Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-30, 18:53   #331
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

a jakby to naszym zaproponować chyba nie byliby zachwyceni, a przyrost naturalny spadłby do zera
Po czym wnosisz???
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 18:55   #332
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dziewczyny:
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 19:06   #333
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Po czym wnosisz???
a jak myślisz???
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 19:07   #334
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
a jak myślisz???
Stary 2012-06-30, 20:56   #335
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Ana ja jakos nie mialam preferencji co do plci ale ciesze sie e bedzie parka bo wiecej dzieci juz nie planuje wiec bede miala po jednym

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 21:33   #336
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Ana ja jakos nie mialam preferencji co do plci ale ciesze sie e bedzie parka bo wiecej dzieci juz nie planuje wiec bede miala po jednym
to tymbardziej super
Stary 2012-06-30, 21:45   #337
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Blondi a wy kiedy planujecie rodzenstwo dla Sebusia

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-30, 22:42   #338
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Blondi a wy kiedy planujecie rodzenstwo dla Sebusia
niepredko...
Narazie mamy z mezem odmienne zdania
Jesli juz to wtedy jak S bedzie bardziej samodzielny
Stary 2012-06-30, 23:34   #339
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane, my po wczorajszej wizycie, ogolnie z dzidzia wszytsko ok, widzilam nozki, raczki, mozg, brzuszek wszystko "normal" ale... (jak zwykle) mm 2 dodatkowe wizyty za tydz USG z kardiologiem gdzie dodatkowo bede miala robione EKG dziecku i druga ok 32 tyg bo mam low plcenta czyli brdzo nisko lozysko i musze byc monitorowana.
I co najwazniejsze jest coreczka-Maya

jejejejee!!!!!!!! super ze wizyta ok i trzymam mooooocno kciuki za kardio no i gratuluje Mai
Cytat:
Dziewczyny:

: hahaha:dobreeeee podoba mi sie

a ja to mam chyba takie podejscie jak Blonde - jak juz sie zdecydujemy na drugie to tak zeby Maja byla samodzielna dziwnie moze to zabrzmi ale nie spieszy mi sie do drugiego

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 07:20   #340
Malensstfo
Zakorzenienie

Cześć z rana!

Szykuję się powoli do pracy...ale dzisiaj krócej...

Temp. dziś spadła trochę i nie wiem w sumie czy to jest początek FL czy nie Zobaczymy co jutro będzie...

Gorącooo na dworku!
Stary 2012-07-01, 07:48   #341
aaby
Zakorzenienie

Dzień dobry niedzielnie!

Today, gratulacje! Będzie Maya
Poza tym witam nowe dziewczyny na wątku

U nas burza już od 4 w nocy. I leje. Dobrze, bo wczoraj w powietrzu można było zawiesić siekierę
Wczoraj wzięłam się już za porządki o ósmej i dzięki temu w południe miałam już lśniące mieszkanko i byłam wykąpana. Mąż zrobił obiadek i po obiadku pojechaliśmy do moich rodziców na kawkę. Były dwie siostry z rodzinami, więc było wesoło. No i miałam okazję posiedzieć w ogródku (nawet nie wiecie ile bym dała za dom z ogrodem ). Ukrop był niesamowity!
Wieczorem zrobiliśmy na kolację pyszną sałatkę i obejrzeliśmy American Reunion. Fajnie po latach pośmiać się z tak przyziemnych dowcipów

A potem było miło
Nie obyło się niestety bez wtopy Pisałam Wam, że coś mi cykl szaleje i plamię już kilka dni. Jednocześnie piersi bolą jak na okres i cała jestem napuchnięta - czyli jakby miał przyjść za 2-3 dni. Z mężem milusio, aż w pewnym momencie patrzę, a tam czerwono! Nawet nie wiecie, jaka na twarzy zrobiłam się czerwona. Mąż obrócił to w żart i kontynuował, ale ja już skupić się nie mogłam I co? I od tego momentu znów czysto!
Ja nie wiem, co jest... Ale męża reakcja bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła Potem wspólny prysznic (nie pamiętam, kiedy kąpaliśmy się wspólnie) i przed tv. Zasnęliśmy na kanapach i do łóżka przenieśliśmy się po 3...

