Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-16, 18:06   #331
Talullah
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Czesc

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Talullah
cera nieskazitelna więc grzech nakładać podkład mi w okularkach się podobasz
Dziekuje bardzo
Oj, nieskazitelna nie jest, mam rozszerzone pory na nosie i przebarwienia na brodzie (z mojej winy bo mnie kiedys palce swedzialy i drapalam ) ale dochodze z nia juz powoli do ladu

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
W okularach Ci bardzo do twarzy! a ta cera podkladu naprawdę nie potrzebuje

Te torby byly w cenie normalnych toreb, nie kosztowaly wcale wiecej. Te pierwsza kupilam ze wzgledu na to ze jest wlasnie porzadna, mocna, sztywna, bo tak naprawde D&G nie ma wcale chyba takiego modelu u siebie, wiec nie kupowalam ze wzgledu na metke.. A LV mi sie po protu podobala i tyle kazdy ma swoje zdanie, ja tez mam swoje zdanie na temat prawdziwych skor i futer, a inni tak czy inaczej je nosza i nic na to nie poradze... takze szanuje Twoje zdanie

W krakowie bylo super) mimo iz pogoda byla pochmurna to nie padalo. Bylismy w restauracji u Gesslerowej, ale troche sie zawiedlismy, na pewno wiecej tam nie pojdziemy.

Dowiedzialam sie ze moge jechac znowu do pracy za granice ale sie ciesze, naprawde. Mam juz dosyc siedzenia w domu i nic nie robienia... takze teraz czekam na wyjazd
Rozumiem i ja tez szanuje Twoje zdanie

Nie bylam nigdy w tej resteuracji ale slyszalam wlasnie opinie ze jest przereklamowana.

Super ze masz prace, gratulacje

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Talullah
bardzo ladnie wygladasz w okularach, no i Twoja cera - mistrzowsko sie prezentuje

ja mam ta maszynke z wkladem sensitive, Ty z tego co sie orientuje masz ta bio aloe vera? jezeli tak, to smiem twierdzic, ze mydelka moga sie roznic. u mnie poslizg jest rewelacyjny
Zawstydzasz mnie, wszystkie mnie zawstydzacie
Naprawde cera powinna (i bedzie ) byc lepsza

Co do maszynki - sprawdzilam i mam aloe vera plus vit E, ale u mnie tylko takie byly, no i swedziala mnie skora po uzyciu, az dziwne bo nie jestem uczulona na aloes.

Nastepnym razem poszukam wkladu jak Ty masz

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Ciuchy Skorzystałam z promocji Butiku. 2 spódnice, spodnie dresowe, 2 pary legginsów i 5 bluzek takich do dzinsów
To spore zakupy
Ja lubie dresy z butiku, dzis nawet nabylam 2 pary ale stacjonarnie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
tallu: Ty to masz faktycznie szczęśliwe geny jeśli o skórę chodzi :p
Na pewno dałabym Ci mniej lat po zdjęciu (mam nadzieję, że to komplement chyba, że należysz do tych, którzy nie lubią być odmładzani)

a powiedz mi jeszcze jakiego kremu z tbs z algami używasz? tego?
http://www.thebodyshop.co.uk/shop-by...day-cream.aspx

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

mnie się jeden calvina kleina podoba, tylko w sumie czy ja będę nosić zegarek, zawsze w tel sprawdzam godzinę z przyzwyczajenia
W sumie troche szczescia mam, bo az taka zla ta skora nie jest patrzac na moj tryb zycia - malo snu, duuuzo strsu i nieregularne szybkie posilki (wiem, wiem, bardzo zdrowo )
I az tak nie dbam - nie pamietam kiedy ostatnio robilam np maseczke
Mam nadzieje ze za jakis czas mi sie tryb zycia bardziej unormuje

A krem dokladnie taki - kupujac go nie patrzylam na sklad wiec od razu mowie ze nie wiem co w sobie ma, ale dziala - naprawde faaaajnie matuje i odswieza, zwlaszcza jak byly te upaly

A co do odmladzania to dziekuje
Ale w pracy sie wkurzam - ludzie mi sie patrza na identyfikator kto to ja, na izbie przyjec jak przyjmuje to zawsze, ale to zawsze podchodza najpierw do instrumentariuszki i zaczynaja swoja opowiec co sie stalo i jak boli a ona z uroczym usmiechem odsyla do mnie mowiac - tak tak, to teraz to prosze opowiedziec pani dr - i jest zonk
Na sali op jak jade z transplantologami do obcego szpitala - zawsze jest - a jak sie studentka nazywa? Mimo ze wiedza ze bede bo koordynatorka zawsze informuje tez szpital ze bedzie okulista. I jak sie przedstawie to dopiero jest - oooo taaaka mloda. Fajnie jest na poczatku ale za ktoryms razem juz wkurza.

No, to sie pozalilam

Zaraz zmykam malowac pazury na malinowy roz bo mam dzis babski wieczor, winko i piwko juz sie mrozi

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2012-08-16 o 18:15
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 18:11   #332
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

A krem dokladnie taki - kupujac go nie patrzylam na sklad wiec od razu mowie ze nie wiem co w sobie ma, ale dziala - naprawde faaaajnie matuje i odswieza, zwlaszcza jak byly te upaly
Mnie zachęciło to, że powiedziałaś że zwęża pory, a dla mnie to rzecz ważna obecnie, bo z szerokimi porami zawsze się jakoś starzej wygląda- im gładsza twarz tym lepiej odbija się światło i lepiej się wygląda.

Jutro może mi się uda zajrzeć do body shopu.

---
Złe wieści mam, donoszę z innego wątku, że chcą wycofać Alterrę (na razie olejki i parę innych rzeczy) z polskich rossmanów
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post35930009

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-08-16 o 18:13
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 18:17   #333
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie zachęciło to, że powiedziałaś że zwęża pory, a dla mnie to rzecz ważna obecnie, bo z szerokimi porami zawsze się jakoś starzej wygląda- im gładsza twarz tym lepiej odbija się światło i lepiej się wygląda.

---
Złe wieści mam, donoszę z innego wątku, że chcą wycofać Alterrę (na razie olejki i parę innych rzeczy) z polskich rossmanów

Tak, mi je ladnie zweza, to jeszcze nie to ale jest duza poprawa

Wiecie ze ja jeszcze nic z Alterry nie mialam? Musze sie zaopatrzyc w jakis olejek zanim wycofaja o ile to faktycznie prawda
Stary 2012-08-16, 18:32   #334
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Byłam dzisiaj w rossmanie i ani jednego olejku nie było
A olejki lubię bo są mieszanką różnych olei (zamiast kupować 10 różnych kupuje się jeden, a włosy przynajmniej moje lubią takie różnorodne olejowanie) i w dobrej cenie.

Idę coś zjeść a potem skończyć obowiązki na dziś. Wieczorem planuję maseczkę ze spiruliny, porządny peeling i balsam brązujący ( a jeszcze tydzień temu byłam ładnie opalona, ach ta moja skóra)

A jeśli o pory chodzi to ja mam szerokie na całej twarzy i mile widziana jakakolwiek poprawa.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-08-16 o 18:33
Stary 2012-08-16, 18:32   #335
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dzieki
ja swoja kolekcje 'wysprzatala' zostaly te nadajace sie do uzytku. z cieniami na szczescie mam tylko jedna paletke 120kol, sleeka i jakies inglotowe wiec luzik

tez nie lubie zlota, ale jakos lepiej mi sie widzi wlasnie taki, bo ost duzo elementow ze zlotem mi przybylo i jakos zaczynam akceptowac ten kolor w innych miejscach oprocz kolczykow jak narazie
dzieki za opinie

1- 899zl
2- 750zl
jeden i drugi bardzo ladny, ale chyba ze wzgledu na mozliwosc wycierania zlota (choc nie mam pewnosci czy tak by bylo) wzielabym caly bialy ale ogolnie oba bardzo ladne
Cytat:
Czesc Piekne

Dlugo sie bilam sama ze soba czy pokazac Wam sie w okularach na zdjeciu - na zywo to co innego, wygladam troche lepiej bo jestem strasznie niefotogeniczna Ale w koncu wstawilam, jednak lojalnie ostrzegam ze jestem bez podkladu, tylko tusz na rzesach, wlosy wolaja o fryzjera, mam fryzure zwana - 3 sekundy a i jedno zdjecie jest z pracy, bo czarne nosilam glownie tam (i widac jak mi sie cera blyszczy po zdjeciu maseczki )
bardzo ladnie wygladasz w okularkach
Cytat:
Tak, mi je ladnie zweza, to jeszcze nie to ale jest duza poprawa

Wiecie ze ja jeszcze nic z Alterry nie mialam? Musze sie zaopatrzyc w jakis olejek zanim wycofaja o ile to faktycznie prawda
oooo to kup sobie maskę do włosów z granatem lepsza niz niejedna z silikonami

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 18:36   #336
samaraNW
Zakorzenienie

lipa z tą alterrą olejki uwielbiam, odżywkę morelową bardzo chciałam wypróbować, ale od dawna jej nie mogę dostać, a jak mi wycofają krem do mycia twarzy, to się na prawdę wkurzę
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 18:48   #337
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
ja się nie piszę, bo nie chcę mi się jeździć za paczką na 2 koniec miasta
A po 2 to co mnie czasem zniechęca do zamówień to koszt wysyłki, także udam jak coś, że nie wiem że można podzielić na parę osób

a co ciekawego z alverde będziesz mieć?

