|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#335 |
|
Wtajemniczenie
|
Ana ja jakos nie mialam preferencji co do plci
ale ciesze sie e bedzie parka bo wiecej dzieci juz nie planuje wiec bede miala po jednym |
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondi a wy kiedy planujecie rodzenstwo dla Sebusia
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
niepredko...
Narazie mamy z mezem odmienne zdania ![]() Jesli juz to wtedy jak S bedzie bardziej samodzielny
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejejejee!!!!!!!! super ze wizyta ok ![]() ![]() a ja to mam chyba takie podejscie jak Blonde - jak juz sie zdecydujemy na drugie to tak zeby Maja byla samodzielna dziwnie moze to zabrzmi ale nie spieszy mi sie do drugiego
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć z rana!
![]() Szykuję się powoli do pracy...ale dzisiaj krócej... ![]() Temp. dziś spadła trochę i nie wiem w sumie czy to jest początek FL czy nie ![]() Gorącooo na dworku!
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry niedzielnie!
Today, gratulacje! Będzie Maya Poza tym witam nowe dziewczyny na wątku U nas burza już od 4 w nocy. I leje. Dobrze, bo wczoraj w powietrzu można było zawiesić siekierę ![]() Wczoraj wzięłam się już za porządki o ósmej i dzięki temu w południe miałam już lśniące mieszkanko i byłam wykąpana. Mąż zrobił obiadek i po obiadku pojechaliśmy do moich rodziców na kawkę. Były dwie siostry z rodzinami, więc było wesoło. No i miałam okazję posiedzieć w ogródku (nawet nie wiecie ile bym dała za dom z ogrodem ). Ukrop był niesamowity! Wieczorem zrobiliśmy na kolację pyszną sałatkę i obejrzeliśmy American Reunion. Fajnie po latach pośmiać się z tak przyziemnych dowcipów ![]() A potem było miło ![]() Nie obyło się niestety bez wtopy Nawet nie wiecie, jaka na twarzy zrobiłam się czerwona. Mąż obrócił to w żart i kontynuował, ale ja już skupić się nie mogłam I co? I od tego momentu znów czysto! Ja nie wiem, co jest... Ale męża reakcja bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła Swoją drogą muszę przyznać, że w ostatnich dniach cyklu zuuupełnie inaczej wszystko się odczuwa Nigdy do tej pory w tych dniach niczego nie uskutecznialiśmy, także dopiero wczoraj się o tym przekonałam ![]() W nocy nasza kotka nas solidnie zdenerwowała i jesteśmy na nią obrażeni Niech sobie nie myśli ![]() Pewnie zaraz mi laptop umrze i nie będę mogła Was podczytać A w trakcie burzy go nie podłączę...Ale i tak widzę, że tradycyjnie weekendowo dość pusto ![]() Miłej niedzieli!
|
#342 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, przykro mi z powodu testu, ale ja nie tracę nadziei
![]() i kciuki dalej mocno za Ciebie trzymam ![]() Tomalinko, musisz mieć cierpliwość, a napewno się ten Twój organizm przestanie buntować ![]() Stokrotka&Tomalinka Cytat:
Kotek, Cytat:
![]() Emilka, Cytat:
![]() Metka, skąd opinie o darowaniu sobie opiekunki? masz doświadczenia?Onyks, super że wracasz do zdrowia ![]() Gosia, Cytat:
Ana, Cytat:
zostawię CI wiadomość na pw. dla przypomnienia ![]() Emilka, Cytat:
![]() Tynkusia, dawaj zdjęcia co kupiliście dla małego ![]() Today, gratulacje córusi myliłyśmy się obie ![]() Blonde, Ty i te Twoje nie wdzięczne ucho. Zdrowia Aaby, u nas się takie wpadki też zdarzały mój TŻ mówi że to przecież naturalne ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- A ja wczoraj, zalatany dzień ale zrobiłam wszystko co chciałam, a nawet więcej bo jeszcze milusio spędziliśmy wieczór z TŻ.... ojjj bardzo miło ![]() bolał mnie jednak kręgosłup wczoraj bardzo, i co chwilkę się kładłam. Ale przeleciało no a dziś jedziemy w południe nad wodę ze szwagrem i jego dziewczyną i ze szwagierką upiekłam już babkę, włożyłam karczek do marynaty (sama wymyśliłam skład nie wiem czy będzie jadalne), no i jeszcze upiekę schaboszki żeby coś zjeść, jakby się grilla nie mogli doczekać ![]() Dziewczyny, straszne mam skurcze w łydkach, po tych dzisiejszych nocnych to mam aż zakwasy. jeszcze Wam powiem jak się Kamilek z tatusiem wczoraj bawił TŻ mu pukał w brzuszek a Kamilek za to kopał tam gdzie TŻ miał rękę
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
a dzis moja corka pospala do 8:45 i wrecz musialam ja obudzic bo wybieramy sie do babci tylko musimy zjesc wczesniej obiad........i z okazji wczorajszych imienin babci pieke ciasto - moja ukochana babke jogurtowa |
|
|
|
#344 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
ja wczoraj o 8:00 miałam posprzątane ale fakt wstałam przed 6... dlatego z kurami poszłam spać...u nas też tak duszno ze nie da się wytrzymać...... kurcze też bym pojechała nad wode.... moze jak kumpel dzis wpadnie do meza to uda mi sie ich namowic ....wkoncu musze sie troszke opalic :P ja narazie ciast nie pięke... ale uwierzcie mi ,że jak jestem gdzies w sklepie to aż korci żeby wziaść coś słodkiego :P
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strong(cos mi sie pokasowalo i wyszedl taki bałagan ![]() Blonde, Ty i te Twoje nie wdzięczne ucho. Zdrowia Aaby, u nas się takie wpadki też zdarzały mój TŻ mówi że to przecież naturalne [/COLOR]A ja wczoraj, zalatany dzień ale zrobiłam wszystko co chciałam, a nawet więcej bo jeszcze milusio spędziliśmy wieczór z TŻ.... ojjj bardzo miło ![]() bolał mnie jednak kręgosłup wczoraj bardzo, i co chwilkę się kładłam. Ale przeleciało no a dziś jedziemy w południe nad wodę ze szwagrem i jego dziewczyną i ze szwagierką upiekłam już babkę, włożyłam karczek do marynaty (sama wymyśliłam skład nie wiem czy będzie jadalne), no i jeszcze upiekę schaboszki żeby coś zjeść, jakby się grilla nie mogli doczekać ![]() Dziewczyny, straszne mam skurcze w łydkach, po tych dzisiejszych nocnych to mam aż zakwasy. jeszcze Wam powiem jak się Kamilek z tatusiem wczoraj bawił TŻ mu pukał w brzuszek a Kamilek za to kopał tam gdzie TŻ miał rękę [/QUOTE]Zgadzam sie co do wpadek Udanego wypadu nad wode ![]() Cytat:
![]() Ja mam dzis sernik krolewski, wczoraj kupiłam kawalek w Pl sklepie Nie taki pyszny jak mój, ale smaczny![]() My dopiero po snaidaniu, zaraz sie biore za sprzatanie, bo wczorajszy dzien przelezalam
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-07-01 o 10:28 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny
ale miałam dzisiaj potworny poranek. Obudziłam się z takim strasznym bólem głowy, że maskara. W głowie mi się kręciło, mdliło, nie byłam w stanie funkcjonować. położyłam się jeszcze spać na 2 godzinki i trochę lepiej ale głowa boli lekko dalej, więc wiem, że to nie koniec niestety Strong bawcie się dobrze nad wodą, zazdroszczę, tez bym pojechała ale tz pojechał do pracy. A zabawki twojego tz z Kamilkiem słodkie Abby nam tez się takie wpadki zazały, ja tez byłam już wybita z rytmu ale tz jakoś to nie przeszkadzało. ja mam największą chcicę jak mam okres Malewnsstfo skok o co najmniej 0,2 był więc chyba raczej to FL. Chciaż wiesz, że ja się jeszcze mało znam Today super, że córeczka będzie
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my dzis mamy baaaardzo wykwintny obiad poledwiczki z kurkami w sosie i do tego pieczone mlode ziemniaczki |
|
|
|
|
#348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moge wpasc prosze
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Today, gratuluję córci Tomalinko, przytulam Ale buuurzaaa była w nocy u nas |
|
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny czy któraś z Was używała testów owu?? jak rezultaty??
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że to raczej na pewno już FL...i jak patrzyłam na poprzedni wydłużony cykl, to też mi w 2 dniu spadła trochę temp. także luzik...niech się dzieje co chce Ale moja mama dziś się mnie znowu pytała, czy teraz to już myślimy o dziecku czy nie...teraz w sensie skoro obrona już blisko...heh... To jej odpowiedziałam...że może tak, może nie ![]() Duszę się w pracy...huh...masakra jakaś...my chyba w tych górach wykitujemy...albo pójdziemy do Aqua Parku i będziemy leżeć na zewnętrznym basenie...hehe O ile sie dostaniemy... ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Jam użuwała ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Teraz patrzę, że mrowince w tym cyklu też przy 2 dniu spadła trochę temp...
|
|
|
|
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
Malensstfo i jak rezultaty?? pytam bo ja pierwszy cykl testuje, dziś ma 14 dc i wyszły 2 kreseczki na owu więc troszkę baraszkowałam rano
![]() wiem że nie powinnam się nastawiac no ale jak tu nie chciec jak się tak baaardzo chce
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)...ale testy mi wychodzą...![]() W tym cyklu uznałam, że przez 3 dni miałam pozytywne testy i w tych dniach działaliśmy ![]() Pamiętaj, że kreski muszą być tak samo zabarwione, mocne...jak kreska kontrolna ![]() I podobno najlepiej się starać na drugi, trzeci dzień od pozytywnego testu...oczywiście to nie znaczy, że tak trzeba i że nie można cały czas się starać
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
choc masz rację będe musiała jeszcze jutro przydusic mojego tż a co powiedział że chce dac mi prezent na moją 30-tke to niech się stara lepiej
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
alez bardzo prosze kupilam troche za duzo poledwiczek....chociaz... ..poledwiczek nigdy za dosc
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też była w nocy, ale ja tam burzy nie lubię ja w tym cyklu używałam i 3 dni z rzędu miałam kreseczkę, ostatniego dnia najsilniejszą i faktycznie była owulka bo ginka mi to potwierdziła Cytat:
a ja idę poprasować trochę bo nie mam już w czym chodzić. jak wróci mi ból głowy to juz nie będę w stanie, a tak to może jeszcze coś porobie
|
|
#358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) odnośnie przytulanek jakie najlepiej przerwy robic żeby to i owo się wzmocniło? ( X i Y
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że nie ma reguły...teoretycznie się mówi, że lepiej jest co 2 dzień się przytulać niż codziennie... Wtedy więcej kijanek niby jest...ale różnie to bywa...my w tym cyklu tej reguły nie przestrzegaliśmy... |
|
|
|
|
#360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

ale ciesze sie e bedzie parka 

Będzie Maya 
). Ukrop był niesamowity! 
Nawet nie wiecie, jaka na twarzy zrobiłam się czerwona. Mąż obrócił to w żart i kontynuował, ale ja już skupić się nie mogłam
I co? I od tego momentu znów czysto!
Niech sobie nie myśli 

masz doświadczenia?
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
moge wpasc prosze
- 09.06.2006