Swoją drogą muszę przyznać, że w ostatnich dniach cyklu zuuupełnie inaczej wszystko się odczuwa Nigdy do tej pory w tych dniach niczego nie uskutecznialiśmy, także dopiero wczoraj się o tym przekonałam

W nocy nasza kotka nas solidnie zdenerwowała i jesteśmy na nią obrażeni Niech sobie nie myśli

Pewnie zaraz mi laptop umrze i nie będę mogła Was podczytać A w trakcie burzy go nie podłączę...
Ale i tak widzę, że tradycyjnie weekendowo dość pusto

Miłej niedzieli!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 08:43   #342
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Stokrotko, przykro mi z powodu testu, ale ja nie tracę nadziei
i kciuki dalej mocno za Ciebie trzymam

Tomalinko, musisz mieć cierpliwość, a napewno się ten Twój organizm przestanie buntować

Stokrotka&Tomalinka
Cytat:
przykro mi kochana, że w tym cyklu nic nie będzie, ale musimy być cierpliwe i nastawić sie pozytywnie, że przyjdzie na nas pora i mimo przeciwieństw, leczenia doczekamy się dzidziusia. Nie smutaj się więc kochana, jeszcze wszystko przed namiJa też myślałam, że to bedzie łatwiejsze.
zgadzam się

Kotek,
Cytat:
witam sie ladnie z rana i lece dalej mieszkanie juz posprzatane, obiad ugotowany trawa skoszona i zaraz zbieram sie na targ po jakies warzywka i owocki
i to wszystko już o 10.09? Jesteś lepsza niż ja

Emilka,
Cytat:
wczoraj myślałam,ze się zaczęłojak TŻ wrócił była już 22.00
strasznie mnie bolało tak jak na okres i trzymało około 2 godziny
wzięłam prysznic i powoli przeszło i jakoś udało się zasnąć
już coraz bliżej

Metka, skąd opinie o darowaniu sobie opiekunki? masz doświadczenia?

Onyks, super że wracasz do zdrowia

Gosia,
Cytat:
etam burzowy - u mnie praży jak na patelni
u mnie to drugi dzień to samo a dużo bym dała za burze, deszcz a nawet śnieg.

Ana,
Cytat:
A co to za samodzielna działalność?zdra dzisz jakieś szczegóły?
pisałam Wam już kiedyś w k. zostawię CI wiadomość na pw. dla przypomnienia

Emilka,
Cytat:
ja się cały czas zastanawiam, czy kupić tak tańszy, czy jakiś droższy
ja laktator dostała po cioci którą go raz użyła, więc nie zastanawiałam się czy tani czy drogi

Tynkusia, dawaj zdjęcia co kupiliście dla małego

Today, gratulacje córusi myliłyśmy się obie

Blonde, Ty i te Twoje nie wdzięczne ucho. Zdrowia

Aaby, u nas się takie wpadki też zdarzały mój TŻ mówi że to przecież naturalne a co Wam koteczek nagrzeszył?

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

A ja wczoraj, zalatany dzień ale zrobiłam wszystko co chciałam, a nawet więcej bo jeszcze milusio spędziliśmy wieczór z TŻ.... ojjj bardzo miło

bolał mnie jednak kręgosłup wczoraj bardzo, i co chwilkę się kładłam. Ale przeleciało

no a dziś jedziemy w południe nad wodę ze szwagrem i jego dziewczyną i ze szwagierką upiekłam już babkę, włożyłam karczek do marynaty (sama wymyśliłam skład nie wiem czy będzie jadalne), no i jeszcze upiekę schaboszki żeby coś zjeść, jakby się grilla nie mogli doczekać

Dziewczyny, straszne mam skurcze w łydkach, po tych dzisiejszych nocnych to mam aż zakwasy.

jeszcze Wam powiem jak się Kamilek z tatusiem wczoraj bawił TŻ mu pukał w brzuszek a Kamilek za to kopał tam gdzie TŻ miał rękę
Stary 2012-07-01, 09:00   #343
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Kotek, i to wszystko już o 10.09? Jesteś lepsza niż ja o

no moja droga jak sie wstaje o 5:30 to jest to mozliwe

a dzis moja corka pospala do 8:45 i wrecz musialam ja obudzic bo wybieramy sie do babci tylko musimy zjesc wczesniej obiad........i z okazji wczorajszych imienin babci pieke ciasto - moja ukochana babke jogurtowa ktora na dodatek posypalam jagodami

Stary 2012-07-01, 09:15   #344
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

witajcie ja wczoraj o 8:00 miałam posprzątane ale fakt wstałam przed 6... dlatego z kurami poszłam spać...u nas też tak duszno ze nie da się wytrzymać...... kurcze też bym pojechała nad wode.... moze jak kumpel dzis wpadnie do meza to uda mi sie ich namowic ....wkoncu musze sie troszke opalic :P ja narazie ciast nie pięke... ale uwierzcie mi ,że jak jestem gdzies w sklepie to aż korci żeby wziaść coś słodkiego :P
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 09:26   #345
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

a ja to mam chyba takie podejscie jak Blonde - jak juz sie zdecydujemy na drugie to tak zeby Maja byla samodzielna dziwnie moze to zabrzmi ale nie spieszy mi sie do drugiego
ale nie ma w tym nic dziwnego Kotku;)

Strong(cos mi sie pokasowalo i wyszedl taki bałagan

Blonde, Ty i te Twoje nie wdzięczne ucho. Zdrowia

Aaby, u nas się takie wpadki też zdarzały mój TŻ mówi że to przecież naturalne
[/COLOR]A ja wczoraj, zalatany dzień ale zrobiłam wszystko co chciałam, a nawet więcej bo jeszcze milusio spędziliśmy wieczór z TŻ.... ojjj bardzo miło

bolał mnie jednak kręgosłup wczoraj bardzo, i co chwilkę się kładłam. Ale przeleciało

no a dziś jedziemy w południe nad wodę ze szwagrem i jego dziewczyną i ze szwagierką upiekłam już babkę, włożyłam karczek do marynaty (sama wymyśliłam skład nie wiem czy będzie jadalne), no i jeszcze upiekę schaboszki żeby coś zjeść, jakby się grilla nie mogli doczekać

Dziewczyny, straszne mam skurcze w łydkach, po tych dzisiejszych nocnych to mam aż zakwasy.

jeszcze Wam powiem jak się Kamilek z tatusiem wczoraj bawił TŻ mu pukał w brzuszek a Kamilek za to kopał tam gdzie TŻ miał rękę [/QUOTE]

Zgadzam sie co do wpadek

Udanego wypadu nad wode

Cytat:
[/LEFT]
[/CENTER]
nmoja ukochana babke jogurtowa ktora na dodatek posypalam jagodami

Ja mam dzis sernik krolewski, wczoraj kupiłam kawalek w Pl sklepieNie taki pyszny jak mój, ale smaczny

My dopiero po snaidaniu, zaraz sie biore za sprzatanie, bo wczorajszy dzien przelezalam

Edytowane przez blonde_hair
Czas edycji: 2012-07-01 o 09:28
blonde_hair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 09:37   #346
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczyny
ale miałam dzisiaj potworny poranek. Obudziłam się z takim strasznym bólem głowy, że maskara. W głowie mi się kręciło, mdliło, nie byłam w stanie funkcjonować. położyłam się jeszcze spać na 2 godzinki i trochę lepiej ale głowa boli lekko dalej, więc wiem, że to nie koniec niestety muszę się do apteki wybrać po apap bo zjadłam ostatni a dopóki nie jestem pewna czy @ przyjdzie nie biorę nic silniejszego. A miała być taka piękna niedziela tyle planów miałam

Strong bawcie się dobrze nad wodą, zazdroszczę, tez bym pojechała ale tz pojechał do pracy. A zabawki twojego tz z Kamilkiem słodkie

Abby nam tez się takie wpadki zazały, ja tez byłam już wybita z rytmu ale tz jakoś to nie przeszkadzało. ja mam największą chcicę jak mam okres

Malewnsstfo skok o co najmniej 0,2 był więc chyba raczej to FL. Chciaż wiesz, że ja się jeszcze mało znam

Today super, że córeczka będzie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 09:38   #347
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
ale nie ma w tym nic dziwnego Kotku;)

no widzisz kochana dla Ciebie nie dziwne ale juz mnie wkurzaja "glosy" kiedy Maja bedzie miala rodzenstwo a moze my nie chcemy/mozemy miec wiecej dzieci....czy to takie dziwne ja to owszem bardzo bym chciala ale......byc w ciazy bo uwielbialam ten stan ale nie miec dziecko

mowie Ci pyszka ta babcka.....taka mokra kocham ja bezgranicznie za smak i szybkosc w robieniu

Ja mam dzis sernik krolewski, wczoraj kupiłam kawalek w Pl sklepieNie taki pyszny jak mój, ale smaczny
jak to mowia "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma"

a my dzis mamy baaaardzo wykwintny obiad poledwiczki z kurkami w sosie i do tego pieczone mlode ziemniaczki

Stary 2012-07-01, 09:46   #348
agi_82
Wtajemniczenie

Cytat:
jak to mowia "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma"

a my dzis mamy baaaardzo wykwintny obiad poledwiczki z kurkami w sosie i do tego pieczone mlode ziemniaczki
polędwiczki w sosie kurkowym moge wpasc prosze

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Groszek - 22.08.2012 (10 t.c)

agi_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 09:47   #349
onyks
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Today, gratuluję córci

Tomalinko, przytulam i trzymam kciuki żeby Ci się wszystko unormowało.

Ale buuurzaaa była w nocy u nas

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 09:51   #350
agi_82
Wtajemniczenie

dziewczyny czy któraś z Was używała testów owu?? jak rezultaty??

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2012-07-01, 09:54   #351
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczyny
ale miałam dzisiaj potworny poranek. Obudziłam się z takim strasznym bólem głowy, że maskara. W głowie mi się kręciło, mdliło, nie byłam w stanie funkcjonować. położyłam się jeszcze spać na 2 godzinki i trochę lepiej ale głowa boli lekko dalej, więc wiem, że to nie koniec niestety muszę się do apteki wybrać po apap bo zjadłam ostatni a dopóki nie jestem pewna czy @ przyjdzie nie biorę nic silniejszego. A miała być taka piękna niedziela tyle planów miałam

Malewnsstfo skok o co najmniej 0,2 był więc chyba raczej to FL. Chciaż wiesz, że ja się jeszcze mało znam
Oj biedna...oby Ci szybko przeszło

Wiem, że to raczej na pewno już FL...i jak patrzyłam na poprzedni wydłużony cykl, to też mi w 2 dniu spadła trochę temp. także luzik...niech się dzieje co chce
Ale moja mama dziś się mnie znowu pytała, czy teraz to już myślimy o dziecku czy nie...teraz w sensie skoro obrona już blisko...heh...
To jej odpowiedziałam...że może tak, może nie

Duszę się w pracy...huh...masakra jakaś...my chyba w tych górach wykitujemy...albo pójdziemy do Aqua Parku i będziemy leżeć na zewnętrznym basenie...hehe O ile sie dostaniemy...

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
Jam użuwała

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Teraz patrzę, że mrowince w tym cyklu też przy 2 dniu spadła trochę temp...
Stary 2012-07-01, 09:57   #352
agi_82
Wtajemniczenie

Malensstfo i jak rezultaty?? pytam bo ja pierwszy cykl testuje, dziś ma 14 dc i wyszły 2 kreseczki na owu więc troszkę baraszkowałam rano
wiem że nie powinnam się nastawiac no ale jak tu nie chciec jak się tak baaardzo chce

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2012-07-01, 10:04   #353
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Malensstfo i jak rezultaty?? pytam bo ja pierwszy cykl testuje, dziś ma 14 dc i wyszły 2 kreseczki na owu więc troszkę baraszkowałam rano
wiem że nie powinnam się nastawiac no ale jak tu nie chciec jak się tak baaardzo chce
O rezultatach trudno mówić, bo w ciąży nie jestem (bynajmniej narazie )...ale testy mi wychodzą...
W tym cyklu uznałam, że przez 3 dni miałam pozytywne testy i w tych dniach działaliśmy
Pamiętaj, że kreski muszą być tak samo zabarwione, mocne...jak kreska kontrolna
I podobno najlepiej się starać na drugi, trzeci dzień od pozytywnego testu...oczywiście to nie znaczy, że tak trzeba i że nie można cały czas się starać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-01, 10:07   #354
agi_82
Wtajemniczenie

Cytat:
O rezultatach trudno mówić, bo w ciąży nie jestem (bynajmniej narazie )...ale testy mi wychodzą...
W tym cyklu uznałam, że przez 3 dni miałam pozytywne testy i w tych dniach działaliśmy
Pamiętaj, że kreski muszą być tak samo zabarwione, mocne...jak kreska kontrolna
I podobno najlepiej się starać na drugi, trzeci dzień od pozytywnego testu...oczywiście to nie znaczy, że tak trzeba i że nie można cały czas się starać
ja na instrukcji miałam napisane że owulka może byc od 24 do 36 h zważając na fakt że brałąm jeszcze closti mam nadzieje że się uda choc masz rację będe musiała jeszcze jutro przydusic mojego tż a co powiedział że chce dac mi prezent na moją 30-tke to niech się stara lepiej

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2012-07-01, 10:07   #355
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
polędwiczki w sosie kurkowym moge wpasc prosze

alez bardzo prosze kupilam troche za duzo poledwiczek....chociaz... ..poledwiczek nigdy za dosc

Stary 2012-07-01, 10:09   #356
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
ja na instrukcji miałam napisane że owulka może byc od 24 do 36 h zważając na fakt że brałąm jeszcze closti mam nadzieje że się uda choc masz rację będe musiała jeszcze jutro przydusic mojego tż a co powiedział że chce dac mi prezent na moją 30-tke to niech się stara lepiej
No właśnie, dlatego napisałam, że najlepiej się starać na 2 i 3 dzień od pierwszego pozytywnego testu owu
Stary 2012-07-01, 10:14   #357
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

mniam ale pyszności. Ja dzisiaj sama i zjem w końcu coś na co tz się krzywi- pierogi ruskieoczywiście kupne ale co tam

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Ale buuurzaaa była w nocy u nas
u nas też była w nocy, ale ja tam burzy nie lubię
Cytat:
ja w tym cyklu używałam i 3 dni z rzędu miałam kreseczkę, ostatniego dnia najsilniejszą i faktycznie była owulka bo ginka mi to potwierdziła

Cytat:
Oj biedna...oby Ci szybko przeszło

Wiem, że to raczej na pewno już FL...i jak patrzyłam na poprzedni wydłużony cykl, to też mi w 2 dniu spadła trochę temp. także luzik...niech się dzieje co chce
Ale moja mama dziś się mnie znowu pytała, czy teraz to już myślimy o dziecku czy nie...teraz w sensie skoro obrona już blisko...heh...
To jej odpowiedziałam...że może tak, może nie

Duszę się w pracy...huh...masakra jakaś...my chyba w tych górach wykitujemy...albo pójdziemy do Aqua Parku i będziemy leżeć na zewnętrznym basenie...hehe O ile sie dostaniemy...

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Jam użuwała

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Teraz patrzę, że mrowince w tym cyklu też przy 2 dniu spadła trochę temp...
ale macie super z tym wyjazdem ale faktycznie jak takie upały będą to tylko w wodzie siedzieć

a ja idę poprasować trochę bo nie mam już w czym chodzić. jak wróci mi ból głowy to juz nie będę w stanie, a tak to może jeszcze coś porobie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 10:15   #358
agi_82
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie, dlatego napisałam, że najlepiej się starać na 2 i 3 dzień od pierwszego pozytywnego testu owu
dziewczyny mam jeszcze pytanko (wiem wiem stara dupa ze mnie a taka niewiedza w głowie) odnośnie przytulanek jakie najlepiej przerwy robic żeby to i owo się wzmocniło? ( X i Y )

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2012-07-01, 10:19   #359
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam jeszcze pytanko (wiem wiem stara dupa ze mnie a taka niewiedza w głowie) odnośnie przytulanek jakie najlepiej przerwy robic żeby to i owo się wzmocniło? ( X i Y )
Od tego jesteśmy!

Myślę, że nie ma reguły...teoretycznie się mówi, że lepiej jest co 2 dzień się przytulać niż codziennie... Wtedy więcej kijanek niby jest...ale różnie to bywa...my w tym cyklu tej reguły nie przestrzegaliśmy...
Stary 2012-07-01, 10:21   #360
agi_82
Wtajemniczenie

Cytat:
Od tego jesteśmy!

Myślę, że nie ma reguły...teoretycznie się mówi, że lepiej jest co 2 dzień się przytulać niż codziennie... Wtedy więcej kijanek niby jest...ale różnie to bywa...my w tym cyklu tej reguły nie przestrzegaliśmy...
mój tż mówi że jego "kijanki" są silne tak jak on więc nie mam się martwic

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości