|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie
hej
![]() u mnie dzisiaj jedzeniowo średnio, bo trochę mało, ale zalatany dzień miałam. Wyszłam po 8 a wróciłam w sumie niedawno ![]() ![]() witajcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja robiłam a6w 3razy, 2razy do końca i raz przerwałam jakoś w połowie mniej więcej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
efekty były, ale tylko przez okres który to ćwiczyłam
![]() a to generalnie jest strasznie czasochłonne i po prostu nudne, nie mówiąc już o tym jak obciąża kręgosłup itd, bo pod koniec zrobienie tego zajmuje z 40min jak nie więcej ![]() wg mnie lepiej robić jakieś inne ćwiczenia na brzuch, np 7min abs, a robiąc regularnie efekty są podobne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
u mnie też zrobione 8min abs, buns i legs
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
u mnie wczoraj kiepsko rano z niczym się nie wyrobiłam, potem wróciłam z uczelni jakaś wygłodzona i zjadłam obiad razem z kolacją jak nie więcej ![]() ![]() no ale nic nie ma co płakać, zjadłam owsiankę, wypiłam kawę i chyba po prostu zaraz zrobię ćwiczenia za wczoraj a jakoś po południu czy wieczorem za dziś, muszę plan realizować bo jak raz czy drugi człowiek odpuści to koniec ![]() anns robiłam kiedyś a6w w sumie takich podejść kilkudniowych to miałam sporo ale raz zrobiłam prawie całe zostało mi parę dni dosłownie, mięśnie brzucha to się już po jakimś czasie przyzwyczajają najgorsze są chyba pierwsze 2tygodnie tylko faktycznie zajmuje bardzo dużo czasu jak na sam brzuch bo na końcu i z jakimiś tam przerwami i rozciąganiami między seriami (a rozciągać je trzeba bo inaczej to bym chyba nie dała rady) to ok godziny - dużo jak na sam brzuch, mnie na początku bolała szyja i kręgosłup ale to muszę przyznać, że przynajmniej na a6w nauczyłam się jak porządnie robić brzuszki tak żeby pracował brzuch bez ciągnięcia za szyję ![]() ![]() ![]() no nic idę robić turbo jak dziś zawalę to proszę bić ![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Można się do was przyłączyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
Pewnie Promyczku Nadziei
![]() Co do A6W, robiłam kiedyś, ale to takie nudne! Gdzieś pod koniec skończyłam, a zaczęłam robić już zwykłe brzuszki, kręgosłup faktycznie boli. Moim zdaniem lepsze absy na rzeźbę i zgadzam się z star_dust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Ja już po śniadanku (owsianka), pomimo, że wolne to wstałam przed 8 gdyż mam sporo pracy. Idę niedługo na miasto, kupić sobie skakankę i na zmianę będę ćwiczyć HIIT i skakać na skakance. ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
zwykłe brzuszki dawno dawno temu w jakichś kosmicznych ilościach i nie dawały mi chyba nic poza bólem kręgosłupa i szyi
![]() ![]() ja teraz robię abs 10 z turbo fire'a na brzuch (bardzo fajny jest i daje w kość czy raczej w brzuch ![]() melduję, że fire 45 i stretch 10 zrobione, wieczorem bieganie albo hiit 20 a teraz do roboty, miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() Ja właśnie wróciłam z porannego biegania(godzinka zaliczona) teraz trochę poćwiczę brzuszke i idę pod prysznic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ćwiczysz oprócz biegania? ![]() Jak się odżywiasz ?
