|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ćwiczymy razem do wakacji: 8 min ABS, BUNS, LEGS, STRETCH, ARMS
abs, buns, arms, legs
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
abs, legs, buns, stretch zrobione
arms pewnie od jutra dorzucę
|
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Wy moje!
W sobotę wyjeżdżam na tydzień na wycieczkę do Anglii i wracam wieczorem 2 czerwca. Tam nie będę miała możliwości ćwiczyć, więc jak tylko wrócę, wracam do gry ![]() Wy mi tu ładnie piszcie jak idzie, bo wrócę i sprawdzę! ![]() Ściskam kochane chudzinyyy |
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
to mile spędzonego czasu- będziemy tęsknić
a ja za chwilkę zabieram się za ćwiczenia
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od tygodnia nie ćwiczę i praktycznie nie trzymam diety-mam totalny kryzys i dół z którego nie wiem kiedy się wydostanę.Myślę że moja walka nie ma już sensu,pomimo absów fałdki na brzuchu nie zniknęły i czuję się z ty źle.Nie mam już motywacji
nic mi się nie chce
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się ja też mam przerwę, rozleniwiłam się ale dzisiaj powracam bo szkoda mi zaprzepaścić to co już osiągnęłam
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj 30 min rower + stretch i legs.
Wczoraj 30 min rower + arms i abs ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
na początek na pewno wystarczy. No i bez szaleństw w obżarstwie ;-D[COLOR="Silver"]a o motywacji pisałam tutaj: http://www.twojafigura.eu/motywacja-do-diety/
|
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jakoś przez to przeszłam, choć nie było łatwo.. Ty też dasz rade ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- I wgl od poniedziałku do soboty włącznie ćwiczyłam dzień w dzień w niedziele miałam problem z nogą, (a dokładniej z jej mięśniem) więc nie dałam rady ćwiczyć (poza tym ramiona i barki też mnie bolały). Natomiast dzisiaj już jestem PO ćwiczeniach i powiem Wam, dziewczęta, że ten dzień przerwy był znakomitym rozwiązaniem dlaczego? ponieważ wszystkie ćwiczenia robiło się o wiele lżej!!!!!!!!!!!!! Także opieram zacny plan: 6 dni w tygodniu ćwicze (najlepiej od pon do sob), a siódmy dzień robię robie wolny i kurcze muszę znowu zacząć ok 4 razy w tygodniu się ruszać ;d (tj bieganie, pływanie, jazda na rowerze czy też rolkach), bo teraz ze 2 dni tylko to robię ;d (tzn jeszcze 5 razy w tygodniu pokonuje każdorazowo kilka km, żeby dojść do szkoły i z niej wrócić xdd)
od 3 września 2012 powrót do ćwiczeń obym wreszcie dopięła swego... ![]() you are my wonderwall Edytowane przez adkaa Czas edycji: 2012-05-28 o 20:38 |
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
8 min abs, 8 min buns, 8 min legs - zrobione
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
jesteście najwspanialsze na całym świecie dzięki Wam dzisiaj(tak dokładnie to zaraz) biorę się za ćwiczenia-wyciągam skakankę i hula hop i będę szalała na całego dzięki Waszym słowom wsparcia mam dzisiaj tyle energii do działania że chyba cały dom rozsadzę Wczoraj się zważyłam i przytyłam 0,3kg więc ważę teraz 54,5kg ale się tym nie martwię bo na taki kryzys jak miałam to i tak bardzo mało no to idę skakać i kręcić miłego dnia moje Kochane Kobietki
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2012-05-29 o 11:40 |
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
od wczoraj przerwa w ćwiczeniach, z powodu problemu z nogą : (
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
jestem kochane!!
było meeeeeega cudownie od poniedziałku zaczynam dalej walczyć, bo teraz muszę odpocząć ![]() ściskaaaaaaam! |
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Witaj Blaszoku![]() ![]() ja tylko znajdziesz chwilę to pisz jak było i co fajnego kupiłaś![]() Ja dostałam @ i ledwo żyję bo mam bardzo bolesne @ i dzisiaj do 11tej leżałam w łóżku nie wiem czy się pozbieram dzisiaj na jakieś ćwiczenia
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
idę na : 8min abs, 8 min legs, 8 min buns
![]() miłego dnia
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Koksiary
moja waga spadła w ciągu tygodnia o całe 0,1kg więc ważę 54,4kg.Najważniejsze że nie przytyłam no i małymi kroczkami do przodu.Dzisiaj wracam do ćwiczeń i odstawiam białe pieczywko-muszę zrzucić tą oponkę bo źle się z nią czuję A jak tam u Was? ważycie się?
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
jakimi ćwiczeniami zbić tłuszczyk(mase tłuszczu)?
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak obiecałam, jest poniedziałek i znów wkroczyłam do akcji
szczerze, myślałam, że po tygodniu przerwy nie dam rady, a tu niespodzianka! całkiem nieźle mi poszło ![]() a więc 14 trening Ewki Chodakowskiej zaliczony ![]() mam już też swój termin, do kiedy musi być już super, tzn. 27 lipca wyjeżdżam na obóz do Grecji ![]() RudaEwcia25: na blogu będą pojawiać się relacje z Anglii i gratulacje tego -0,1kg! niby nic, a jak cieszy ![]() ważyć się teraz nie ważyłam, bo po tygodniu fast-foodów, braku ćwiczeń i masie słodyczy boję się wejść na wagę :P całuję Was moooocno w nosek! buziaki! Edytowane przez blaszok Czas edycji: 2012-06-04 o 21:35 |
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, melduję wykonanie 15 treningu Ewy Chodakowskiej
![]() Teraz kąpiel i potem poczytam "Ludzi bezdomnych". Dobrej nocki |
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj regeneracja, dziś znów wieczorem będę walczyć
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
ghrrrhghg !@#$%^&*
Miałam dziś ćwiczyć, ale zamiast tego, cały dzień siedziałam, jadłam, siedziałam, jadłam, oglądałam tv, plaszczyłam się przed laptopem Coś dzisiaj motywacja mi siadła... Wiem, że obiecywałam sobie dziś poćwiczyć (szczególnie, że mam w ciu* dużo wolnego), a wszystko zawaliłam... Nie wiem jak to jest, że mam tak dużo wolnego czasu teraz do niedzieli i zamiast go wykorzystać na ćwiczenia, wolę jeść i się obijać ![]() Jestem na siebie okropnie zła... Najgorsze jest to, że jeśli tak samo ma być w wakacje (kiedy wolnego czasu będę miała w cholerę), to już kompletnie się zapuszczę ... W takim razie, jutro obiecuję zrobić sobie mały 'detoks', czyli duuuużo wody i zero wpierniczania między posiłkami + słodyczy, bo inaczej ![]() I jutro robię już trening Ewki bez gadania! Jeśli nie zrobię, czujcie się wolne do zrobienia mi tzw. 'ała' ![]() Znikam i obiecuję poprawę! P.S. Kurcze, jestem mimo wszystko z siebie dumna, że sumienie mnie gryzie z tego powodu. Ćwiczenia dla mnie to teraz przyjemność i obowiązek zarazem Tylko ta motywacja...Ściskam! |
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
a ja melduje wczoraj i dzisiaj ćwiczenia wykonane
dobranoc
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Blaszoku nie martw się
ja się dzisiaj dowiedziałam że nie jadę na te 3miesiące do pracy do Niemiec więc już kompletnie straciłam motywację na cokolwiek kasa jest mi potrzebna bo miałam wyremontować dom w którym mam mieszkać z TŻetm a teraz się okazuje że najnormalniej w świecie nie będę miała na to kasy;(
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
RudaEwcia25: dzięki kochana
![]() kurczę, strasznie mi przykro z powodu pracy... wiem co znaczy 3 msc roboty, szczególnie za zarobki w Niemczech przykro mi... mam nadzieję, że mimo wszystko uda Wam się remont uciekam spać, dobranoc |
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ja dołączę się do legs i buns
![]() Plażo, czekaj na mnie
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
u mnie przerwa w ćwiczeniach od 31 maja, bo upadłam w pogo i uszkodziłam noge ;d nadal mnie troche jeszcze boli więc nie wiem kiedy zaczne znowu ćwiczyć... ale zamiast ćwiczeń w ostatnim czasie chodzę na koncerty, jeżdżę na rowerze i dzisiaj zaliczyłam godzinną jazdę na rolkach
zmykam na mecz!
