|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
* Ginestet Botrytis ok. 1 ml ? Jeśli Ci to pasuje, to chodźmy na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chcociaż wydaje mi się, że ta historia wody zza oceanu może jescze do Ciebie dojśc ( miałam tak raz - czekałam 7 tygodni)
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czekam ponad 8 tygodni...została wysłana 13 sierpnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chętnie sypnę hojną garścią, z tego co mam, jeśli zechcesz go wymienić.
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A battido d'Ali juz nie chcesz?
wymienię Edytowane przez gibikrudawy Czas edycji: 2012-10-17 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziecie u mnie coś za powyższe ![]() *Gianfranco Ferre Gieffeffe - 10 ml ubytek - 2 testowe psiknięcia *Bond No. 9 New Haarlem -2 ml w szklanej fiolce ubytek- tylko powąchałam nuty zapachowe Nuty głowy: LAWENDA, BERGAMOTKA, ZIELONE LIŚCIE Nuty serca: KAWA, DRZEWO CEDROWE Nuty bazy: AMBRA, WANILIA, PACZULA, TONKA *Chopard Wish Pink Diamond - 15 ml w 22ml atomku ubytek - 4 psiknięcia Nuty zapachowe: nuta głowy: neroli, gruszka, mandarynka nuta serca: róża, osmanthus, morela, frezja nuta bazy: ambra, piżmo, drzewo sandałowe * small bent sexy turtlenecke 4 ml w szklanej fiolce ubytek- tylko powąchałam * small bent the bi polar express 4ml w szklanych fiolkach ubytek-tylko powąchałam * Demeter Always happy 5 ml * Lalique Amethyst 10 ml ubytek 1 psik testowy Nuty zapachowe: nuta głowy: czarna porzeczka, czarna jagoda, malina, jeżyna nuta serca: dzika róża, piwonia, ylang ylang, morwa, liście jeżyn nuta bazy: piżmo, wanilia, pieprz, nuty drzewne * Boadicca The Victorious - Intense próbka fabryczna z missala ubytek minimalny Nuty serca: nuty owocowe Nuty głowy: róża, lilia, jaśmin, tuberoza Nuty bazy: wanilia, miód, paczula *Penhaligons Malabah - probka z missali Nuty głowy: lemonka, pomarańcza, cilantro Nuty serca: imbir, kardanom, róża, fiołek, irys, jaśmin, gałka muszkatołowa Nuty bazy: słód, ambra, piżmo,drzewo *Etro-Paisley-1,7 ml próbka z missala Nuty głowy: bergamotka, kardamon, czarna porzeczka Nuty serca: ylang ylang, jaśmin, różowy pieprz, jaśmin ¬sambac Nuty bazy: indonezyjska paczula, wanilia, szara ambra * Bulgari- Au the Rouge ok 2ml nuty zapachowe: nuta głowy: różowy pieprz, bergamotka, pomarańcza nuta serca: akord czerwonej herbaty, miąższ figi nuta bazy: orzech włoski, piżmo. *biehl. parfumkunstwerke-eo 01 2 ml Nuty zapachowe: mandarynka, pomarańcza krwi, kardamon, gałka muszkatołowa, morela, orzech kokosowy, drzewo różane, ziele angielskie, irys, orchidea, konwalia, styrak, wanilia, cynamon, bób tonka, cedr, wetiwer, paczula * Guerlain - Eau de Shalimar edt ok 1/ 1,5 ml Nuty zapachowe: limonka, bergamotka, pomarańcza, wanilia, róża, jaśmin, nuty pudrowe * Balmain - Carobone ok 1/1,5 ml Nuty zapachowe: elemi, piżmo, bnzoin, piprz bourbon, bluszcz, liść fiołka, wetiwer, kadzodło, czarna figa * Penhaligons Opus 1870 ok 2 ml nuta głowy: czarny pieprz, yuzu (owoc cytryny), kolendranuta serca: cynamon, kadzidło, angielska róża goździkowa nuta bazy: australijski sandałowiec, drzewo cedrowe, piżmo, cy * skin trussardi ok 4/5 ml- nuty: cytrusy, jabłko, liście fiołka i kwiat konwalii. * Serge Lutens FUmerie Turque probka z missali ok 1,5 ml Nuty zapachowe: porzeczka, miód, kandyzowana turecka róża, egipski jaśmin, skóra, wosk pszczeli, bałkański tytoń, balsam Peru, paczula, tonka, styrax, jałowiec i wanilia. *Stella Mccartney Rose Absolute ok 2 ml * Annick Goutal Un Matin d Orange - 2 ml * Rasasi Roohy Tehabak - 2ml * Tom Ford Bois Marocain - 2ml *Faqat Lil Rijal- 2 ml * Michal SzulcSale perfume 01-1 ml * Idole LUbin ok 1,5 ml probka z missala * Costume National Scent ok 3/4 ml * Serge Lutens Ambre Sultan ok 0,5 ml *Quelques Fleurs Royale ok 1 ml przygarne chetnie rowniez w zamian sample
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
Szukam Scenta Intense, chetnie wieksze ilosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Do oddania:
Chopard - Casmir - ok 3,5ml Prada - Candy - ok.1,5ml Nina Ricci - Nina - ok.5ml Donna Kara - Pure -ok.5ml Dior- Miss Dior Cherie - niestety nie wiem która wersja, lekko pomarańczowe zabarwienie - ok,1,5-1,8ml Confinluxe Cafe - ok.1,8ml Mogę zrobić odlewkę klasycznego pazurka Naomi Campbell - do 10ml.
#348 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, a może znajdziesz coś u mnie za tą jedną próbkę? Niewiele tego, ale że i tak niedługo będziemy się widzieć to możemy przy okazji się wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Histoires de Parfums, Moulin Rouge 1,2ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnij przed spotkaniem to ci ją podrzuce ![]()
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No weź coś wybierz ode mnie też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Mam ponad połowę z setki Coco Chanel EDP (tester, jest korek od Coco M). Chętnie wymienię na Dune Diora.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
To ja tylko nieśmiało wtrącę, że wymienię sample Dziewczyny na szpilkach i Daim blond.
#355 |
Zadomowienie
|
Wymienię flaszki
Stella McCartney, In two peony Kenzo, Le Monde Est Beau LL, Si miniaturka 5 ml Midnight Poison (+ kartonik, ale już nieco sfatygowany) |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A.Goutal Le Mimosa 1.65 ml Azzaro Chrome Legend ok .1.5 ml Badgley Mischa edp ok. 1.9 ml Boucheron Trouble ok. 1.5 ml Burberry Brit Red ok. 1.8 ml Burberry London ok. 1.1 ml Bvlgari Jasmin Noir ok. 0.8 ml B.Spears Midnight Fantasy ok. 1.5 ml Cacharel Liberte ok.. 1.3 ml Cacharel Eden 3 ml Cacharel Eden 3 ml CK In2U ok. 8.5 ml CK One 5 ml Chanel no 5 eau Premiere 2 ml Chanel Chance edp ok. 2 ml Chloe Chloe edp ok. 0.2 ml Chopard- Madness ok. 1,4 ml Clinique Aromatics Elixir ok.1.6 ml DKNY Woman ok. 1.2 ml E. Lauder Sensouos edp ok. 1.1 ml E.Pucci Vivara ok. 0,7 ml Escada Into the Blue 2 ml Escada Marine Groove 2 ml Escada Marine Groove 2 ml E.Taylor Diamonds & Rubies 2 ml Fragonard Etoile perfumy ok. 2.5 ml G.Sabatini Daylight edp ok 3 ml Ginestet Botrytis ok. 1 ml Givenchy Amarige ok. 1.6 ml Givenchy Eudemoiselle edt ok. 5 ml Gucci by Gucci edp ok. 0,9 ml Guerlain AA Angelique Lilas ok. 4.8 ml Guerlain Flora Nerolia ok. 1.8 HdP 1889 Moulin Rouge ok. 1.5 ml H.Rubinstein Wanted ok. 8 ml H.Boss Deep Red ok. 1.8 ml Intimissimi ok. 1.8 ml Jaclyn Smith’s California ok. 1.2 ml J.Ch>Brosseau Jasmin-Lilas ok. 6 ml J.Lopez Live Luxe 2.5 ml JPG Gaultier 2 ok. 1.8 ml Kenzo Flower by Kenzo le Parfum ok. 1.5 ml Lancome-Magnifique 0,7 ml Lancome- Attraction-0,7 ml La perla -j'aime-0,7 ml L'Artisan- Tea for two ok. 09 ml Leonard Balahe edt ok. 5 ml L.Biagiotti Due Donna 2 ml M.Jacobs Oh Lola ok 2.6 ml M.Jacobs Daisy ok.. 2.2 ml M.Jacobs Daisy ok.. 2.2 ml Naomi Campbell Cat deluxe At Night 1.2 ml P.Rabanne Lady Million ok.0.6 ml Prada Amber edp 1,6 ml Prince Matchabelli Aviance Night Musk ok. 3 ml Rance Josephine 2 ml Rochas Femme ok. 1.6 ml Rochas Eau de Rochas ok. 1.4 ml Ricarda M. Sweet Lady ok. 1.8 ml S.J.Parker Covet ok. 2 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml T.Mugler Angel la Rose ok. 2.2 ml T.Mugler Angel edp 0,7 ml V.Westwood Boudoir (koniak) ok. 1 ml Versace Bright Crystal ok. 2.3 ml YSL Paris edp ok. 6 ml oraz mogę odpsikać 2 lub 3 ml z moich flakonów : Chanel-Cristalle edp, No5, Coco edp, No 19 Poudre, Allure, Chance edp, Dior- Diorella, Diorissimo, Addict, Mis Dior Cherie edp, Poison, HP, MP, Dune, Ricci Ricci, Roma, Osez Moi, Moschino Femme, Flowerbomb Extreme, Oriflame by Marcel, So Elixir edp, C.Herrera edt, Hypnose Elixir, Michael Kors edp, Jil Sander Sun, JPG Classique edp i edt, Fragile edt, D&G Red, Feminine, La Perla edp, Chopard Cashmir, Vish, Kenzo Amour edp, Le Parfum, Flower edp, Jungle, Versace Crystal Noir edt, Womanity, Alien edp, AoD edp, Code edp, 24 Faubourg edp, Elixir des Merveilles, Juicy Couture edp, Couture Couture edp, NR for Her edp, L’instant edp, Opium edt, Lou Lou, Eden, 5th Avenue, Habanita, Poeme, Sicily, Pamplelune, Lolita L, Lolita edp, Beyonce Heat, EA Splendor, Perles de Lalique, Maroussia, Sun Moon Stars, DKNY Women, Tesori d’Oriente Jasmin di Giava , Givenchy Hot Couture edp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Rozeznanie
|
poszukuje JEAN PAUL GAULTIER CLASSIQUE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
JESTEM ONA
|
Przepraszam za poślizg w odpowiedzi- ( nie zauważyłam Twej propozycji )- pomyślę i odezwę się
![]() Cytat:
( mam nową BC ok. 12-13ml, Anne Pliska ok. 4ml oraz Etro Dianthus próbka fabr. 1.7ml w kartoniku, a jeszcze mam Les Parfums De Rosine Rose Kashmirie ok. 2ml w samplu)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.