![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej! Najlepsze zyczenia dla Igi! Duzo usmiechu i radosci
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO IGUNIU !!! ROŚNIJ ZDROWA I MĄDRA
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
![]()
wszystkiego najlepszego dla Igi! Rosnij zdrowo i nie pozwalaj rodzicom na nudę!
![]() My dziękujemy za wczorajsze zyczenia ![]() Wczoraj zrobiliśmy sobie pierwsza rodzinna wycieczkę rowerowa. Młody bardzo dobrze zniósł jazdę rowerem, na początku trochę kask mu przeszkadzał ale pózniej było ok ![]() Karolina udanego wyjazdu, odpoczywajcie ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2013-07-05 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Igi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | ||
Zakorzenienie
|
Hej. Wstałyśmy sobie o 9, TZ będzie już za 4 godziny i zaczynamy weekend
![]() ![]() ![]() Pisałyście o tym czy Wasze dzieci bawią się same, u nas jest tak, ze Martynka, jeśli jest w nastroju, to bardzo długo bawi się sama, nawet 3 godziny. Jeśli nie jest w nastroju, to moje towarzyszenie jej w zabawie i tak nie pomoże. Ten brak nastroju to prawie zawsze zmęczenie i chęć drzemki. Wszystkiego najlepszego dla Igi, zdrowia i radosnego dzieciństwa! Nadalko dla Ciebie zdrówka! Cytat:
![]() Cytat:
![]() super! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
Sprzedałam dziecko przed chwilą... ciekawe co z tego wyjdzie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
hej
my wlasnie czekamy na tzta i wypis bo dzis do domu ![]() ale o maly wloa bysmy wyladowaly na chirutgi pewnie bo mala w nocy spadla z lozka jak robilam jej mleko. Na szczescie w pore zauwazylam i podbieglam ja laoac to udalo mi sie za brzuszek i nogi a glowka lekko przywalila. Ale nic sie niestalo a leciala na glowe ![]() a tak spalaa cicho nie ruszala sie chcaam zrobic.na spiocha jej mleko bo kolacji nie chciala i mimo ze zabrzpieczylam ja koldra to ona takie turlanie zrobila ze przez koldre musiaa tez przeturlac sie ![]()
#338 |
Zakorzenienie
|
Ciastek super, ze wracacie do domu
![]()
#339 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za życzenia
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale ty uważaj, ja małej nigdy samej nie zostawiam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie jesli sie kreci wredy ja biore na rece i robie albo do lozeczka. ale spala bez wiercenia wiec pomyslalam ze jak metr odejde mleko zrobic to bede miala kontrole. No ale moje dziecko jest nieprzewidywalne i juz jej nie zostawie.
#343 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Igusiu wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu, rośnij zdrowo i bądź zawsze szczęśliwa ![]() Ciastuś fajnie, że idziecie do domku ![]() Nadalko zdrówka życzę w temacie urazów dzieciaczków, mój szogun na dworze się tak słabo pilnuje, że już lekko zdarte kolana mamy zaliczone, a wczoraj uparła się schodzić z trawy na beton chociaż jej nie pozwalałam i się wywaliła, podparła się rączkami, ale jej jedna ręka uciekła i wylądowała twarzą w piachu, z otwartą buzią... Ryk był niemiłosierny, ale poza tym, że najadła się trochę piasku i troszkę do oczu jej wpadło to nic się jej nie stało. No cóż, jeszcze dużo nauki przed nią ehhh. A trzymanie też nie zawsze daje radę uchronić przed upadkiem Co ciekawe upadki zalicza najczęściej na prostym, bo jak dochodzi do krawężnika to się zatrzymuje i albo sama powoli wchodzi, albo wyciąga rączkę, żeby ją złapać i pomóc
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-07-05 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Hej!my od rana mamy przemeblowanie w pokoju
![]() ![]() Igusiu wszystkiego najlepszego, rośnij duża! ![]() ![]() Ciastuś super, że wychodzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
hah Igusia słodka
![]() ![]() Ciastek super że wracacie, szczęście że mała sobie nic nie zrobiła ![]() Aga jak to czytam to uświadamiam sobie ile jeszcze gleb przed nami ![]() Jas spi, ja kończe TŻtwoi projekt dzięki temu, niestety jas dziś nic nie jadł poza mleczkiem, rozpłakał się jak mu posparowałam dziąsło żelikiem, biedaczysko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Nadalka zdróweczka!
A mała została sprzedana cioci. Mam nadzieję że wszyscy jakoś to przeżyją ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
super, że już do domku ![]() ![]() Achhhh no i STO LAT DLA IGUNI ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
U nas tez zdarzają sie upadki. Czasami młody podnosi sie i biega dalej a czasami wpada w wielki płacz. Ciekawe jak to będzie jak zacznie chodzić
![]() Sol a co pozmienialas w pokoju?
#349 |
Zakorzenienie
|
Olcia Wy teraz jedziecie jakoś nad morze nie? ja sobie uświadomiłam, że my wyjżedzamy za 9 dni,szoken jak to zleciało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla Igi
![]() Cytat:
![]() zdrówka! ![]() My dzisiaj kontrolnie do lekarza po południu idziemy - lekarka chciała zobaczyć ile młoda przybiera na przestrzeni tygodnia. Mam obawy, że nic nie przybrała. Do tego od rana mamy dzień marudy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zadomowienie
|
Iguniu, wszystkiego najlepszego, kochana nasza!
![]() Linka, tak, pospalysmy jeszcze - Zosia 2 godziny, ja 1,5. Dużo mi lepiej. Kto by pomyślał, że po 4 godzinach snu będę się czuć prawie jak młody bóg? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
widziałam się wczoraj z tą koleżanką o kórej Wam wczoraj pisałam.
Kurcze, mam nadzieję że ta ciąża faktycznie jest/będzie. O.M miałą pod koniec maja a do zapłodnienia doszło 17 czerwca ale jeszcze nie widać pęcherzyka, lekarz twierdzi że to bardzo wcześnie że właściwie zarodek dopiero się zagnieździ...oni już się tak cieszą...ślub i wesele przyspieszyli...oby oby ![]()
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Od rana synek coś nie w humorze. Chyba dzien marudy dzisiaj mnie czeka
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() ![]() ![]() i zdrówka dla jej Mamusi. ![]() Prince - dobrze, że w końcu wychodzicie. ![]() Moja córeczka obudziła się po 9, ale koncert skończyła chwilę po 2, więc gdybym dała jej spokój, to pewnie spałaby dłużej. Teraz jest pogodna, ale już z porannym mlekiem miała problem, więc muszę ten spokój wykorzystać. Na pewno ruszyła ostatnia dwójka, ale tylko ruszyła. Dziąsła na czwórkach też ma obolałe i cieplejsze, a czasem gorące, jednak taki stan trwa już dosyć długo, a ząbków brak. * Już mnie woła - mam się z nią bawić mimo, że sama też potrafi. |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Prince_polo super, że wreszcie wracacie do domu ![]() Nadalko zdrówka ![]() Faktycznie córcia chyba podekscytowana, już chciała świętować ![]() Co do upadków... Mój P. też się zrobił bardzo nieostrożny, biegnie i nie patrzy, mówię Wam to nie na moje nerwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jedziemy 20 lipca w góry ![]() ![]() Cytat:
ja dawno nie ważyłam małej, a ona słabo przybiera, teraz myślę, ze zaniedbałam sprawę ![]() zawsze coś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() u Nas spokojnie-spaliśmy do 7 ![]() Dep-współczuję nocki ![]() jak tam wyprawa do Deichmanna? Nadalko- ![]() ![]() ![]() ![]() Ciastuś-super,że wychodzicie ![]() ![]()
#358 | |||
Zakorzenienie
|
Hej!
Koleżanka przyjechała z Anglii i byłyśmy na spacerku z wózkami. Młoda marudziła, bo ciągle chciała coś z drugiego wózka, po czym wyrzucała to na ziemię. Wstała znowu wcześnie i marudka jej się załączyła, bo oczywiście nie była wyspana... Jakby ją ktoś zmuszał, żeby wstała! O 14.30 przychodzi po nią teściowa, a ja posprzątam i potem pójdę poćwiczyć - prawie jak wakacje ![]() Depoison, bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! Zobaczę, czy uda mi się coś ustrzelić w sklepie stacjonarnym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I co dalej? Jakieś kontrole, leki? Oj, to ostro ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy takie coś http://www.regard.pl/allegro/adria_p...ik_2025_18.jpg i jest rewelacyjne, Lu uwielbia się tym bawić
![]() |
#360 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.