na dziś a te zdjęcia będą się za nimi ciągneły długo i za pół roku nikt nie będzie pamiętał że to było na prima aprilis a zdjęcia zostaną |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3327174 2]haha tez widziałam, dokładnie to samo, w żółtych, takich jak te z deezee... może widziałysmy tą samą
[/QUOTE]Możliwe
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() przykro mi trochę bo żart na dziś a te zdjęcia będą się za nimi ciągneły długo i za pół roku nikt nie będzie pamiętał że to było na prima aprilis a zdjęcia zostaną [/quote] nie sądzę, poczytaj komentarze, widać że ludzie wiedzą że to żart ja w SH w zasadzie nie byłam latami, ale kiedys widziałam takie cuda albo jeszcze i gorsze a zresztą jak Fela mówi że i dresy na dzień dresa dawali radę wygrzebać to się założę że wszystko tam się da znaleźć
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie. Co jak co, ale tego typu szmatki to łatwo wygrzebać. Szczególnie Lui Vitony
|
|
|
|
#346 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zadomowienie
|
Nowy must have
|
#349 |
|
Rozeznanie
|
Skojarzyło mi się z jednym z moich ulubionych bohaterów z dzieciństwa - Kaczorem Donaldem.
Chociaż ten obcas... chyba bardziej dla Daisy. Na bal przebierańców jak znalazł!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#351 |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3327232 7]nie sądzę, poczytaj komentarze, widać że ludzie wiedzą że to żart
[/QUOTE]nie przyszloby mi nawet do glowy, ze mozna bylo to powaznie potraktowac .ewentualnie na impreze na statku - jakby zaczal tonac, nie potrzeba sie ladowac w szalupe^^.
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolega raz sobie nawet sztuczne futro do klaty przykleił Swoją drogą nauczyciele w większości potrafili pokazać wtedy ogromny dystans do siebie i to było najfajniejsze w tym wszystkim
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
trochę za mocno to na mnie wpłynęło i muszę publicznie przeprosić dziewczyny.
Nie wpadłabym nigdy na pomysł żeby zrobić coś takiego. Prywatne kicz party, to ok. Ale publicznie. no same widzicie. Przeżywam od rana. Z osobistego doświadczenia wiem jak to będzie potem. Mea culpa, mea culpa. Przepraszam jeśli ktoś przeze mnie się poczuł urażony |
|
|
|
#354 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
a obrazic to sie chyba nikt nie obrazil, bo nie bardzo za co byloby .
|
|
|
#355 |
|
Konto usunięte
|
mam nadzieję że się Kamilo nie obrazisz ale wydaje mi się że po blogach tych dziewczyn po prostu widać że to co dziś pokazały to jest tylko zabawa i styl kompletnie różny od tego co pokazują na codzień, a u Ciebie, no cóż, nie chcę Cię urazić ale kompletnie nie było widac że to co pokazałas na sylwestra to była zabawa z przymrużeniem oka bo się dosyć wpisywało w Twój ówczesny styl. Więc uważam że nie ma sensu tak przezywac tego w imieniu tych dziewczyn
|
|
|
|
#356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do ówczesnej kreacji sylwestrowej, pisałam że inspirowałam sie filmem Mouline Rouge, i piosenką ,,Kici kici" sióstr Star czy jakoś tak |
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, najnowszy post dla mnie- tragiczny. Na sesjach wyglądasz świetnie. Zdjęcia gdzie jesteś w spódniczce i koszuli(?) są najładniejsza jakie do tej pory ujrzałam na Twoim blogu. Ale najnowszy post... ten sweter, spodnie, baletki. Kompletnie nic do siebie nie pasuje.
![]() Zapytam, czy ktoś Ci pomaga dobierać stroje do sesji? Widziałam niby podpisy pod zdjęciami, że to Ty sama wybierasz sobie ubrania do zdjęć, ale widać wielką przepaść między zdjęciami do sesji... a tymi normalnymi, robionymi przed domem.
|
#358 |
|
Organizatorka
|
Z dzisiejszych rozwalaczy:
Płaszczyk, spódniczka, cienkie cieliste rajstopy i do tego cieliste gumowce Elegancja Francja
|
|
|
|
#359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Koszula i spódnica są najczęstszym ubiorem do pracy, miałam się przyzwyczaić do obiektywu więc zanim się przebrałam zrobiłyśmy zdjęcia w tym co byłam w pracy. |
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia przed domem, niestety.. Chyba nigdy mnie nie przekonają.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

nie wiem co w tym zabawnego, ale widać one mają ubaw po pachy

)
). A te drugie to raczej na pewno żart - a jak nie to chyba wolałam nie wiedzieć...