od 3 września 2012 powrót do ćwiczeń obym wreszcie dopięła swego... ![]() you are my wonderwall Edytowane przez adkaa Czas edycji: 2012-06-10 o 20:48 |
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam od dzisiaj do skakanki i hh dorzucić 8 minutówki
do tego dużo wody, delikatna dieta i będzie dobrze![]() -------------------- 8 minut abs i buns zrobione
Razem od 07.01.2011 Edytowane przez daab123 Czas edycji: 2012-06-11 o 13:14 |
|
|
|
|
#357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witaj!
Jasne, że plaże już na nas czekają. Teraz tylko musimy się na nich ładnie prezentować ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() Mecz dobra rzecz! I mówię to ja, zagorzała przeciwniczka piłki nożnej, która teraz pilnie śledzi każdy meczyk w TV ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Powodzonka! 8minutówki to świetna sprawa na szybki wysiłek ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- A u mnie 17 trening Ewki Ch. zakończony Leje się ze mnie dosłownie wszędzie ... LUBIĘ TO! Żegnam się z Wami i proszę się ładnie udzielać, bo będę biła ![]() Dobrej nocki! |
||
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przeczytałam cały nasz wątek i powiem Wam tak od kilku miesięcy nie mogę wyrzeźbić mięśni brzucha i od dwóch miesięcy ważę tyle samo
nie wiem gdzie jest moja dieta,motywacja,chęć do ćwiczeń płakać mi się chce jak sobie o tym wszystkim pomyślę-wiem że muszę się w końcu wziąć za siebie,wrócić do ćwiczeń i diety ale nie mam motywacji Blaszoku czy mogłabyś wrzucić tu ten filmik z treningiem Ewy Chodakowskiej?czytałam o nim wiele dobrego i myślę że warto go spróbować.
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
blaszok byłam na Czad Party w Rudeboy'u w Bielsku Białej i tym razem nie było żadnego zespołu (tylko leciała rockowa i metalowa i "reggowska" muzyka :P), ale i tak bawiliśmy się świetnie
i wgl gratuluję Ci 17 treningu!!! jesteś niesamowita wczoraj znowu godzinka spędzona na rolkach (coraz lepiej idzie mi jazda do tyłu! ![]() )a dzisiaj Buns i Arms za 1,5 godziny zwijam na meczyk do strefy kibica w Pszczynie ze znajomymi POLSKA GOLA!!!!!!!!!
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odezwijcie się
nie potrafię bez Was wrócić do normalności;(
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

arms pewnie od jutra dorzucę 
nic mi się nie chce

w niedziele miałam problem z nogą, (a dokładniej z jej mięśniem) więc nie dałam rady ćwiczyć (poza tym ramiona i barki też mnie bolały). Natomiast dzisiaj już jestem PO ćwiczeniach
dlaczego? ponieważ wszystkie ćwiczenia robiło się o wiele lżej!!!!!!!!!!!!! Także opieram zacny plan: 6 dni w tygodniu ćwicze (najlepiej od pon do sob), a siódmy dzień robię robie wolny
jesteście najwspanialsze na całym świecie