kosmetyki dostepne w USA - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-05, 20:39   #331
201608040942
Konto usunięte

Dot.: kosmetyki dostepne w USA

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
ta moja ziemia egipska oszukiwana troche jest bo to nie jest ta slawna, ktorej uzywaja dziewczyny z polski, czyli BI-Kor, moja jest IKOS. ale wyglada identyko i tak samo ja opisuja! wiec sama nie wiem, co to ma byc, na podorbe nie wyglada, firma ma strona na necie itp.
swoja kupilam na ebayu, dopiero jak wygralam aukcje to sie zorientowalam, ze to inna firma
niemniej jednak jestem bardzo zadowolona. ziemia jest super wydajna, slicznie pachnie budyniem i ladnie brazowi, trzeba tylko uwazac, zeby nakladac cienka warstwa, bo moze zrobic plamy (jestem bladzioszkiem).
a tu watki o tej "ziemi"
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=ikos
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=ikos
(zwracam uwage na wypowiedz Beci:
Majka mozesz smialo kupic te ziemie egipska Nie wiem czy zauwazylas, ze w Niemczech mozna ja kupic rowmiez w katalogach Otto oraz Schwab i tylko z firmy IKOS (podrobkami sie raczej nie zajmuja ). Jest to firma kosmetyczna produkujaca rowniez inne kosmetyki naturalne, zajrzyj tutaj: http://www.ikos-kosmetik.com/websho...6db4c5aa6c6e2e4 __________________
Becia69
http://www.shoppingsplash.de/products/details.cfm/detailid/2650FE21-F1F6-51A4-A6E3AFBC78D72609

Wiecie co dziewczyny, ja bym tej firmy nie nazwala firmy naturalna. Becia przyslala mi troche tej ziemi na wyprobowanie, ytlko z tym, ze ona kupila jak w Pl czyli firma inna(ale wedlug mnie to ta sama, czasami tak jest ze w PL ta sama firma ma inna nazwe niz tutaj) i przyslalal mi wyciety sklad z kartonika. Ja tam widze pelno chemii i olej mineralny, a firmy naturalne szczyca sie tym, ze nie uzywaja olejow mineralnych takich jak parafina.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-06, 13:18   #332
Miriams
Raczkowanie

Mam pytanie, a mianowicie czy można sobie sprowadzić kosmetyki z USA i w jaki sposób?

Jakie są ceny kosmetyków po przeliczeniu na zł?
Miriams jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-06, 22:53   #333
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Napisane przez Miriams
Mam pytanie, a mianowicie czy można sobie sprowadzić kosmetyki z USA i w jaki sposób?

Jakie są ceny kosmetyków po przeliczeniu na zł?

trzeba je sobie po prostu kupic i zaplacic za przesylke!!!
ceny???? dziewczyno chyba nie myslisz ze ktos bedzie ci tu wszystko przeliczal....kazdy portal informacyjne gazeta czy onet ma kursy walut...kalkulator w reke i przeliczamy
sunapee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-07, 06:37   #334
Miriams
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunapee
trzeba je sobie po prostu kupic i zaplacic za przesylke!!!
ceny???? dziewczyno chyba nie myslisz ze ktos bedzie ci tu wszystko przeliczal....kazdy portal informacyjne gazeta czy onet ma kursy walut...kalkulator w reke i przeliczamy
Nie chodziło mi o przeliczanie, tylko o ogólne stwierdzenie czy jest u nich drożej czy u nas.
Stary 2005-11-07, 06:37   #335
Miriams
Raczkowanie

Nie znam języka angielskiego, czy ktoś mógłby mi przynajmniej podać stronki z takimi sklepami???
Stary 2005-11-07, 06:42   #336
vanilla_sky
Zakorzenienie

www.drugstore.com
a wyzsza polke mozesz sprawdzic na ich stronach, wystarczy ze wpiszesz w wyszukiwarke np clinique a na ich stronie wejdziesz w "usa & canada"
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-07, 11:16   #337
Miriams
Raczkowanie

Smile Dot.: kosmetyki dostepne w USA

Slicznie dziękuję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-07, 15:23   #338
Mad'i
Wtajemniczenie

Dziewczyny, mogłbyście mi pomóc?? Mam kosmetyk Gilchrist & Soames, wydaje mi się że szampon, ale nie wiem dokładnie. Podam wam adres do zdjęcia (nie mam własnego), a nie mogę wejść na ich stronę żeby go znaleźć:
http://images.google.pl/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DN
to ten pierwszy z prawej.
Byłabym wdzięczna gdybyście mi pomogły rozwiązac co to jest
and love that cannot imagine betrayal.
And then there is love that corrupts
and love that destroys,
and love that works in blood like poison.
And they are not so far apart as you might think."
Mad'i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-07, 17:36   #339
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
www.drugstore.com
a wyzsza polke mozesz sprawdzic na ich stronach, wystarczy ze wpiszesz w wyszukiwarke np clinique a na ich stronie wejdziesz w "usa & canada"

vanilka znow Cie pomecze:P
powiedz mi kochana jak to jest z sephorami w bostonie?? ze stronki wiem ze sa 3,ale jak to jest z ich likalozacja?? bo ja boston znam tak jak timur wschodni:P
tzn chodiz mi o to czy jest sephora gdzies w centrum,albo gdzies w Cambridge???
Stary 2005-11-07, 17:40   #340
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mad'i
Dziewczyny, mogłbyście mi pomóc?? Mam kosmetyk Gilchrist & Soames, wydaje mi się że szampon, ale nie wiem dokładnie. Podam wam adres do zdjęcia (nie mam własnego), a nie mogę wejść na ich stronę żeby go znaleźć:
http://images.google.pl/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DN
to ten pierwszy z prawej.
Byłabym wdzięczna gdybyście mi pomogły rozwiązac co to jest
wybacz, ale zdjecie jest za male, nic nie widze moze napisz tutaj co napisane jest na opakowaniu?
Stary 2005-11-07, 17:42   #341
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
vanilka znow Cie pomecze:P
powiedz mi kochana jak to jest z sephorami w bostonie?? ze stronki wiem ze sa 3,ale jak to jest z ich likalozacja?? bo ja boston znam tak jak timur wschodni:P
tzn chodiz mi o to czy jest sephora gdzies w centrum,albo gdzies w Cambridge???
a mecz mecz, ile wlezie
no ale niestety nie wiem. nigdy spacerujac po bostonie nie natknelam sie na sephore, chociaz bywalam tam duzo i czesto ale na pewno jakas tam jest.
w stanach w sephorze bylam raptem dwa razy raz w niu jorku i raz pod bostonem, w jakiejs malej miescinie ale na pewno sa lokalizacje ich sklepow na stronie firmowej.
Stary 2005-11-07, 17:57   #342
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
a mecz mecz, ile wlezie
no ale niestety nie wiem. nigdy spacerujac po bostonie nie natknelam sie na sephore, chociaz bywalam tam duzo i czesto ale na pewno jakas tam jest.
w stanach w sephorze bylam raptem dwa razy raz w niu jorku i raz pod bostonem, w jakiejs malej miescinie ale na pewno sa lokalizacje ich sklepow na stronie firmowej.
heh no wlasnie sa podane adresy tylko mi one nic nie mowia...zapytam meza jak wroci
ja mialam dzis do bostonu jechac,ale zaraz idziemy szukac chatki bo przed swietami chcemy sie wyprowadzic,wiec wyjazd odlozony.I tak sobie popijam kawe i mysle( w sumie to tylko to ostatnio robie...mysle...),od dluzszego czasu chodzi mi po glowie wyprawa do wizazysty,no ale wiadomo mieszkam w New Hampshire...tutaj chyba nikt takiego zawodu nie uprawia...heheh...wiec wymyslilam,zeby zaczac od sephory,oni robia darmowe konsultacje tylko trzeba najpierw zadzwonic i sie umowic.....vanilka chcesz sie przylaczyc??? zawsze to razniej we dwie
Stary 2005-11-08, 14:50   #343
Mad'i
Wtajemniczenie

