Razem schudniemy 20kg! - część III - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 12:42   #331
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III

hejka
troszkę mnie nie było ale dostałam pracę i od 3 tygodni byłam na szkoleniu w innych miastach, pracowałam codziennie po 9-12 godzin i mimo, że mało jadłam to i tak nie schudłam więc waga pozostała bez zmian. Od wczoraj jestem w domku, dzisiaj jadę na zakupy i od jutra zaciskam pasa
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:50   #332
93Paula93
Raczkowanie

czarnaDama2394- dzięki za podpowiedz z tym cukrem. Prawda jest taka że słodzika nie lubię a czarnej kawy nie słodkiej to wogule wiec myślę że najlepiej z niej zrezygnuje bo wsumie nie mama potrzeby żeby jej pić. A czego wogule powinnam unikać przy odchudzaniu??

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

sylvi- widzę ze masz taki sam cel schudnięcia jak ja od 70 do 55 mam nadzieje ze się nam uda heh trzeba próbować
93Paula93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:56   #333
sylvi_86
Zakorzenienie

oj koniecznie musi się udać nie ma innej opcji byle zdrowo
Stary 2012-08-10, 13:03   #334
93Paula93
Raczkowanie

jestem tego samego zdania, tylko ja mam troszkę problem z pohamowaniem bo pracuje w sklepie a tam pełno jedzenia słodyczy, ale jakoś od poniedziałku się powstrzymuje tak to codziennie musiała zjeść jakieś ciastko albo batona a o czipsach już nie wspominam same bardzo kaloryczne produkty. i sobie tłuczacze żę to moja głowa woła jeść a nie mój żołądek i jakoś nie sięgam po te produkty. mam nadzieje żę każda z nas chcę osiągnąć swój cel. a ja to już nie mogę sie doczekać efektu
Stary 2012-08-10, 13:06   #335
sylvi_86
Zakorzenienie

ja mam nadzieję, że jak już zacznę normalnie pracować to schudnę :P
Stary 2012-08-10, 13:10   #336
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Czarna mnie niczym nie zniechęcisz
Silvia09 ale się cieszę, że jesteś
93Paula93 o nie praca w sklepie to stanowczo nie dla mnie - też bym tylko kombinowała co by tu zjeść
sylvi_86 gratuluję nowej pracy

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 13:10   #337
93Paula93
Raczkowanie

podobno jak sie siedzi w domu to sie tyje jak sie pracuje to sie chudnie. ale to tez nie jest tak bo znowu jak sie siedzi w domu to można kontrolować co sie je a jak sie pracuje i sie jest zabieganym to nie ma na to czasu i sie je byle co popadnie jeszcze zależy gdzie sie pracuje. A ty gdzie będziesz pracować?
Stary 2012-08-10, 13:11   #338
elganja
Rozeznanie

czarna: foto daj! To coś doradzimy. Ja lubię długie włosy ale zwolennikiem tych do pasa też nie jestem
Stary 2012-08-10, 13:12   #339
93Paula93
Raczkowanie

wyrafinowanySmak- żebyś wiedziała ja tak miałam do tej pory jak nie było co robić to co chwile coś wymyślałam i jadłam masakra, ale teraz jakos udaje mi sie pochamowywać całe szczeście bo było by kiepsko
Stary 2012-08-10, 13:13   #340
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WyrafinowanySmak Pokaż wiadomość
sylvi_86 gratuluję nowej pracy
dziękuję
Cytat:
Napisane przez 93Paula93 Pokaż wiadomość
podobno jak sie siedzi w domu to sie tyje jak sie pracuje to sie chudnie. ale to tez nie jest tak bo znowu jak sie siedzi w domu to można kontrolować co sie je a jak sie pracuje i sie jest zabieganym to nie ma na to czasu i sie je byle co popadnie jeszcze zależy gdzie sie pracuje. A ty gdzie będziesz pracować?
z pewnością w pracy nie ma się tyle czasu na podjadanie więc jedna pokusa mniej

ja pracuję w drogerii, póki co byłam na 3 tygodniowym szkoleniu, tydzień na sklepie w Wawie i 2 tygodnie na zatowarowaniu w Łodzi, czeka mnie jeszcze 2 tygodnie towarowania u mnie w miejscowości więc będę trzaskać po 9-12 godzin znowu ale co tam przynajmniej tutaj będę mogła brać jedzenie bardziej przemyślane bo na wyjeździe było to niezbyt możliwe
Stary 2012-08-10, 13:16   #341
czarnaDama2394
Zadomowienie

Bottega-dziękuję za odp.,ale za co to odpowiada te zgięcie śledzionowe???: rolleyes:matko kochana teraz to się przestraszyłam...chyba wezmę te skierowania na badania i pójdędo gina chodzę prywatnie i raczej bedę za cytologię musiała zapłacić,bo do państwowców nie pójdę za żadne skarby światano właśnie!z córką latam za każdym razem z byle gównem,a sama nic a nic....

silvi-dobrze,że wróciłaś czas brać się w garść i w końcu czekać na spadkiJuż ja ciebie przypilnuję!a udać się musi i tyle w temacie!