--
Dziewczyny lubiące treningi z Ewą- pod koniec miesiąca ma być 3 płyta z shape'm.
ooo dzieki za info muszę kupić;p

a co do zamówień to u mnie np jest tak, że organizatorka pisze gdzie będzie przez cały dzień, gdzie może podjechać i się dopasowują do niej osoby Ja robiłam jedno zamówienie i też dziewczynom po drodze jak gdzieś jechałam podrzucałam. Ale jedna do dziś nie odebrała swojego.. Mimo, że w kwietniu zamawiałam
Cytat:
Czesc

To spore zakupy
Ja lubie dresy z butiku, dzis nawet nabylam 2 pary ale stacjonarnie

A co do odmladzania to dziekuje
Ale w pracy sie wkurzam - ludzie mi sie patrza na identyfikator kto to ja, na izbie przyjec jak przyjmuje to zawsze, ale to zawsze podchodza najpierw do instrumentariuszki i zaczynaja swoja opowiec co sie stalo i jak boli a ona z uroczym usmiechem odsyla do mnie mowiac - tak tak, to teraz to prosze opowiedziec pani dr - i jest zonk
Na sali op jak jade z transplantologami do obcego szpitala - zawsze jest - a jak sie studentka nazywa? Mimo ze wiedza ze bede bo koordynatorka zawsze informuje tez szpital ze bedzie okulista. I jak sie przedstawie to dopiero jest - oooo taaaka mloda. Fajnie jest na poczatku ale za ktoryms razem juz wkurza.

No, to sie pozalilam

Zaraz zmykam malowac pazury na malinowy roz bo mam dzis babski wieczor, winko i piwko juz sie mrozi
Mam nadzieję, że ja też będę zadowolona

Ee z jednej strony fajnie a z drugiej denerwowało by mnie jakby każdy traktował mnie jako studentkę

Cytat:
a ja tak polubiłam ich krem do mycia twarzy

Dostałam paczkę Wszystko jest idealne Dodam potem fotki

Jedynie wkurzylam się bo paczka tzn foliowy worek w którym zapakowane było to była cała ubrudzona smarami Musiałam od razu na dworze rozpakować i ją wyrzucic
Stary 2012-08-16, 19:13   #338
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

O mam ten krem do rąk z flosleku o ktorym pisala asiulka mama dorwala go w aptece

lipa z ta alterra, uwielbiam te olejki. jutro jak bede na miescie msuze wejsc do rossmana i kupic z 2 na zapas;/
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 19:15   #339
asiulka123
Zakorzenienie

Za Alterrą nie przepadam jakoś szczególnie poza olejkami ( w sumie tylko z granatem miałam ) i pomadką

Może wprowadzą Alverde?

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
O mam ten krem do rąk z flosleku o ktorym pisala asiulka mama dorwala go w aptece

oo, to super tylko ostrzegam: tłuścioch niesamowity

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 19:27   #340
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Za Alterrą nie przepadam jakoś szczególnie poza olejkami ( w sumie tylko z granatem miałam ) i pomadką

w takim razie floslek zostawię sobie na noc i na chwile, kiedy mogę siedzieć bezczynnie, a dokupię jeszcze jakiś, tak żeby miec w torebce i co chwile smarowac

co do alterry ja trochę testowałam i na pewno będę cały czas kupować ten krem brążzujący do twarzy, bo moja buzia bardzo go polubiła, pomadkę ochronną i własnie uwielbiałam olejki [nie tylko do włosów, ale smarowałam nimi ciało]. Ostatnio kupiłam sobie odzwykę z granatem, ale jeszcze nie testowałam. W planach mam jeszcze krem do mycia twarzy i maskę do włosów z granatem, ale to jak skonczy mi się maska do włosów z ziaji albo bingo, bo nie chce miec tego za duzo xD [ostatnio to jest moje zboczenie jakies xD

zaraz spa, troche sie zrelaksuje, bo mam wyjatkowego nerwa na TŻ'ta
Stary 2012-08-16, 19:29   #341
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Może wprowadzą Alverde?

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

byłoby fajnie
ale niech zostawią maskę z granatem z alterry

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 20:01   #342
la_chica
Raczkowanie

Tallu dziękuję za przyjęcie popieram zdanie dziewczyn, cerę masz idealną że nie wspomnę już o lokach i baaardzo przystojnym Tż

Cytat:
zaraz spa, troche sie zrelaksuje, bo mam wyjatkowego nerwa na TŻ'ta
o kurcze a co zbroił?
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 20:34   #343
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Może wprowadzą Alverde?

Alverde to marka własna dm, więc nie sądzę żeby się tak mogło stać.

Chyba sama muszę dm otworzyć, bo się nie doczekam

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
byłoby fajnie
ale niech zostawią maskę z granatem z alterry
na początku miałam średnie zdanie o tej masce, za czasów kiedy trzymałam ją około pół godz. Potem caate (jak dobrze pamiętam) poradziła, żeby trzymać ja krócej i efekt był zdecydowanie lepszy.

Ja lubię szampon papaja&bambus- działanie dobre, a zapach

Jeśli chodzi o szampony- moje włosy same już nie wiedzą czego chcą, najchętniej by widziały codziennie inny szampon

Z alterry nie podeszły mi za bardzo żele pod prysznic- dla mnie bardzo średnie, mleczek do ciała nie próbowałam.

--
No nic mieliśmy się kiedyś wybrać do Berlina, ciągle się nie chce, ale teraz będę mieć motywację
W Czechach tak samo ubogo z Alterrą, kiedyś było więcej rzeczy niż u nas - większy wybór olejków, niedostępne toniki do twarzy, żele pod oczy, no pełno rzeczy. A teraz 5 rzeczy na krzyż.

Chyba, że skoro tak wszystko schodzi mają chytry plan pokroju - wycofać alterrę, a wprowadzić coś droższego z podobnymi kosmetykami.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:

lipa z ta alterra, uwielbiam te olejki. jutro jak bede na miescie msuze wejsc do rossmana i kupic z 2 na zapas;/
U mnie na półkach nie było ani jednego dzisiaj, a wcale nie był to najbardziej oblegany rossman.
Ale w końcu dorwałam balsam do kąpieli fur mama, ufff. Będzie do mycia twarzy i mycia pędzli.
Toniku tołpy nadal brak może w sp dorwę.

Przeglądałam wczoraj bloga caate, co mi przypomniało o lakierze revlon 085 Pozwolę sobie zgapić
Kiedyś wolałam czerwienie bardziej w stylu wampa.
Pomalowałam wczoraj prehistorycznym lakierem essence multi dimension, który pamiętałam jako bardziej dzienną czerwień niż wieczorową, a tu zonk.
Inglot miał kiedyś piękną czerwień, ale już chyba niedostępną (tż mi kupił - człowiek szuka i szuka idealnego koloru, a facet podejdzie i zaraz wypatrzy )

<3 <3 <3
Stary 2012-08-16, 20:42   #344
ghana
Zakorzenienie

Jutro będę mijać 5 rossmanów, a nuż mi się uda je znaleźć oby, bo tego z limonką mam połowę, czyli raczej na długo mi to nie starczy;/

Jeśli chodzi o spa to:
umyłam dzisiaj 1szy raz włosy odżywką [isana]-ciekawe jaki ebdzie efekt plus na sklap jantar i leciutko musnełam konce jedwabiem biovaxu.
Na twarz nałozyłam maseczke nawilzajaca planet spa z avonu, pozniej punktowo duac na wszytskie wypryski.
Jeśli chodzi o ciało, nie mogłam sie oprzec wylegiwaniu w wannie pełnej piany z przyjemna muzyka w tle tak zeby załagodzic nastroj ale wydepilowałam się, wymasowałam masazerem, zrobilam peeling cukrowy dax pozniej wybalsamowalam sie musem tutti frutti farmony
Reszta:
wyregulowałam brwi, na rzesy l'biotica, na usta balsam karite z yves rocher, a teraz moczę sobie stopy w wodzie z sola, zarazpotraktuje piety tarką, pozniej peeling z avonu, maska lawendowa i na koniec krem rowniez z tejże firmy i skarpetki popijam plusza 'minerały' i moze pooglaam jakis serial

co do paznokci - u kogos mega podobaja mi sie c zerwone, ale sama jakos toleruję je tylko na wielkie okazje. Pamietam, że ostatni raz czerwone paznokcie[mowa o krwistej czerwieni] miałam na studniowce czyli 1,5 roku temu teraz mam koralowy, podoba mi się mega, ale to dlatego, ze jest taki troche bardziej delikatny niz typowa czerwien

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-08-16 o 20:43
Stary 2012-08-16, 21:24   #345
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
ja się nie piszę, bo nie chcę mi się jeździć za paczką na 2 koniec miasta
A po 2 to co mnie czasem zniechęca do zamówień to koszt wysyłki, także udam jak coś, że nie wiem że można podzielić na parę osób

a co ciekawego z alverde będziesz mieć?

--
Dziewczyny lubiące treningi z Ewą- pod koniec miesiąca ma być 3 płyta z shape'm.
mnie też zniechęca koszt wysyłki, za mazidła 11zł niezależnie od kwoty zamówienia lubię jak jest darmowa wysyłka np. od 150zł

z Alverde samoopalacz i olejek paczula&porzeczka

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Byłam dzisiaj w rossmanie i ani jednego olejku nie było
A olejki lubię bo są mieszanką różnych olei (zamiast kupować 10 różnych kupuje się jeden, a włosy przynajmniej moje lubią takie różnorodne olejowanie) i w dobrej cenie.
u mnie był ten do masażu, w promocji, żałuję, że nie kupiłam

i muszę się obkupić w maskę z granatem

Talullah
fajnie wyglądasz w okularach, a co do cery i urody do zgadzam się z dziewczynami i te włosy

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 21:46   #346
loluska
Zakorzenienie

A ja spędziłam cudowny wieczór z Tż i zaraz wybieram sie spać Spa było dzisiaj standardowe

asiulka
a miałaś kiedykolwiek długie włosy? nigdy nie mów nigdy ja jak swego czasu ścięłam włosy długości prawie do talii na długość za uszy, wszyscy mi mówili że nigdy już nie zapuszczę a ja im odpowiadałam że jak będę chciała mieć długie to zapuszcze. Niecałae 2 lata bawiłam sie z krótkimi, to jakaś grzywka, na bok, bardziej prosto, włosyy prsote , wycieniowane itd po czym zatęskniłam do długich i oto mam Także dobre chęci to podstawa

Jutro 5 urodziny mojego chrześniaka Swoja droga nie mówiłam wam cbyba, że ten mały smyk uwielbia hulać i potrafi to robić Jak zobaczył jak ja kręce, przyniósł swojego hh i kręcił ze mną

Dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-16, 22:15   #347
ghana
Zakorzenienie

Asiulka a dokad siegaja Twoje włosy?

+ to w koncu z tej alterry znika wiecej produktow czy tylko te olejki, balsam do ciala i odzywka do wlosow? bo tak czytam o obkupianiu sie w maski i nie wiem ? bo moze jutro oprocz na olejki ebde musiala sie rzucic i na pozostałe moje ulubione produkty zeby meic zapas
Stary 2012-08-16, 22:38   #348
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

co do paznokci - u kogos mega podobaja mi sie c zerwone, ale sama jakos toleruję je tylko na wielkie okazje. Pamietam, że ostatni raz czerwone paznokcie[mowa o krwistej czerwieni] miałam na studniowce czyli 1,5 roku temu teraz mam koralowy, podoba mi się mega, ale to dlatego, ze jest taki troche bardziej delikatny niz typowa czerwien
Ja kiedyś malowałam non-stop na czerwono, tylko że na dość krótkich paznokciach, bo długie są u mnie nie do osiągnięcia- przeszkadzają mi.

Dress code'm się nie przejmowałam za bardzo.

Ach te piękne czasy, gdzie 5 lakierów- bezbarwny, 2 czerwienie i 2 ciemne róże mnie zaspakajało

A czerwieni na paznokciach u rąk nie miałam parę dobrych miesięcy, u stóp owszem.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

u mnie był ten do masażu, w promocji, żałuję, że nie kupiłam
ja mam resztkę brzoza&pomarańcza- szkoda mi go skończyć
Migdały&papaja oraz limetka&oliwa - prawie całe, długo czekały na zakup ale jakiś czas temu kupiłam by je poznać.
Wersji z grantem wieki nie widziałam.

Olejki zawsze znajdą zastosowanie- albo olejowanie, albo do glinek, albo do kąpieli, nacierania ciała, masażu.
Czasami do demakijażu, a potem dodatkowo łagodnym żelem.

Maska podobno ma zostać.

<3 <3 <3
Stary 2012-08-16, 23:11   #349
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Godzina hulania za mną
nałozyłam olej altery na włosy

party
ja również trzymam kciuki za pracę

IwonciA, asiulka
nie poddajcie się kryzys minie, przejdziecie fazę "Trudnej długości" w zapuszczaniu a potem będzie juz coraz lepiej Warto sie pomęczyć dla długich włosów A dla motywacji:
Dzięki za wsparcie ja z tyłu jeszce nie mam kryzysu ale te boki.... na zakupach kupiłam sobie opaske w kropeczki i dziś ujażmiłam moje baby hair i przodu woskiem i założyłam opaske odsłniając moje cz,ołko i wszyscy do mnie w pracy że jak nimfa wyglądam (miałam miętowo-turkusową tunike) i wogóle że ładnie za tydzień musze sie pofarbować. Znajoma fryzjerka poleciła mi farby profesional by fama ote :http://www.kurierfryzjerski.pl/compo...384/view,item/
i zastanawiam sie którym blondem robić. ona proponowała mi 9CH lub 9.34bo chce coś w ciepłej tonacji i w sumie nie wiem na jaki sie zdecydować, doradźcie

A tak w ogóle to właśnie wróciłam z 6 kilometrowego truchto-biegu a z powrotem marszu po piasku na plaży czyli łącznie 12 km i nawet nie jestem strasznie padnięta
Miłej nocki dziewczyny

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-17, 07:46   #350
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Dzięki za wsparcie ja z tyłu jeszce nie mam kryzysu ale te boki.... na zakupach kupiłam sobie opaske w kropeczki i dziś ujażmiłam moje baby hair i przodu woskiem i założyłam opaske odsłniając moje cz,ołko i wszyscy do mnie w pracy że jak nimfa wyglądam (miałam miętowo-turkusową tunike) i wogóle że ładnie za tydzień musze sie pofarbować. Znajoma fryzjerka poleciła mi farby profesional by fama ote :http://www.kurierfryzjerski.pl/compo...384/view,item/
i zastanawiam sie którym blondem robić. ona proponowała mi 9CH lub 9.34bo chce coś w ciepłej tonacji i w sumie nie wiem na jaki sie zdecydować, doradźcie
te kolory są o siebie bardzo podobne, przynajmniej n a moim monitorze "__ i mnie się bardziej podoba 9.34

idę się pochlastać - u mnie zimno i deszczowo :[
Stary 2012-08-17, 08:46   #351
samaraNW
Zakorzenienie

hej

poczytałam o lakierach flormar i mam ochotę na jakiś ale na razie szkoda mi kasy, także chyba mam problem z głowy

co do odżywki alterra morelowej, to pamiętam, że jak czekałam na pociąg w Opolu, to widziałam ją w Rossie obok pkp, miałam kupić, ale pomyślałam, że mam inne odżywki i kupię we Wro, jak coś zużyję

kolor 9,34 na pewno jest ciepły, no i wydaje się ładniejszy ale na tych zdjęciach mało widać
Stary 2012-08-17, 10:09   #352
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
te kolory są o siebie bardzo podobne, przynajmniej n a moim monitorze "__ i mnie się bardziej podoba 9.34

idę się pochlastać - u mnie zimno i deszczowo :[
A u mnie cieplutko dziś bo mam 23 stopnie w ceniu dziś także zapraszam do kołobrzegu
9CH wydaje mi sie jaśniejszy ale musze sie przejść do sklepu fryzjerskieo i zobaczyć na tamtym próbniku bo każdy monitor ma inne nasycenie barw....
Niedawno wstałam i zaraz mykam do rossa po zakupy, a puźniej może sie poopalam
Miłego dzionka

Ps: podoba mi sie jeszcze 8ND i 9,3

Edytowane przez IwonciA_1992
Czas edycji: 2012-08-17 o 10:16
IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 10:26   #353
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dopiero wstałam byłam wczoraj u koleżanki i tak się zasiedziałyśmy że północ nas złapała
Zaraz Was nadrobie
Stary 2012-08-17, 10:37   #354
samaraNW
Zakorzenienie

muszę się pochwalić, że w końcu udało mi się normalnie zasnąć i przespać spokojnie noc jeju, jaka to ulga, bo już myślałam, że nigdy mi się nie uda wyspać ( od powrotu znad morza miałam problemy).
Stary 2012-08-17, 11:01   #355
Talullah
Wtajemniczenie

Dzien dooobry

Budzilam sie od 8 i w koncu z wielkim bolem wstalam po 10 Popijam latte i zaraz wskakuje pod prysznic - musze isc pozalatwiac urzedowe sprawy a tak mi sie nie chce. Mam za to plan skoczyc do natury ktora jest obok tego urzedu bo zawsze mam do niej nie po drodze

Pozno wrocilam z babskiego wieczorku, ja to mam wolne ale jak dziewczyny wstaly do pracy to ja nie wiem

Musze pochwalic ta baze z diora, moim zdaniem jest lepsza od lancome Tusz tez jest super, faktycznie wersja klasyczna lepsza od nowosci.

Orientujecie sie moze jak to jest z ta baza lancome? Chodzi mi o to ze u mnie w douglasie jej nie ma wiec nie wiem jaka by byla cena stacjonarna ale na ich stronie sprowadzana z niemiec 40 zl, w sephorze kolo 150. Diora na stronie douglasa kosztuje mniej wiecej tyle samo do w sephorze, jak to jest, czemu lancome taki tani?

Cytat:
A jeśli o pory chodzi to ja mam szerokie na całej twarzy i mile widziana jakakolwiek poprawa.
Mam jeszcze z tej serii serum oraz zel do mycia twarzy i tonik, tez sa fajne Bardzo wydajne, krem i serum po 15 ml, tonik i zel po 50, uzywam juz jakis czas a super ubytku nie ma
Kupilam taki zestaw podrozny wlasnie z mysla o tych upalach, ale mysle ze krem zostanie ze mna na dluzej tez w przyszlosci

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
jeden i drugi bardzo ladny, ale chyba ze wzgledu na mozliwosc wycierania zlota (choc nie mam pewnosci czy tak by bylo) wzielabym caly bialy ale ogolnie oba bardzo ladne

bardzo ladnie wygladasz w okularkach

oooo to kup sobie maskę do włosów z granatem lepsza niz niejedna z silikonami
Ja tez bym wolala bialy ale ja ogolnie nie przepadam za zoltym zlotem
Dziekuje

Oooo, poprawiam sie - przypomnialas mi - ta maska to bylo jedyne co mialam z alterry, kupilam ja po fali zachwytow na wlosowych blogach i sie zawiodlam, nawet cos mi sie teraz skojarzylo ze pisalam tu o tym

Dla mnie byla beznadziejna, ledwo ja zmeczylam

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
Tallu dziękuję za przyjęcie popieram zdanie dziewczyn, cerę masz idealną że nie wspomnę już o lokach i baaardzo przystojnym Tż
Nie ma za co
Dziekuje, ale napisze kolejny raz - naprawde do idealnosci jej brakuje Musze lepiej dbac

Za loki tez dziekuje, dzis chyba zrobie henne po poludniu, uwielbiam moje wlosy po niej

Nooo Tz zly nie jest, czasem bym chciala wygladac jak On

Cytat:

Chyba sama muszę dm otworzyć, bo się nie doczekam

Chyba, że skoro tak wszystko schodzi mają chytry plan pokroju - wycofać alterrę, a wprowadzić coś droższego z podobnymi kosmetykami.
Jestem za

Pewnie tak, zmienia logo, inne opakowania i cena stosunkowo wyzsza

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Talullah
fajnie wyglądasz w okularach, a co do cery i urody do zgadzam się z dziewczynami i te włosy
Dziekuje
Co do wlosow - i kto to pisze, sama masz dlugie, sliczne i zadbane

Cytat:

Jutro 5 urodziny mojego chrześniaka Swoja droga nie mówiłam wam cbyba, że ten mały smyk uwielbia hulać i potrafi to robić Jak zobaczył jak ja kręce, przyniósł swojego hh i kręcił ze mną
Dobry jest, chcialabym miec takie checi

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
poczytałam o lakierach flormar i mam ochotę na jakiś ale na razie szkoda mi kasy, także chyba mam problem z głowy
Ja mam jeden, taki nude, kupiony za 5 zl przy okazji skladania zamowienia internetowego z douglasa i po tym jednym tak sie zrazilam ze chyba nie kupie wiecej - smugi, zle sie rozprowadza i strasznie dlugo schnie
Stary 2012-08-17, 11:02   #356
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Dlugo sie bilam sama ze soba czy pokazac Wam sie w okularach na zdjeciu - na zywo to co innego, wygladam troche lepiej bo jestem strasznie niefotogeniczna Ale w koncu wstawilam, jednak lojalnie ostrzegam ze jestem bez podkladu, tylko tusz na rzesach, wlosy wolaja o fryzjera, mam fryzure zwana - 3 sekundy a i jedno zdjecie jest z pracy, bo czarne nosilam glownie tam (i widac jak mi sie cera blyszczy po zdjeciu maseczki )
Kobieto bluźnisz gdzie Ty niefotogeniczna, świetnie wyglądasz w okularach
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Dowiedzialam sie ze moge jechac znowu do pracy za granice ale sie ciesze, naprawde. Mam juz dosyc siedzenia w domu i nic nie robienia... takze teraz czekam na wyjazd
Gratuluję wyjazdu

Cytat:
Nawet nie zdążyłam tych rzeczy wypróbować
Założyłam serum keratymowe gall na rzęsy, brwi i paznokcie ciekawe czy coś da zamierzam zrobić miesięczną kurację
Muszę sobie włosy szamponetką pomalować tylko nie wiem czy dziś czy jutro
Stary 2012-08-17, 11:03   #357
ghana
Zakorzenienie

a ja właśnie sie nie wyspiam, odkad moj TŻ jest na wakacjach xD ciagle mysle i sie martwie ze cos sie stanie itp xD dziwie sie swojej mamie ze jest taka, ale ja chyba wyrastam na jej kopię xDi fakt nad morzem ponoć ciepło ;0 u nas niby jako tako, ale co chwile kropi, a teraz to juz nadciagnely takie czarne chmury ale nic najwyzej gdzies sie schowam z przyjaciolka

