![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Dziewczyny, cz wiecie coś o salonie na ul. Wojskowej niedaleko ronda J. Nowaka Jeziorańskiego /Przybyszewskiego/?
Nazywa się Sense lub Sensi, nie pamiętam. Wygląda fajnie, pracują na L'orealu, chyba na Kerastase też. Opiszcie mi proszę efekty wizyty, jeśli macie, podajcie numer tel.
#332 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznan i genialny fryzjer :) Gdzie to ??
Cytat:
Chcę wrócić z włosów prostowanych do loków i muszę znależć kogoś, kto dobrze mi je obetnie.
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Ja w Le Grand place 70 zl za sciecie, a mam krotkie wlosy (tzn za ucho). Moja kolezanka, ktora ma dlugie wlosy tez placila 70 zl jesli sie nie myle...
A dziewczyny, czy ktoras z Was wie ile kosztuje farbowanie w Le Grand?? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no wiec ja do kupca do laurenta chodze od 2 lat, do fryzjerki Oli. nie wiem czy pasemka i baleyage to to samo (?) ale ja chodze do baleyagu, mam pół długie włosy (takie do połowy karku) ale bardzo geste... i baleyage zalezy od zużytych farb... tzn na moje włosy potrzebne są 2 farby i płace zawsze 165 zł albo 175 zł (juz dokładnie nie pamietam) a na włosy krótkie lub takie do których wystarczy jedna farba płaci sie chyba 145 zł. A dlaczego cie wyrolowali??ile zapłaciłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
![]()
Odwiedziłam ostatnio nowy salon fryzjerski w Poznaniu na Taczaka 13, i..... naprawdę polecam .Jestem bardzo zadowolona, bardzo sympatyczna obsługa, śliczna aranżacja wnętrza i najważniesze zostałam fajnie obcięta, a włosy mam problematyczne,gęste druciki,które nie chcą się układać i nawet Pani udało się wyczarować grzyweczkę na mojej głowie, czego nie podjął się żaden inny fryzjer.Naprawdę Polecam ,a szczególnie Panią Natalie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Rozeznanie
|
Ja placilam 140 zl z czyms ale mialam robione ylko blond pasemka a nie balejarz a poza tym to nawet mi ich nie obciela i tyle kasy wziela.
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
no to chyba faktycznie cie oszukała...bo ja płące tyle ile pisałam wyżej ale razem ze ścieciem i z ułożeniem i nawet z prostowaniem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
mój od lat ścina się u p.Zbyszka ze studia DAGA na Zeylanda.I zawsze jest zadowolony.Salon na poddaszu-wjeżdża się windą,fajny klimat i Zbyszek super facet.Sama korzystałam kompleksowo z jego usług przed ślubem i choć zapłaciłam troszkę to było warto
![]() może i Wam przypadnie do gustu ja w każdym razie polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie!!!! Obserwuje forum to forum o 2 tygodni, i juz sama niewiem kogo słuchać i do jakiego wybrać się fryzjera
![]() Mam podatne na kręcenie włosy,gęste za ramiona chciałabym coś w końcu z nimi zrobić oryginalnego, mam dość noszenia zapiętych w kitkę. Chcialbym by ktoś się nimi zajął, doradzil itp. Chciałabym ściąć i pofarbować......... dzwoniłam do p. Grzegorzaa ale mają straszne terminy i trochę przeraził mnie ostatni post że scina zaledwie w 10 min ![]() ![]() powiedzcie coż to jest za Marcinek???? gdie pracuje? Jeśli znacie jakiegoś frywolnego fryzjera który nie jest tradycyjny, blagam dajcie znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
kasiag wlasciwie to Cie doskonale rozumiem, bo mialam jakis czas temu ten sam problem, a tak naprawde to chyba loteria - w zasadzie jedna osoba trafi na kogos fajnego, a inna stwierdzi, ze wcale takowy nie jest
![]() ja osobiscie lubie pana Grzegorza - fakt terminy sa przerazajace, dlatego wlasnie warto zamowic sobie termin wczesniej. i tak jeszcze dla sprostowania to, ze scina wlosy w 10 min, raczej nie wynika z jego nieumiejetnosci, wrecz przeciwnie ![]() ![]() nie wiem niestety jak to wyglada z farbami, bo jestem w zasadzie przeciwniczka farbowania ![]() Pozdrawiam i zycze szczesliwego losu na loterii! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
LENA!!!! Ciutkę cofnełam się w czasie i zerknełam na Twoje zdjęcia po wizycie u Supersona.... i generalnie trudno mi okreslic jak to wyszlo bo niewiem jak wyglądałaś wcześniej
![]() Co do tego losu na loteri to masz cholerną rację .....NIESTETY ![]() Chciałabym iść bez pomysłu i wyjść jako nowa ja: ![]() Zastanawiam się czy Superson robi jakieś super innowacyjne fryzurki???? Ostatnio byłam w TRENDY (maj-jeśli to można nazwać ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam u p. Grzegorza niedawno i zrobił mi fryzurę dość innowacyjną (tylko ścięcie). Moja rodzina i ukochnany byli zaskoczeni i bardzo im się podobało. A ja, mimo iż sama taką fryzurę chciałam i wiem ze wyglądam fajnie, czuję się w niej momentami trochę dziwnie ![]() Myślę że jeśli chcesz zmienić fryzure w miare szybko, śmiało możesz spróbować pojść do Kenzo na Ratajczaka do pani Sylwii. Chodziłam tam kiedys i b. fajnie mnie obcinała - efekt przejściowy między "zwykłymi" włosami a fryzurą po obcięciu był powalający. Zrezygnowałam tylko dlatego, że w kolejnych wizytach cieła mnie wciąż podobnie. Zeby urozmaicić fryzury poszłam do Mirelli, tez w Kenzo. I też byłam bardzo zadowolona ![]() Ale farb tam nie polecam. Wizazanki polecają na forum salon Destiny, ale nie byłam, nie sprawdziłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
wlasciwie to te zdjecia byly bardzo stare - i nie ten efekt mnie u niego najbardziej zadowolil- jakis czas temu rzucilam sie i stwierdzilam, ze niech skraca ile mu pasuje - zostawilam mu wolna reke i wyszlam super zadowolona
![]() jesli powiesz, ze zalezy Ci na takiej fryzurze to mysle. ze nie bedzie zle ![]() ![]() tylko wiesz: LOS na loteriii niestety ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
ASHAIA!!!!!
hmmmmm, no tak........ W KENZO nigdy nie byłam, polecałabyś Sylwię czy Mirelę?? a może jednak owy Grzegorz skoro u nich nie polecasz farbowania???? genaralnie zależałoby mi na kompleksowej obsłudze i najlepiej gdybym wyszła piękna i cudowna, odmieniona ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Konto usunięte
|
czy mogłybyście podać nr do p. Magdy z Destiny (czy jakoś tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2705395]czy mogłybyście podać nr do p. Magdy z Destiny (czy jakoś tak
![]() Numer do Destiny 886-121-121 |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Raz farbowałam raz robiłam pasemka w Kenzo i nie byłam zadowolona z farb- kolor szybko sie zmywał. Z tych dwóch pan w Kenzo chyba dla lepszego komfortu własnego wybrałabym Sylwię. Jest to normalna babeczka spośród, nie da się ukryć, chodzących tam chimerycznych laleczek-fryzjerek. Jeśli powiesz jej jakie włosy lubisz i na czym ci zależy, zrobi ci fajną fryzurkę. Jedyna rzecz która mi u niej przeszkadzała to że mało dokładnie wypłukiwała szampon (mam b.gęste wlosy) i wieczorem głowa swędziała nie do wytrzymania. Nauczyłam sie jednak mówic, zeby długo płukała bo czesto zostaje. Kenzo jest przyjemnym, jasnym salonem Jeśli chodzi o p. Grzegorza: 1) tnie dobrze, widzać ze zna sie na włosach ale! 2) zakład jest naprawde brzydki - jak tanie saloniki gdzie robi sie trwałą i fioletowe włosy 60 letnim paniom ![]() Sądzę, ze cokolwiek wybierzesz 1) i tak powalisz ukochanego na kolana, jak codzień ![]() 2) włosy odrosną i za pół roku możesz sprawdzić innego fryzjera ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Przyczajenie
|
mam pytanie....czy ktos byl moze w salonie SENSE przy Glogowskiej?slyszalam,ze maja tam baaaardzo fajnych fryzjerow
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem czy to tylko pojedyńcze przypadki (Włosy stały się cienkie, kolor beznadziejny- przekonywali je że wyglądają pięknie:P). Super salon jest w Pasażu pod Złotą kulą( znany też jako pasaż Różowy), szyld jest chyba "Modne Fryzury". 3 świetnych fryzjerów(osobiście polecam Łukasza, ale Sławek też jest niezły). Można w poczekaniu na swoją kolej wypić herbatkę pogadać z resztą ludzi, a nawet kupić sobie kosmetyki. Jest jedno ale- jeśli wasza wizja fryzury według nich będzie wyglądała beznadziejnie, to tak jest.... i oni wam tego nie zrobią , ale polecą coś w czym będziecie wyglądać genialnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
![]()
ASHAIA!
Ty to potrawisz pocieszyć ![]() drydne do Kenzo i do Supersona i zobacze jak to u nich wygląda czasowo i cenowo. O farbie pomyśle, wczoraj moja koleżanka wypersfadowała mi jakiekolwiek pasemka, więc zrobię sobie jeden kolor lub nałoże w domku po ścięciu ![]() Lub zetne na krótko by dojść do swoich, od 6mc nie farbuje bo chciałam dojść do swoich ale to nie jest takie łatwe i generalnie wytrzymwć już nie mogę z tymi cholernymim odrostami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
![]()
ashaia
No i widzisz kazdy mówi inaczej..............każd emu co innego pasuje ![]() A ja tak w sumie jak pewnie każda z Nas chciałaby trafić na tego SUPER fryzjera od razu ![]() no cóż...................... ........... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
Tak, a dokładniej pan Łukasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2705395]czy mogłybyście podać nr do p. Magdy z Destiny (czy jakoś tak
![]() kiedyś próbowałam dodzwonic się na ten numer (...)121 121 ale nikt nie odbierał, na wizytówce jest w razie czego jeszcze drugi numer 500 833 088
#356 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobiłam wywiad
![]() Polecany był naczęściej pan Mateusz z "Pacykarnii" przy ul.Owsianej ,oraz pan Kuba z salony Da Vinci na Piłsudskiego 100 ..szczrze mówiąc nie słyszałam wcześniej o tych salonach ,czy macie jakieś info na ich temat? Interesuje mnie też pan Łukasz z "Modnych fryzjur" - alorah czy mogłabyś powiedzieć coś wiecej na temat tego salonu? Bezskutecznie szukam dobrego fryzjera ,moje włosy są wykończone prostowaniem -dlatego każda rada będzie na wage złota. Acha - czy gdzieś przeprowadzana jest kuracja odbudowy włosa?
#357 |
Przyczajenie
|
Dot.: Salon fryzjerski Poznań Polecam
Korzystałam z usług tego salonu i mam zupełnie inne doświadczenia.
Wyszłam z fryzurą zupełnie inną niż chciałam ,obsługa nie przyjemna..cóż może trafiłam na ich złe dni ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
Co możecie powiedzieć o Adamie Piaseckim ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
BAN stały
|
a możesz podać jakieś konkretniejsze namiary na ten salonik?? (najkonkretniej to może nr tel
![]() no i jak to wygląda cenowo?? aha, no i jeszcze coś... rozumiem, że panowie z tego salonu są bardzo bezpośredni, ale w jaki sposób oni mówią, że moja fryzura jest beznadziejna?? (co bym przypadkiem z płaczem stamtąd nie wybiegła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.