Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. IX - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-23, 15:42   #331
edyta123467
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 162
GG do edyta123467
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. IX

Cytat:
Napisane przez marcinosz Poka¿ wiadomo¶æ
Ja siê bêdê nied³ugo umawia³a na egzamin

Tam trzeba i¶æ do tych stanowisk przy kasie, ¿eby siê zapisaæ ? Czy jak ? Bo nie wiem
Sieradz:
bierzesz tam nr z takiej maszyny, p³acisz w kasie(po prawo tak jakby) 30 z³ i czekasz na swoj± kolej, i wtedy w biurze (1 z tych 4 okienek na ¶rodku) dajesz potwierdzenie zap³aty, a oni potem do Cb oddzwoni± (ja czeka³am 11 dni) i sie umawiasz
jak co¶ to mo¿esz ich osobi¶cie ''pogoniæ" jak bd Ci siê bardzo spieszyæ
edyta123467 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-23, 16:19   #332
201607061212
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 674

Cytat:
Napisane przez edyta123467 Poka¿ wiadomo¶æ
Sieradz:
bierzesz tam nr z takiej maszyny, p³acisz w kasie(po prawo tak jakby) 30 z³ i czekasz na swoj± kolej, i wtedy w biurze (1 z tych 4 okienek na ¶rodku) dajesz potwierdzenie zap³aty, a oni potem do Cb oddzwoni± (ja czeka³am 11 dni) i sie umawiasz
jak co¶ to mo¿esz ich osobi¶cie ''pogoniæ" jak bd Ci siê bardzo spieszyæ
Dziêki wielkie Totalnie siê nie orientujê w tym WORDzie
201607061212 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-23, 21:51   #333
Wanilka5
Idealna ¬ona; )

Wiadomo¶ci: 17 060

Cytat:
ZDA£AM, ZDA£AM,ZDA£AM

jeszcze w to nie wierze....

wiêc, Dziewczyny:
Nie ma rzeczy niemo¿liwych
gratulacje!!!
Stary 2013-07-24, 20:11   #334
edyta123467
Raczkowanie

GG do edyta123467

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Poka¿ wiadomo¶æ
gratulacje!!!
dziêkuje
Stary 2013-07-29, 17:25   #335
201611241302
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 242

Cze¶æ dziewczyny
Zapisa³am siê na kurs.. ot tak spontanicznie.
Z tym, ¿e ja nigdy nie je¼dzi³am, nie umiem nawet ruszyæ.
Czy które¶ z was te¿ zaczyna³y ca³kiem zielone w temacie i da³y rade? Lekki cykor
201611241302 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-29, 17:28   #336
201607061212
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez dzasminka Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ dziewczyny
Czy które¶ z was te¿ zaczyna³y ca³kiem zielone w temacie i da³y rade? Lekki cykor
Wiele osób zaczyna od zera Ja te¿ zaczyna³am od zero i co jazdy to coraz lepiej mi sz³o

W ¶rodê jadê do Sieradza wreszcie zapisaæ siê na egzamin I nawet przesta³am siê baæ
Stary 2013-07-29, 18:34   #337
Wanilka5
Idealna ¬ona; )

Wiadomo¶ci: 17 060

Cytat:
Cze¶æ dziewczyny
tak JA i sie udalo nauczyc jedzic i zdac prawko

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 21:00   #338
Johanna1995
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 166

Cytat:
Cze¶æ dziewczyny
Ja, ja! Sz³am na kurs kompletnie zielona nic nie wiedzia³am, oprócz tego ¿e mamy 3 peda³y i keirownicê. Tak¿e luzik instruktorzy mówi±, ze dobrze jak kto¶ przychodzi od zera przynajmniej moga nauczyæ prawid³owych nawyków i w ogóle, wiêc bd dobrze- powodzenia!
Johanna1995 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-30, 18:28   #339
201611241302
Konto usuniête

Cytat:
Wiele osób zaczyna od zera Ja te¿ zaczyna³am od zero i co jazdy to coraz lepiej mi sz³o
Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Poka¿ wiadomo¶æ
tak JA i sie udalo nauczyc jedzic i zdac prawko
Cytat:
Napisane przez Johanna1995 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja, ja! Sz³am na kurs kompletnie zielona nic nie wiedzia³am, oprócz tego ¿e mamy 3 peda³y i keirownicê. Tak¿e luzik instruktorzy mówi±, ze dobrze jak kto¶ przychodzi od zera przynajmniej moga nauczyæ prawid³owych nawyków i w ogóle, wiêc bd dobrze- powodzenia!
Dziêki dziewczyny !
L¿ej mi W poniedzia³ek pierwszy wyk³ad.
Stary 2013-07-31, 14:11   #340
itomaszek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 88

Hej dziewczyny! Podczytujê Was od jakiego¶ czasu i chêtnie do Was do³±czê Przyjmiecie mnie?
Ja te¿ sz³am na kurs nie maj±c zielonego pojêcia o prowadzeniu samochodu, za mn± 20 godz i radzê sobie ca³kiem dobrze dzasminka dasz radê
itomaszek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-31, 16:09   #341
201607061212
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez itomaszek Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny! Podczytujê Was od jakiego¶ czasu i chêtnie do Was do³±czê Przyjmiecie mnie?
Ja te¿ sz³am na kurs nie maj±c zielonego pojêcia o prowadzeniu samochodu, za mn± 20 godz i radzê sobie ca³kiem dobrze dzasminka dasz radê
Siemano
Stary 2013-07-31, 18:07   #342
Johanna1995
Raczkowanie

Cytat:
hejka witamy w gronie kobitek z kó³kiem
Stary 2013-07-31, 19:59   #343
itomaszek
Raczkowanie

Dziewczyny dziêki za przyjêcieTakie mam pytanie do Was. Jakich mia³y¶cie instruktorów? Typowych babiarzy i flirciarzy czy mo¿e uda³o Wam siê trafiæ na facetów w porz±dku? Ja dzi¶ siê przekona³am niestety, ¿e mój instruktor zalicza siê do tych pierwszych. Facet, kierownik o¶rodka, ko³o 50-tki, ¿ona, dwoje dzieci, a dzi¶ po je¼dzie chcia³ mnie poca³owaæ! Próbowa³am obróciæ to w ¿art, wykrêca³am siê, ale i tak gdzie¶ mnie cmokn±³ w policzek. Silna bestia, cholera. Wkurzona jestem strasznie do tej pory. Najgorsze, ¿e nigdy bym go o co¶ takiego nie podejrzewa³a, do tej pory facet wydawa³ siê naprawdê ok, taki do tañca i do ró¿añca, mo¿na by³o z nim pogadaæ i siê po¶miaæ, a i uczy bardzo dobrze. Zawsze sobie ¿artowali¶my i na jazdach i na zajêciach, powtarza, ¿e powinni¶my mieæ z nim relacje jak z kolega, a nie takie sztywne. A tu dzi¶ jak grom z jasnego nieba! Normalnie bym go chyba w pysk trzas³a, ale by³am tym tak zaskoczona, ¿e czu³am siê jakby to kto¶ trzasn±³ mnie. Oczy chyba mia³am jak piêæ z³otych. Jest jeszcze drugi instruktor m³ody, ale te¿ z tych co rw± wszystko co wsi±dzie do samochodu. I nie ¿eby jaki¶ model czy co¶ z wygl±du, ale jak sam stwierdzi³ "jako¶ musimy sobie te jazdy urozmaiciæ". Mam wyje¿d¿one 20 godz, ale ju¿ mi siê odechcia³o tego kursu koñczyæ. Zostawi³abym to w ☠☠☠☠u.

edit. trochê siê rozpisa³am, ale chyba potrzebujê wsparcia moralnego i dobrej rady

Edytowane przez itomaszek
Czas edycji: 2013-07-31 o 20:02
Stary 2013-07-31, 20:17   #344
sereniti
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 365

co za têpy cham! zabieraj dokumenty z tej szko³y niech Ci oddadz± kasê za te niewyje¿dzone godziny i szukaj innej szko³y - szkoda nerwów na takiego idiotê
sereniti jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-31, 20:28   #345
Johanna1995
Raczkowanie

itomaszek
Id±c na kurs nie chcia³am trafiæ na ¿adnego m³odego, bo sama mam 18 lat i dziwnie czu³abym siê z takim do¶æ m³odym, bo jak piszesz albo model, podrywacz i w ogóle marzy³abym, ¿eby jak najszybciej skoñczyæ jazdy, a z drugiej str go¶ciu starszy te¿ mo¿e wprowadza³by sztywn± atmosferê i dziwnie czu³abym siê i tym oto sposobem trafi³am na go¶cia w wieku po miêdzy mojego instruktora mia³am okazjê poznaæ przez przypadek kiedy¶ na wyk³adach, na peirwszy rzut oka- równy go¶ciu. Nie wyskakiwa³ mi z ¿adnym na pani, tylko radosnym cze¶æ i jako¶ ra¼niej mi siê zrobi³o, ca³y kurs je¼dzi³am na luzie, tu siê po¿artowa³o tu po¶mia³o. Mia³am przerwê miêdzy kursem, a egz miesi±c, mia³am z nim bie¿±cy kontakt. Przed egzaminem dosta³am misjê, ¿e muszê zdaæ egz i nie mam innego wyj¶cia Przy tym wszystkim okaza³ siê po wzglêdem jazdy osob± cierpliw± na babskie robienie g³upot i osob±, która ze mnie zielonej kursantki zrobi³a kierowcê

a co do tego co dalej, pojêcia nie mam, je¶li czujesz siê na si³ach to id¼ na jeszcze jedne jazdy i zobacz jak go¶ciu bd siê zachowywa³, a je¶li nie rób jak sereniti pisze i zwiewaj z tego o¶rodka.

Edytowane przez Johanna1995
Czas edycji: 2013-07-31 o 20:31

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 20:32   #346
itomaszek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sereniti Poka¿ wiadomo¶æ
co za têpy cham! zabieraj dokumenty z tej szko³y niech Ci oddadz± kasê za te niewyje¿dzone godziny i szukaj innej szko³y - szkoda nerwów na takiego idiotê
Tak bym najchêtniej zrobi³a. Tylko zawsze musi byæ jakie¶ ale. To jest naprawdê bardzo dobry instruktor, ma najwy¿sz± zdawalno¶æ w mie¶cie. Zreszt± jak s³yszê od znajomych jak jest w innych szko³ach, jakie przekrêty, to chyba wolê siê przemêczyæ te 5 razy jeszcze tutaj. Dzwoni³am do dwóch szkó³ i oni nie przyjmuj± takich kursantów, którzy zaczêli gdzie¶ indziej a tam chc± tylko skoñczyæ kurs. Musia³abym od nowa zacz±æ kurs. Cholera z tymi instruktorami. W pi±tek mam mieæ kolejna jazde, ale chyba z m³odym tym razem, a jak ten bêdzie co¶ odwala³ znów to mu powiem dwa s³owa. Bojê siê ¿eby mi nie robi³ jaki¶ problemów przy egzaminie, zale¿y mi na czasie i ju¿ siê z nim dogada³am wcze¶niej, ¿e do koñca sierpnia siê wyrobiê. Z³a jestem na siebie, bo jaka stara taka g³upia. Uwierzy³am mu, ¿e mo¿emy byæ na relacji kole¿eñskiej (w pewnych granicach oczywi¶cie), a nie tylko "pojed¼ w prawo", "na skrzy¿owaniu w lewo". Facet naprawdê wydawa³ siê byæ w porz±dku. Najzabawniejsze, ¿e ma córkê w moim wieku.

Johanna nigdy by mi nie przysz³o do g³owy, ¿e to tak mo¿e wygl±daæ. M³ody te¿ niez³e zió³ko, prawie siê nabra³am na te jego gadki, ale z nim to jest jednak relacja kole¿eñska, czasem mo¿na pogadaæ g³upoty, po¶miaæ siê, ale w pewnych granicach. Jak jedziemy w trzy osoby (je¼dzimy zawsze po 2 kursantów na zmianê) to jest fajna atmosfera, lu¼na, i gdybym mog³a wyje¼dziæ z nim resztê godzin nie by³oby ¼le, choæ nie powiem, kierownik ma naprawdê talent do uczenia.

Czas edycji: 2013-07-31 o 20:41
Stary 2013-07-31, 20:42   #347
201607061212
Konto usuniête

Cytat:
Dziewczyny dziêki za przyjêcieTakie mam pytanie do Was. Jakich mia³y¶cie instruktorów? Typowych babiarzy i flirciarzy czy mo¿e uda³o Wam siê trafiæ na facetów w porz±dku? Ja dzi¶ siê przekona³am niestety, ¿e mój instruktor zalicza siê do tych pierwszych. Facet, kierownik o¶rodka, ko³o 50-tki, ¿ona, dwoje dzieci, a dzi¶ po je¼dzie chcia³ mnie poca³owaæ! Próbowa³am obróciæ to w ¿art, wykrêca³am siê, ale i tak gdzie¶ mnie cmokn±³ w policzek. Silna bestia, cholera. Wkurzona jestem strasznie do tej pory. Najgorsze, ¿e nigdy bym go o co¶ takiego nie podejrzewa³a, do tej pory facet wydawa³ siê naprawdê ok, taki do tañca i do ró¿añca, mo¿na by³o z nim pogadaæ i siê po¶miaæ, a i uczy bardzo dobrze. Zawsze sobie ¿artowali¶my i na jazdach i na zajêciach, powtarza, ¿e powinni¶my mieæ z nim relacje jak z kolega, a nie takie sztywne. A tu dzi¶ jak grom z jasnego nieba! Normalnie bym go chyba w pysk trzas³a, ale by³am tym tak zaskoczona, ¿e czu³am siê jakby to kto¶ trzasn±³ mnie. Oczy chyba mia³am jak piêæ z³otych. Jest jeszcze drugi instruktor m³ody, ale te¿ z tych co rw± wszystko co wsi±dzie do samochodu. I nie ¿eby jaki¶ model czy co¶ z wygl±du, ale jak sam stwierdzi³ "jako¶ musimy sobie te jazdy urozmaiciæ". Mam wyje¿d¿one 20 godz, ale ju¿ mi siê odechcia³o tego kursu koñczyæ. Zostawi³abym to w ☠☠☠☠u.

edit. trochê siê rozpisa³am, ale chyba potrzebujê wsparcia moralnego i dobrej rady
Masakra ! Na szczê¶cie zosta³o ci ma³o jazd

Ja mia³am to szczê¶cie, ¿e trafi³am na super instruktora ! Mo¿na by³o z nim pogadaæ i porz±dnie nauczy³ je¼dziæ, nie odwala³ takich rzeczy jak ten o którym piszesz.
Niestety jest du¿o takich instruktorów jak twój Piszesz, ¿e gdzie indziej nie chc± ciê wzi±æ, na szczê¶cie to 10 godzin jazd, wiêc zleci.

Nie zastanawia³a¶ siê czy tego gdzie¶ nie zg³osiæ ?
Stary 2013-07-31, 20:49   #348
itomaszek
Raczkowanie

Cytat:
Masakra ! Na szczê¶cie zosta³o ci ma³o jazd

Ja mia³am to szczê¶cie, ¿e trafi³am na super instruktora ! Mo¿na by³o z nim pogadaæ i porz±dnie nauczy³ je¼dziæ, nie odwala³ takich rzeczy jak ten o którym piszesz.
Niestety jest du¿o takich instruktorów jak twój Piszesz, ¿e gdzie indziej nie chc± ciê wzi±æ, na szczê¶cie to 10 godzin jazd, wiêc zleci.

Nie zastanawia³a¶ siê czy tego gdzie¶ nie zg³osiæ ?
Szczerze mówi±c nie wiem gdzie mog³abym to zg³osiæ. W tym o¶rodku to on jest szefem, a jak bêdzie z³y to mnie nie nauczy, nie dopowie, a ja bêdê zdawaæ jak g³upia 10 razy. Chyba wola³abym juz takiego drêtwego...tak ¼le i tak niedobrze
Stary 2013-08-01, 14:36   #349
lightgoaway
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 127

cze¶æ dziewczyny zaczê³am kurs 22giego, moja teoria trwa³a 5 dni po kilka godzin, w poniedzia³ek mam swoje drugie jazdy. Pierwsze to by³a praktycznie sama teoria, po jej zakoñczeniu pan instruktor kaza³ mi ju¿ samej wracaæ pod centrum handlowe, gdzie siê spotkali¶my w temacie auta jestem praktycznie zielona, wcze¶niej raz siedzia³am za kó³kiem z tat± obok. Mam pytanie, instruktor zwraca siê do mnie na pani, jestem m³oda i to jego paniowanie wprowadza dziwn±, oficjaln± atmosferê. Mogê mu prosto z mostu waln±æ ¿eby mówi³ mi na ty? Wypada tak?
lightgoaway jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-01, 15:03   #350
Johanna1995
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lightgoaway Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ dziewczyny zaczê³am kurs 22giego, moja teoria trwa³a 5 dni po kilka godzin, w poniedzia³ek mam swoje drugie jazdy. Pierwsze to by³a praktycznie sama teoria, po jej zakoñczeniu pan instruktor kaza³ mi ju¿ samej wracaæ pod centrum handlowe, gdzie siê spotkali¶my w temacie auta jestem praktycznie zielona, wcze¶niej raz siedzia³am za kó³kiem z tat± obok. Mam pytanie, instruktor zwraca siê do mnie na pani, jestem m³oda i to jego paniowanie wprowadza dziwn±, oficjaln± atmosferê. Mogê mu prosto z mostu waln±æ ¿eby mówi³ mi na ty? Wypada tak?
moja kole¿anka ma podobn± sytuacjê, je¼dzi z facetem po 50 i on wiadomo starszy to od razu do niej na pani, jeszcze taka oficjalna forma imienia i dziwnie siê czuje przy tym. Mo¿esz napomkn±c, ¿e jeszcze nas³uchasz siê ca³e ¿ycie mówienia na pani i mo¿e mówiæ na ty je¶li jemu by to pasowa³o czemu nie
Stary 2013-08-01, 15:55   #351
lightgoaway
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Johanna1995 Poka¿ wiadomo¶æ
moja kole¿anka ma podobn± sytuacjê, je¼dzi z facetem po 50 i on wiadomo starszy to od razu do niej na pani, jeszcze taka oficjalna forma imienia i dziwnie siê czuje przy tym. Mo¿esz napomkn±c, ¿e jeszcze nas³uchasz siê ca³e ¿ycie mówienia na pani i mo¿e mówiæ na ty je¶li jemu by to pasowa³o czemu nie

O, dobry pomys³, wypróbujê w poniedzia³ek Chyba ¿e trafiê na innego instruktora, bo bêdê mia³a trzech i go¶ciu oka¿e siê bardziej "na luzie" A jak by³o u was z teori±, du¿o uczy³y¶cie siê?
Stary 2013-08-01, 16:12   #352
Johanna1995
Raczkowanie

testy z p³yt robi³am, kodeks poczyta³am, te wszystkie ksi±¿ki co dosta³am ba kursie, na fejsie jest fanpage z pytaniami z egzaminu, co kto zapamiêta³ to te¿ przegl±da³am
Stary 2013-08-01, 19:28   #353
201611241302
Konto usuniête

O tym podrywaniu przez instruktorów, to ju¿ nie raz s³ysza³am. Ale próba poca³unku, to ju¿ chamstwo totalne.. .

Wy ju¿ tu wszystkie do¶wiadczone Ja dopiero zaczynam swoj± przygodê z kursem.

Cytat:
Jak jedziemy w trzy osoby (je¼dzimy zawsze po 2 kursantów na zmianê)
Jak to?
Mysla³am, ¿e jazdy, to tylko indywidualnie.
Stary 2013-08-01, 20:45   #354
edyta123467
Raczkowanie

GG do edyta123467

Jak to?
Mysla³am, ¿e jazdy, to tylko indywidualnie.[/QUOTE]

ja np. mia³am 80 km do miasta egzaminacyjnego
wiêc pierwsze jazdy: inywidualnie, u siebie w miasteczku
a reszte to po 2, 3 kursantów je¼dzili¶my,¿eby nie traciæ godzin na dojazdy do tego Sieradza
najlepiej, jak zdajesz w swoim mie¶cie u mnie nie ma WORDU, nie wiem jak u Cb to wygl±da

Maturzystka 2014
Stary 2013-08-01, 21:47   #355
itomaszek
Raczkowanie

Dzasminka u mnie jest ok 50 km do miasta w którym zdajemy egzamin wiêc jedzie dwóch kursantów, jeden w jedn± str i godz po mie¶cie, potem drugi i on wraca. A na pocz±tku to po naszym miasteczku te kilka godz zanim nie nauczymy siê jechaæ na tyle dobrze. Tak jak pisze edyta123467 . A z tym ca³owaniem to akurat druga kursantka ju¿ wysiad³a, a ja siê zapisywa³am na nastêpn± jazdê jeszcze i byli¶my sami.
Jutro mam jazdê na placu, wiêc bêdê sama, trochê siê bojê.
Dzasminka kurs ¶wietna przygoda, najfajniejsze s± pocz±tkowe jazdy, uwa¿aj tylko na instruktora
Stary 2013-08-01, 22:54   #356
musisz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 530

Zapisa³am siê spontanicznie na kurs Jestem ju¿ po kilku pierwszych wyk³adach, skoñczê je zapewne dopiero we wrze¶niu (planujê wyjazd) i wtedy te¿ rozpocznê jazdy. Jestem bardzo podekscytowana (chocia¿ moja ekscytacja zapewne minie wraz z egzaminem...)
Stary 2013-08-02, 17:29   #357
201611241302
Konto usuniête

Cytat:
ja np. mia³am 80 km do miasta egzaminacyjnego
wiêc pierwsze jazdy: inywidualnie, u siebie w miasteczku
a reszte to po 2, 3 kursantów je¼dzili¶my,¿eby nie traciæ godzin na dojazdy do tego Sieradza
najlepiej, jak zdajesz w swoim mie¶cie u mnie nie ma WORDU, nie wiem jak u Cb to wygl±da
Ahaa, rozumiem
No ja z Lublina, wiêc WORD na miejscu.

Cytat:
Dzasminka u mnie jest ok 50 km do miasta w którym zdajemy egzamin wiêc jedzie dwóch kursantów, jeden w jedn± str i godz po mie¶cie, potem drugi i on wraca. A na pocz±tku to po naszym miasteczku te kilka godz zanim nie nauczymy siê jechaæ na tyle dobrze. Tak jak pisze edyta123467 . A z tym ca³owaniem to akurat druga kursantka ju¿ wysiad³a, a ja siê zapisywa³am na nastêpn± jazdê jeszcze i byli¶my sami.
Jutro mam jazdê na placu, wiêc bêdê sama, trochê siê bojê.
Dzasminka kurs ¶wietna przygoda, najfajniejsze s± pocz±tkowe jazdy, uwa¿aj tylko na instruktora
I jak tam po dzisiejszej je¼dzie?
Mam nadziejê, ¿e mój skupi siê na nauce, a nie flirtach.
Zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez musisz Poka¿ wiadomo¶æ
Zapisa³am siê spontanicznie na kurs
To tak jak ja
Stary 2013-08-02, 17:51   #358
lightgoaway
Zadomowienie

Tak piszecie o tych instruktorach, ¿e zaczê³am siê baæ Bêdê mia³a trzech, jeden w porz±dku, drugiego znam z teorii i te¿ wydaje siê byæ okej, a trzeciego nie znam. Oby ¿aden nie musia³ dostaæ w twarz

Stary 2013-08-02, 22:50   #359
itomaszek
Raczkowanie

na szczê¶cie nie jecha³am z nim tylko z tym drugim, a jego widzia³am w o¶rodku na teorii to milutki jakby nigdy nic. a okaza³o siê, ¿e moja ciocia te¿ u niego robi³a to do niej wysy³a³ nawet dwuznaczne smsy, tylko, ¿e ona go ola³a. Rwie tak wszystkie, a nu¿ jaka¶ siê da z³apaæ...
lightgoaway mój te¿ wydawa³ siê naprawdê ¶wietnym facetem, do pewnego momentu. Oby¶ nie trafi³a na jakiego¶ chama
dziewczyny jak szybko nauczy³y¶cie siê jazdy po ³uku? Ja dzi¶ mia³am druga godz na placu i sz³o mi gorzej jak za pierwszym razem.

Czas edycji: 2013-08-02 o 22:55
Stary 2013-08-02, 23:31   #360
martyna_95
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 175

Cytat:
na szczê¶cie nie jecha³am z nim tylko z tym drugim, a jego widzia³am w o¶rodku na teorii to milutki jakby nigdy nic. a okaza³o siê, ¿e moja ciocia te¿ u niego robi³a to do niej wysy³a³ nawet dwuznaczne smsy, tylko, ¿e ona go ola³a. Rwie tak wszystkie, a nu¿ jaka¶ siê da z³apaæ...
lightgoaway mój te¿ wydawa³ siê naprawdê ¶wietnym facetem, do pewnego momentu. Oby¶ nie trafi³a na jakiego¶ chama
dziewczyny jak szybko nauczy³y¶cie siê jazdy po ³uku? Ja dzi¶ mia³am druga godz na placu i sz³o mi gorzej jak za pierwszym razem.
Nie przejmuj siê ³ukiem! Ja mam 8 godzin wyje¿d¿one i pamiêtam moje pocz±tki, te¿ by³o ró¿nie z ty³ ³ukiem Z ka¿d± jazd± bêdzie o wiele lepiej. Wiem to po sobie. Natomiast chcia³abym powiedzieæ, ¿e ostatnio by³am na wewnêtrznym. Brak³o mi 3 punktów, ale g³upie b³êdy zrobi³am! W przysz³ym tygodniu drugie podej¶cie i oby ostatnie. Pocieszeniem dla mnie jest tylko to, ¿e to jeszcze nie by³ egzamin na prawo jazdy w WORDzie
martyna_95 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-07-14 14:37:09

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.