|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Czesc
![]() Cytat:
![]() Oj, nieskazitelna nie jest, mam rozszerzone pory na nosie i przebarwienia na brodzie (z mojej winy bo mnie kiedys palce swedzialy i drapalam Cytat:
Nie bylam nigdy w tej resteuracji ale slyszalam wlasnie opinie ze jest przereklamowana. Super ze masz prace, gratulacje ![]() Cytat:
![]() Naprawde cera powinna (i bedzie ) byc lepsza Co do maszynki - sprawdzilam i mam aloe vera plus vit E, ale u mnie tylko takie byly, no i swedziala mnie skora po uzyciu, az dziwne bo nie jestem uczulona na aloes. Nastepnym razem poszukam wkladu jak Ty masz ![]() Cytat:
![]() Ja lubie dresy z butiku, dzis nawet nabylam 2 pary ale stacjonarnie ![]() Cytat:
)I az tak nie dbam - nie pamietam kiedy ostatnio robilam np maseczke ![]() Mam nadzieje ze za jakis czas mi sie tryb zycia bardziej unormuje A krem dokladnie taki - kupujac go nie patrzylam na sklad wiec od razu mowie ze nie wiem co w sobie ma, ale dziala - naprawde faaaajnie matuje i odswieza, zwlaszcza jak byly te upaly A co do odmladzania to dziekuje Ale w pracy sie wkurzam - ludzie mi sie patrza na identyfikator kto to ja, na izbie przyjec jak przyjmuje to zawsze, ale to zawsze podchodza najpierw do instrumentariuszki i zaczynaja swoja opowiec co sie stalo i jak boli a ona z uroczym usmiechem odsyla do mnie mowiac - tak tak, to teraz to prosze opowiedziec pani dr - i jest zonk Na sali op jak jade z transplantologami do obcego szpitala - zawsze jest - a jak sie studentka nazywa? Mimo ze wiedza ze bede bo koordynatorka zawsze informuje tez szpital ze bedzie okulista. I jak sie przedstawie to dopiero jest - oooo taaaka mloda. Fajnie jest na poczatku ale za ktoryms razem juz wkurza. No, to sie pozalilam ![]() Zaraz zmykam malowac pazury na malinowy roz bo mam dzis babski wieczor, winko i piwko juz sie mrozi Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-08-16 o 19:15 |
|||||
|
|
|
|
#332 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Jutro może mi się uda zajrzeć do body shopu. --- Złe wieści mam, donoszę z innego wątku, że chcą wycofać Alterrę (na razie olejki i parę innych rzeczy) z polskich rossmanów https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post35930009
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-08-16 o 19:13 |
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, mi je ladnie zweza, to jeszcze nie to ale jest duza poprawa Wiecie ze ja jeszcze nic z Alterry nie mialam? Musze sie zaopatrzyc w jakis olejek zanim wycofaja o ile to faktycznie prawda
|
|
|
|
|
|
#334 |
|
zawsze mam racje
|
Byłam dzisiaj w rossmanie i ani jednego olejku nie było
![]() A olejki lubię bo są mieszanką różnych olei (zamiast kupować 10 różnych kupuje się jeden, a włosy przynajmniej moje lubią takie różnorodne olejowanie) i w dobrej cenie. Idę coś zjeść a potem skończyć obowiązki na dziś. Wieczorem planuję maseczkę ze spiruliny, porządny peeling i balsam brązujący ( a jeszcze tydzień temu byłam ładnie opalona, ach ta moja skóra) A jeśli o pory chodzi to ja mam szerokie na całej twarzy i mile widziana jakakolwiek poprawa.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-08-16 o 19:33 |
|
|
|
|
#335 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale ogolnie oba bardzo ladne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
lepsza niz niejedna z silikonami
|
|||
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
lipa z tą alterrą
olejki uwielbiam, odżywkę morelową bardzo chciałam wypróbować, ale od dawna jej nie mogę dostać, a jak mi wycofają krem do mycia twarzy, to się na prawdę wkurzę
|
|
|
|
|
#337 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę kupić;pa co do zamówień to u mnie np jest tak, że organizatorka pisze gdzie będzie przez cały dzień, gdzie może podjechać i się dopasowują do niej osoby Ja robiłam jedno zamówienie i też dziewczynom po drodze jak gdzieś jechałam podrzucałam. Ale jedna do dziś nie odebrała swojego.. Mimo, że w kwietniu zamawiałam ![]() Cytat:
![]() Ee z jednej strony fajnie a z drugiej denerwowało by mnie jakby każdy traktował mnie jako studentkę ![]() Cytat:
Dostałam paczkę ![]() Jedynie wkurzylam się bo paczka tzn foliowy worek w którym zapakowane było to była cała ubrudzona smarami
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
O mam ten krem do rąk z flosleku o ktorym pisala asiulka
mama dorwala go w aptece ![]() lipa z ta alterra, uwielbiam te olejki. jutro jak bede na miescie msuze wejsc do rossmana i kupic z 2 na zapas;/ |
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Za Alterrą nie przepadam jakoś szczególnie poza olejkami ( w sumie tylko z granatem miałam
![]() Może wprowadzą Alverde? ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
oo, to super tylko ostrzegam: tłuścioch niesamowity
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do alterry ja trochę testowałam i na pewno będę cały czas kupować ten krem brążzujący do twarzy, bo moja buzia bardzo go polubiła, pomadkę ochronną i własnie uwielbiałam olejki [nie tylko do włosów, ale smarowałam nimi ciało]. Ostatnio kupiłam sobie odzwykę z granatem, ale jeszcze nie testowałam. W planach mam jeszcze krem do mycia twarzy i maskę do włosów z granatem, ale to jak skonczy mi się maska do włosów z ziaji albo bingo, bo nie chce miec tego za duzo xD [ostatnio to jest moje zboczenie jakies xD zaraz spa, troche sie zrelaksuje, bo mam wyjatkowego nerwa na TŻ'ta ![]() |
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ale niech zostawią maskę z granatem z alterry
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Tallu dziękuję za przyjęcie
![]() o kurcze a co zbroił?
|
|
#343 | |
|
zawsze mam racje
|
Alverde to marka własna dm, więc nie sądzę żeby się tak mogło stać.
Chyba sama muszę dm otworzyć, bo się nie doczekam ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- na początku miałam średnie zdanie o tej masce, za czasów kiedy trzymałam ją około pół godz. Potem caate (jak dobrze pamiętam) poradziła, żeby trzymać ja krócej i efekt był zdecydowanie lepszy. Ja lubię szampon papaja&bambus- działanie dobre, a zapach Jeśli chodzi o szampony- moje włosy same już nie wiedzą czego chcą, najchętniej by widziały codziennie inny szampon Z alterry nie podeszły mi za bardzo żele pod prysznic- dla mnie bardzo średnie, mleczek do ciała nie próbowałam. -- No nic mieliśmy się kiedyś wybrać do Berlina, ciągle się nie chce, ale teraz będę mieć motywację W Czechach tak samo ubogo z Alterrą, kiedyś było więcej rzeczy niż u nas - większy wybór olejków, niedostępne toniki do twarzy, żele pod oczy, no pełno rzeczy. A teraz 5 rzeczy na krzyż. Chyba, że skoro tak wszystko schodzi mają chytry plan pokroju - wycofać alterrę, a wprowadzić coś droższego z podobnymi kosmetykami. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Ale w końcu dorwałam balsam do kąpieli fur mama, ufff. Będzie do mycia twarzy i mycia pędzli. Toniku tołpy nadal brak może w sp dorwę.Przeglądałam wczoraj bloga caate, co mi przypomniało o lakierze revlon 085 ![]() Kiedyś wolałam czerwienie bardziej w stylu wampa. Pomalowałam wczoraj prehistorycznym lakierem essence multi dimension, który pamiętałam jako bardziej dzienną czerwień niż wieczorową, a tu zonk. Inglot miał kiedyś piękną czerwień, ale już chyba niedostępną (tż mi kupił - człowiek szuka i szuka idealnego koloru, a facet podejdzie i zaraz wypatrzy )
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro będę mijać 5 rossmanów, a nuż mi się uda je znaleźć
oby, bo tego z limonką mam połowę, czyli raczej na długo mi to nie starczy;/Jeśli chodzi o spa to: umyłam dzisiaj 1szy raz włosy odżywką [isana]-ciekawe jaki ebdzie efekt plus na sklap jantar i leciutko musnełam konce jedwabiem biovaxu.Na twarz nałozyłam maseczke nawilzajaca planet spa z avonu, pozniej punktowo duac na wszytskie wypryski. Jeśli chodzi o ciało, nie mogłam sie oprzec wylegiwaniu w wannie pełnej piany z przyjemna muzyka w tle tak zeby załagodzic nastroj ale wydepilowałam się, wymasowałam masazerem, zrobilam peeling cukrowy dax pozniej wybalsamowalam sie musem tutti frutti farmonyReszta: wyregulowałam brwi, na rzesy l'biotica, na usta balsam karite z yves rocher, a teraz moczę sobie stopy w wodzie z sola, zarazpotraktuje piety tarką, pozniej peeling z avonu, maska lawendowa i na koniec krem rowniez z tejże firmy i skarpetki popijam plusza 'minerały' i moze pooglaam jakis serial ![]() co do paznokci - u kogos mega podobaja mi sie c zerwone, ale sama jakos toleruję je tylko na wielkie okazje. Pamietam, że ostatni raz czerwone paznokcie[mowa o krwistej czerwieni] miałam na studniowce czyli 1,5 roku temu teraz mam koralowy, podoba mi się mega, ale to dlatego, ze jest taki troche bardziej delikatny niz typowa czerwien ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-16 o 21:43 |
|
|
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię jak jest darmowa wysyłka np. od 150zł ![]() z Alverde samoopalacz i olejek paczula&porzeczka ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
i muszę się obkupić w maskę z granatem ![]() Talullah fajnie wyglądasz w okularach, a co do cery i urody do zgadzam się z dziewczynami i te włosy |
||
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
A ja spędziłam cudowny wieczór z Tż i zaraz wybieram sie spać
Spa było dzisiaj standardowe ![]() asiulka a miałaś kiedykolwiek długie włosy? nigdy nie mów nigdy ja jak swego czasu ścięłam włosy długości prawie do talii na długość za uszy, wszyscy mi mówili że nigdy już nie zapuszczę a ja im odpowiadałam że jak będę chciała mieć długie to zapuszcze. Niecałae 2 lata bawiłam sie z krótkimi, to jakaś grzywka, na bok, bardziej prosto, włosyy prsote , wycieniowane itd po czym zatęskniłam do długich i oto mam Także dobre chęci to podstawa Jutro 5 urodziny mojego chrześniaka Swoja droga nie mówiłam wam cbyba, że ten mały smyk uwielbia hulać i potrafi to robić Jak zobaczył jak ja kręce, przyniósł swojego hh i kręcił ze mną Dobranoc
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulka a dokad siegaja Twoje włosy?
+ to w koncu z tej alterry znika wiecej produktow czy tylko te olejki, balsam do ciala i odzywka do wlosow? bo tak czytam o obkupianiu sie w maski i nie wiem ? bo moze jutro oprocz na olejki ebde musiala sie rzucic i na pozostałe moje ulubione produkty zeby meic zapas
|
|
|
|
|
#348 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dress code'm się nie przejmowałam za bardzo. Ach te piękne czasy, gdzie 5 lakierów- bezbarwny, 2 czerwienie i 2 ciemne róże mnie zaspakajało ![]() A czerwieni na paznokciach u rąk nie miałam parę dobrych miesięcy, u stóp owszem. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- ja mam resztkę brzoza&pomarańcza- szkoda mi go skończyć ![]() Migdały&papaja oraz limetka&oliwa - prawie całe, długo czekały na zakup ale jakiś czas temu kupiłam by je poznać. Wersji z grantem wieki nie widziałam. Olejki zawsze znajdą zastosowanie- albo olejowanie, albo do glinek, albo do kąpieli, nacierania ciała, masażu. Czasami do demakijażu, a potem dodatkowo łagodnym żelem. Maska podobno ma zostać.
|
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na zakupach kupiłam sobie opaske w kropeczki i dziś ujażmiłam moje baby hair i przodu woskiem i założyłam opaske odsłniając moje cz,ołko i wszyscy do mnie w pracy że jak nimfa wyglądam (miałam miętowo-turkusową tunike) i wogóle że ładnie za tydzień musze sie pofarbować. Znajoma fryzjerka poleciła mi farby profesional by fama ote :http://www.kurierfryzjerski.pl/compo...384/view,item/i zastanawiam sie którym blondem robić. ona proponowała mi 9CH lub 9.34bo chce coś w ciepłej tonacji i w sumie nie wiem na jaki sie zdecydować, doradźcie ![]() A tak w ogóle to właśnie wróciłam z 6 kilometrowego truchto-biegu a z powrotem marszu po piasku na plaży czyli łącznie 12 km ![]() Miłej nocki dziewczyny
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę się pochlastać - u mnie zimno i deszczowo :[ |
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() poczytałam o lakierach flormar i mam ochotę na jakiś ale na razie szkoda mi kasy, także chyba mam problem z głowy co do odżywki alterra morelowej, to pamiętam, że jak czekałam na pociąg w Opolu, to widziałam ją w Rossie obok pkp, miałam kupić, ale pomyślałam, że mam inne odżywki i kupię we Wro, jak coś zużyję kolor 9,34 na pewno jest ciepły, no i wydaje się ładniejszy ale na tych zdjęciach mało widać
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
9CH wydaje mi sie jaśniejszy ale musze sie przejść do sklepu fryzjerskieo i zobaczyć na tamtym próbniku bo każdy monitor ma inne nasycenie barw.... Niedawno wstałam i zaraz mykam do rossa po zakupy, a puźniej może sie poopalam Miłego dzionka Ps: podoba mi sie jeszcze 8ND i 9,3
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-08-17 o 11:16 |
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dopiero wstałam byłam wczoraj u koleżanki i tak się zasiedziałyśmy że północ nas złapała ![]() Zaraz Was nadrobie
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się pochwalić, że w końcu udało mi się normalnie zasnąć i przespać spokojnie noc
|
|
|
|
|
#355 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dooobry
![]() Budzilam sie od 8 i w koncu z wielkim bolem wstalam po 10 Popijam latte i zaraz wskakuje pod prysznic - musze isc pozalatwiac urzedowe sprawy a tak mi sie nie chce. Mam za to plan skoczyc do natury ktora jest obok tego urzedu bo zawsze mam do niej nie po drodze ![]() Pozno wrocilam z babskiego wieczorku, ja to mam wolne ale jak dziewczyny wstaly do pracy to ja nie wiem ![]() Musze pochwalic ta baze z diora, moim zdaniem jest lepsza od lancome Orientujecie sie moze jak to jest z ta baza lancome? Chodzi mi o to ze u mnie w douglasie jej nie ma wiec nie wiem jaka by byla cena stacjonarna ale na ich stronie sprowadzana z niemiec 40 zl, w sephorze kolo 150. Diora na stronie douglasa kosztuje mniej wiecej tyle samo do w sephorze, jak to jest, czemu lancome taki tani? Cytat:
Kupilam taki zestaw podrozny wlasnie z mysla o tych upalach, ale mysle ze krem zostanie ze mna na dluzej tez w przyszlosci ![]() Cytat:
![]() Dziekuje Oooo, poprawiam sie - przypomnialas mi - ta maska to bylo jedyne co mialam z alterry, kupilam ja po fali zachwytow na wlosowych blogach i sie zawiodlam, nawet cos mi sie teraz skojarzylo ze pisalam tu o tym ![]() Dla mnie byla beznadziejna, ledwo ja zmeczylam ![]() Cytat:
![]() Dziekuje, ale napisze kolejny raz - naprawde do idealnosci jej brakuje Za loki tez dziekuje, dzis chyba zrobie henne po poludniu, uwielbiam moje wlosy po niej Nooo Tz zly nie jest, czasem bym chciala wygladac jak On Cytat:
![]() Pewnie tak, zmienia logo, inne opakowania i cena stosunkowo wyzsza ![]() Cytat:
Co do wlosow - i kto to pisze, sama masz dlugie, sliczne i zadbane Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Założyłam serum keratymowe gall na rzęsy, brwi i paznokcie ciekawe czy coś da zamierzam zrobić miesięczną kurację ![]() Muszę sobie włosy szamponetką pomalować tylko nie wiem czy dziś czy jutro
|
|||
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie sie nie wyspiam, odkad moj TŻ jest na wakacjach xD ciagle mysle i sie martwie ze cos sie stanie itp xD dziwie sie swojej mamie ze jest taka, ale ja chyba wyrastam na jej kopię xDi fakt nad morzem ponoć ciepło ;0 u nas niby jako tako, ale co chwile kropi, a teraz to juz nadciagnely takie czarne chmury
ale nic najwyzej gdzies sie schowam z przyjaciolka ![]() Byłam dzisiaj w lumpku - kupiłam krotkie spodenki, czarne zwykle legginsy, bo były nowe z metkami, i dwie koszule ![]() pozniej aliczyłam peirwszego lepszego Rossmana - olejków było pełno, wiec wzielam dwa z migdałami i papają ![]() i pozniej poszłam jeszcze do pepco - miałam nadzieje, ze upoluje cos fajnego, jednak nic nie wpadlo mi w oko i nakupiłam zabawek i rzeczy do szkoly dla mojego chrzesniaka i jego braciszka ![]() a co do lakierów z flormara - ja na swoj nawet nie narzekam [mam koralowy ze złotymi drobinami] bo przez to, ze nie jest to typowa emalia w sumie kryje ładnie ebz smug juz po jednej warstwie i w miare szybko schnie. Jednak końcxówki szybko się scieraja. Natomiast moja koelzanka ma typową emalię,kobaltową i narzeka ze jest słabe krycie, robią się smugi itp. Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-17 o 12:05 |
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za wybijanie mi tych lakierów z głowy
piszcie, że są okropne, to mi przejdzie ja dzisiaj też skoczę do Rossa, jakiś olejek na pewno kupię, o ile jeszcze będą
|
|
|
|
|
#360 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i miło że ktoś potrafi docenić co nieco Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czytam kwiat pustyni
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-08-17 o 12:36 |
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

mi w okularkach się podobasz 
Skorzystałam z promocji Butiku. 2 spódnice, spodnie dresowe, 2 pary legginsów i 5 bluzek takich do dzinsów
)

Ale w koncu wstawilam, jednak lojalnie ostrzegam ze jestem bez podkladu, tylko tusz na rzesach, wlosy wolaja o fryzjera, mam fryzure zwana - 3 sekundy a i jedno zdjecie jest z pracy, bo czarne nosilam glownie tam (i widac jak mi sie cera blyszczy po zdjeciu maseczki
olejki uwielbiam, odżywkę morelową bardzo chciałam wypróbować, ale od dawna jej nie mogę dostać, a jak mi wycofają krem do mycia twarzy, to się na prawdę wkurzę
Ja robiłam jedno zamówienie i też dziewczynom po drodze jak gdzieś jechałam podrzucałam. Ale jedna do dziś nie odebrała swojego.. Mimo, że w kwietniu zamawiałam