![]() |
#331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy spotykałabyś sie z biednym facetem?
Cytat:
Cytat:
![]() uwielbiam definiowanie problemu i patrzenia na świat w czarno-białych kolorach. zapomnieliście o grupie ludzi,którzy specjalnie "kupują" sobie partnerów,którym nie przeszkadza granica wieku,zamożności,czy statusu społecznego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sam osobiscie mialem kiedys kobiete ktora zarabiala lepiej niz ja okazala sie pi..ą wiec pewnie teraz unikam kobiet ktore interesuja moje zarobki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu nie pasuje mi taki człowiek i nie oceniam go w kategorii jest ch****,nie jest ch**** |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Założyłaś wątek w którym osobiście napisałaś, że wolisz faceta bogatego bez miłości niż biednego z uczuciem, bo po bogatym to przynajmniej brylanty zostaną jak nie wyjdzie, więc nie tłumacz się tutaj od 12 stron bo już każdy wie, że jesteś osobą dla której pieniądze są ważniejsze od wartości, moralności, inteligencji, kultury i miłości.
![]() |
![]() |
#335 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka jestem i nie wstydzę się tego Cytat:
dla zainteresowanym powiem,że wątek był zabawny i powstał na podstawie programu reality show ,gdzie facet miał wybrac jedną kobietę wsród kilkunastu,a ona miała wybrać,czy chce być z nim,czy woli czek na pieniądze. napisałam,że wolę pieniądze,ponieważ zawsze można spotkac się z tym partnerem po programie i mieć dwa w jednym. poza tym nie wierzę w miłości rodem z telenoweli brazylijskiej,więc znów wychodzi mój realizm i pragmatyzm.wierze tylko w to co mogę dotknąć i poczuć.jestem jak niewierny tomasz,nie uwierzę póki nie dotknę taka jestem. Cytat:
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-12-10 o 18:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Przeczytaj jeszcze raz ostatnie zdanie mojej wypowiedzi i zastanów się czy Twoja odpowiedź pasuje do kontekstu.
A romantyczna nigdy nie byłam i być nie będę. Zrozum, że nie rozmawiamy o utopii w której ludzie żyją miłością i pieniądze im do życia potrzebna nie są, ale o normalnych osobach, zarabiających normalne pieniądze zazwyczaj w normalnej pracy.
![]() |
#337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wyszłam za grubego i starego milonera,tylko za równieśnika,który ma tyle samo co ja..nikt nikogo nie utrzymuje,każdy z nas pracuje,więc moje życie ma kolory. ![]() edit-a mojemu eks odcięli prąd ![]() [/COLOR] Cytat:
masz mylne wyobrażenie co do mojej osoby,ale to twój problem.kopać się z koniem nie zamierzam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeczytaj jeszcze raz, może teraz uda Ci się zauważyć, że opis dotyczy stawianych kryteriów wobec wybranka, nic tam nie jest skierowane do Ciebie. ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Uwierz mi, nie wnikałam w Twój wątek. Nie jestem fanka tego typu reality show, ale - co kto lubi.
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
nie wiem, jakim człowiekiem trzeba być żeby się z tego cieszyć. mój były jest dla mnie jedną z najważniejszych dla mnie osób, mimo że trochę przez siebie przecierpieliśmy i gdyby potrzebował, pożyczyłabym mu swoje ostatnie pieniądze. aż tak nim gardzisz bo nie było go na ciebie stać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gardze nim,ponieważ nie dba o swoją nową rodzinę. gardzę człowiekiem,który nie szanuje innych,nie łoży na utrzymanie dziecka i nie szuka kontaktu z jedynym synem. żyje w/g swoich zasad,szkoda tylko,że wciąga w patologię swoje drugie dziecko Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
gdybys poczytała watek ,a nie oglądała (wątek miał tylko 73 posty)dowiedziałabyś się,że była oburzona odpowiedziami ZA wyborem pieniędzy,ale cóż ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-12-10 o 19:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wreszcie mogę pisać na tym forum |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-12-10 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
BAN stały
|
TmargoT mam nadzieję, że twoje posty są tylko prowokacją bo to jest okropne co piszesz. Jak można śmiac się z alkoholizmu. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A to pogrubione - ciężko mi uwierzyć, że napisała to dorosła, podobno dojrzała i inteligentna kobieta. A na temat Twojego stosunku do eks jedyne co mam do powiedzenia, to to, że masz ogromny problem ze swoją przeszłością. Pamiętaj, że byłaś jej elementem, że ten mężczyzna jest ojcem Twojego dziecka (z jakiegoś powodu), Twoim byłym mężem, a ta przeszłość świadczy także o Tobie a nie tylko o nim. To, że znalazłaś bogatego, który Cie z dołka wyciągnął nie znaczy, że stałaś się lepszym człowiekiem i masz prawo gardzić kimś kto jechał na tym samym wózku co Ty , ale zimna kalkulacja, brak skrupułów i spryt nie pozwoliły ułożyć mu sobie życia.
Kapitalistyczna machina stanęłaby, gdyby przestano pić kawę. To stymulant tego systemu. Edytowane przez Capresse Czas edycji: 2012-12-10 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
BAN stały
|
Dla mnie cała ta dyskusja jest bezsensowna. Cięzko rozmawiać jak ktoś odwraca kota ogonem i robi dziwne porównania .Dla kogos zycie jest bogactwem albo patologią społeczną. I nie uważam się za naiwniaczkę tudzież frajerkę co mi zarzuciła TmargoT tylko dlatego, że wolę wieśc normalne szczęsliwe życie jakie zycie wiedzie większość w Polsce. Jestem sprytna umiem zadbać o swoje interesy ale jestem też zdania żeby każdy zarabiał tak aby się sam utrzymał i nie był dojną krową dla drugiej strony.
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten czlowiek był częścią mojego życia.naiwna wierzyłam,że będzie dobrze,że miłość pokona wszystko i nic nie jest ważniejszego,bo przecież się kochamy. to było naście lat temu.przez ten czas życie nauczyło mnie,że nie można nikomu ufać nikomu prócz siebie,że tylko ode mnie zależy moje życie. sama doszłam do tego co teraz posiadam. nikt mnie nie wyciągał z dołka, a teraźniejszego mężczyznę poznałam w dobrym okresie mojego życia. mojemu eks nie przeszkadza nic co nie zabrania mu się staczać.sam wybrał sobie takie życie jakie ma teraz,jego żona pasuje do niego jak ulał.gdyby chciał pracować i przestać się staczać to byłby normalny.pominę to,że zapomniał o swoim synu,jednak nic nie robi,aby drugie dziecko przestało go nie nawidzieć . sam wybrał sobie takie życie. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
kiedyś mu współczulam,dziś gardzę.jego życie to nie ciągły alkoholizm,to zwyczajnie typ człowieka,który nie potrafi utrzymać pracy,a kiedy ją ma to pieniądze przewala jednorazowo,żeby za chwilę nie mieć na prąd.jego życie to parabola,raz w górę,raz w dół to przeszłość i nie chce mieć z nią nic do czynienia.szkoda tylko,że muszę na to patrzeć |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślisz, że na świecie nie ma bogatych pijaków, których mają wszystkich gdzieś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
BAN stały
|
Dopamine też fakt. Alkoholizm dotyka nie tylko "biedaków" .
![]() Tmargot nie musiałam nic rozumieć ponieważ ja to daje do zrozumienia od kilku stron . to jest własnie zaradność. Ty w poprzednich stronach pisałaś, że liczysz na to, że Cię partner będzie utrzymywac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie uważam,że każdy biedak jest zly,a bogaty jest dobry,a pieniądze nie czynią nas szlachetnych. wybieramy partnerów w/g wlasnych kryteriów,które w raz z wiekiem trochę się zmieniają/ewoluują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
BAN stały
|
Stąd miedzy innymi padały pytania cytuje "Ile kosztujecie " itd. Widzę, że masz krótką pamięć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem lubie sobie pożartować o utrzymywaniu,czy o diamentach pod choinką,jednak moje poglądy są dość jasne.lubie stabilizację,cokolwiek ona dla was znaczy a to,że lubię się czasem podroczyć...wtedy widze drugą twarz rozmówcy. ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
a ty ile kosztujesz? Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-12-10 o 20:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Widzę, że rozmowa z tobą nie ma najmniejszego sensu. Gdy brakuje argumentów zaczyna traktować rozmówców poniżej krytyki. A pytaniem do mnie ile kosztujesz to sorry laska ale przegiełaś pałkę . Nie jestem laską co ma sponsora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak pisałam,uwielbiam obserwowac ludzkie zachowania,a twoje jest strasznie rozchwiane .raz piszesz grzecznie,żeby za chwilę skakać rozmówcy do oczu ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- sama ją napisałaś kilka postów niżej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
BAN stały
|
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Dla mnie dyskusja jest jakas absurdalna jak ktos nie potrafi zrozumiec kiedy post jest odniesieniem do postu innej osoby ![]() ![]() Więc tak powrót Cytat:
![]() Tmargot nie musiałam nic rozumieć ponieważ ja to daje do zrozumienia od kilku stron . to jest własnie zaradność. Ty w poprzednich stronach pisałaś, że liczysz na to, że Cię partner będzie utrzymywac. Stąd miedzy innymi padały pytania cytuje "Ile kosztujecie " itd. Widzę, że masz krótką pamięć ![]() Edytowane przez Nussbeisser Czas edycji: 2012-12-10 o 20:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz,jestem już stara i szwankuje mi pamięć.przypomnij mi ,gdzie pisałam o utrzymywaniu mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem twoje argumenty, ale jesli zamierzasz miec rodzine, to w takim razie zakladam, ze wiecej, niz 50% macierzynskiego przesiedzisz z dzieckiem (coby nadrobic za ten czas kiedy to ona siedziala w ciazy, gdyby sie tak zdazylo), bedziesz po rowno sie dzieckiem i domem zajmowal, wycieral smarki, siedzial na L4, bo ospa itd. To wtedy ok, chociaz dalej nie wiem, jak mozesz np. przejac obowiazek karmienia piersia (no moze ona bedzie odciagac, a ty bedziesz siedzial w domu i karmil dziecko co 3 godziny), polog (tu sie poddaje, jak TY przejmiesz czas gojenia sie pochwy ![]() ---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:36 ---------- Do tematu: nie, nie spotkalabym sie. Dla mnie facet, ktory tyle by zarabial na pelny etat to: A. ktos, kto nie potrafil rozumowo podejsc do przyszlosci i wybrac wyksztalcenia, ktore mu cos do garnka wlozy innego niz ziemniaki B. len C. marzyciel zyjacy yntelektualnie, ktoremu "wystarcza" i nie rozumie, ze trzeba sie w zyciu zabezpieczyc. Z zadnym z powyzszych bym sie nie spotkala.
![]() |
![]() |
#359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a czas gojenia sie pochwy w porownaniu do czasu potrzebnego do odchowania potomka jest znikomy ! wiec to zaden argument Wiecie co, czytam niektore wypowiedzi i naprawde wpadne w depresje ... nie mowie o braku romantyzmu czy cos bo sam jestem dosyc twardo stojacym na nogach gosciem ale czasami mam wrazenie ze niektore osoby potrafia byc tak cholernie wyrachowane ze az boli zwiazek, malzenstwo czy rodzicielstwo to nie chlodna kalkulacja .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.