![]() |
#331 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() - nie czekałam ani sekundy - zaraz na fotel do mycia - krótka rozmowa na temat moich oczekiwań i ciach (30 cm ) -panie ogólnie bardzo miłe ![]() ![]() -Pani Marzenka doradziła jak suszyć i układać włosy - zapłaciłam tylko 40 złoty za mycie cięcie i modelowanie ![]() Podsumowując - Czad!!! Ja na pewno do nich wrócę POLECAM!!!!!! Bezcenne - mina mojego męża i jego brata po powrocie do domu ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer w Częstochowie
Cytat:
Widzę, że zadowolona to bardzo dobrze, więc w takim razie Ja też jak coś się wybiorę. ![]()
![]() |
![]() |
#333 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bylas w tym natura? a gdzie to jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
W bramie za dawnym trollem, czyli tam gdzie jest carpe dieam
![]() A ja ostatnio byłam u Pani Moniki na Szajnowicza. Pomimo tego, że nikt więcej oprócz jednej osoby nie chciał się przyznać, że tam ścina włoski. Okazało się jednak, że to była trafna decyzja. Jestem zadowolona za mycie, ścięcie i modelowanie 40 zł. Jak najbardziej polecam. Panią Monikę mogę porównać do Natury gdzie też ścinałam włoski. Kompetentnie i miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
Ja już się umówiłam i jutro idę do Natury, bd cieniowała włosy i farbowała na platynowy blond
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Przyczajenie
|
Salon jest w pierwszej bramie za TROLEM zaraz po prawej stronie kilka schodków pod górę (nie salon na dole gdzie kiedyś było solarium)
Nie wiem co tam jest teraz - ale kiedyś była tam SOFA ( w tej bramie) Dostałam od pani Marzenki wizytówkę nr telefonu 34-368-31-09, ale z tego co widzę na wizytówce właścicielką jest jakaś pani Agnieszka Ja osobiście polecam Marzenkę nie wiem jak inne ![]() pozdrawiam pa pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak dla sprostowania dziewczyny nie ma już Trola teraz jest tam sklep Makalu to dla tych które nie znają za dobrze Częstochowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Przyczajenie
|
witam,
a ja z czystym sumieniem polecę dziewczyny z salonu w galerii. SUPER BLONDY!!! wiem co pisze, bo sama mam taki(nie sam rozjaśniacz ktory żółknie, ani nie mam żółtka na głowie) pracuja na Lorealu, wiec farby z wysokiej półki. Dodatkowo dobrały mi kosmetyki i jestem zadowolona. Strzyżenie tez ok. Mam fryzurę nie wymagająca, wiec nie mam problemu z układaniem. A co do cen... hm, za jakość się płaci, ale można trafić na fajne promocje. Teraz widziałam na szybie w jakieś dni maja 20% na kolor. A studenci na całość maja 20% wiec ja place jak wszędzie, a mam więcej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
bardzo długo nie odpisywałam za co przepraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() gdyby któraś miała numer do tego salonu to poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Przyczajenie
|
Dostałam od pani Marzenki wizytówkę nr telefonu 34-368-31-09, lepiej zadzwoń będziesz pewna ze na 100% cię przyjmie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=meg3245;21118103]Dostałam od pani Marzenki wizytówkę nr telefonu 34-368-31-09, lepiej zadzwoń będziesz pewna ze na 100% cię przyjmie[/QUOT
hej dziewczyny POMOCY waham się między Sebastianem ( ten salon w którym stoi motor) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Przyczajenie
|
Miłe Panie , zgłaszam się do Was z prośbą . Czytam sobie ten temat i widzę , że macie niemałe doświadczenie jeśli chodzi o ciekawe salony fryzjerskie . Cały szkopuł tkwi w tym , że nie mogę znaleźć osoby która potrafiłaby zrobić na głowie coś takiego lecz bez tego "koguta" na górze
![]() http://www.freakygaming.com/gallery/...cload_hair.jpg I teraz kieruje do Was zapytanie czy znacie w Częstochowie salon, czy może danego fryzjera który nie boi się wyzwań ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta
![]() Osobiście zapisałam się tam z miesięcznym wyprzedzeniem na uczesanie na wesele i już prawie nie było miejsca, co pewnie świadczy ostatnio o dużej popularności tego salonu (bo swoją drogą ceny też skoczyły w górę). Obecnie zapuszczam włoski z boba( mam już do ramion) i obawiałam się, że ciężko będzie zrobić jakąś sensowną fryzurkę... ale p. Marzenka mnie uspokoiła, że na pewno coś się wymyśli, żeby fryzurka wyglądała ładnie. ![]()
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
Po waszych dobrych opiniach zdecydowałam się na NATURE. I ... coś strasznego. W życiu nikt mi tak nie spiep..... włosów. Miałam fryzure cos a'la Rihanna, czyli wyciete wlosy nad ucjhem, dluga grzwyka i od 2 miesięcy zapuszczałam. Wybralam sobei fryzure która pokazalam fryzjerce, dla pewnosci wytlumacyzlam co ile chce podciac, a ona sciela mi tyl na 12mm :O mimo ze na zdjeciu bylo widac ze jest dluzsze na conajmniej 2,5cm. Mialam juz wstarczajaca długosc do fryzury ktora wybralam.Boki mialy byc na prosto a mam cos wystrzepione nad uchem, bo opracowane to to nei jest. Do tego glowa bolala mnei caly dzien po jej "cieniowaniu" brzytwa :O do tego chyba tępą... która zreszta sprawila ze mam jakies powygryzane wlosy :/ W zyciu nikomu nie polece. Wrecz przeciwnie.