Vanillko, to na pewno jest szampon, przyjrzałam się, pomarańczowy, przezroczysty, Gilchrist & Soames, z tyłu adres internetowy... ale nie wiem do jakich włosów ani nic :/
and love that destroys,
Stary 2005-11-09, 16:24   #344
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
heh no wlasnie sa podane adresy tylko mi one nic nie mowia...zapytam meza jak wroci
ja mialam dzis do bostonu jechac,ale zaraz idziemy szukac chatki bo przed swietami chcemy sie wyprowadzic,wiec wyjazd odlozony.I tak sobie popijam kawe i mysle( w sumie to tylko to ostatnio robie...mysle...),od dluzszego czasu chodzi mi po glowie wyprawa do wizazysty,no ale wiadomo mieszkam w New Hampshire...tutaj chyba nikt takiego zawodu nie uprawia...heheh...wiec wymyslilam,zeby zaczac od sephory,oni robia darmowe konsultacje tylko trzeba najpierw zadzwonic i sie umowic.....vanilka chcesz sie przylaczyc??? zawsze to razniej we dwie
sunapee, chetnie bym sie przylaczyla, masz na mysli, zeby sie w bostonie spotkac? moze kiedys, czesto tam nie bywam, ale kiedys na pewno!
a co konkretnie chcesz od wizazysty? konsultacje makijazowe, czy jakies powazniejsze?
MAC robi darmowy calosciowy makeup jak sie zakupi trzy produkty musze koniecznie kiedys z tego skorzystac
Stary 2005-11-09, 16:24   #345
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mad'i
Vanillko, to na pewno jest szampon, przyjrzałam się, pomarańczowy, przezroczysty, Gilchrist & Soames, z tyłu adres internetowy... ale nie wiem do jakich włosów ani nic :/
to zadnych innych napisow nie ma na opakowaniu???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-09, 19:13   #346
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
sunapee, chetnie bym sie przylaczyla, masz na mysli, zeby sie w bostonie spotkac? moze kiedys, czesto tam nie bywam, ale kiedys na pewno!
a co konkretnie chcesz od wizazysty? konsultacje makijazowe, czy jakies powazniejsze?
MAC robi darmowy calosciowy makeup jak sie zakupi trzy produkty musze koniecznie kiedys z tego skorzystac

vanilka ja swiecie przekonana bylam,ze Ty w Bostonie mieszkasz
u wizazysty najbardziej zalezaloby mi na lekcji modelowania twarzy i odpowiednim kolorze rozu,uzywam tylko brazerow bo wydaje mi sie ze roz mi nie pasuje,a to pewnie pzrez to,ze zawsze zly kolor dobiore...heh
MAC brzmi kuszaco,tylko ja od nich cienie i blyszczyki toleruje,podkladow i pudrow sie boje bo slyszalam bardzo zle opinie.Najbardziej mi zalezy na makijazu kosmetykami roznych firm,bo raczej unikam kupowania calych linii od jednego producenta,tylko nie wiem czy tak sie da....
Stary 2005-11-10, 04:48   #347
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee
vanilka ja swiecie przekonana bylam,ze Ty w Bostonie mieszkasz
u wizazysty najbardziej zalezaloby mi na lekcji modelowania twarzy i odpowiednim kolorze rozu,uzywam tylko brazerow bo wydaje mi sie ze roz mi nie pasuje,a to pewnie pzrez to,ze zawsze zly kolor dobiore...heh
MAC brzmi kuszaco,tylko ja od nich cienie i blyszczyki toleruje,podkladow i pudrow sie boje bo slyszalam bardzo zle opinie.Najbardziej mi zalezy na makijazu kosmetykami roznych firm,bo raczej unikam kupowania calych linii od jednego producenta,tylko nie wiem czy tak sie da....
hehe, pewnie daltego, ze mieszkam blisko bostonu no ale jednak te godzine sie jedzie...
rozu nie uzywasz? a jaka masz karnacje? wg mnie jasne roze niemal wszystkim pasuja.
ja MACa nigdy nie kupowalam, nie probowalam, ale mam ochote wyprobowac, oj mam! na MUT sporo dziewczyn uzywa ich podklady. ale tez mam najwieksza ochote na blyszczyki i cienie. a jak sephora sie ma do tego wizazowania to nie mam pojecia - trzeba by sprawdzic...
p.s. sunapee, a sprawdzalas strone glowna wizazu? tam sa lekcje (z filmikami!!!) o tym jak modelowac twarz bronzerem i rozem
Stary 2005-11-10, 05:09   #348
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
hehe, pewnie daltego, ze mieszkam blisko bostonu no ale jednak te godzine sie jedzie...
rozu nie uzywasz? a jaka masz karnacje? wg mnie jasne roze niemal wszystkim pasuja.
ja MACa nigdy nie kupowalam, nie probowalam, ale mam ochote wyprobowac, oj mam! na MUT sporo dziewczyn uzywa ich podklady. ale tez mam najwieksza ochote na blyszczyki i cienie. a jak sephora sie ma do tego wizazowania to nie mam pojecia - trzeba by sprawdzic...
p.s. sunapee, a sprawdzalas strone glowna wizazu? tam sa lekcje (z filmikami!!!) o tym jak modelowac twarz bronzerem i rozem

taaaaa vanilka o filmie to moge sobie pomarzyc lacze sie przez modem wiec nie ma szans na zaladowanie filmu puki co naczytalam sie i naogladalam obrazkow karnacje mam jasna-to tyle moge powiedziec,ostatnio gapilam sie godzine w lustro i meczylam meza zeby mi pomogl i nawet nie potrafilismy okreslic mojego ksztaltu twarzy ani koloru oczu...heh,nie wiem kurde czy ten roz ma byc rozowy czy ciemniejszy...na razie jade na bronzerach
MACa polecam serdecznie,jakos cieni jest niedozdarcia,u mnie wytrzymywaly nawet w pracy na florydzie,,a wiadomo jakie tam sa warunkiCzytalam gdzies opinie,ze Milani sa porownywalne do MACa-ABSOLUTNIE sie z tym nie zgadzam,mam jedne i drugie i niestety MAC wygrywa...paleta cieni jest duuuuuuzo wieksza,wybor matowych i iskrzacych,a Milani z tego co wiem ma wiekszosc opalizujacych i to za mocno moim zdaniem.Nie powiem sama uzywam Milani i je lubie,ale chyba tylko 2 kolorow bo reszta po przetestowaniu okazala sie innym kolorem niz w pudeleczku...wogole ostatnio zaczynaja mnie wkurzac cienie drogeryjne,bo nie ma do nich testerow i wlasciwie to takie kupowanie kota w worku...vanilka sprawdzaj rozne sklepy online i ebay,teraz przed swietami jest sporo fajnych okazji
Stary 2005-11-10, 05:20   #349
vanilla_sky
Zakorzenienie

sunapee, polecam forum wizazystka, a jak sie wstydzisz tak publicznie, to walnij mi zdjecia na maila, moze cos doradze w kwestii urody no i elf niezla w te klocki jest
hehe, za okazjami teraz sie nie bede rozgladac, lece do polski wiec jestem splukana. a tam sie musze obkupic filtrami i roznosciami, niedostepnymi tutaj ech, szkoda ze nie mam rodzicow milionerow czy cos

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-10, 05:32   #350
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
sunapee, polecam forum wizazystka, a jak sie wstydzisz tak publicznie, to walnij mi zdjecia na maila, moze cos doradze w kwestii urody no i elf niezla w te klocki jest
hehe, za okazjami teraz sie nie bede rozgladac, lece do polski wiec jestem splukana. a tam sie musze obkupic filtrami i roznosciami, niedostepnymi tutaj ech, szkoda ze nie mam rodzicow milionerow czy cos

nom elf juz mi zrobila analize i wyszlo na to ze jesien jestemtak w teorii to wszystko ladnie brzmi,gorzej jak trzeba samemu sobie pycho modelowac))
publicznie to raczej fotek nie wstawie,bo mnie to nie przekonuje,za bardzo rozgardiaszowo to sie odbywa,wole kilku "obcykanym" osobom na maila poslac wiec mozesz sie spodziewac mailika))
zadroszcze wyjazdu do Polski..ja dopiero na wiosne,ech to ja swoje MACowe zakupy chetnie zamienie na Twoje apteczne i filtrowe))))
Stary 2005-11-10, 07:48   #351
Mad'i
Wtajemniczenie

Vanillko, no właśnie nic nie pisze na opakowaniu, tylko shampoo i adres z tyłu... zresztą, i tak nie będę go używać, myślałam że ktoś coś o nim wie, ale dzięki za zainteresowanie
and love that destroys,
Stary 2005-11-10, 14:25   #352
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mad'i
Vanillko, no właśnie nic nie pisze na opakowaniu, tylko shampoo i adres z tyłu... zresztą, i tak nie będę go używać, myślałam że ktoś coś o nim wie, ale dzięki za zainteresowanie
jak nic nie ma napisane, to pewnie szampon uniwersalny, pewnie producenci chcieli zaoszczedzic na koszcie druku
Stary 2005-11-19, 02:27   #353
vanilla_sky
Zakorzenienie

jedna z dziewczyn na MUT zaprezentowala w FOTD swoj makijaz w cieniach milani i tak je zachwalala, ze kupilam. wlasnie zrobilam nimi makijaz i musze powiedziec, ze sa boskie, mialas racje, Elfiku, ze warto je kupic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-19, 02:45   #354
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
jedna z dziewczyn na MUT zaprezentowala w FOTD swoj makijaz w cieniach milani i tak je zachwalala, ze kupilam. wlasnie zrobilam nimi makijaz i musze powiedziec, ze sa boskie, mialas racje, Elfiku, ze warto je kupic
no sa swietne-ja mam na razie tylko trzy a moj ulubiony to peachy peach-mam nadzieje ze tu tez je maja w Walgreens czy w Rite aid-musze obczaic

CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 18:56   #355
CzarnyElf
Zakorzenienie

znalazlam fajna stronke-japonskie kosmetyki z naturalnych ekstraktow itp
napalilam sie na podklady wybielajace skore-no i wogole im wiecej czytam tym bardziej chce cos zamowic-ostanio hopla jakiegos mam na japonskie kosmetyki-a zaczelo sie od blyszcykow-sa naprawde tanie a super jakosci

http://www.joseibi.com/
Stary 2005-11-22, 21:03   #356
201608040942
Konto usunięte

Elfiku, a to czwarte zdjecie na tej podanej stronce przez Ciebie, to co to za cieni? Matko , jakie cudenko! cena nie po mojej mysli, ale kolorki sliczne, zwlaszcza ten najjasniejszy. Ja bym chciala takie cienie!
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-22, 21:12   #357
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaPogrzeba
Elfiku, a to czwarte zdjecie na tej podanej stronce przez Ciebie, to co to za cieni? Matko , jakie cudenko! cena nie po mojej mysli, ale kolorki sliczne, zwlaszcza ten najjasniejszy. Ja bym chciala takie cienie!
to sa cienie firmy Laneige(koreanska firma) a wlasciwie sa to 2 cienie-baza pod cienie i eyeliner w pudrze-fakt cena wygorowana.

Wogole ta stronka swietne rzeczy ma-zakochalam sie tez w kilku rzeczach-ale drogie to fakt

tu jest jeszce jedna stronka z japonskimi kosmetykami-tutaj juz taniej

www.sasa.com
Stary 2005-11-23, 04:01   #358
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf
to sa cienie firmy Laneige(koreanska firma) a wlasciwie sa to 2 cienie-baza pod cienie i eyeliner w pudrze-fakt cena wygorowana.

Wogole ta stronka swietne rzeczy ma-zakochalam sie tez w kilku rzeczach-ale drogie to fakt

tu jest jeszce jedna stronka z japonskimi kosmetykami-tutaj juz taniej

www.sasa.com

ja na sase zagladam dosc regularnie,oni mnie czasem rozwalaja z tymi przecenami.Bezczelnie zawyzaja ceny rynkowe,zeby pokazac jaki to u nich duzy rabat jest...heh nie ma to jak robienie ludziom wody z mozgu....
Stary 2005-11-24, 23:50   #359
aniuczek
BAN stały

ja musze sobie kupic o ile wyrobimy sie z kasa:

http://www.lancome-usa.com/_us/_en/c..._SpecialTreatm
ent&vname=name&

http://www.lancome-usa.com/_us/_en/c...kin&vname=name&
aniuczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-24, 23:54   #360
aniuczek
BAN stały

a to by bylo na mikolaja

http://www.esteelauder.com/templates...CT_ID=PROD8994
aniuczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości