![]() |
#331 | |
Konto usunięte
|
Dot.: kosmetyki dostepne w USA
Cytat:
Wiecie co dziewczyny, ja bym tej firmy nie nazwala firmy naturalna. Becia przyslala mi troche tej ziemi na wyprobowanie, ytlko z tym, ze ona kupila jak w Pl czyli firma inna(ale wedlug mnie to ta sama, czasami tak jest ze w PL ta sama firma ma inna nazwe niz tutaj) i przyslalal mi wyciety sklad z kartonika. Ja tam widze pelno chemii i olej mineralny, a firmy naturalne szczyca sie tym, ze nie uzywaja olejow mineralnych takich jak parafina. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, a mianowicie czy można sobie sprowadzić kosmetyki z USA i w jaki sposób?
Jakie są ceny kosmetyków po przeliczeniu na zł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeba je sobie po prostu kupic i zaplacic za przesylke!!! ceny???? dziewczyno chyba nie myslisz ze ktos bedzie ci tu wszystko przeliczal....kazdy portal informacyjne gazeta czy onet ma kursy walut...kalkulator w reke i przeliczamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
Nie znam języka angielskiego, czy ktoś mógłby mi przynajmniej podać stronki z takimi sklepami???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
www.drugstore.com
a wyzsza polke mozesz sprawdzic na ich stronach, wystarczy ze wpiszesz w wyszukiwarke np clinique a na ich stronie wejdziesz w "usa & canada" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
![]()
Slicznie dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mogłbyście mi pomóc?? Mam kosmetyk Gilchrist & Soames, wydaje mi się że szampon, ale nie wiem dokładnie. Podam wam adres do zdjęcia (nie mam własnego), a nie mogę wejść na ich stronę żeby go znaleźć:
http://images.google.pl/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DN to ten pierwszy z prawej. Byłabym wdzięczna gdybyście mi pomogły rozwiązac co to jest ![]()
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
vanilka znow Cie pomecze:P powiedz mi kochana jak to jest z sephorami w bostonie?? ze stronki wiem ze sa 3,ale jak to jest z ich likalozacja?? bo ja boston znam tak jak timur wschodni:P tzn chodiz mi o to czy jest sephora gdzies w centrum,albo gdzies w Cambridge??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale niestety nie wiem. nigdy spacerujac po bostonie nie natknelam sie na sephore, chociaz bywalam tam duzo i czesto ![]() w stanach w sephorze bylam raptem dwa razy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mialam dzis do bostonu jechac,ale zaraz idziemy szukac chatki bo przed swietami chcemy sie wyprowadzic,wiec wyjazd odlozony.I tak sobie popijam kawe i mysle( w sumie to tylko to ostatnio robie...mysle...),od dluzszego czasu chodzi mi po glowie wyprawa do wizazysty,no ale wiadomo mieszkam w New Hampshire...tutaj chyba nikt takiego zawodu nie uprawia...heheh...wiec wymyslilam,zeby zaczac od sephory,oni robia darmowe konsultacje tylko trzeba najpierw zadzwonic i sie umowic.....vanilka chcesz sie przylaczyc??? zawsze to razniej we dwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
|
Vanillko, to na pewno jest szampon, przyjrzałam się, pomarańczowy, przezroczysty, Gilchrist & Soames, z tyłu adres internetowy... ale nie wiem do jakich włosów ani nic :/
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co konkretnie chcesz od wizazysty? konsultacje makijazowe, czy jakies powazniejsze? MAC robi darmowy calosciowy makeup jak sie zakupi trzy produkty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
vanilka ja swiecie przekonana bylam,ze Ty w Bostonie mieszkasz ![]() ![]() ![]() u wizazysty najbardziej zalezaloby mi na lekcji modelowania twarzy i odpowiednim kolorze rozu,uzywam tylko brazerow bo wydaje mi sie ze roz mi nie pasuje,a to pewnie pzrez to,ze zawsze zly kolor dobiore...heh MAC brzmi kuszaco,tylko ja od nich cienie i blyszczyki toleruje,podkladow i pudrow sie boje bo slyszalam bardzo zle opinie.Najbardziej mi zalezy na makijazu kosmetykami roznych firm,bo raczej unikam kupowania calych linii od jednego producenta,tylko nie wiem czy tak sie da.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozu nie uzywasz? a jaka masz karnacje? wg mnie jasne roze niemal wszystkim pasuja. ja MACa nigdy nie kupowalam, nie probowalam, ale mam ochote wyprobowac, oj mam! na MUT sporo dziewczyn uzywa ich podklady. ale tez mam najwieksza ochote na blyszczyki i cienie. a jak sephora sie ma do tego wizazowania to nie mam pojecia - trzeba by sprawdzic... p.s. sunapee, a sprawdzalas strone glowna wizazu? tam sa lekcje (z filmikami!!!) o tym jak modelowac twarz bronzerem i rozem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
taaaaa vanilka o filmie to moge sobie pomarzyc ![]() ![]() ![]() ![]() MACa polecam serdecznie,jakos cieni jest niedozdarcia,u mnie wytrzymywaly nawet w pracy na florydzie,,a wiadomo jakie tam sa warunki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
sunapee, polecam forum wizazystka, a jak sie wstydzisz tak publicznie, to walnij mi zdjecia na maila, moze cos doradze w kwestii urody
![]() ![]() hehe, za okazjami teraz sie nie bede rozgladac, lece do polski wiec jestem splukana. a tam sie musze obkupic filtrami i roznosciami, niedostepnymi tutaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nom elf juz mi zrobila analize i wyszlo na to ze jesien jestem ![]() ![]() publicznie to raczej fotek nie wstawie,bo mnie to nie przekonuje,za bardzo rozgardiaszowo to sie odbywa,wole kilku "obcykanym" osobom na maila poslac wiec mozesz sie spodziewac mailika ![]() zadroszcze wyjazdu do Polski..ja dopiero na wiosne,ech to ja swoje MACowe zakupy chetnie zamienie na Twoje apteczne i filtrowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Vanillko, no właśnie nic nie pisze na opakowaniu, tylko shampoo i adres z tyłu... zresztą, i tak nie będę go używać, myślałam że ktoś coś o nim wie, ale dzięki za zainteresowanie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
jedna z dziewczyn na MUT zaprezentowala w FOTD swoj makijaz w cieniach milani i tak je zachwalala, ze kupilam. wlasnie zrobilam nimi makijaz i musze powiedziec, ze sa boskie, mialas racje, Elfiku, ze warto je kupic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
znalazlam fajna stronke-japonskie kosmetyki z naturalnych ekstraktow itp
napalilam sie na podklady wybielajace skore-no i wogole im wiecej czytam tym bardziej chce cos zamowic-ostanio hopla jakiegos mam na japonskie kosmetyki-a zaczelo sie od blyszcykow-sa naprawde tanie a super jakosci http://www.joseibi.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Konto usunięte
|
Elfiku, a to czwarte zdjecie na tej podanej stronce przez Ciebie, to co to za cieni? Matko , jakie cudenko! cena nie po mojej mysli, ale kolorki sliczne, zwlaszcza ten najjasniejszy. Ja bym chciala takie cienie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole ta stronka swietne rzeczy ma-zakochalam sie tez w kilku rzeczach-ale drogie to fakt ![]() tu jest jeszce jedna stronka z japonskimi kosmetykami-tutaj juz taniej ![]() www.sasa.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na sase zagladam dosc regularnie,oni mnie czasem rozwalaja z tymi przecenami.Bezczelnie zawyzaja ceny rynkowe,zeby pokazac jaki to u nich duzy rabat jest...heh nie ma to jak robienie ludziom wody z mozgu.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
BAN stały
|
ja musze sobie kupic o ile wyrobimy sie z kasa:
![]() http://www.lancome-usa.com/_us/_en/c..._SpecialTreatm ent&vname=name& http://www.lancome-usa.com/_us/_en/c...kin&vname=name& |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
BAN stały
|
a to by bylo na mikolaja
![]() http://www.esteelauder.com/templates...CT_ID=PROD8994 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.