|
|
#331 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 361
|
Dot.: Czarnow這se:)
No w豉郾ie. Tuszowanie odrost闚, henna... to wszystko jednak przemawia za tym, 瞠by da sobie spok鎩 z farbowaniem p鏦i nie osiwiej
a popielate br您y s albo koszmarnie drogie, albo spieraj si z b造skawiczn pr璠ko軼i, zostawiaj帷 oczywi軼ie rudy odcie
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 716
|
Ahh to postaw na nature
Ja bym nie umiala powodzenia ;]
|
|
#333 |
|
Zadomowienie
|
Ja kocham wszystko co naturalne, a z drugiej strony podoba mi si krucza czer na g這wie, no niestety w moim przypadku tego nie pogodz.
ale po powrocie do naturalnego koloru my郵a豉m o bajerach typu br您owy sp鏚 albo pasemka, chocia to drugie nie wiem, jakby wygl康a這...
|
|
#334 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogladalam zdjecia Twoje na fotce
豉dne 豉dne Jesli chodzi o pasemka ,to mi podobaja sie blond pasemka jakies ciemne to nie bardzo..A spod ciemny tez dobry pomysl ALbo pomysl o jakims balejazu z blondem i brazem ?
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Baleja瞠 jako mi si nie widz, bardziej takie zwyk貫 pasemka, no ale chcia豉m by brunetk, a nie blondynk... a pomys ciemnych pasemek podsun掖 mi kolega, ale te jako nie mog sobie tego wyobrazi
my郵, 瞠 poczekam tak z 2 lata, a odrosn moje naturalne w這sy, naciesz si nimi troch, a potem zrobi br您owy sp鏚. Widzia豉m takie co kilka razy i wygl康a bardzo 豉dnie, naturalnie, nie to co czer i biel (鄴單...) no, ale koniec off-topu, mia這 by o czarnow這sych
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe Ok
W kazdym razie podziwiam za cierpliwosc ja bym nie dala rady
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 34
|
Ginger86 - bardzo ladny masz kolor i mocno mnie sie podoba. Na jaki kolor wlosow kladlas ta farbe i jaki rozjasniacz mialas? Ten kolorek to widac czarny i granatowy czy fioletowy tez? Jak tak, to pod swiatlo czy normalnie tez? Jestem pod wrazeniem tego kolorku. Sliczny jest. A przynajmniej slicznie Tobie w nim.
|
|
|
|
|
#338 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 683
|
Moje w這sy
W豉郾ie id je obci望 Czy to nie dziwne, 瞠 po prawie trzech miesi帷ach od ostatniego farbowania moje w這sy nadal barwi mi wod w wannie
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 232
|
pi瘯ne w這sy
Grube i g瘰te
|
|
|
#340 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 404
|
|
|
|
|
|
#341 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 772
|
Pogoda pi瘯ne w這sy!!!
zazdroszcz
|
|
|
|
|
#342 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 683
|
ζdne, bo 豉dne, wiem (ale skromna jestem
) Zawsze farbuj Garnierem Color Naturals, tym razem u篡豉m "Granatowej czerni". Farby og鏊nie gor帷o polecam, ale koloru ju nie, mnie w tym granacie by這 niespecjalnie, odrosty chwyci mi dos這wnie na niebiesko, ca貫 w這sy tylko przez kilka dni mia造 niebieski po造sk, teraz ie wida ju po nim 郵adu, a farbuj do teraz Nast瘼nym razem u篡j zwyk貫j czerniJakby to kogo interesowa這 to myj w這sy szamponem Dove do w這s闚 przyciemnianych i od czasu do czasu robie maseczk z (kolejno嗆 wed逝g ilo軼i): miody, 鄴速ek i olejku rycynowego. Sprawdzi豉m wiele wariant闚 z oliw z oliwek, cytryn, same 鄴速ka, itd. i ten odpowiada mi najbardziej 圭i窸am, na kr鏒ko, fotki jutro. By這 mi ich strasznie szkoda, my郵a豉m nad 軼i璚iem d逝go i intensywnie, mia豉m ochot ucieka z fotela, a jeszcze 2 fryzjerki i inne klientki pr鏏owa造 mnie odwie嗆 od tego niecnego czynu. Ale po wszystkim powiedzia造 zgodnie "Lepiej nu w d逝gich", rodzina i znajomi m闚i "Lepiej ni w d逝gich", ja my郵 "Lepiej ni w d逝gich" i ciesz si, 瞠 w ko鎍u to zrobi豉m. Ja poprostu mam kszta速 twarzy nienadaj帷y si do d逝gich, prostych w這s闚, oto dow鏚
Edytowane przez Pogoda Czas edycji: 2007-03-16 o 09:08 |
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wy鈍ietla mi si
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 603
|
Fotki
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mi si podoba uroda Steczkowskiej
czy ζdna fryzurka, tylko przedia貫k bym da豉 na bok, bo troch poszerza twarz. To naturalne w這sy? Jesli farba, to jaka? Bo pi瘯ny, nasycony odcie
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Miss Polonia 2006
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zadomowienie
|
Miss Universe 2006
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
Edi
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zadomowienie
|
Boska Demi
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 298
|
Edyta jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka sliczna Love
|
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
kim
|
|
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
adriana
|
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Aniolekbraz, farbowa豉m na do嗆 juz wtedy wyp逝kan 'zwyk陰' czer (te Renee Blanche)..W realu kolorek jest bardziej niebiesko-granatowy niz fioletowy,a w normalnym o鈍ietleniu jest poprostu czarny
a rozjasniacza przesta豉m u篡wac jakie 2 lata temu, hiii teraz nie by mi do niczego potrzebny,ale skoro pyta豉..... W dodatku dzi mnie co nasz這 i sprawi豉m sobie grzywk Na co dzie do stylizacji u篡wam balsamu do prostowania w這s闚 Farouk Biosilk Strate i jedwabiu r闚nie tej firmy (moim zdaniem godne polecenia )Pogodo, nie wy鈍ietlaja mi si Twoje zdj璚ia , podziwiam za odwag ja bym nie umia豉 軼i望 swych w堯s闚-chocia nie raz mnie kusi這 ![]() Wklejam foty: ja w po陰czeniu z rozjasniaczem..ekhmm, i dzisiejsza grzywka
......................... ."^_^"................... .............. ....-->.....Yoi mono-ni yasui mono nashi....<--........ ..............Kyuyu-ni masaru kagami nasi................. ........Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare........ ..........Koromo bakari-de osho-wa dekinu............... |
|
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
Wow, Ginger!! "Ze skrajonosci w skrajnosc",hehe
Sama nie wiem,jak lepiej,w tej platynie wygladasz eterycznie niczym elf A w czarnych...tez super
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 24 540
|
Cytat:
A ja obecnie mam g鏎 g這wy ciemnobr您ow(ciemna, gorzka czekolada) a reszta w這s闚 jeszcze nieco bardziej czarna(pozosta這軼i po czarnej farbie) ![]() Lubi siebie w intensywnej czerni, ale na wiosn i lato bardziej wol nieco ja郾iejsze w這ski My郵, 瞠 bardziej mi ten ciemny br您 pasuje ni czer
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam si, w obu 豉dnie- ale warto zauwa篡, 瞠 oba kolory sa ch這dne, przynajmniej na moim monitorze, a chyba istniej kolorystyczne zimy, o platynowo blond w這sach i opalonej cerze
|
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Super wygladasz z ta grzywka, To byl bardzo dobry pomysl. Mialas juz kiedys ja? Wg mnie to tak jakby ona byla dla Ciebie stworzona
A i chyba jeszcze lepiej sie czujesz co? A ta farbe gdzie kupowalas? Gdyz na allegro jej nie ma :/
|
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Co jest z tym elfem na rzeczy, skoro tyle os鏏 mnie do niego por闚nuje widz帷 moje zdj璚ie w blond w這sach..hehehe
![]() Isa666, Bardzo fajnie musi wygl康ac po陰czenie czekolady i czerni...takie subtelne ,ja mia豉m kiedys dwa kolory ale takie mocno kontrastowe, teraz ju bym do nich nie wr鏂i豉- ale do takich subtelnych jak najbardziej Aniolekbraz, dzi瘯uj - owszem mia豉m ju kiedy grzywk i w sumie lubi do niej wracac Farb kupuj w hurtowni EUREX, jest to sie hurtowni- wejd w ten link, mo瞠 jest kt鏎a w Twojej miejscowo軼i , http://www.eurex.com.pl/strona.php?id=dzialalnosc pe軟a nazwa farbki to: Renee Blanche , Haute Coiffure ,1.1 Nero Blu w hurtowni farba kosztuje 18,50z za 100ml , a utleniacz Renee Blanche (oczywi軼ie 20 volumi czyli 6%) 16,50z - wystarcza na wiele farbowa,gdy jest litrowy ,warto zauwazy, 瞠 farba nie jest specjalnie droga, a kolosalnie r騜ni si od sklepowych , kt鏎ych kiedy z nami皻no軼ia u篡wa豉m, a kt鏎e teraz omijam szerokim 逝kiem :P . Jest naprawd bardzo wydajna, kolor utrzymuje si bardzo d逝go, w這sy niesamowicie b造szcz, s miekkie, a odrosty malowane nawet granatowa czerni nie wychodz w軼iek這 niebieskie tylko ca這嗆 jest r闚nomiernie jednokolorowa
......................... ."^_^"................... .............. ....-->.....Yoi mono-ni yasui mono nashi....<--........ ..............Kyuyu-ni masaru kagami nasi................. ........Ayamatte aratamaru-ni habakaru nakare........ ..........Koromo bakari-de osho-wa dekinu............... |
|
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Tak patrze na ten Twoj kolorek. Slicznie sie komponuje i wyglada u Ciebie
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

a popielate br您y s albo koszmarnie drogie, albo spieraj si z b造skawiczn pr璠ko軼i, zostawiaj帷 oczywi軼ie rudy odcie 

W豉郾ie id je obci望
Grube i g瘰te

) Zawsze farbuj Garnierem Color Naturals, tym razem u篡豉m "Granatowej czerni". Farby og鏊nie gor帷o polecam, ale koloru ju nie, mnie w tym granacie by這 niespecjalnie, odrosty chwyci mi dos這wnie na niebiesko, ca貫 w這sy tylko przez kilka dni mia造 niebieski po造sk, teraz ie wida ju po nim 郵adu, a farbuj do teraz
Nast瘼nym razem u篡j zwyk貫j czerni
czy