|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Czesc
![]() Cytat:
![]() Oj, nieskazitelna nie jest, mam rozszerzone pory na nosie i przebarwienia na brodzie (z mojej winy bo mnie kiedys palce swedzialy i drapalam ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie bylam nigdy w tej resteuracji ale slyszalam wlasnie opinie ze jest przereklamowana. Super ze masz prace, gratulacje ![]() Cytat:
![]() Naprawde cera powinna (i bedzie ![]() ![]() Co do maszynki - sprawdzilam i mam aloe vera plus vit E, ale u mnie tylko takie byly, no i swedziala mnie skora po uzyciu, az dziwne bo nie jestem uczulona na aloes. Nastepnym razem poszukam wkladu jak Ty masz ![]() Cytat:
![]() Ja lubie dresy z butiku, dzis nawet nabylam 2 pary ale stacjonarnie ![]() Cytat:
![]() I az tak nie dbam - nie pamietam kiedy ostatnio robilam np maseczke ![]() Mam nadzieje ze za jakis czas mi sie tryb zycia bardziej unormuje ![]() A krem dokladnie taki - kupujac go nie patrzylam na sklad wiec od razu mowie ze nie wiem co w sobie ma, ale dziala - naprawde faaaajnie matuje i odswieza, zwlaszcza jak byly te upaly ![]() A co do odmladzania to dziekuje ![]() Ale w pracy sie wkurzam - ludzie mi sie patrza na identyfikator kto to ja, na izbie przyjec jak przyjmuje to zawsze, ale to zawsze podchodza najpierw do instrumentariuszki i zaczynaja swoja opowiec co sie stalo i jak boli a ona z uroczym usmiechem odsyla do mnie mowiac - tak tak, to teraz to prosze opowiedziec pani dr - i jest zonk ![]() Na sali op jak jade z transplantologami do obcego szpitala - zawsze jest - a jak sie studentka nazywa? Mimo ze wiedza ze bede bo koordynatorka zawsze informuje tez szpital ze bedzie okulista. I jak sie przedstawie to dopiero jest - oooo taaaka mloda. Fajnie jest na poczatku ale za ktoryms razem juz wkurza. No, to sie pozalilam ![]() Zaraz zmykam malowac pazury na malinowy roz bo mam dzis babski wieczor, winko i piwko juz sie mrozi ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-08-16 o 18:15 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Jutro może mi się uda zajrzeć do body shopu. --- Złe wieści mam, donoszę z innego wątku, że chcą wycofać Alterrę (na razie olejki i parę innych rzeczy) z polskich rossmanów ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post35930009
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-08-16 o 18:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, mi je ladnie zweza, to jeszcze nie to ale jest duza poprawa ![]() Wiecie ze ja jeszcze nic z Alterry nie mialam? Musze sie zaopatrzyc w jakis olejek zanim wycofaja o ile to faktycznie prawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
zawsze mam racje
|
Byłam dzisiaj w rossmanie i ani jednego olejku nie było
![]() A olejki lubię bo są mieszanką różnych olei (zamiast kupować 10 różnych kupuje się jeden, a włosy przynajmniej moje lubią takie różnorodne olejowanie) i w dobrej cenie. Idę coś zjeść a potem skończyć obowiązki na dziś. Wieczorem planuję maseczkę ze spiruliny, porządny peeling i balsam brązujący ( a jeszcze tydzień temu byłam ładnie opalona, ach ta moja skóra) A jeśli o pory chodzi to ja mam szerokie na całej twarzy i mile widziana jakakolwiek poprawa.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-08-16 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
lipa z tą alterrą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zamówień to u mnie np jest tak, że organizatorka pisze gdzie będzie przez cały dzień, gdzie może podjechać i się dopasowują do niej osoby ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ee z jednej strony fajnie a z drugiej denerwowało by mnie jakby każdy traktował mnie jako studentkę ![]() Cytat:
![]() Dostałam paczkę ![]() ![]() ![]() Jedynie wkurzylam się bo paczka tzn foliowy worek w którym zapakowane było to była cała ubrudzona smarami ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
O mam ten krem do rąk z flosleku o ktorym pisala asiulka
![]() ![]() lipa z ta alterra, uwielbiam te olejki. jutro jak bede na miescie msuze wejsc do rossmana i kupic z 2 na zapas;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Za Alterrą nie przepadam jakoś szczególnie poza olejkami ( w sumie tylko z granatem miałam
![]() ![]() Może wprowadzą Alverde? ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
oo, to super ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do alterry ja trochę testowałam i na pewno będę cały czas kupować ten krem brążzujący do twarzy, bo moja buzia bardzo go polubiła, pomadkę ochronną i własnie uwielbiałam olejki [nie tylko do włosów, ale smarowałam nimi ciało]. Ostatnio kupiłam sobie odzwykę z granatem, ale jeszcze nie testowałam. W planach mam jeszcze krem do mycia twarzy i maskę do włosów z granatem, ale to jak skonczy mi się maska do włosów z ziaji albo bingo, bo nie chce miec tego za duzo xD [ostatnio to jest moje zboczenie jakies xD zaraz spa, troche sie zrelaksuje, bo mam wyjatkowego nerwa na TŻ'ta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ale niech zostawią maskę z granatem z alterry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Tallu dziękuję za przyjęcie
![]() ![]() ![]() o kurcze a co zbroił? ![]()
![]() |
#343 | |
zawsze mam racje
|
Alverde to marka własna dm, więc nie sądzę żeby się tak mogło stać.
Chyba sama muszę dm otworzyć, bo się nie doczekam ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- na początku miałam średnie zdanie o tej masce, za czasów kiedy trzymałam ją około pół godz. Potem caate (jak dobrze pamiętam) poradziła, żeby trzymać ja krócej i efekt był zdecydowanie lepszy. Ja lubię szampon papaja&bambus- działanie dobre, a zapach ![]() Jeśli chodzi o szampony- moje włosy same już nie wiedzą czego chcą, najchętniej by widziały codziennie inny szampon ![]() Z alterry nie podeszły mi za bardzo żele pod prysznic- dla mnie bardzo średnie, mleczek do ciała nie próbowałam. -- No nic mieliśmy się kiedyś wybrać do Berlina, ciągle się nie chce, ale teraz będę mieć motywację ![]() W Czechach tak samo ubogo z Alterrą, kiedyś było więcej rzeczy niż u nas - większy wybór olejków, niedostępne toniki do twarzy, żele pod oczy, no pełno rzeczy. A teraz 5 rzeczy na krzyż. Chyba, że skoro tak wszystko schodzi mają chytry plan pokroju - wycofać alterrę, a wprowadzić coś droższego z podobnymi kosmetykami. ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Ale w końcu dorwałam balsam do kąpieli fur mama, ufff. Będzie do mycia twarzy i mycia pędzli. Toniku tołpy nadal brak ![]() Przeglądałam wczoraj bloga caate, co mi przypomniało o lakierze revlon 085 ![]() ![]() Kiedyś wolałam czerwienie bardziej w stylu wampa. Pomalowałam wczoraj prehistorycznym lakierem essence multi dimension, który pamiętałam jako bardziej dzienną czerwień niż wieczorową, a tu zonk. Inglot miał kiedyś piękną czerwień, ale już chyba niedostępną (tż mi kupił - człowiek szuka i szuka idealnego koloru, a facet podejdzie i zaraz wypatrzy ![]()
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Jutro będę mijać 5 rossmanów, a nuż mi się uda je znaleźć
![]() Jeśli chodzi o spa to: umyłam dzisiaj 1szy raz włosy odżywką [isana]-ciekawe jaki ebdzie efekt ![]() Na twarz nałozyłam maseczke nawilzajaca planet spa z avonu, pozniej punktowo duac na wszytskie wypryski. Jeśli chodzi o ciało, nie mogłam sie oprzec wylegiwaniu w wannie pełnej piany ![]() ![]() Reszta: wyregulowałam brwi, na rzesy l'biotica, na usta balsam karite z yves rocher, a teraz moczę sobie stopy w wodzie z sola, zarazpotraktuje piety tarką, pozniej peeling z avonu, maska lawendowa i na koniec krem rowniez z tejże firmy i skarpetki ![]() ![]() co do paznokci - u kogos mega podobaja mi sie c zerwone, ale sama jakos toleruję je tylko na wielkie okazje. Pamietam, że ostatni raz czerwone paznokcie[mowa o krwistej czerwieni] miałam na studniowce czyli 1,5 roku temu ![]() ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-16 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z Alverde samoopalacz i olejek paczula&porzeczka ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() i muszę się obkupić w maskę z granatem ![]() Talullah fajnie wyglądasz w okularach, a co do cery i urody do zgadzam się z dziewczynami ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
A ja spędziłam cudowny wieczór z Tż i zaraz wybieram sie spać
![]() ![]() asiulka a miałaś kiedykolwiek długie włosy? ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro 5 urodziny mojego chrześniaka ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Asiulka a dokad siegaja Twoje włosy?
+ to w koncu z tej alterry znika wiecej produktow czy tylko te olejki, balsam do ciala i odzywka do wlosow? bo tak czytam o obkupianiu sie w maski i nie wiem ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dress code'm się nie przejmowałam za bardzo. Ach te piękne czasy, gdzie 5 lakierów- bezbarwny, 2 czerwienie i 2 ciemne róże mnie zaspakajało ![]() A czerwieni na paznokciach u rąk nie miałam parę dobrych miesięcy, u stóp owszem. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- ja mam resztkę brzoza&pomarańcza- szkoda mi go skończyć ![]() Migdały&papaja oraz limetka&oliwa - prawie całe, długo czekały na zakup ale jakiś czas temu kupiłam by je poznać. Wersji z grantem wieki nie widziałam. Olejki zawsze znajdą zastosowanie- albo olejowanie, albo do glinek, albo do kąpieli, nacierania ciała, masażu. Czasami do demakijażu, a potem dodatkowo łagodnym żelem. Maska podobno ma zostać.
![]() |
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() i zastanawiam sie którym blondem robić. ona proponowała mi 9CH lub 9.34bo chce coś w ciepłej tonacji i w sumie nie wiem na jaki sie zdecydować, doradźcie ![]() A tak w ogóle to właśnie wróciłam z 6 kilometrowego truchto-biegu a z powrotem marszu po piasku na plaży czyli łącznie 12 km ![]() ![]() Miłej nocki dziewczyny
![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę się pochlastać - u mnie zimno i deszczowo :[ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() poczytałam o lakierach flormar i mam ochotę na jakiś ![]() ![]() co do odżywki alterra morelowej, to pamiętam, że jak czekałam na pociąg w Opolu, to widziałam ją w Rossie obok pkp, miałam kupić, ale pomyślałam, że mam inne odżywki i kupię we Wro, jak coś zużyję ![]() kolor 9,34 na pewno jest ciepły, no i wydaje się ładniejszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 9CH wydaje mi sie jaśniejszy ale musze sie przejść do sklepu fryzjerskieo i zobaczyć na tamtym próbniku bo każdy monitor ma inne nasycenie barw.... Niedawno wstałam i zaraz mykam do rossa po zakupy, a puźniej może sie poopalam Miłego dzionka ![]() Ps: podoba mi sie jeszcze 8ND i 9,3
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-08-17 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dopiero wstałam byłam wczoraj u koleżanki i tak się zasiedziałyśmy że północ nas złapała ![]() Zaraz Was nadrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
muszę się pochwalić, że w końcu udało mi się normalnie zasnąć i przespać spokojnie noc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dzien dooobry
![]() Budzilam sie od 8 i w koncu z wielkim bolem wstalam po 10 ![]() ![]() Pozno wrocilam z babskiego wieczorku, ja to mam wolne ale jak dziewczyny wstaly do pracy to ja nie wiem ![]() Musze pochwalic ta baze z diora, moim zdaniem jest lepsza od lancome ![]() Orientujecie sie moze jak to jest z ta baza lancome? Chodzi mi o to ze u mnie w douglasie jej nie ma wiec nie wiem jaka by byla cena stacjonarna ale na ich stronie sprowadzana z niemiec 40 zl, w sephorze kolo 150. Diora na stronie douglasa kosztuje mniej wiecej tyle samo do w sephorze, jak to jest, czemu lancome taki tani? Cytat:
![]() ![]() Kupilam taki zestaw podrozny wlasnie z mysla o tych upalach, ale mysle ze krem zostanie ze mna na dluzej tez w przyszlosci ![]() Cytat:
![]() Dziekuje ![]() Oooo, poprawiam sie - przypomnialas mi - ta maska to bylo jedyne co mialam z alterry, kupilam ja po fali zachwytow na wlosowych blogach i sie zawiodlam, nawet cos mi sie teraz skojarzylo ze pisalam tu o tym ![]() Dla mnie byla beznadziejna, ledwo ja zmeczylam ![]() Cytat:
![]() Dziekuje, ale napisze kolejny raz - naprawde do idealnosci jej brakuje ![]() ![]() Za loki tez dziekuje, dzis chyba zrobie henne po poludniu, uwielbiam moje wlosy po niej ![]() Nooo Tz zly nie jest, czasem bym chciala wygladac jak On ![]() Cytat:
![]() Pewnie tak, zmienia logo, inne opakowania i cena stosunkowo wyzsza ![]() Cytat:
![]() Co do wlosow - i kto to pisze, sama masz dlugie, sliczne i zadbane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Założyłam serum keratymowe gall na rzęsy, brwi i paznokcie ciekawe czy coś da zamierzam zrobić miesięczną kurację ![]() Muszę sobie włosy szamponetką pomalować tylko nie wiem czy dziś czy jutro ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie sie nie wyspiam, odkad moj TŻ jest na wakacjach xD ciagle mysle i sie martwie ze cos sie stanie itp xD dziwie sie swojej mamie ze jest taka, ale ja chyba wyrastam na jej kopię xDi fakt nad morzem ponoć ciepło ;0 u nas niby jako tako, ale co chwile kropi, a teraz to juz nadciagnely takie czarne chmury
![]() ![]() Byłam dzisiaj w lumpku - kupiłam krotkie spodenki, czarne zwykle legginsy, bo były nowe z metkami, i dwie koszule ![]() pozniej aliczyłam peirwszego lepszego Rossmana - olejków było pełno, wiec wzielam dwa z migdałami i papają ![]() i pozniej poszłam jeszcze do pepco - miałam nadzieje, ze upoluje cos fajnego, jednak nic nie wpadlo mi w oko i nakupiłam zabawek i rzeczy do szkoly dla mojego chrzesniaka i jego braciszka ![]() a co do lakierów z flormara - ja na swoj nawet nie narzekam [mam koralowy ze złotymi drobinami] bo przez to, ze nie jest to typowa emalia w sumie kryje ładnie ebz smug juz po jednej warstwie i w miare szybko schnie. Jednak końcxówki szybko się scieraja. Natomiast moja koelzanka ma typową emalię,kobaltową i narzeka ze jest słabe krycie, robią się smugi itp. Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-17 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
dzięki za wybijanie mi tych lakierów z głowy
![]() ![]() ja dzisiaj też skoczę do Rossa, jakiś olejek na pewno kupię, o ile jeszcze będą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i miło że ktoś potrafi docenić co nieco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czytam kwiat pustyni ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-08-17 o 11:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.