Byłam dzisiaj w lumpku - kupiłam krotkie spodenki, czarne zwykle legginsy, bo były nowe z metkami, i dwie koszule
pozniej aliczyłam peirwszego lepszego Rossmana - olejków było pełno, wiec wzielam dwa z migdałami i papają
i pozniej poszłam jeszcze do pepco - miałam nadzieje, ze upoluje cos fajnego, jednak nic nie wpadlo mi w oko i nakupiłam zabawek i rzeczy do szkoly dla mojego chrzesniaka i jego braciszka

a co do lakierów z flormara - ja na swoj nawet nie narzekam [mam koralowy ze złotymi drobinami] bo przez to, ze nie jest to typowa emalia w sumie kryje ładnie ebz smug juz po jednej warstwie i w miare szybko schnie. Jednak końcxówki szybko się scieraja. Natomiast moja koelzanka ma typową emalię,kobaltową i narzeka ze jest słabe krycie, robią się smugi itp.

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-08-17 o 11:05
Stary 2012-08-17, 11:18   #358
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 11:24   #359
samaraNW
Zakorzenienie

dzięki za wybijanie mi tych lakierów z głowy piszcie, że są okropne, to mi przejdzie

ja dzisiaj też skoczę do Rossa, jakiś olejek na pewno kupię, o ile jeszcze będą
Stary 2012-08-17, 11:32   #360
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

podoba mi sie w Tobie to, ze mimo wszystko potrafisz odpowiedziec w mily, kulturalny a nie prowokujacy do klotni sposob

jezeli tak wyglada komunikacja w Twoim zycia, nie dziwie sie ze jestes szczesliwa osoba

trzymam kciuki za prace za granica

dziękuję
i miło że ktoś potrafi docenić co nieco
Cytat:
Godzina hulania za mną
nałozyłam olej altery na włosy

party
ja również trzymam kciuki za pracę

IwonciA, asiulka
nie poddajcie się kryzys minie, przejdziecie fazę "Trudnej długości" w zapuszczaniu a potem będzie juz coraz lepiej Warto sie pomęczyć dla długich włosów A dla motywacji:
dzieki
Cytat:
Czesc

Dziekuje bardzo
Oj, nieskazitelna nie jest, mam rozszerzone pory na nosie i przebarwienia na brodzie (z mojej winy bo mnie kiedys palce swedzialy i drapalam ) ale dochodze z nia juz powoli do ladu

Rozumiem i ja tez szanuje Twoje zdanie

Nie bylam nigdy w tej resteuracji ale slyszalam wlasnie opinie ze jest przereklamowana.

Super ze masz prace, gratulacje

Zawstydzasz mnie, wszystkie mnie zawstydzacie
Naprawde cera powinna (i bedzie ) byc lepsza

Co do maszynki - sprawdzilam i mam aloe vera plus vit E, ale u mnie tylko takie byly, no i swedziala mnie skora po uzyciu, az dziwne bo nie jestem uczulona na aloes.

Nastepnym razem poszukam wkladu jak Ty masz
dziekuje
Cytat:

---
masakra, nie zdazylam nawet wyprobowac zadnego olejku... na szczescie morelke mam w domu
Cytat:
A ja spędziłam cudowny wieczór z Tż i zaraz wybieram sie spać Spa było dzisiaj standardowe

asiulka
a miałaś kiedykolwiek długie włosy? nigdy nie mów nigdy ja jak swego czasu ścięłam włosy długości prawie do talii na długość za uszy, wszyscy mi mówili że nigdy już nie zapuszczę a ja im odpowiadałam że jak będę chciała mieć długie to zapuszcze. Niecałae 2 lata bawiłam sie z krótkimi, to jakaś grzywka, na bok, bardziej prosto, włosyy prsote , wycieniowane itd po czym zatęskniłam do długich i oto mam Także dobre chęci to podstawa

Dobranoc
super, masz kompana

czytam kwiat pustyni kurcze szczerze to ogolnie zawsze malo czytalam, u nas na wsi nie bylo biblioteki wiec czesto nie bywalam, poza tym niedaleko nie bylo zadnych nowosci, a teraz po przeprowadzce w koncu zapisalam sie do normalnej biblioteki i zaczynam czytac w wolnym czasie, ktorego ostatnio troche mam

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2012-08-17 o 11:36
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości