|
Notka |
|
Manicure hybrydowy Forum dla osób, które interesują się manicurem hybrydowy. Tutaj znajdziesz porady związane z technikami zdobienia paznokci. Poznasz plusy i minusy hybrydy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: zestaw do manicure hybrydowego z allegro (i nie tylko)-ma ktos? WĄTEK ZBIORCZY
W drugim zestawie masz lepszą lampę zdecydowanie szybciej zrobisz sobie mani
![]()
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Dot.: zestaw do manicure hybrydowego z allegro (i nie tylko)-ma ktos? WĄTEK ZBIORCZY
cześć, planuję zakupić zestaw do hybryd, im więcej czytam to mam wrażenie że coraz mniej wiem
![]() http://allepaznokcie-piaski.pl/29728...FWgW0wodNWoPmw powiedzcie mi czy nada się na początek? planuje wydać do 200zł, chcę robić paznokcie tylko sobie więc nie potrzebuje profesjonalnego zestawu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
keep calm and contour on
|
Cześć
![]() zastanawiam się nad zakupem zestawu do hybryd z neonail, zależy mi na lampie LED. Wiem, że mostki nie są zbyt polecane, ale będę robić tylko hybrydy, a podobno do tego mostki są ok. Plus mam ograniczony budżet ![]() Zastanawiam się nad tym http://allegro.pl/zestaw-do-hybryd-l...029906767.html i tym http://allegro.pl/zestaw-12x-neonail...963398220.html zestawem. Czym się różni ta lampa z akumulatorem od mostka? ![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Rozeznanie
|
Hej! Czy ten sprzedawca jest godny polecenia? Cena za ten zestaw jest bardzo dobra, ale jak to jest z podróbkami Semilac?
http://allegro.pl/5-x-semilac-zestaw...060275332.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
|
Zestaw do hybryd z allepaznokcie. POMOCY
Cześć dziewczyny. Chcę zacząć robić Hybrydy i tu moje pytanie. Znalazłam taki zestaw w bardzo przystępnej cenie, http://allepaznokcie-piaski.pl/19620...k95xoChrbw_wcB Nie powiem cena mnie bardzo zaciekawiła ale tu moje pytanie czy za taką cene zestaw jest dobry, porównując zestawy z semilac czy innych firm. Szukałam opinii o tych lakierach ale cieżko coś znaleźć. Czy któraś z was posiada taki zestaw? Lakiery są dobre? Trzymają się tak jak powinny? czy lepiej zainwestować w inny zestaw?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
BAN stały
|
Dot.: Zestaw do hybryd z allepaznokcie. POMOCY
faktycznie tani
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
Ani zestaw z allepaznokcie ani zestaw z emnail nie sa godne polecenia. Na forum jest caly watek o gotowych zestawach, poszukaj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
Boże, nie bierz tego dziadostwa!!! Też się naciełam na allepaznokcie i teraz tylko używam lampy, cleanera i removera. Lakiery schodzą płatami po kilku godzinach, ewentualnie na 3 dzień. Masę kobiet pisze tu na forum- co ja robię nie tak, że hybryda mi się nie trzyma, a kupiły zestaw z allepaznokcie. Błędem było kupić hybrydy z allepaznokcie. Te hybrydy trzymają sie tylko na innej bazie, ale moje nie odmaczały się, więc zachowywały się jak zwykły żel.
Jak chcesz tylko hybrydy robić to kup sobie tanią lampę mostek, bazę i top i jakiś jeden lakier z polecanej firmy. Wtedy zobaczysz czy w ogóle chcesz inwestować w inne kolory i czy Ci się będzie to podobać.
![]() |
#340 |
z pazurem
|
Przenoszę do odpowiedniego wątku. Proszę następnym razem pisać w wątkach dedykowanych a nie zakładać nowe.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
Witam
Chciałabym zakupić zestaw do hybryd do domowego użytku. Myślałam zeby kupic osobno ale taniej wychodzi zestaw, na początku wpadła mi w oko lampa diamond LED + CCFL ale zestawy z nią zaczynają sie dopiero od ponad 200zł, szukając czegoś tańszego znalazłam takie oto zestawy: https://hurtowniacosmo.pl/produkt/zestaw-startowy-mini/ https://www.lakieryhybrydowe.pl/pl/p...a-UV-36W-K/315 Który z zestawów jest warty kupna? Moze macie jakieś które polecacie? Znalzlam jeszcze z Allegro za ok 150 zł ale tam jest 2w1 top i baza a to z tego co sie orientuje sie nie sprawdza i lepsza jest osobno baza i osobno top. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez broziak Czas edycji: 2016-07-27 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny chyba sobie odpuszczę tamten zestaw z allepaznokcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
z pazurem
|
Poszukaj wątku o em nail.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
I will do what queens do. I will rule. Edytowane przez czuszka82 Czas edycji: 2016-07-28 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Planuję kupić zestaw hybrydowy i po przejrzeniu wątku juz się niemal zdecydowałam na ten:
https://lakieryhybrydowe.pl/pl/p/Man...a-UV-36W-K/572 A potem weszłam na Grupona i czy to aby nie jest to samo?? https://www.groupon.pl/deals/gg-grou...l-gmb-h-2312-5 Bo wygląda identycznie.
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Nie są to 2 takie same zestawy... lakiery cosmetic zone są znane i raczej polecane, a o tych lacco znalazłam tylko złe opinie. Np. tu na forum:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=561524
- "Po promocji w grouponie pojawia sie coraz więcej opini o lakierach zelowych Lacco Uv Sunny Nails: http://paznokcie.fm/forum/stylizacja...wy-t36-p1.html jak widac negatywnych." W tych zestawach hybrydowych najważniejsze są lakiery- jak będzie szajs to NIE BĘDZIE się trzymać.
![]() |
#347 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przestrzegam teraz każdego przed tym zestawem - może dzięki temu ktoś sobie oszczędzi pieniędzy i nerwów. Może przez te dwa lata coś zmienili (wątpię), ale - róbta co chceta, ino później nie płaczta, że nie ostrzegałam ![]() Po zdjęciu wnioskuję, że w mani hybrydowym jesteś początkująca - próbowałaś używać lakierów innych marek? Masz porównanie? Edytowane przez Roverkowa Czas edycji: 2016-08-01 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#349 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja właśnie zakupiłam dokładnie ten zestaw z Cozmetic Zone i bedzie u mnie śr/czw wiec napiszę jak sie sprawuje ![]() To moj pierwszy zestaw nigdy nie miałam hybryd na pazurkach wiec jestem podwójnie ciekawa, jak sie sprawuje CZ i czy sprawdza mi sie hybrydy. Żel miałam tylko 1 raz i nigdy wiecej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Rozeznanie
|
Ja zaczynałam od zestawu CZ i połknęłam bakcyla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
|
Zestaw jest super wszystko ładnie działa
Hybrydy bardzo fajne, nie wylewają sie na skorki ( no dobra na lewej ręce ![]() Jednym słowem trzeba dokupić kolory nie koniecznie z CZ bo mało ich sprzedają, najwiecej jest na fb grupach semilaców |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Chciałabym kupić sobie zestaw do hybryd. Zastanawiam się nad takim http://allegro.pl/neonail-duzy-zesta...259227721.html co o nim myslicie?
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
A miałaś może kiedykolwiek robione hybrydy z neonail? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
Nie, nie miałam.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
BAN stały
|
Cytat:
@Roverkowa - owszem, początkująca, póki co ciężko mi zrobić tak, żeby było równo, idealnie itp ittd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
BAN stały
|
Z tymi alergiami to Semilac rzeczywiscie ma pecha. Ja tam ich lakierow nie uzywalam, wiec nie wiem jak to wyglada- sama zaczelam niedawno Em nailem dzialac i na razie nawet dobrze mi to idzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
czy miał ktoś zestaw ze sleeka? zastanawiam się nad tym zestawem http://allegro.pl/sleek-shine-zestaw...234048145.html
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, doradźcie proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Licząc po taniosci: Lampa diament z aliexpres 60-80 zł (lub mostek za 12 zł lub lampa podobnego typu z allegro za 150 zl) Baza i top średnia półka typu neonail lub Indigo lub semilac 60zl 1 lakier kolorowy średnia półka 30 zł Cleaner od 2 zł w wersji spirytus kosmetyczny do 8zł za mała pojemność firmowego cleanera 125 ml Remover od 7 zl za zielona isany lub nawet mniej za nonameowy zmywacz w mniejszej pojemności do 10 zł za mały remover np. semilac Waciki bezpyłowe najtańsze z allegro 5 zl Dodatkowo: patyczki drewniane, pilnik, preparat do usuwania skorek, bloczek polerski - ok 20 zl przy taj tańszym produkcie do skorek typu eveline Podsumowując za 200 zł kupując lampę typu diamond na aliexpres i tylko jeden kolor. Ewentualnie przy tańszej lampie będzie taniej. Na allegro tunelowki uv widziałam za 35 zł do tego przesyłka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.