Paula-Unikamy wszystkiego co jest śmieciowetłustych nie jemy,słodkich nie jemy,ale za to wszystko co ma obniżone wartości tłuszczu i cukruja bynajmniej tego się stosujęi precz ze słodyczami i czipsami!Feeeee...! !!

Elganja-wieczorem wstawię do pasa konkretnie nie mam ale prawieee....zresztą za długie to w ogóle męczarnia..

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...

Edytowane przez czarnaDama2394
Czas edycji: 2012-08-10 o 13:18
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-10, 13:17   #342
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnaDama2394 Pokaż wiadomość

silvi-dobrze,że wróciłaś czas brać się w garść i w końcu czekać na spadkiJuż ja ciebie przypilnuję!a udać się musi i tyle w temacie!
kochana jesteś
Stary 2012-08-10, 13:21   #343
93Paula93
Raczkowanie

wiem wiec raczej staram sie myśleć racjonalnie tak jak pisałam wcześniej to mój mózg chce jeść a nie żołądek. też sobie postanowiłam ze nie ważne jak bardzo by mi sie chciało to żadnych słodyczy, fast-fudów i takich tam.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

to do jutra dziewczyny ide do pracy mój sklep dziś do 24 otwarty masakra ale jakoś przeżyje papa trzymajcie się
Stary 2012-08-10, 13:25   #344
czarnaDama2394
Zadomowienie

silvi-ty też kochaniutka jesteś!

Paula-dokładnie to nie nasz żołądek woła "jeść"tylko mózgdlatego musimy podjąć walkę!

laseczki może ma weekend wyjadę,więc odpoczniecie ode mniebo pewnie już macie dość czytania mnie

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...

Czas edycji: 2012-08-10 o 13:28
Stary 2012-08-10, 13:25   #345
la girafe
Zadomowienie

czarna, też miałam kiedyś długaśne włosy i też miałam ich nie ścinać, ale poszłam do nowej fryzjerki i wyciachała mi do ramion, a chciałam tylko końcówki podciąć. Ryczałam chyba ze 3 tygodnie, teraz troszkę odrosły i w sumie lepiej wyglądam. Ale ja mam dość pociągłą twarz i włosy proste jak druty, więc za długie nie wyglądają dobrze. Więc ciężko tak doradzić. Na pewno dobrze by im zrobiło małe odświeżenie

Bottega, dobrze, ale mało też bym chciała takiego tatusia, który by córci kupił konisia, ale cóż, muszę chyba więcej w totolotka inwestować albo męża bogatego szukać Takie charakterne konie są w gruncie rzeczy fajne - ogarnięcie takiego daje dużo satysfakcji, która wynagradza cholernie ciężką pracę ale ja kobył za bardzo nie lubię, bo baba to baba, niewiadomo o co jej chodzi a i złośliwe to i humorzaste jak u ludzi zresztą kiedyś w Bieszczadach jeździłam na takiej jednej co gryzła mnie za buta i robiła różne kombinacje byle by mnie zniechęcić, ale się nie dałam i jak w końcu zagalopowałam byłam zachwycona - w życiu nie jeździłam na tak wygodnym koniu
i jak się TŻ podobało? moja mama kiedyś poszła to mówiła że tylko ją wytrzęsło

VICTORY LOVES PREPARATION
la girafe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 14:08   #346
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Konto usunięte

Czarna- Jeśli mój Ex zacznie robić takie rzeczy jak Twój to skończy się na komisariacie, bo ja sobie nie dam w kasze dmuchać! Co to, to nie

Paula- Odpisując danej forumowiczce napisz z przodu jej nick- zdecydowanie łątwiej się to czyta.

Wyrafinowany- Ja mam w moich planach zakupienie expresu Jednak ja będę musiała na to poczekać, bo na razie nie mam mieszkania i nie chcę żeby potem okazał się zupełnie niepasujący do mojej kuchni. Na szczęście moja przyszła współokatorka ma express. Jakiś niemiecki, taki dziwny trochę Wkłady (woreczni okrągłe jak od herbaty) można dostać w sklepie, w którym sprzedają niemiecką chemię i słodycze. Widziałam 120sztuk za 65zł, więc nie jest tak źle

Wiewiórka- Relacje z Twoich ostatnich przeżyć czytałam z zapartym tchem. Trzymaj się ciepło i wracaj szybko do zdrowia

Elganja- Ex już raczej nie wydzwania tylko smsy pisze, więc odebranie telefonu przez Blondaska nie chodzi w grę, ale zapewne niedługo ktoś nas razem zobaczy i doniesie Ex, że się z kimś spotykam. Oby poskutkowało to daniem mi spokoju, a nie na odwrót!

Czarna- Ja też mam długie włosy i mam podobny problem z wypadaniem jak Ty Zamierzam je podciąć o jakieś 5 centymetró i wycieniowac z góry. Na razie tego nie robię. Czekam aż się lato skończy. teraz mam zniszczone końcówki, zetnę je, a potem do końca lata od słońca, słonej wody i temperatury znów będą w kiepskim stanie. Wolę przeczekać z tym co mam i na koniec sezonu podciąć i przez jakiś czas żyć ze zdrowymi końcówkami

Silvia- Historia o powolnych podchodac kolegi z Internetu to prawie, jak historia z Blondaskiem. Na pierwszym spotkaniu się całowaliśmy, ale byłam pijana troszkę, więc zachowywał się jakby do tego nie doszło. Na drugim spotkaniu dopiero o 6 rano odważył się do mnie przytulić ! Faceci są dziwni

Sylvi- Witaj z powrotem

Dzisiaj na allegro kupiłam sobie zestaw do fitnessu. Mam już sportowe hula hoop, obciążniki i skakankę. Teraz w zestawie mam hantelki, matę, taśmę, elementy pomagające robić pompki, motylka i ściskacze do dłoni.
Zakupienie tego zestawu ma swój powód. Nie kupuję karnetu na fitness. Wczoraj mi się skończył. Zacząć chodzić mogłabym dopiero 16 sierpnia, bo do tego terminu mam urwanie głowy. BYłby ważny do 16 września, ale pod koniec sierpnia na 5 dni wyjeżdzam, a ostatniego dnia sierpnia wyprowadzam się z Olsztyna i będe mieszkała przez miesiąc z rodzicami. Przez to opłacalność kupienia karnetu zanikła. Stwierdziłam, że chcę te pieniądze wydać na dobry cel. Padło na zestaw fitness, bo w końcu nie mając karnetu musze znaleźć inny sposób na ćwiczenia. Padnie na ćwiczenia w domu. Muszę znaleźć wewnętrzną siłę by to zrobić. Na fitnessie nie było 'wybacz', a samemu ze sobą to może być gorzej. Motywacjo przybywaj!!
W planach mam czasem wyskoczyć na basen i kilka razy wybrać się na wieczorne bieganie.
Z wszelkich postępów będę się Wam zwierzać.
W końcu muszę dojść do tego III celu i zobaczyć upragnioną 6 z przodu
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 14:08   #347
Bottega
Zakorzenienie

oj Czarna, spokój! W tym co napisałam istotne było słowo OKRĘŻNICA. Inaczej mówiąc chodzi o jelito. Moja mama mówi, że jak coś nie gra ze sledziona, to ból jest ciągły, czyli nie taki jak u Ciebie. A więcej mówi ze nie powie, bo nie wystawia diagnoz nie zbadajac wcześniej pacjenta zbyt duża odpowiedzialność.

Paula, z Twoich wypowiedzi wynika, se nie przeczytalas naszego regulaminu oraz na zajrzalas do przykladowych jadlospisow. inaczej nie pytalabys czego unikać.

Żyrafo, ja nie przepadam za walachami. Brakuje im tej iskry. Jak się wsiadzie na ogiera od razu czuć to po jego kroku
TZ daje radę on lubi konie w typie ślązaków, czyli takie bardziej męskie, bo masywne ;p nawet poradzil sobie jak kon mu brykal Haha ;p moja mama też jeździ ale spokojnie, typowo rekreacyjnie, nie galopuje, bo nie chce nawet, woli sobie pojechać do lasu na klusik albo pokrecic się na manezu.

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 14:32   #348
czarnaDama2394
Zadomowienie

soldusia-ja też bym poszła z tym na komisariat tylko,że mój ex miał bardzo wpływowego tatusia,który takie rzeczy załatwiał w 5 min.dużo by było opowiadać
tobie też tak włosy wypadają masakra jakaśja nie wiem co mam zrobić już...

Bottega-dobra spokój!

Stary 2012-08-10, 14:54   #349
n_a_t_a_l_i_s
Raczkowanie

Hej Szczypioreczki!
Ile ja mam stron do nadrobienia! Wczoraj zaczęłam odpisywać, czytać Was i nagle przyjechała do mnie rodzinka a później to już tylko ledwo zdążyłam do pracy! Rano wróciłam i poszłam spać, teraz się próbuję ogarnąć, włączę pranie, zrobię kawę i będę czytała i odpisywała o czy to tyyle pisałyście
n_a_t_a_l_i_s jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-10, 14:56   #350
Baleronowa
Rozeznanie

(bleee)

Edytowane przez Baleronowa
Czas edycji: 2013-04-12 o 12:14
Baleronowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 16:54   #351
n_a_t_a_l_i_s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
natalis, kochana, może za dużo się naczytalas? Bardzo często niekompetentni ludzie wypowiadają sie w internecie, lekarzom nie wierzą, albo przychodzą do nich z gotowa "diagnoza" dla siebie i udają madrzejszych niz są Myślę, że te testy gdyby faktycznie nie byly wiarygodne, to nie byłyby robione. Każde badanie, każdy test ma jakiś tak zakres bledu, ale wie wierze by można to było okrescic słowem "często". Jak wspomnialam - rok temu miałam robione te badania leżąc w szpitalu. Miałam świetnego lekarza prowadzącego, a do tego nad moim przypadkie pracował często cały zespół z racjo tego, iż jestem po zapaleniu mozgu, śpiączce oraz dwóch wstrzasnieniach. Mój przypadek zawsze jest trudny, bo pojawia sie wiele czynników + moja medyczna przeszłość wpływa na teraźniejszość. Do tego mam mamę lekarza. Skoro taka grupa ludzi uznała, ze ten jest wychodząc neg oddaje prawdę, to nie wierzę by było inaczej. A wyszłam z dużo gorszą diagniza niż borelioza, więc nie sadze by wpisali mi to w dokumenty od tak i też mam "niestandardowe" zrenice (bardzo duże, lekarze często się im przyglądają) a ból głowy nie raz doprowadził mnie do utraty przytomności. Myślę, że powinnas miec trochę wiecej zaufania do specjalistów i mniej do internetu
Bottega naczytałam się, i owszem. Biorę poprawkę na internet i nie leczę się u dr Googla. ALE! Ja też zaczęłam się sama diagnozować bo miałam już dość traktowania mnie jak wariatkę, wmawiania że moje objawy mi się tylko wydają a tak na prawdę ich nie ma, że jestem młoda i na co ja mogę chorować ... tak! Bo to wszystko słyszałam! Od elisy odchodzą, western bloty robią ale różnie to bywa, wiem bo w pracy mam z 3 koleżanki które zachorowały na boreliozę i jednej wyszła w teście WB za 2gim razem (ale to świeże zakażenie więc tak mogło być) a druga padła w sklepie, zabrali ją do szpitala i chyba za 5 razem test WB wyszedł pozytywny (w klasie IgG). Testy PCR niby najlepsze ale nie dostaje się na nie skierowania a i one mają swoich zwolenników jak i przeciwników. Naczytałam się też o leczeniu ILADS i troszkę się zestresowałam i wtedy zrobiłam prywatnie WB w klasie IgG. Kiedyś miała dużo zaufania do lekarzy, teraz się to zmieniło od kiedy z nimi pracuję i widzę, jak to wszystko wygląda od kuchni. Teraz powtórzę test WB (niestety też tylko w klasie IgG ale jak wyjdzie negatywny to zapomnę o tej chorobie bo będę miała 2 negatywne wyniki znaczące o tym, że nie miałam kontaktu z tą chorobą) , pójdę do zakaźnika z tym na kontrolę. Poczekam na MR i po wykonaniu tych badań zobaczymy co będzie dalej.

Widzę, że też nie masz wesoło ze zdrowiem. Ciągle pod górkę? Jak to uczulenie na pot? Jest coś lepiej?

Elganja dziękuję za przepis i wskazówki odnośnie mrożenia! Za chwilkę wszystko przeczytam i porobię notatki
Soldus kolacja ze śniadaniem i po chwili wspólne popołudnie ... oj oj coś z tego będzie ! Będzie znów co czytać! Jupi
Elganja kok na skarpetkę wygląda super! Mi by się przydał do pracy! Też zapuszczam bo jeszcze mam za krótkie włosy ale na przyszłość się przyda! Dzięki! Ja drożdży nie piję a jem tabletki z drożdżami (visaxinum) i jak narazie zdecydowanie poprawiła mi się cera, włosy nadal wypadają.
Puchatku ja mam wizytę na grudzień ... takie kolejki u mnie do dobrego gina...

Ale tu tematy ...

Superkas no widzisz to super z tym lek! ... ja na laryngologa poczekam do połowy listopada ...
Martuszka gratuluję osiągnięcia celu!!! I życzę udanego wypoczynku!!!
93Paula93 Witaj!!!
Wiewioreczko biedactwo! Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało!!! Trzymaj się i oby z dnia na dzień było lepiej!
Czarna ja jestem zwolennikiem długich włosów więc radziłabym podciąć góra 15cm.
Sylvi_86 gratuluję nowej pracy!!!
Czarna na NFZ chyba co 3 lata można zrobić cytologię w wieku 25-59(chyba) lat! Zalecana jest kontrola cytologii co rok!

Edytowane przez n_a_t_a_l_i_s
Czas edycji: 2012-08-10 o 18:07
Stary 2012-08-10, 17:08   #352
la girafe
Zadomowienie

Bottega, wiadomo że wałachy nie mają, że tak powiem, tego czegoś ale na moje potrzeby to w zupełności wystarcza nigdy na ogierze nie jeździłam, więc nie wiem jak to jest, ale kobyły zazwyczaj są okropne we współpracy
Mojego teraz exa kiedyś zaciągnęłam na jazdę, super sobie radził, ale na 1 razie się skończyło. Facet jak usiądzie na koniu to się od razu czuje jak urodzony kowboj

VICTORY LOVES PREPARATION
la girafe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:09   #353
Silvia09
Zadomowienie

Czarna - Kurcze tylko na herbata droga jest, 1 opakowanie 10 zł i starcza mi to na kilka dni, a z kaską ostatnio cienko. Co do włosów, to też nie mam rozdwojonych, ale są strasznie suche i zniszczone. Dosyć często prostuje. Nigdy nie farbowałam, wole swoje naturalne Do fryzjera chciałam iść na ponownie cieniowanie, ale cholera boję się, że znowu mi pół włosów obetnie. Myślałam o wypróbowaniu linii do zniszczonych końcówek z Pantene. A co do nadwyżki to nie tak do końca, że zaraz znikniee, bo jeszcze z 1,5kg mam. I też cholera nie mam jak się ważyć, dzisiaj np. w ciuchach się ważyłam ;/, więc to tak na oko.

Bottega - Ja nauczyłam się robić loki prostownicą z filmików na yt Bardzo przydatne ;-p

Wyrafinowany - Nawet nie wiesz jak mi miło A co do Twojej "chcicy" to Cię rozumiem. Może nie chodzi o stały związek, ale czasami brakuje przytulić się do kogoś itp. Aaa i zapomniałam, masz prze - za - je -bi -stą pupę!

soldus - Wy to się chociaż całowaliście! A z Nim to nic! Raz, jedyny raz kiedy było mi zimno, na moment dosłownie mnie przytulił. Może nie wie jak ma się zachowac? Ale na szczęście ten drugi wie dokładnie co robić Czasami chcę mu zrobić na złość za kiedyś i nie dać się, ale nie potrafię się oprzeć

Rany, ale jestem wykończona. Przyjechał dzisiaj transport z kafelkami do łazienki i wszystko trzeba było wnosić na 4 piętro! Przez godzinę było góra - dół - góra Już czuję te zakwasy jutro.

Nie chcę zapeszać, bo dopiero to drugi dzień, ale w końcu chyba się ogarnęłam z ą dietą Chyba zaczęło się od tego jak niedawno odmówiłam zjedzenia pizzy i oparłam się chipsom, które miałam w domu Oby tak dalej ;p

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Edytowane przez Silvia09
Czas edycji: 2012-08-10 o 17:10
Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:09   #354
201606210914
Konto usunięte

czarna kochana u mnie też kłaki wypadają,nigdy mi tak nie wylatywały jak teraz, to tak przez te upały włosy są osłabione przez temperaturę, szybko się tłuszczą itp, więc chyba nie ma co się bać, podetnij końcówki to troszkę odżyją i pójdzie w cebulki używaj szamponu z pokrzywy albo rzepy

Edytowane przez 201606210914
Czas edycji: 2012-08-10 o 17:10
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:22   #355
Silvia09
Zadomowienie

Aa i jeszcze zapomniałam. Dla tych co czasami mają chcicę na słodkie. Wynalazłam czekoladowe deserki zott Serduszko. W 120g kubeczek ma ok. 100 kcal. Jeszcze nie próbowałam i na razie nie chcę próbować.

Jest -> 76,5 kg

Stary 2012-08-10, 17:22   #356
n_a_t_a_l_i_s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elganja Pokaż wiadomość
natalis: wrzuciłam link w 230 wiadomości tego wątku do artykułu o mrożeniu.
Ja mrożę większość albo w woreczkach śniadaniowych albo strunowych z IKEA. Zupy w plastikowych pojemnikach, ale wiem że niektórzy je też mrożą w woreczkach. Ogólnie pakuję opisuję i do zamrażarki!

tu tez sa informacje:
http://www.jak-oszczedzac.info/?p=509
Tak tak! Już doczytałam! Nadrabiam posty! Dzięki!
Stary 2012-08-10, 17:44   #357
czarnaDama2394
Zadomowienie

Superka-to niebawem będziemy łyse kobyły Broń Panie Boże!:O

Silvia-ta herbata 10zł?? Gdzie ty ja kupujesz??szybko mi mów!ja ostatnio w aptece kupiłam 2op.za 1op. 17.40zł gdzie 2 miesiące temu płaciłam jeszcze 14.50zł
A jeżeli chodzi o facetów to bierz tego co wie z czym chleb się je bo co ci z tego wstydliwego jak przyjdzie co do czego,a nie będzie wiedział gdzie ma włożyć bo się zestresuje i zawstydzi I kochanie szczęściu trzeba czasem troszkę pomóc więc nie mów że km itp.bo dla chcącego nic trudnego jak tak czytam te opowieści,to czasem żałuję że już mam męża

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

A tak apropos męża!25 sierpnia nasz a 5 rocznica ślubu I myślę już co ja mogę sobie takiego zażyczyć Jakieś podpowiedzi??

Czas edycji: 2012-08-10 o 17:45
Stary 2012-08-10, 17:51   #358
Silvia09
Zadomowienie

Czarna - Kupowałam tą herbatę też w aptece, była oryginalna bo miała hologram. Za 9.99 było chyba 20 kostek, dokładnie nie pamiętam już. Haha akurat z tym, że nie będzie wiedział gdzie włożyć to nie będzie problemu. Miał kiedyś laskę. No nie wiem, może myśli , że jak coś poczyni w moim kierunku to odrzucę go czy coś nie wiem. Albo miejsce było nieodpowiednie dla niego. Zaprasza mnie do siebie na film i lampkę wina, więc zobaczymy jeszcze Z tym drugim to nie wiem. Raz się już na Nim przejechałam. Jeszcze się z Nim spotkam to zobaczymy jak to się potoczy. Ale daj spokój co to za związek widywać się raz na tydzień albo raz na miesiąc.

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Czarnula, może coś z biżuterii? Coś takiego praktycznego , co Ci się przyda i będziesz miała przez długi czas.

Jest -> 76,5 kg

Stary 2012-08-10, 18:08   #359
n_a_t_a_l_i_s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Silvia09 Pokaż wiadomość
Nie chcę zapeszać, bo dopiero to drugi dzień, ale w końcu chyba się ogarnęłam z ą dietą Chyba zaczęło się od tego jak niedawno odmówiłam zjedzenia pizzy i oparłam się chipsom, które miałam w domu Oby tak dalej ;p
GRATULACJE WIIEEELKIE!!!!!!!!!

Nadrobiłam posty
Jest godz 19:00. Jutro na 7:00 znów do pracy na 12h, w niedzielę to samo. Idę zrobić jeszcze jedno pranie i posprzątać jeszcze bo jutro tego nie zrobię...
A później brzuszki i inne ćwiczenia!

Edytowane przez n_a_t_a_l_i_s
Czas edycji: 2012-08-10 o 18:12
Stary 2012-08-10, 18:14   #360
Baleronowa
Rozeznanie

i

Edytowane przez Baleronowa
Czas edycji: 2013-04-12 o 12:15
Baleronowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości