![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
hejka
troszkę mnie nie było ale dostałam pracę i od 3 tygodni byłam na szkoleniu w innych miastach, pracowałam codziennie po 9-12 godzin i mimo, że mało jadłam to i tak nie schudłam więc waga pozostała bez zmian. Od wczoraj jestem w domku, dzisiaj jadę na zakupy i od jutra zaciskam pasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
czarnaDama2394- dzięki za podpowiedz z tym cukrem. Prawda jest taka że słodzika nie lubię a czarnej kawy nie słodkiej to wogule wiec myślę że najlepiej z niej zrezygnuje bo wsumie nie mama potrzeby żeby jej pić. A czego wogule powinnam unikać przy odchudzaniu??
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- sylvi- widzę ze masz taki sam cel schudnięcia jak ja od 70 do 55 mam nadzieje ze się nam uda heh trzeba próbować |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
oj koniecznie musi się udać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
jestem tego samego zdania, tylko ja mam troszkę problem z pohamowaniem bo pracuje w sklepie a tam pełno jedzenia słodyczy, ale jakoś od poniedziałku się powstrzymuje tak to codziennie musiała zjeść jakieś ciastko albo batona a o czipsach już nie wspominam same bardzo kaloryczne produkty. i sobie tłuczacze żę to moja głowa woła jeść a nie mój żołądek i jakoś nie sięgam po te produkty. mam nadzieje żę każda z nas chcę osiągnąć swój cel. a ja to już nie mogę sie doczekać efektu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
ja mam nadzieję, że jak już zacznę normalnie pracować to schudnę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Rozeznanie
|
Czarna mnie niczym nie zniechęcisz
![]() ![]() Silvia09 ![]() ![]() 93Paula93 o nie praca w sklepie to stanowczo nie dla mnie - też bym tylko kombinowała co by tu zjeść ![]() sylvi_86 gratuluję nowej pracy ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
podobno jak sie siedzi w domu to sie tyje jak sie pracuje to sie chudnie. ale to tez nie jest tak bo znowu jak sie siedzi w domu to można kontrolować co sie je a jak sie pracuje i sie jest zabieganym to nie ma na to czasu i sie je byle co popadnie jeszcze zależy gdzie sie pracuje. A ty gdzie będziesz pracować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Rozeznanie
|
czarna: foto daj! To coś doradzimy. Ja lubię długie włosy ale zwolennikiem tych do pasa też nie jestem
![]()
#339 |
Raczkowanie
|
wyrafinowanySmak- żebyś wiedziała ja tak miałam do tej pory jak nie było co robić to co chwile coś wymyślałam i jadłam masakra, ale teraz jakos udaje mi sie pochamowywać całe szczeście bo było by kiepsko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() ja pracuję w drogerii, póki co byłam na 3 tygodniowym szkoleniu, tydzień na sklepie w Wawie i 2 tygodnie na zatowarowaniu w Łodzi, czeka mnie jeszcze 2 tygodnie towarowania u mnie w miejscowości więc będę trzaskać po 9-12 godzin znowu ale co tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
Bottega-dziękuję za odp.,ale za co to odpowiada te zgięcie śledzionowe???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() silvi-dobrze,że wróciłaś ![]() ![]() ![]() ![]() Paula-Unikamy wszystkiego co jest śmieciowe ![]() ![]() ![]() ![]() Elganja-wieczorem wstawię ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-10 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
wiem wiec raczej staram sie myśleć racjonalnie tak jak pisałam wcześniej to mój mózg chce jeść a nie żołądek. też sobie postanowiłam ze nie ważne jak bardzo by mi sie chciało to żadnych słodyczy, fast-fudów i takich tam.
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- to do jutra dziewczyny ide do pracy mój sklep dziś do 24 otwarty masakra ale jakoś przeżyje papa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
silvi-ty też kochaniutka jesteś!
![]() ![]() Paula-dokładnie to nie nasz żołądek woła "jeść"tylko mózg ![]() laseczki może ma weekend wyjadę,więc odpoczniecie ode mnie ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-10 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
czarna, też miałam kiedyś długaśne włosy i też miałam ich nie ścinać, ale poszłam do nowej fryzjerki i wyciachała mi do ramion, a chciałam tylko końcówki podciąć. Ryczałam chyba ze 3 tygodnie, teraz troszkę odrosły i w sumie lepiej wyglądam. Ale ja mam dość pociągłą twarz i włosy proste jak druty, więc za długie nie wyglądają dobrze. Więc ciężko tak doradzić. Na pewno dobrze by im zrobiło małe odświeżenie
![]() Bottega, dobrze, ale mało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jak się TŻ podobało? ![]() ![]()
#346 |
Konto usunięte
|
Czarna- Jeśli mój Ex zacznie robić takie rzeczy jak Twój to skończy się na komisariacie, bo ja sobie nie dam w kasze dmuchać! Co to, to nie
![]() Paula- Odpisując danej forumowiczce napisz z przodu jej nick- zdecydowanie łątwiej się to czyta. Wyrafinowany- Ja mam w moich planach zakupienie expresu ![]() ![]() ![]() Wiewiórka- Relacje z Twoich ostatnich przeżyć czytałam z zapartym tchem. Trzymaj się ciepło i wracaj szybko do zdrowia ![]() Elganja- Ex już raczej nie wydzwania tylko smsy pisze, więc odebranie telefonu przez Blondaska nie chodzi w grę, ale zapewne niedługo ktoś nas razem zobaczy i doniesie Ex, że się z kimś spotykam. Oby poskutkowało to daniem mi spokoju, a nie na odwrót! Czarna- Ja też mam długie włosy i mam podobny problem z wypadaniem jak Ty ![]() ![]() Silvia- Historia o powolnych podchodac kolegi z Internetu to prawie, jak historia z Blondaskiem. Na pierwszym spotkaniu się całowaliśmy, ale byłam pijana troszkę, więc zachowywał się jakby do tego nie doszło. Na drugim spotkaniu dopiero o 6 rano odważył się do mnie przytulić ! Faceci są dziwni ![]() Sylvi- Witaj z powrotem ![]() Dzisiaj na allegro kupiłam sobie zestaw do fitnessu. Mam już sportowe hula hoop, obciążniki i skakankę. Teraz w zestawie mam hantelki, matę, taśmę, elementy pomagające robić pompki, motylka i ściskacze do dłoni. Zakupienie tego zestawu ma swój powód. Nie kupuję karnetu na fitness. Wczoraj mi się skończył. Zacząć chodzić mogłabym dopiero 16 sierpnia, bo do tego terminu mam urwanie głowy. BYłby ważny do 16 września, ale pod koniec sierpnia na 5 dni wyjeżdzam, a ostatniego dnia sierpnia wyprowadzam się z Olsztyna i będe mieszkała przez miesiąc z rodzicami. Przez to opłacalność kupienia karnetu zanikła. Stwierdziłam, że chcę te pieniądze wydać na dobry cel. Padło na zestaw fitness, bo w końcu nie mając karnetu musze znaleźć inny sposób na ćwiczenia. Padnie na ćwiczenia w domu. Muszę znaleźć wewnętrzną siłę by to zrobić. Na fitnessie nie było 'wybacz', a samemu ze sobą to może być gorzej. Motywacjo przybywaj!! W planach mam czasem wyskoczyć na basen i kilka razy wybrać się na wieczorne bieganie. Z wszelkich postępów będę się Wam zwierzać. W końcu muszę dojść do tego III celu i zobaczyć upragnioną 6 z przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
oj Czarna, spokój! W tym co napisałam istotne było słowo OKRĘŻNICA. Inaczej mówiąc chodzi o jelito. Moja mama mówi, że jak coś nie gra ze sledziona, to ból jest ciągły, czyli nie taki jak u Ciebie. A więcej mówi ze nie powie, bo nie wystawia diagnoz nie zbadajac wcześniej pacjenta
![]() Paula, z Twoich wypowiedzi wynika, se nie przeczytalas naszego regulaminu oraz na zajrzalas do przykladowych jadlospisow. inaczej nie pytalabys czego unikać. Żyrafo, ja nie przepadam za walachami. Brakuje im tej iskry. Jak się wsiadzie na ogiera od razu czuć to po jego kroku ![]() TZ daje radę ![]() ![]()
#348 |
Zadomowienie
|
soldusia-ja też bym poszła z tym na komisariat tylko,że mój ex miał bardzo wpływowego tatusia,który takie rzeczy załatwiał w 5 min.dużo by było opowiadać
![]() tobie też tak włosy wypadają ![]() ![]() Bottega-dobra spokój! ![]()
#349 |
Raczkowanie
|
Hej Szczypioreczki!
Ile ja mam stron do nadrobienia! Wczoraj zaczęłam odpisywać, czytać Was i nagle przyjechała do mnie rodzinka a później to już tylko ledwo zdążyłam do pracy! Rano wróciłam i poszłam spać, teraz się próbuję ogarnąć, włączę pranie, zrobię kawę i będę czytała i odpisywała o czy to tyyle pisałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Rozeznanie
|
(bleee)
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że też nie masz wesoło ze zdrowiem. Ciągle pod górkę? Jak to uczulenie na pot? Jest coś lepiej? Elganja dziękuję za przepis i wskazówki odnośnie mrożenia! Za chwilkę wszystko przeczytam i porobię notatki ![]() Soldus kolacja ze śniadaniem i po chwili wspólne popołudnie ... oj oj coś z tego będzie ![]() ![]() Elganja kok na skarpetkę wygląda super! Mi by się przydał do pracy! Też zapuszczam bo jeszcze mam za krótkie włosy ale na przyszłość się przyda! Dzięki! Ja drożdży nie piję a jem tabletki z drożdżami (visaxinum) i jak narazie zdecydowanie poprawiła mi się cera, włosy nadal wypadają. Puchatku ja mam wizytę na grudzień ... takie kolejki u mnie do dobrego gina... Ale tu tematy ... ![]() Superkas no widzisz to super z tym lek! ... ja na laryngologa poczekam do połowy listopada ... Martuszka gratuluję osiągnięcia celu!!! I życzę udanego wypoczynku!!! 93Paula93 Witaj!!! Wiewioreczko biedactwo! Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało!!! Trzymaj się i oby z dnia na dzień było lepiej! Czarna ja jestem zwolennikiem długich włosów więc radziłabym podciąć góra 15cm. Sylvi_86 gratuluję nowej pracy!!! Czarna na NFZ chyba co 3 lata można zrobić cytologię w wieku 25-59(chyba) lat! Zalecana jest kontrola cytologii co rok! Edytowane przez n_a_t_a_l_i_s Czas edycji: 2012-08-10 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
Bottega, wiadomo że wałachy nie mają, że tak powiem, tego czegoś
![]() ![]() ![]() Mojego teraz exa kiedyś zaciągnęłam na jazdę, super sobie radził, ale na 1 razie się skończyło. Facet jak usiądzie na koniu to się od razu czuje jak urodzony kowboj ![]()
#353 |
Zadomowienie
|
Czarna - Kurcze tylko na herbata droga jest, 1 opakowanie 10 zł i starcza mi to na kilka dni, a z kaską ostatnio cienko. Co do włosów, to też nie mam rozdwojonych, ale są strasznie suche i zniszczone. Dosyć często prostuje. Nigdy nie farbowałam, wole swoje naturalne
![]() Bottega - Ja nauczyłam się robić loki prostownicą z filmików na yt ![]() Wyrafinowany - Nawet nie wiesz jak mi miło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() soldus - Wy to się chociaż całowaliście! A z Nim to nic! Raz, jedyny raz kiedy było mi zimno, na moment dosłownie mnie przytulił. Może nie wie jak ma się zachowac? ![]() ![]() ![]() Rany, ale jestem wykończona. Przyjechał dzisiaj transport z kafelkami do łazienki i wszystko trzeba było wnosić na 4 piętro! Przez godzinę było góra - dół - góra ![]() Nie chcę zapeszać, bo dopiero to drugi dzień, ale w końcu chyba się ogarnęłam z ą dietą ![]() ![]()
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-08-10 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Konto usunięte
|
czarna kochana u mnie też kłaki wypadają,nigdy mi tak nie wylatywały jak teraz, to tak przez te upały włosy są osłabione przez temperaturę, szybko się tłuszczą itp, więc chyba nie ma co się bać, podetnij końcówki to troszkę odżyją i pójdzie w cebulki
![]() ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-08-10 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Aa i jeszcze zapomniałam. Dla tych co czasami mają chcicę na słodkie. Wynalazłam czekoladowe deserki zott Serduszko. W 120g kubeczek ma ok. 100 kcal. Jeszcze nie próbowałam i na razie nie chcę próbować.
#356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
Superka-to niebawem będziemy łyse kobyły
![]() Silvia-ta herbata 10zł?? Gdzie ty ja kupujesz??szybko mi mów!ja ostatnio w aptece kupiłam 2op.za 1op. 17.40zł gdzie 2 miesiące temu płaciłam jeszcze 14.50zł ![]() A jeżeli chodzi o facetów to bierz tego co wie z czym chleb się je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- A tak apropos męża!25 sierpnia nasz a 5 rocznica ślubu ![]() ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-08-10 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Czarna - Kupowałam tą herbatę też w aptece, była oryginalna bo miała hologram. Za 9.99 było chyba 20 kostek, dokładnie nie pamiętam już. Haha akurat z tym, że nie będzie wiedział gdzie włożyć to nie będzie problemu. Miał kiedyś laskę. No nie wiem, może myśli , że jak coś poczyni w moim kierunku to odrzucę go czy coś nie wiem. Albo miejsce było nieodpowiednie dla niego. Zaprasza mnie do siebie na film i lampkę wina, więc zobaczymy jeszcze
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Czarnula, może coś z biżuterii? Coś takiego praktycznego , co Ci się przyda i będziesz miała przez długi czas.
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nadrobiłam posty ![]() Jest godz 19:00. Jutro na 7:00 znów do pracy na 12h, w niedzielę to samo. Idę zrobić jeszcze jedno pranie i posprzątać jeszcze bo jutro tego nie zrobię... A później brzuszki i inne ćwiczenia! Edytowane przez n_a_t_a_l_i_s Czas edycji: 2012-08-10 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Rozeznanie
|
i
![]() ![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.