|
|
#331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. IX
Cytat:
bierzesz tam nr z takiej maszyny, p³acisz w kasie(po prawo tak jakby) 30 z³ i czekasz na swoj± kolej, i wtedy w biurze (1 z tych 4 okienek na ¶rodku) dajesz potwierdzenie zap³aty, a oni potem do Cb oddzwoni± (ja czeka³am 11 dni ) i sie umawiaszjak co¶ to mo¿esz ich osobi¶cie ''pogoniæ" |
|
|
|
|
|
#332 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 674
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#333 |
|
Idealna ¬ona; )
Wiadomo¶ci: 17 060
|
gratulacje!!!
|
|
|
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#335 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 242
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() Zapisa³am siê na kurs.. ot tak spontanicznie. Z tym, ¿e ja nigdy nie je¼dzi³am, nie umiem nawet ruszyæ. Czy które¶ z was te¿ zaczyna³y ca³kiem zielone w temacie i da³y rade? Lekki cykor
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() W ¶rodê jadê do Sieradza wreszcie zapisaæ siê na egzamin
|
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Idealna ¬ona; )
Wiadomo¶ci: 17 060
|
Cytat:
i sie udalo nauczyc jedzic i zdac prawko
|
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 166
|
Cytat:
instruktorzy mówi±, ze dobrze jak kto¶ przychodzi od zera przynajmniej moga nauczyæ prawid³owych nawyków i w ogóle, wiêc bd dobrze- powodzenia!
|
|
|
|
|
|
#339 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Cytat:
![]() L¿ej mi W poniedzia³ek pierwszy wyk³ad.
|
||
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 88
|
Hej dziewczyny! Podczytujê Was od jakiego¶ czasu i chêtnie do Was do³±czê
Przyjmiecie mnie?![]() Ja te¿ sz³am na kurs nie maj±c zielonego pojêcia o prowadzeniu samochodu, za mn± 20 godz i radzê sobie ca³kiem dobrze |
|
|
|
|
#341 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziêki za przyjêcie
edit. trochê siê rozpisa³am, ale chyba potrzebujê wsparcia moralnego i dobrej rady
Edytowane przez itomaszek Czas edycji: 2013-07-31 o 20:02 |
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 365
|
co za têpy cham! zabieraj dokumenty z tej szko³y niech Ci oddadz± kasê za te niewyje¿dzone godziny i szukaj innej szko³y - szkoda nerwów na takiego idiotê
|
|
|
|
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
itomaszek
Id±c na kurs nie chcia³am trafiæ na ¿adnego m³odego, bo sama mam 18 lat i dziwnie czu³abym siê z takim do¶æ m³odym, bo jak piszesz albo model, podrywacz i w ogóle marzy³abym, ¿eby jak najszybciej skoñczyæ jazdy, a z drugiej str go¶ciu starszy te¿ mo¿e wprowadza³by sztywn± atmosferê i dziwnie czu³abym siê i tym oto sposobem trafi³am na go¶cia w wieku po miêdzy mojego instruktora mia³am okazjê poznaæ przez przypadek kiedy¶ na wyk³adach, na peirwszy rzut oka- równy go¶ciu. Nie wyskakiwa³ mi z ¿adnym na pani, tylko radosnym cze¶æ i jako¶ ra¼niej mi siê zrobi³o, ca³y kurs je¼dzi³am na luzie, tu siê po¿artowa³o tu po¶mia³o. Mia³am przerwê miêdzy kursem, a egz miesi±c, mia³am z nim bie¿±cy kontakt. Przed egzaminem dosta³am misjê, ¿e muszê zdaæ egz i nie mam innego wyj¶cia Przy tym wszystkim okaza³ siê po wzglêdem jazdy osob± cierpliw± na babskie robienie g³upot i osob±, która ze mnie zielonej kursantki zrobi³a kierowcê ![]() a co do tego co dalej, pojêcia nie mam, je¶li czujesz siê na si³ach to id¼ na jeszcze jedne jazdy i zobacz jak go¶ciu bd siê zachowywa³, a je¶li nie rób jak sereniti pisze i zwiewaj z tego o¶rodka. Edytowane przez Johanna1995 Czas edycji: 2013-07-31 o 20:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Johanna nigdy by mi nie przysz³o do g³owy, ¿e to tak mo¿e wygl±daæ. M³ody te¿ niez³e zió³ko, prawie siê nabra³am na te jego gadki, ale z nim to jest jednak relacja kole¿eñska, czasem mo¿na pogadaæ g³upoty, po¶miaæ siê, ale w pewnych granicach. Jak jedziemy w trzy osoby (je¼dzimy zawsze po 2 kursantów na zmianê) to jest fajna atmosfera, lu¼na, i gdybym mog³a wyje¼dziæ z nim resztê godzin nie by³oby ¼le, choæ nie powiem, kierownik ma naprawdê talent do uczenia. Edytowane przez itomaszek Czas edycji: 2013-07-31 o 20:41 |
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Ja mia³am to szczê¶cie, ¿e trafi³am na super instruktora ! Mo¿na by³o z nim pogadaæ i porz±dnie nauczy³ je¼dziæ, nie odwala³ takich rzeczy jak ten o którym piszesz. Niestety jest du¿o takich instruktorów jak twój Nie zastanawia³a¶ siê czy tego gdzie¶ nie zg³osiæ ? |
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 127
|
cze¶æ dziewczyny
|
|
|
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O, dobry pomys³, wypróbujê w poniedzia³ek Chyba ¿e trafiê na innego instruktora, bo bêdê mia³a trzech i go¶ciu oka¿e siê bardziej "na luzie" A jak by³o u was z teori±, du¿o uczy³y¶cie siê?
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Raczkowanie
|
testy z p³yt robi³am, kodeks poczyta³am, te wszystkie ksi±¿ki co dosta³am ba kursie, na fejsie jest fanpage z pytaniami z egzaminu, co kto zapamiêta³ to te¿ przegl±da³am
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Konto usuniête
|
O tym podrywaniu przez instruktorów, to ju¿ nie raz s³ysza³am. Ale próba poca³unku, to ju¿ chamstwo totalne.. .
Wy ju¿ tu wszystkie do¶wiadczone Ja dopiero zaczynam swoj± przygodê z kursem. Cytat:
![]() Mysla³am, ¿e jazdy, to tylko indywidualnie. |
|
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Jak to?
![]() Mysla³am, ¿e jazdy, to tylko indywidualnie.[/QUOTE] ja np. mia³am 80 km do miasta egzaminacyjnego wiêc pierwsze jazdy: inywidualnie, u siebie w miasteczku a reszte to po 2, 3 kursantów je¼dzili¶my,¿eby nie traciæ godzin na dojazdy do tego Sieradza ![]() najlepiej, jak zdajesz w swoim mie¶cie u mnie nie ma WORDU, nie wiem jak u Cb to wygl±da![]()
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Dzasminka u mnie jest ok 50 km do miasta w którym zdajemy egzamin wiêc jedzie dwóch kursantów, jeden w jedn± str i godz po mie¶cie, potem drugi i on wraca. A na pocz±tku to po naszym miasteczku te kilka godz zanim nie nauczymy siê jechaæ na tyle dobrze. Tak jak pisze edyta123467 . A z tym ca³owaniem to akurat druga kursantka ju¿ wysiad³a, a ja siê zapisywa³am na nastêpn± jazdê jeszcze i byli¶my sami.
Jutro mam jazdê na placu, wiêc bêdê sama, trochê siê bojê. Dzasminka kurs ¶wietna przygoda, najfajniejsze s± pocz±tkowe jazdy, uwa¿aj tylko na instruktora
|
|
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 530
|
Zapisa³am siê spontanicznie na kurs
Jestem ju¿ po kilku pierwszych wyk³adach, skoñczê je zapewne dopiero we wrze¶niu (planujê wyjazd) i wtedy te¿ rozpocznê jazdy. Jestem bardzo podekscytowana (chocia¿ moja ekscytacja zapewne minie wraz z egzaminem...)
|
|
|
#357 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() No ja z Lublina, wiêc WORD na miejscu. Cytat:
![]() Mam nadziejê, ¿e mój skupi siê na nauce, a nie flirtach. Zobaczymy. To tak jak ja
|
||
|
|
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
Tak piszecie o tych instruktorach, ¿e zaczê³am siê baæ
Bêdê mia³a trzech, jeden w porz±dku, drugiego znam z teorii i te¿ wydaje siê byæ okej, a trzeciego nie znam. Oby ¿aden nie musia³ dostaæ w twarz
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
na szczê¶cie nie jecha³am z nim tylko z tym drugim, a jego widzia³am w o¶rodku na teorii to milutki jakby nigdy nic.
![]() lightgoaway mój te¿ wydawa³ siê naprawdê ¶wietnym facetem, do pewnego momentu. Oby¶ nie trafi³a na jakiego¶ chama ![]() dziewczyny jak szybko nauczy³y¶cie siê jazdy po ³uku? Ja dzi¶ mia³am druga godz na placu i sz³o mi gorzej jak za pierwszym razem.
Edytowane przez itomaszek Czas edycji: 2013-08-02 o 22:55 |
|
|
|
|
#360 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 175
|
Cytat:
Z ka¿d± jazd± bêdzie o wiele lepiej. Wiem to po sobie. Natomiast chcia³abym powiedzieæ, ¿e ostatnio by³am na wewnêtrznym. Brak³o mi 3 punktów, ale g³upie b³êdy zrobi³am! W przysz³ym tygodniu drugie podej¶cie i oby ostatnie. Pocieszeniem dla mnie jest tylko to, ¿e to jeszcze nie by³ egzamin na prawo jazdy w WORDzie
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

) i sie umawiasz