![]() |
![]() |
#348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
wydaje mi sie ze nie ma w tym nic trudnego ...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
a kto się zajmował twoimi włoskami?
![]()
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
niewiem jak ma na imie, w kazdym razie jak bylam to byly tylko 2 dzieczyny. wyzsza i nizsza, mna zajmowala si eta nizsza.
![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
|
Dot.: Częstochowa!
Odradzam salon Simon Spa!!!!!!!!! Totalny brak profesjonalizmu, wystawili mnie 3tyg. przed ślubem-zostałam bez fryjera!
Makijaż próbny beznadziejny, w ogóle nie dopasowany do urody! Poprostu porażka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Przyczajenie
|
ja tez bylam w salonie Natura i hmm no mam mieszane uczucia sama nie wiem czy mi sie podoba czy nie, zrobila mi grzywke, (sama chcialam ale nie o taka mi chodzilo) i w zasadzie wygladam mlodziej niz wczesniej(to nie zbyt dobrze)natomiast w zasadzie nie jest tak zle z ta grzywka, takze nie wiem z jednej strony jestem zadowolona ale z 2giej nie o to mi chodzilo;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Przyczajenie
|
Witam.
Ja szukam kogoś kto mnie ładnie uczesze bo mam dwa wesela ![]() w pazdzierniku 9 i 16. Jestem umowiona na 9 do "Natury" ul.NMP 29, a 16 na ul.Zapolską, jak tylko sie zobacze to napewno napisze. Z tym ze na Zapolskiej już byłam u Marty i moge powiedzieć, że jestem zadowolona bardzo!! Cenowo to wyszło 120zł, ale do tego miałam gąbke we włosa i ozodobe. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Przyczajenie
|
To ta Marta niźle kasuje jak za fryzure 120zł,cóż z tego że miałaś gąbke i ozdobe-gąbka kosztuje 10zł a ozdoba przeważnie ok.12zł,czyli prawie stówka za samo czesanko,trochę dużo-nawet bardzo!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
ja w Naturze za fryzurkę na wesele zapłaciłam 50zł (podpięcie włosów na bok, lokówka)
![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś był na cięciu, farbowaniu w salonie New Age Hair Design na Dekabrystów? Dostałam namiary na ten salon i chciałam zapytać o ceny (mniej więcej).
Ostatnio też dostałam wizytówkę do salonu D&M Stawscy. I tu podobne pytanie - ktoś był? Jak ceny? I ostatnie pytanie ![]() Wybieram się w listopadzie do fryzjera i mam zagwozdkę - do którego. Z wątku wywnioskowałam, że najlepiej do pani Marzeny - na cięcie. Ale nie wiem co z farbowaniem. Nie chcę zmieniać koloru, tylko pokryć odrosty ![]() Bardzo też ciekawi mnie opinia o salonie New Age. Będę wdzięczna za wszelkie wrażenia i komentarze ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-10 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jest zakochana w sobie szczęśliwie - bo z wzajemnością!!! Niezrównoważona emocjonalnie!!! Umiejętności odwrotnie proporcjonalne do poczucia wartości. Nie polecam!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
NIE CHODŹCIE DO SALONU FRYZJERSKIEGO TRENDY na ul. Dąbrowskiego w Częstochowie.
Uważajcie tam na "fryzjerkę" KINGĘ, bo pali i niszczy włosy podczas koloryzacji!!!!Włosy kruszą się i wypadają całymi pasmami!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z długich i gęstych włosów do pasa, które miałam pozostały mi tylko przełysienia i krótkie, powykruszane kosmyki. KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! LEPIEJ OMIJAJCIE TEN ZAKŁAD!!!! ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Wizażanki, a może same zostałyście oszpecone przez fryzjerów z tego zakładu??? Piszcie!!!! Pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
a co powiecie o hair coif w galerii?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.