![]() |
![]() |
#343 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj zaliczyłam 30 minut marszobiegu, cudne uczucie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witamy, zapraszamy i cieszymy się, że będzie nas więcej ![]() Cytat:
![]() A co do a6w, to kiedyś próbowałam ćwiczyć, ale bolały mnie plecy i dałam sobie spokój. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() dzięki za porady jeśli chodzi o A6W. faktycznie macie rację z tym czasem, obciążaniem kręgosłupa, więc od dziś zaczynam 8min abs ![]() ja dziś śniadanie skromne: serek wiejski z miodem, bo zaraz wychodzę na bieżnię pochodzić/pobiegać. ![]() Promyczek Nadziei, witaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie dziś na śniadanie owsianeczka z pomarańczą ![]() w ogóle mam nadzieję, że dzisiaj popołudniu w końcu uda mi się poćwiczyć ![]() ![]() witaj ![]() póki co w porządku, ale wczoraj byłam pierwszy raz, więc w sumie ciężko cokolwiek powiedzieć na razie ![]() dzisiaj idę na 12 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Wklejam moje dwa jadłospisy
![]() Wczorajszy : (14:30-22:30 byłam w pracy, stąd takie pory posiłków, niestety przerwę mam jedną i odgórnie ustaloną) 7:30 ułożony warstwowo w pucharku mix : płatki owsiane, jogurt naturalny, zarodki pszenne, truskawki, otręby owsiane i kropelka nutelli na górze 11:00 w autobusie na szybko jabłko i garść pestek dyni 12:00 grahamka z serkiem beskidzkim cebulowym i pomidorem i miseczka sałatki : sałata lodowa + pomidor + mozarella + cieciorka + papryka czerwona 14:00 mieszanka chińska z 1/2 torebki ryżu 18:30 na przerwie - wielka micha sałatki greckiej + miseczka kaszki kuskus doprawionej curry 23:00 po pracy mała miseczka sałatki z 12:00 na przepędzenie głodu Dziś : 6:00 mała miseczka owsianki z mojego mixu płatków (pł. owsiane, otręby owsiane, zarodki pszenne, migdały, pestki słonecznika, żurawina suszona) zalana wodą + jogurt i kropelka nutelli. Do tego 400ml koktajlu : zarodki + płatki owsiane + kefir + miska owoców leśnych + kawa z mlekiem z 1/2 łyżeczki cukru trzcinowego 11:00 na uczelni : micha twarogu z jogurtem i garścią truskawek z odrobiną cukru trzcinowego i aromatem migdałowym 13:00 grahamka z serkiem cebulowym i pomidorem ok 14:30 1/2 torebki ryżu + cały brokuł polane sosem z jogurtu i czosnku, 400 ml soku pomidorowego 100% 18:00 sałatka (sałata lodowa + pomidor + mozarella + cieciorka + papryka czerwona) + łyżka pestek słonecznika 21:00 1/2 puszki tuńczyka z pomidorem i ogórkiem kiszonym
![]() |
#348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() Oprócz biegania co drugi dzień brzuszki i dieta MŻ-WR ok 1400-1500 kcal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Seren według mnie jadłospis bardzo fajny ![]()
![]() |
![]() |
#351 | ||
Zakorzenienie
|
ja już po bieżni, dziś godzinka i 530 kcal spalone
![]() jeśli chodzi o jadłospis to jak na razie śniadanie serek wiejski z miodem, potem bieżnia i drugie śniadanie: 2 kromki chleba fitness (twaróg+dżem truskawka-czarna porzeczka, druga: serek capresi z rzodkiewką i sałatą), do tego z 5 małych papryczek z serem i 4 truskawki ![]() resztę truskawek zostawiam na deser: zjem z jogurtem naturalnym i otrębami pszennymi, już nie mogę się doczekać ![]() na obiad będzie sałatka grecka ! ![]() jaki tu spokój.. tydzień od rozpoczęcia wątku minął, a tak mało nas zostało? ![]() ![]()
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2012-04-24 o 13:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | ||
Raczkowanie
|
Witajcie, nie było mnie przez weekend i troszkę pogrzeszyłam (impreza) ale już wracam i będzie dobrze
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś: 1. płatki typu Fitness + mleko 0,5% 2. kanapka z 2 kromek razowego ze słonecznikiem + pasta z tuńczyka + sałata lodowa 3. leczo (cukinia, cebula, papryka, cebula, puszka pomidorów, puszka czerwonej fasoli, pieczarki, kiełbasa śląska - na oleju z pestek winogron) 4. koktajl truskawki + mleko 0,5% 5. serek wiejski Piątnica z oliwkami + kromka razowego z masłem i pomidorem Wczoraj w Biedronce kupiłam nowość: serek wiejski z Piątnicy w 2 nowych smakach - z szynką i chrzanem a drugi z oliwkami. Ten z szybką i chrzanem re-we-la-cyj-ny! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() A my wszystkie jakieś takie truskawkowe dziewczyny hehe ![]()
utrzymanie -8 kg ![]() Edytowane przez Sculpture of Regret Czas edycji: 2012-04-24 o 16:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że przez weekend jakoś tak ucichło bo każdy grillował/imprezował ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj tak:
I owsianka ( pół szklanki mleka 2% + 2 łyżki płatyków+łyżka granoli+ winogron+ rodzynki+ suszone śliwki) II kromka razowca z szynką, ogórkiem i rzodkiewką + kawa III spaghetti ( 2 garście makaronu pełnoziarnistego + sos bolognese) + zielona herbata IV activia V serek wiejski ze szczypiorkiem + zielona herbata Z ćwiczeń planuję 8min abs i legs, hh oraz skakanka ![]() ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
halooooooo
można się przyłączyć? Mam podobne cele jak Mandy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Właśnie jem drugą porcję leczo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny to Ja też będę z Wami pisać, bo tak czytam Was od niedzieli i fajnie
![]() 21 lat, 169cm, 69 kg chce 60, a potem mmm... zobaczymy. ![]() Od tygodnia robie 8min ABS i LEGS i nic nie widac poprawy, w zasadzie nie wiem ile waże, bo nie mam wagi tutaj i tak o, w ciemno żyje. :P Ale mam nadzieje, ze w sb jak bede w domu, to bedzie miłe zaskoczenie, a jak nie, to trudno nie dam sie łatwo, bo zawsze za szybko odpuszczałam... ![]() Trzymam za wszystkie kciuki, a chuderlakom 60kg ważącym ZAZDROSZCZE! xD Wieczorem napisze jadłospisik dziesiejszy i co ćwiczyłam, ale kompletnie nie wiem co dzisiaj robic [poza abs, legs i buns]. :O Doradźcie cos, prosze :P
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
Pindzin - jest masa różnych programów, które można w domu wykonywać - Turbo Jam, Turbo Fire, Insanity, 30 days shred
![]() ![]() ![]() i witaj ![]() ja dzisiaj zjem tylko 4 posiłki i w żadnym nie będzie warzyw (wiem, że źle...), ale taki mam dzień dzisiaj ![]() przed śniadaniem poćwiczyłam Callanetics i z Mel B pośladki i brzuszek ![]() a jadłospis póki co wygląda tak: I owsianka na mleku z 1,5 banana +wiórkami kokosowymi +serek wiejski II wielkie jabłko + kiwi (z racji tego, że byłam na mieście to wolałam zjeśc to niż słodycze ![]() III placek otrębowy ze zdrowym błonnikiem +2 plastry szynki i sera żółtego smażony na oliwie IV ptasianka (okres się zbliża, muszę zabić chęć na słodkie) Nienajlepszy jadłospis, jestem tego świadoma, ale uzbiera się z 1500-1600kcal, więc nie najgorzej ![]() Poza ćwiczeniami dzisiaj dużo chodzę ![]() Serendipity - wzorowy jadłopis ![]() ![]()
![]() |
#360 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() I- owsianka z łyżeczką kakao i dżemem niskosłodzonym wiśniowym (łyżka) 345kcal II- koktajl: banan, morele, jogurt 311kcal jabłko 40kcal III- ryż brązowy z sosem (sos słodko-kwaśny, warzywa [duuuużo] i kotlety sojowe pokrojone w paseczki) 440kcal Kalorycznie nieźle i wydaje mi się, że jakościowo też, może ten sos słodko-kwaśny kiepski, ale warzywa były do tego ![]() Ale dużo piszecie! Aż ciężko nadążyć ![]() Dziś poćwiczę tylko z hula hop, tak z godzinę, może trochę więcej. Uwielbiam to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.